NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Gratula! <#eljen>#eljen>
Pl az hogy ma lesz e verseny, (summercup) vagy hogy mikor kezdõdik ilyesmi.
Downhill!!
Downhill!!
Downhill!!
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
A player ini-ben beállíthatod hogy csak az aktuális szekciót vegye fel tehát ha practice-bol átvált kvalira akkor azt kitorli csak addig tudod elmenteni amig tart.Így kell kinéznie ha a torlést választod:
clear_replay_each_session=1
Azt hittem itt is az lesz, hogy csak a futam vége van meg, azért nem is mentettem eddig.
Ha tényleg ráállt erre egy profi csapat akkor szerintem az ARCA egy elég jó cucc lehet, mert amit most próbálgattam végülis az is csak egy mod, és elég jó.
Offline-ban még elég sokáig nem lesz jobb progi az NR2003-nál.
Vagy nem jól gondolom? Pl mikor lesz szünet elött az elsõ verseny? Stb ilyen kérdésekre választ adna.
Üdv.
Downhill!!
Köridõket még nem is néztem, most még csak a technikát próbálgattam. Ha kisebb lenne a motorfék biztos át lehetne gurítani, de így lassul ha nem tartom gázzal a fordulatot, de szerintem ez negyed gáz sincs.
Majd még próbálgatom.😊
Valójában így mennek,még az NR-el is messze vagyunk ettol,foleg ha ezt a pályát nézem.
Mondjuk online jó, ott nincs gépi ellenfél.
Ez az rF alapja is, és eddig nem nagyon sikerült rá NASCAR modot csinálni.
Ez az NROS viszont egyre jobban tetszik, pláne most, hogy életre keltettem a Busch és a CTS részét is. A CTS fizikája kifejezetten tetszik, igaz kilátni a kormány mögül/miatt alig lehet. Persze az alap setup nulla, használhatatlan. Mondjuk Richmondra sikerült egy CTS setupot csinálnom kb 1 óra alatt, amin már nem sokat kellen dolgozni hogy kanyarba befelé ne dobja el a hátulját, de gáz nélkül szerintem sansztalan bemenni. Na mindegy, szóval annyi, hogy lehet erre jó fizikát csinálni (az nr2003-ra hasonlítót tekintem jónak<#wink>#wink>).
All rules work so far perfectly, you speed under caution you go to end of longest line, you speed under green, drive-thru. You lucky dog, you go around, you wall ride in qual, you get DQ, you get too aggressive pacing you get unsportsmanlike. Scoring is available for Cup and ARCA style of racing. IF thers less than 10 to go, and there are lapped cars, they are ordered to the rear of the field. You setup your car just like a cup/arca/cts team would, terminology and settings. Admining a race, a full page of admin controls for ya! Much more
NO you will not need Rfactor, we have a heavily modified version of GMotor2, this is a standalone game
még dolgoznak rajta
Viszont néztem a CTS versenynaptárat, és ott meg nem is látok ilyen "nyári szünet" szerûséget. Szándékosan? Ráadásul aug. 20-ra is van vereny írva....
Ezt még sakkozzuk le, hogy ez jó-e így.......
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Downhill!!
Egyébként amikor mellettem mentél az egyenesben miért hagysz akkora helyet mint ha 3 wide lenne,igy a kanyarra sokkal meredekebben tudsz csak ráfordulni és ezért sokkal konnyebben felsodródsz ha meg meg akarod fogni lelassulsz.