NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Hát ez nem valószinû😄

Downhill!!

De azért a rájátszásban minden megeshet..... Lehet hogy új rendereket kell majd gyártanod! <#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Király lett! <#taps>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

petesilver
itt:Hazso Season Trophymeg lehet nézni normális méretben, akit érdekel esetleg.

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Lassan alakul a render, Hazsonak régen tartozom vele. Pár kép:

Mission Impossible 2010: PRO Class

HaZso
Colint nagyon sajnálom... 😞(((

HaZso
Még szép, hogy nézzük ;-)

Az embedded-tv.com-on tudjátok nézni a New Hampshire-i NASCAR CUP futamot, hamarosan kezdõdik.

Met
<#sir>
legalább nem úgy végezte mint szegény Burns, bár mindíg azt hittem, hogy egy verseny közben marad ott...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

DTap
Porsche Szuperkupa 11:15-tõl a Eurosporton!

gordon 24
Hát ez hihetetlen! tényleg nem akarom elhinni! Pedig nagyon birtam õt! R.I.P!

Downhill!!

Este még csak egy ilyen linket kaptam Dinitõl.

Pedig az esti hírekben még bizakodni lehetett, hogy õ esetleg nem volt rajta.... <#szomoru1>

Met

Én is köszi mindenkinek! Király volt egy ilyen bajnokságot is végigcsináni!
Jó poénnak tûnt a 24 órát végigtolni, ahhoz képest a mai 10 órás már nem is tûnt távnak! <#vigyor3>

Cowek
Én is Köszönöm Mindenkinek! <#worship>
Ha összetettben nem is sikerült a dobogó, azért a 24 óráson igen!
Elég jó hangulatban zajlottak a futamok, ezért én tervezem hogy endurance-zok tovább. Remélem lesz rá mód hogy ezzel a csapattal, esetleg kiegészülve :-) ((igen célzás volt))<#buck>

http://www.f1-info.hu/

sajoati
ha ufó lennék, ennél az esetnél fölszálltam volna. 😊

statok.. ugh.. majd egyszer 😊)

Endure, in enduring grows strong...

Kérünk egy statisztikát is a megtett körök számáról, a bajnokság össz versenytávjáról stb. Nem részletezem, ezeket te jobban ismered! <#vigyor3>
Azért a mai versenyen rólad is bebizonyosodott, hogy UFO vagy! Az 1:35:xx-es best lap erre enged következtetni! <#vigyor1>

sajoati
és úgy illik, hogy én fejezzem be: csúnyát borultam, rázókõre rámentem, és a GTP számolt nekem egy borulást :-/ , az autó motorja megsérült, Coweknél feltehetõleg emiatt a sérülés miatt egyszerûen leállt, DNF.

itt a videó az esetemrõl, illetve elõtte egy szép mentésrõl 😊)

BORULÁÁÁS

a háttérben a csapat diskurzusa hallatszódik, de ez a replay alól származó szövegelés.

maradt még egy nem tétre menõ Isle Of Man-i köridõ verseny, de a bajnokság tkp. véget ért. köszi mindenkinek a részvételt, összességében remek kis csapatot alkottunk. 😄

Endure, in enduring grows strong...

21:35-kor megadtam magát a technika. Leállt a motor a célegyenes végén. Valamivel több mint 3 órát sikerült tekergnünk...

21:25-kor Cowek ült be vezetni. Összetett 14. helyen, kategória 3. helyen állunk.

Giovanni
Sziasztok!
Megérkeztem a nagy nyaralásból 😊 Látom itt zajlik az élet, lassan talán sikerûl végig is olvasnom 😊
Az enduranceosoknak meg egy kalappal, és TÚJJÁTOK NEKI!!! <#vigyor1><#taps>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Aki szeretné követni a verseny állását az az NRTV-t itt, illetve ha a map nem lenne benne, akkor azt itt tölthet le.
Csatlakozni a 76.74.129.93-as címre kell a 6000-es porton. Jelszó: seneca

18:23-kor elrajtolt a 10 órás Watkins Glen-i verseny. Én (TSanyi) kezdtem, és 19:19-kor Sajóati váltott, egy peches ütközés után. A 17. helyrõl a 19-re estünk így vissza, de egyelõre semmi gond.

Ha már setup,olvastam hogy az ARCA-ban a real beállítással lesz valaki a leggyorsabb,ez olyan mint ha az NR-ben a Jasper-t használnánk ami a valós adatok szerint van.

Azon gondolkodtam hogy a hosszú kihagyás volt az oka vagy tavasszal a másik Bristol setet használtuk de ez nekem is kínszenvedés volt,nem találtam a ritmust csak néha pár korre és osszevissza bénáztam fékezésnél kigyorsításnál is <#zavart1>

gordon 24
Borzalmasan nehéz volt! Komolyan ugy belefáradttam mintha 200kg cementett vittem volna fel a 20-dikra!

Downhill!!

DTap
Nem akartam több sárgát okozni...szenvedésnek érzeztem ezen a pályán menni.Ha csak mész egymagad még oké de ha megcsuszol vagy elötted megcsusznak kész a baj...

HaZso
<#eljen><#worship>

Met
SZERVER ELINDÍTVA
CUP BRISTOL NIGHT, 250 KÖR, UK BRISTOL V1

Hát tényleg nem lesz az! A helyzet az, hogy mi már pár héttel ezelõtt megegyeztünk egy végeredményben ( mármint ami az elsõ 3 helyet illeti ) Akinek nem tetszik, annak javaslom tapossa jobban a gázpedált! <#vigyor3>

gordon 24
Jaja! Hát NR-t én sem! Nem lesz egyszerü.

Downhill!!

Info a szerverindítónak "Bristol NIGHT"

Hoppá ma este Bristol és meg az utolsó HNR verseny után nem is vezettem virtuálisan 😊)

gordon 24
Wazze! De komoly!

Downhill!!

Met
Használjátok a winampot? 😊

Ne is mondj,Herr Kaleun <#vigyor>

gordon 24
Az fasza! 😄 Erre nem mondok semmit inkább!

Downhill!!

Tihy
2 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

gordon 24
Mennyien voltatok? Remélem pénteken tudok már jönni!

Downhill!!

Ezt a pályát felejtsük el CTS futamokon! Förtelem rajta menni.

Met
SZERVER ELINDÍTVA
CTS CUP SHANGHAI, 11 KÖR, FAST2 SETUP, YELLOW OFF

gordon 24
Tudom hogy én irtam az idõpontokat meg minden , de ma nem tudok jönni! Közbejött egy fontos dolog! Jó versenyzést!

Üdv.

Downhill!!

Csak már lehetne valami idopont hogy mikor készul el.

gordon 24
Ez az Arca sem tünik rossznak! Sõt!

Downhill!!

Szerintem is 😊

gordon 24
Igéretesnek tünik. Ez az SS.net modja lesz:

Downhill!!