51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • 72TSanyi
    CUP Tabella Texas után: (chase-en kívüliek pontlemaradása nem lett még frissíve benne)
  • DTap
    GRATULÁLOK TIHY!
  • gordon 24
    Hát wazze! Nem tudom mi a fene van... Az utóbbi 3 futamon esek kelek. Pedig Phoenixet szeretem is.. Hát ez hihetetlen. 3 megpördülés 3 kör alatt engine kaput:D. Majd jövőhéten..
  • Met
    Szerver elindítva
    Cup Phoenix 2k4, 156 kör, UK set
  • B Lori
    Ma a nappali verzió lesz "Phoenix 2k4"
  • 72TSanyi
    Már megint rossz CUP tabellák kerültek ki, ha hazaértem feltöltöm a jókat (ezek a chase néküli verziók (32-34)).
  • 72TSanyi
    CTS bajnokság jelenlegi állása a chase futamok legrosszabb eredményének eldobása nélkül:
    1 B Lori 6 360 --
    2 HaZso 6 295 -65
    3 Tihy 6 205 -155
    4 P Galambos 6 186 -174
    5 T Sanyi 6 175 -185
    6 Toya 5 030 -1330

Egybként a http://hnrplus.extra.hu oldalon több infót találtok.
  • 72TSanyi
    Én azért bírtam, hogy 5-en voltunk a pályán, de ennek ellenére még olyan is volt (gyanítom), hogy 4 wide lett az eredménye egy-egy bepróbálkázásnak.
  • Tihy
    nem szoktam ilyesmin kiakadni (nem ma kezdtem a szakmát RP-versenyen alapból nem remélek semmit :), csak már nagyon idő volt lelépni ;), már a második rs-nél akartam, de maradtam még egy kicsit :)

• razzini
    most egyelőre működik rendesen :)

sajnos mostanában kevesebb időt tudok NR2003-mal foglalkozni, így a hibák is "lassabban" jönnek elő :D
  • B Lori
    Nemhiszem hogy szomorkodna,egy ilyen verseny és foleg ennyi emberrel inkább a szerencsérol szól hogy a korforgásban jókor jó helyen legyél.
  • HaZso
    Tihy, az vígasztaljon, nekem is volt már ilyen utolsó köröm, csak CUP-ban :-P
  • B Lori
    Attól fugg mi a gondod,ha minden jó nem kell trukkozni :))
  • razzini
    köszi szépen!

egyből jó lett :))
    hogy mik vannak...

egyébként sok ilyen kis fontos trükk van még?
  • HaZso
    Lehet, hogy kések kicsit, legkésőbb háromnegyedre sztem hazaérek...
  • B Lori
    Pontosabban kijavítani erre :))
  • B Lori
    Thx!
  • B Lori
    Próbáld meg a rend_dxg ini-be ezt berakni:

TextureSetSize=227715456
  • HaZso
    2 setup kiindulásnak:
    set1
    set2
  • HaZso
    Szerver elindítva. CTS, Infineon 2004, Custom setup
  • razzini
    ja eddig csak a CTS-ben tapasztaltam, CUP-ban nem próbáltam ki.

köszi
  • razzini
    sziasztok!

már kértem többször segítséget NR2003 témában, eddig mindig bejött :)
    most is lenne egy:

Néhány pályánál (pl. Road America, Montreal, Mexico City) pixeles a grafika. főleg az autókon zavaró.
    pedig a texture compression ki van herélve...

Ötlet?
  • gordon 24
    Jahhh:DD Igaz...
  • B Lori
    Jessz...de nem leszek valami versenyképes a pillangó váltó beszarott,így kénytelen vagyok a botváltót használni
  • B Lori
    "Leszedtem, játszottam is vele"

És aztán csodálkozol hogy négy kor alatt otszor falazol :DD
  • gordon 24
    Leszedtem, játszottam is vele.. Javul!! De ez akkor se lesz szim ha 100x ujra születik.. Itthon is jót vitáztam az unokaöcccsemmél ,mert szerinte nagyon valóságos:D Mondom neki de figyi ha egy autóval 200-al mész és be akarrsz fordulni egy 90-fokos kanyarba nem elég 5 cenzire fékezni elötte:D Szóval nem rossz az a játék el lehet bohockodni vele, de azért ne állitsuk, hogy autóverseny. Mert ahhoz nem sok köze van:D
  • 72TSanyi
    Az év autóverseny játéka: link
  • 72TSanyi
    Are you ready to Infineon???
  • bad boy 2
    a csigák keményk a parodia video-ban , elég dzrva lenne ha ilyen ygorsan mozognának vajon hány hétig forgattak?:)
  • bad boy 2
    amugy ilyet egyáltalán itthon fognak forgalmazni? , elképzelem tesco gazdaságos szimulátor szet adnak hozzá agy pro street-et vagy egy colin dirt-öt
  • Giovanni #49135
    Engem zavarna középen az a vas tartó. Másként oldanám meg...
  • PuMy

Csak 100 darab készült belőle, szal biztos nem olcsó.
  • zolee145
    Tehát akkor tulajdonképpen taktikai hibát vétettem amikor nem maradtam keresztben a pályán?
  • B Lori
    Mivel ures a pálya ezért nem inti be mert nem veszélyesztetsz senkit,ha kicsúszva maradtál volna amíg korbeér az elso akkor biztos sárga :)
  • zolee145
    Igazad volt, valami lag lehetett bűnös. Néztem a replay-t, mentünk egymás mellett, egyszercsak te ugrottál felém vagy fél métert, meg belesüllyedtél az aszfaltba kerékig, majd visszaugrottál az ívedre... én meg mentem a falra.:D
    Viszont a sárgazászló-kezelőnek kijárna egy csúnya nagy füles.:)
  • gordon 24
    Hát ez a hét nekem se kedvezett.
    Kedden is hasonló szitú volt mint ma. Kb 5 kör alatt 4x forogtam meg. Az első 2-nél hátulja tört a 2-dik 2 nél az eleje. Szóval nem sok értelme volt maradni.. Sorry majd jövőhéten!
  • B Lori
    Ha azért mert lapos akkor Homestead már nem az lesz hanem az új dontott :)
  • 72TSanyi
    Bocsi, hogy idő előtt kiléptem a mai versenyről, de most nyomós okom volt rá....
  • DTap
    Bocs az elsö sárgáért! Egyszerüen nem értem mitöl indult el...
    Az elsö BF-t nem tudom miért kaptam a másodikat már igen (de már mindegy volt a sérülés miatt)...Azthiszem ez volt az utolsó pálya idén ahol vmit vártam magamtól mivel az utolsó kettö nem tartozik a "kedvenceim" közé.Valahogy olyan érzésem van,hogy idén semmi nem jött össze.
  • DTap
    Merre vagytok emberek?