NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Viszont akko' én sem vágom, hogy miért lehetett. Az ütközés az egyértelmûen csak az egymás b@szogatása miatt lehetett, ugyanis nekem úgy tûnt, hogy az elõl lévõ autó megpróbált rátartani a mellé kivágóra, és utána volt az, hogy Andrew Ranger a #27-es autóban szintén rárántja a balra lévõ autóra a korányt, amire a kerekek valszeg összeértek.
De azon belül, ha megfigyeled ahogy ráfordulnak a célegyenesre még jóval a pepita vonal elõtt olyan mintha lekoppanna az elöl lévõ orra, vagyis mintha elvenné a gázt egy pillanatra, de utána nyomja neki, meg harcolnak, lökdösik egymást, csak van egy pillanat ahol lassul. Így került mellé végülis a második.
Na azt a lassulást nem tudom, hogy miért van.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Hogy itt mi lesz azt szerintem jelenleg senki nem tudja megmondani....én az ARCA-t várom,ha tetszik akkor áttálok arra.
A Cot mod készen van már?
Pont most beszéltem az egyik ismerõssel(gondolkozik az Nr részvételen)
hogy jövõre mi lesz.
Ezt mi is megbeszélhetnénk. Jó tudom nagyon mesze van még ez de azért nem lenne rossz. olyanokat tisztázni pl hogy COT-al vagy sima gépekkel megyünk (én a Cot-ot részesiteném elönyben mert a valósághoz az fog közelebb állni. Igaz a véleményem nem változott sokat)
Versenytáv marad-e lesz-e mixed cup. ilyeneket.
Mert õ is csak jövõre jönne és akinek mondom illetve szervezkedek jó lenne konkrétumokró beszélni.
Downhill!!
Amúgy a célegyenesben az elöl lévõ mitõl lassult be olyan hirtelen? Olyan volt mintha elváltotta volna magát.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Downhill!!
Akkor az uj dátumokkal itt a versenynaptár.
Kitöröltem a Summer cupot hiszen nem játszottuk le.
2007 versenynaptár
A pályákat azokat hagytam amik idáig be voltak irva, Cup Bristollal Mixed Sanghai-val kezdõdik ujra.
CUP 09.14 BRISTOL!!!
CTS/MIXED 09.11 SANGHAI!!!
Downhill!!
Lehet nem emlékeztek rám de egy kis idõre jártam ide infókért.
Az a helyzet áll fenn vége minden bajnokságnak most nekem és majd csak októberbe indúl ujra.Ki szeretném próbálni a Nascart milyen tömegben de egy nem tom ti hogy mentek mikor milyen szerveren stb.
Ha minden infót elmondanátok megköszönném.Ja és nem lehetne úgy mivel gondolom ez a szerver is fizetõ hogy egy versenyre vendégként mehessek és megnézzem tetszik e?Ha tetszik küldöm a pénzt az tuti.
De egy kérdés most Bristol jön ugye? Elötte hagytuk abba nem?
Cts-be mi jön?
Downhill!!
NASCAR.CanadianTire.Series.2007.Trois.Rivieres.Lastlap.avi
http://alexease.extra.hu/files/versenynaptar.zip
Downhill!!
Egy a lényeg, hogy mostmár akkor valaki írja át szépen a naptárat, mert ez számomra követhetetlen jó ideje.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Ha Toya nyilatkozik akkor lekéne beszélni az idõpontot.
De ahogy látom mindenkinek megfelel.
Tehát akkor ugy lenne:
Szeptember 11 kedd CTS Sanghai
Szeptember 14 péntek Cup Bristol
Legalábbis én igy emlékszem. Korrekt?
Downhill!!
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Én ugy gondolom hogy jövõ pénteken hagyjuk ki (akkor nem tudok én jönni)
De utánna való héten szerintem kezdhetnénk.
Véleményetek?
Üdv
Gordon24
Downhill!!
Endure, in enduring grows strong...
Downhill!!
HNR SSW SUMMER CUP 1 DAYTONA, 100 KÖR, UK SET
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae