NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
CUP CALIFORNIA NIGHT, 125 KÖR, UK V1 SET
Hát korcogott a fogam alatt <#zavart1>#zavart1>
Köszi :-) Jelentõs emlék :-)
http://www.f1-info.hu/
"Vendégversenyzõk:
A Porsche alkalmanként vendég pilótákat is meghívhat, akik nem vesznek részt a pontgyûjtésben. A közelmúltban Mika Häkkinen, Ralf Schumacher, Walter Röhrl, Eddie Irvine, illetve ismert sztárok, mint Chris Rea, Tobias Moretti és Craig T. Nelson is elfogadták a meghívást. Más sportágak hírességei közül Henri Leconte és Luc Alphand vett részt a Porsche versenysorozatában. A Porsche VIP versenyautója az idei évben speciális matt fekete fényezéssel indul, amely a Porsche Design mérnökeinek munkáját dicséri."
Tehát valakit vagy azért hivnak meg mert már bizonyitott pilóta,
vagy mert ismert személyiség vagy sportoló (idén már nem ez a jellemzö),
vagy tehetséges fiatal...a szinészektöl csak annyit várnak el,ha lehet ne szóljanak bele semmibe és ne törjék össze a kocsit...arra is volt példa,hogy a kiválasztott személy alkalmatlan volt.
Önmagában ez a lehetöség (idén 4X van csak ilyen) is hatalmas elismerés.
Én személy szerint remélem,hogy van esély...
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Remek volt a szilasligeti táborozás...kár,hogy a tervezettnél kevesebben voltunk és ,hogy váratlan (de érthetö) okokból egy-találkozó (Cowek-Petesilver) is meghiúsult.Jó helyünk volt korrekt áron-talán ha jövöre idöben megterveznénk érdemes lenne összehozni vmit-még 1 gépet is be tudnánk üzemelni...poén lenne...
Ahogy hazaértem igyekeztem bepótolni a sajtóból a hireket...Újat talán annyit tudok hozzátenni a leirtakhoz (amit mi láttunk),hogy pénteken a nehéz változó körülmények között csak pörögtek forogtak a kocsik a pályán és ennek ellenére Norbi fokozatosan gyorsult és egészen a 4. helyig tört elöre a gyakorlás középsö szakaszában.A helyi bemondó (Várhegyi F.) szinte csak róla beszélt.Sokat mutatták a kivetitön.Jó volt látni-hallani.Vasárnap pedig oroszlánként küzdött nem tudok rá mást mondani.
Látom,hogy polux feltette az eredeti angol közvetitést (nagyon örülök mert én a magyart vettem fel).
De ha valaki szeretné ezt is megnézni vagy lemaradt róla akkor elérhetö:
PSC Hungaroring magyarul
Hátha valaki még nem látta.
Porsche.Supercup.2007.Round08.Hungary.Race.Eurosport.XviD.English.avi 430 Mb.
Na ezen ledöbbentem. Ez nem autóverseny véletlenül? Annak elvileg az a lényege, hogy a gyorsabb megelõzi a lassabbat... ezek hisztisebbek mint az f1 pilóták...
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Pár kép, köztük Norbi is 😊
Ha jól gondolom Alzen kaphatott valami rendesebb büntetést? Mert õt pedig Norbi mögött rangsorolják.
Na most mi van?
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Semmit nem tudtak kezdeni vele. Egy oprendszert kellett cserélnem ahhoz hogy menjen. Most ezzel a Windows xp extended editionnal faszán megy. De sima sp2 30percenként kb ujraindult.
Downhill!!
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Gep csere, install, stb., igy gondolkodom uj rendszeren (64 bit). A driverekkel, utility-kel nincs gond, a jatekok a kerdesesek (igy minden topic-ot megszorok)😊 Igy a kerdes: kinek megy/nem megy ez a jatek 64 bites rendszeren (Windows XP Proffesional SP2 Eng. x64; vagy Windows Vista Ultimate x64). Csak roviden, hogy ne legyen OFF! THX!
Egyébként mi arra számítottunk, hogy többet fogják mutatni, ha már hazai versenyzõrõl van szó.......
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=28950&page=3
Hungaroring: Norbert Kiss (Seat Cup, LFS) 17
Nürburgring: Frank Biela (DTM champion) 18
Silverstone: Derek Wawrick (F1) 27
Barcelona: Miguel Angel de Castro (Spanish GT/Porsche) 10
Endure, in enduring grows strong...
de említeni egyik csatornán sem hallottam, hogy egy magyar versenyzõ is a mezõnyben lesz (sport1-es PSC-ket nem tudtam nézni).. rtl klub meg télleg monnyon le😊
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Sajna ez van. F1, és ott meg is áll a dolog, más széria nincs is. Mondjuk a tegnapi idõmérõ felvezetõben egy rövidke kis interjú, csak pár kérdés, valami...de meg sem említik.
Kár, hogy nincs euro-m... szokott lenni fent a honlapjukon valami összefoglaló videó?

Tudom, hogy komoly jogdijak vannak, foleg az F1-re es a betet futamaira, de tuti lenne valami lehetoseg. Legalabb a rendezo orszagnak lenne valami kedvezmenye.
Mindegy, mar l*sz*r*m, kicsit beragtam, hogy nem lehet online nezni... 12E-es net melle, nem tudok 5E-ert TV-t bekottetni, hogy 1-2 hetente megnezzek valami 1-2 oras sport musort... A WTCC-t legalabb leadjak.
lehet a FIA osztogat még, ki tudja.
Palikék elhúzhatnak a sunyiba, remélem azért legalább Wéberben lesz annyi, hogy megemlíti, egyszer talán õ is kapott ilyen lehetõséget, de eldobta az autót(?)
Vajon miért utálom ennyire õket? Elfogult lennék?
Annó mikor az M1 adta F1-et, és a Hungaroring volt soron, egész nap közvetítették a mûsorokat. Elég szánalmas az RTL Klub...<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
aki nem látta: az elején a rajtnál ügyesen kerülte el a balesetezõket, de így leszakadt valamennyire a kicsit elõrébb levõktõl, és P22-ben autózott.
ezek után össz-viszz 1-2 kiesés volt elõle, ahogy néztem, két elõzését is mutatta a Euro, az egyik kifejezetten remek, belsõ ívre odapakolós volt.
a végén a széria egyik nagymenõje, David Saelens zárt mögötte, akit kipörgettek, és a különbségbõl ítélve elég szorosan követte Norbit (lehet csatáztak is, nemtom).
emellett a fórum részletes beszámolóért kiált! 😊)
Gratula Norbi! <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Remek eredmény!
Harcolt rendesen! 😄
Amúgy Norbi nagyon szépen megy. A rajtnál a célegyenes végén volt egy kis pikk-pakk...azt szépen kikerûlte. Többször is mutatták Norbit, elõzött is...Ha minden igaz, most kb 18-19-ik helyen van.