51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • HaZso
    Szerver indítva. (CUP, Texas-Night, UK setup)
  • HaZso
  • B Lori
    Ma Texas NIGHT :)
  • HaZso
    Így is elég volt izgulni Norbiért, ezután sem lesz könnyebb a helyzetünk
  • DTap
    Misu barátunk remek cikket irt a 2008-as SEAT Magyar és Európabajnokságról!
    A cikk.
  • Met
    Mit kell ezen kérdezni? Te irányítod a szervert...
  • B Lori
    felolem...
  • 72TSanyi
    Jah, a HH-hoz nem ragaszkodom. Viszont 21:30-nál korábban ne legyen qual, mert necces a hazaérkezésem előtte....
  • HaZso
    Pénteken tudnánk kicsit előbb kezdeni - HH kihagyással...? - Persze csak akkor, ha senkinek nem okoz gondot...
  • B Lori
    Azt nem írtam hogy bajnokságot :))
  • gordon 24
    Hát igen! Te vagy a hibás:D De várható volt ez az eredmény. Nagyon sok pont volt az utsó verseny elött az előnye..
  • sajoati
    áh.. most már nemcsak a nascar fórumokat, de ezt se fogom olvasni, mert folyton spoilerekbe botlok, persze én vagyok a hülye, miért vagyok lemaradva hetekkel...
  • B Lori
    Elosszor valami vízió is kellene hogy hogyan tovább,szerintem ez nagyban befolyásolná a jelentkezok számát ha tudná mire számíthat az elkovetkezo 1 évben.
  • B Lori
    Má azt hittem itt is Johnson" nyer
  • HaZso
    Nascar Parody
  • zolee145
    Ma két értékelhetőt csináltam: az egyik az első pole-om, a másik pedig a tömegbaleset elkerülése. Ez utóbbit visszanéztem, nem sokon múlott.:)
    Amúgy a pitben is ülhettem volna, hamburger, kóla...és akkor megúsztunk volna egy restartot.:D
    Ez a setup az első pár körben számomra kezelhetetlen volt...:(
  • gordon 24
    Hát ez nem jött össze.

Elöször motor KO. (kösszi a re-t még1x)

Utánna 5 kör alatt 3 fal. Szóval inkább haggyuk ezt mára:D

Majd pénteken

Jó éjt!
  • HaZso
    Szerver indítva. (CTS, Atlanta-Night, expert setup)
  • Alexease
    Visszaolvasgattam, de a szerverrel kapcsolatban nem nagyon vlt komolyabb ertekezes, es egyetlen privatot sem kaptam (befizetes):D

Pedig mar nagyon egyeztetnem kellene, szeptember ota "ingyen" vagyunk:)
    - jelezni kellene a szerverre az igenyt (nekem egyenkent johet privatban), hogy mennyi lenne az annyi - vagyis a letszam;) Olyan is jelezhet, aki befizetni befizet, de nem biztos hogy tud indulni (pl. en):) A lenyeg, a fizetos letszam lenne;)
    - ha meg van a letszam, lehetne donteni, kell-e a szerver
    - ha igen, akkor mindket nap, ha nem, akkor melyik nap?:)
  • HaZso
    Oké, én indítom a szervert, ha minden jól megy :)
  • B Lori
    Akkor én azt mondom ma legyen Atlanta-Night,jovo héten meg a road után Talladega :))
  • HaZso
    Én jövök, az biztos, csak 2 futamot nem tudok menni ma, de jövő héttől felőlem ok!
  • zolee145
    Na most megint ráérek, úgyhogy reszkessetek.:)
  • PuMy
    Én amíg nem voltam addig teljes mezőny 102%-os AI ellen mentem az utolsó helyről rajtolva UK settel 25%-os távon, gyakorlásnak tökéletes volt. :P Amíg legalább 20-an voltunk részben addig jó volt mert volt tömeg, részben azé nem volt jó mert aránylag sok volt a sárga. Ha ennyien maradunk akkor kéne AI mert kell a tömeg h élvezetes legyen, ha más nem legalább zavaró körülménynek :)
  • B Lori
    Na mindegy,majd amit sikerul este elindítani ott megyunk oszt majd lesz valahogy :))
  • B Lori
    Akkor ez a lehetoség kilove
  • B Lori
    Ha jonne HaZso o talán tud pályát is váltani a szerveren és akkor meg lehetne oldani
    25% Atlanta
    15% Talladega
    és akkor marad az 1 hetes csúszás :)
  • 72TSanyi
    Szerintem már nem ragaszkodnátok hozzá. Ugyanis szeptember óta a 8Mbit-es netemet egy fergeteges 1Mbit-esre cseréltem. Érzem is a külömbséget!
  • B Lori
    Elvileg igen de ez nem egyszeru,kellene egyforma carset,nem tudjuk milyen erosségre állítják,az AI-val csak úgy van értelme ha van egy ember koztunk aki kezeli a szervert....vagy lehetnél te a host és akkor egyszerubb :))
  • gordon 24
    felőlemm ok.
  • gordon 24
    Jó lenne, csak akkor szólni kellene az illetékeseknek, meg azt is meg kellene dumálni melyik carset kell, hogy mindenkinek legyen ideje letölteni stb.. Szóval elég kicsi az esélye hogy AI-val megyünk, de én szeretném:D
  • B Lori
    Ha tudna jonni "mindenki" és lenne aki újraindítja akkor lenyomhatnánk 2 versenyt,eredményt elmentjuk replay meg úgy se kell.Elosszor Atlanta-t utána Dega,arra úgy se kell gyakorolni és akár a távját is rovidíthetnénk,hiszen kevés emberrel úgy is csak a sprint számítt a végén :)
  • 72TSanyi
    Okés, nekem megfelel.....
  • 72TSanyi
    AI-kkal sem lenne kedved lefutni azt a futamot?
  • gordon 24
    Hát nem.. De a pontokat ugy kell megállapitani ahogy normális. Magyarul ha 10-dik vagyok akkor a 10-diknek járó pont az enyém, függetlenül attól hogy elöttem mondjuk 4 AI-van. Csak nekik nem kell pontot adni..
  • B Lori
    Mondjuk én Dega-t kihagynám,meg akkor már 2 hét csúszás lesz
  • 72TSanyi
    Felőlem rakhatunk, de akkor a végeredménynél nem vesszük figyelembe az AI-k eredményeit?
  • B Lori
    Én az új játék terén is pesszimista vagyok,a mai kínálatot látva nemhiszem hogy nagyon gyarapodna azok létszáma akiket úgy igazán érdekelne ez a versenyforma.
  • gordon 24
    Wazz Talladega!! Akkor jönni kéne mindenképpen! Rakjunk be Ai-t!!!!! Könyörgöm!
  • 72TSanyi
    Ahham. Én abban a tudatban éltem eddig, hogy Talladegát lefutottátok, miközben én bealudtam előtte. Szóval akkor ma Talladega? Sebaj, CUP-os teljesítményem ott is javításra szorul!