51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • B Lori
    Akkor Talladega lett volna mert múltkor Rockingham-et halasztottuk így 1 hét csúszásba vagyunk.
  • gordon 24
    Ez tetszene nekem is.. Szerintem ha ennyien maradunk ahol most tartunk simán lehetne a serveren is BEÁLLITOTT Ai és ugy lenyomni egy bajnokságot. Azaz igazság hogy nem vagyunk gyerekek mindenkinek van már sok fontos elfoglaltsága, ezért szerintem az 50%-ot is le kellene 30% körülire redukálni. Esetleg 2x-es pittel hogy az ne maradjon el.
    Mindenesetre a serveres dolgot tartani kellene. Méghozzá azért, ha setleg egy uj játék (arca vagy valami) bejön és esetleg tudnák uj embereket "felvenni" akkor szükség lehet arra.

A mai CTs. Egyenlőre ugy fest jövök, de nem 100%
  • 72TSanyi
    Tényleg, a múlt heti futam nem lett megtartva.... Akkor ma Atlanta jön, valóban. Legalább lesz mivel feledtetni a pénteki "teljesítményemet".
  • B Lori
    Szerintem vissza kellene térni a kezdetekhez,számomra jelenleg csak ez a megoldás tunik életképesnek :))
  • B Lori
    És Atlanta kimarad?

• 72TSanyi
    Akkor eddig a 2. helyre várom magam! (De azért igyexem az /'Orero' - ha jól rémlik/ feliratot olvasható távolságból követni, amíg a technika engedi.)
  • Tihy
    jövök :)
  • PuMy
    Hát igen, sajnos ez van :(
    Régen, még a kezdetek kezdetén amikor még nem is volt nascar bajnokság, páran (Zso, Toya, Atesz meg Én) úgy játszottunk, hogy beraktunk magunk mellé 20-30 AI-t, hogy azé legyen tömeg :) Akkor még majdnem mindennap mentünk 1 futamot, kicsit se voltunk megszállottak :D
  • 72TSanyi
    Hát igen, osztom ezt a véleményt. 4-5 emberrel tényleg túlzás egy ilyen formán szervezett bajnokságot lefutni.
  • 72TSanyi
    Ma este INFINEON Raceway, Custom setup! Kihagyhatatlan lehetőség! Kire lehet számítani?
  • B Lori
    Szerintem a jelenlegi formában ennek a bajnokságnak nem sok értelme van.Nemrég beszéltunk róla verseny elott amikor kulombozo okoknál fogva hinyoztak hogy a mai netkapcsolatokkal ez a 4-5 ember simán mehetne saját hostal is akkor,ott és azzal amivel akar.
  • gordon 24
    Hát elégé halduklunk az igaz:D De innen szép feltámadni:D
  • Alexease
    A szerveren tobb bajnoksag is fut, evek ota ilyen megosztasban, eleg nehez lenne atszervezni. Foleg igy, hogy extra minimalis a letszam;) Nem ismerem a szerver gazdasagi reszet (fenttartas, koltsegek, stb.), de elofordulhat, hogy mar igy is, ilyen kis letszammal, a lefoglalt ket nappal csak a deficitet kepezi a HNR:)

Remelem nem, de ugy is kiderul, mert egyeztetnem kell...:)
  • gordon 24
    Szervernek még mindig kötött a két nap? Nem lehetne valahogy átvariálni? Pont a 2 legjobb napon van a liga. Szerintem sokan ezért nem jönnek. És néha én is ezért nem tudok. Sokkal jobb lenne ha ez a péntek nem péntek lenne.
  • Alexease
    Jo hogy irtad az utalast, total elfelejtettem:(

Eredetileg ugy volt, hogy tartani kellene egy szavazast, ki, mikor, hogy, mennyien, hogyan, stb., es aszerint kitalalni mi legyen. Pl. van eleg letszam, kell a kedd is, stb.

A lenyeg, hogy ugy nez ki megy a dolog, vagyis aki meg onkent (:D) nem tette meg, az fizethet a szokasos cimre (nem nekem:D) szokasos osszeget. Befizetesi infokat tolem privatban.

Sorry, ha meggyogyitottam a HNR hirmodul reszet, akkor kiirom oda is.
  • Yeltzin
    ok thx, a többit msn-en megdumálhatjuk
  • Met
    utalhatsz bármikor :P
    meg majd Alex is megmondja, hogy neki mennyit kell utalni, azthiszem már esedékes lenne amúgy is
  • gordon 24
    Helyes!! Várunk szeretettel!:D
  • Yeltzin
    hali skacok

úgy alakult, hogy ismét szabadok a péntek estéim, és hiányzik az úri társaság :)

egyszóval visszatérnék, gondolom, utalnom kell és gyakorolhatok veletek
  • HaZso
  • gordon 24
    Nagyon kösszi Dénes!!!!
  • DTap
    ...második futam
  • DTap
    WTCC Macau elsö futam
  • sajoati
    gép visszaállítás miatt ma nem leszek... :(
  • Met
    SZERVER ELINDÍTVA
    CUP, ATLANTA, 163 KÖR, UK SET
  • Tihy
    Atlanta :)
  • PuMy
    Én Atlantára szavazok mert akik múlt héten mentek nem biztos h megint ezen a pályán akarnak szenvedni :)
  • gordon 24
    A végére már csak 3-an.. Lori motorhiba miatt out.. Szóvcal nem volt teltház.. Nekem 8.
  • HaZso
    Időközben megjavult a gépem, tápcsere kellett :-P
    Nem tudom, mennyien voltatok Martinsville-n, esetleg ismételjük meg, vagy Atlanta legyen ma?
  • Cowek
    Lefoglalták??
  • zolee145
    Akkor ai ellen offline küzdés.:)))
  • 72TSanyi
    Akkor én se leszek.....
  • B Lori
    Én se leszek.
  • zolee145
    Én ráérek ha mégis lesz valami.
  • gordon 24
    Én meg ma se tudok jönni.. Ugyhogy sorry!
  • Met
    Úgy néz ki ma nem biztos, hogy tudok szervert indítani!
  • B Lori
    Sim-Racing-Tonight 4 rész :)
  • Tihy
    peeeeersze, jóhogy nem 10 kör :)
  • B Lori
    Úgy látom az a 30% is sok lesz
  • B Lori
    Thx....remélem nem lesz kifogásuk a táv ellen