51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • gordon 24
    Boldog Szülinapot Sanyi!!
  • gordon 24
    Lori ha leszedted amit felraktam, nézd meg hogy szerinted a Rattings jó-e. Én szerintem megfelelő, sőt a gyöztesek személye is hirnévhez van állitva!
  • gordon 24
    Jaja! Ez az ráadásul az amit szeretne, Sőttt! 2008-as is!
  • B Lori
    Ez biztos ssnet
  • gordon 24
    Ezt azért nem tudod használni, mert nem ehhez a cot modhoz van. Ez a Dans nisbet fajta cothoz van!
  • zolee145
    Itt találtam Juicy Fruit-os #42-est, de ez valami más. Van .tga, meg .psd. Nem értem. Az okés, hogy ezek csak a festések, de melyik mod-hoz van? Vagy ezt kellene rárakni valamelyik ssw cot-ra? Mondjuk kiszedem a mostani BigRed festést, ps-ben ráigazítom az innen letöltött cuccot elmentem tga-ban visszarakom a játékba és kész?
  • gordon 24
    Az emlitett autok: 2008-as car set
  • HaZso
    Sosem gondoltam volna, hogy ezt mondod egyszer, de örülök neki - szerintem is UK lenne a jó megoldás. Stabil, jól vezethető, viszonylag gyors.
  • zolee145
    Bristol veszedelmes.:)

A bajnoksághoz meg annyit, hogy tényleg el kellene kezdeni. Szerintem nem baj ha van ai, legalább nem üres a pálya és azért így is meg tudtuk találni egymást, tehát mégsem olyan volt mintha offline mentünk volna.
    Hiba mindig lesz, ahogyan a valóságban is hibáznak. Ezzel nem lehet mit tenni, el kell fogadni és kész. Végülis nem az életünk múlik egy-egy futamon, az a lényeg, hogy jól szórakozzunk.
  • zolee145
    Ez nagyon komoly. Rendesen vártam, hogy mikor válik roncsteleppé a pálya (pedig tudtam, hogy csak a végén:D). Egy csomó olyan helyzet volt ami nálunk tuti sárga zászló.:)
  • B Lori
    Az biztos,lehet hogy azzal kellett volna kezdeni :D
  • B Lori
    Szerintem a legegyszerubb megoldás hogy mindenki megy offline legalább egy 50 koros versenyt,akkor egyedul van és ha végigcsinálja hiba nélkul akkor van értelme az AI-s online versenynek :))
  • B Lori
    Ez nem sírás hanem az eddigi tapasztalatok alapján próbáljuk úgy osszehozni hogy nehogy az legyen mint tavaly a HNR-ben hogy a kezdeti lekesedés pillanatok alatt elfogy az emberekkel egyutt,akkor is mindekinek minden midegy volt.....

Egyébként én még soha senkivel nem vitáztam de még csak nem is szóltam ha hibázott....most is mindig az írom hogy hibázunk magamat és tégedet is beleértve :))
  • PuMy
    Igen, azt is ki kéne próbálni a héten. Na az lesz még jó móka :P
  • B Lori
    Már javasoltam hogy kellene más pályákat is tesztelni AI-val,mondjuk Bristol-t mert elindíthatjuk a bajnkságot de mi lesz ha a kovetkezo pályánál megint gond lesz,tulajdonképpen ilyen szempontból Daytona a legegyszerubb.
  • ranGer2
    Ok! Rátok bizom, szenvedjetek az aival a setuppal és a grippel majd ha eldöntöttétek mikor lesz az első futam szóljatok, meg ha nem lesz mindenért sirásrivás! Hibázok? jóhogy, mivel 1 hónapja játszok nascarral..
  • PuMy
    Jövő héten jó lenne kezdeni szerintem, már csak még a napot kellene leegyeztetni.
  • B Lori
    Hát ez úgy hangzott mint ha én csak úgy leléptem volna mert nem tetszett míg ti becsuletesen végigmentetek :)
  • gordon 24
    A megoldás!!! Na mikor lesz az első futam?

Ja és a car setet felteszem majd valahova. Szedjétek majd le! Minden 2008-as autó benne van. Az eredeti car set szerü rattingsal.. Nagyon szép gépek. Ma felteszem , ha haza jöttem!
  • PuMy
    Jó a BR kész! Nem akarok hetekig Daytonákat, grippeket, íveket, seteket, ai-kat tesztelgetni! Már lassan Daytonával fogok álmodni annyit mentem rajta az utóbbi időkbe :D
  • PuMy
    Mi lenne ha elkezdenénk fix uk-val? Max ha nagyon gáz lesz más pályán akkor menet közbe változtatunk rajta.
  • B Lori
    Elosszor is a TR-en se egyforma a grip sott sokkal bonyolultabban van megoldva mint a BR és itt is csak azért volt emlegetve mert Zso panaszkodott hogy felul a TR jobban tapad de az eddigi teszteken egyszer sem volt még változtatva mégis hibázott mindeki,sott még te is :))
    Az hogy nekem a BR jobban tetszik nem jelenti azt hogy ott kell menni,a tobbség dont :)

• ranGer2
    Tudom! Erre mondtam hogy mindig hibázik valaki! érted?
  • PuMy
    Jah, az az én saram volt, mert én csináltam azt a szép kis tömegbalesetet :(
    Amúgy ahogy látom a pályába meg tudunk egyezni, már csak a setup dolog kérdéses még.
  • B Lori
    Hát leált motorral nehezen lehet teljesíteni még 1 nyamvadt kort is nem 50-et :)
  • gordon 24
    Nekem mind1.. Menjünk alap settel:D Én ezt sose szerettem. Nem a set a lényeg végülis az hogy verseny legyen. Csak lassan már egy éve nem vezettem a fast2-t:D
  • PuMy
    Figy, a semminél egy fast2-es bajnokság is több mint a semmi :P
  • gordon 24
    Szerintem fix legyen. És Uk.. Egy éve játszunk vele. Már csak megtanultuk. Ráadásul ha ZSo megpiszkálja akkor még javulhat is.. A fast2 nem jó. Mert se te se Zso (és lassan már én sem) kedveli. Szóval bakfitty:D
  • ranGer2
    Megint egyet kell ,hogy értsek, nekem is 8 a pálya,és a set is, az viszont nem,hogy variálás megy a grippel meg az aival és tényleg jó lenne elkezdeni! :)
  • PuMy
    Dúrva! :)
  • gordon 24
    Nekem ez sokkal jobban tetszik több okból is.. Egyik az hogy a tr-en szerintem túl "durva" az ai, ez alatt azt értem hogy azért 100 körön kersztül nem mennek olyan szorosan vonatba az igaziak sem. A másik meg az hogy az a pálya nem safer-es mivel elég öreg.
    Nekem a br azért tetszik mert egy szerintem az eddigi tesztek alapján a legjobb versenyek itt voltak, szép a kinézete és COT-os az ai. Ami tudod mit jelent szétszakadnak, sőt van olyan hogy az elején az első 10 autó egy sávban megy. Szóval én ugy gondolom, hogy a leg reálisabb pálya a br. Viszont tényleg kérdés az amit irsz. Ha nektek (nem rád értem csak) nem tetszik ez inkább menétek a tr-en. Akkor menjünk ott. Szerintem az ai-t mindenki jól ismeri. Igaz a pit ügyet nem tudtuk gyakorolni mert sok sárga volt tegnap is, de ezen felül minden jó.. Szóval nekem a pálya 8. A set kérdés is. Hiszen Daytonára a tempó miatt jobb a UK. A többi meg majd alakul. Egy a lényeg ne huzzuk menjünk! Már igy is 3 futammal le vagyunk maradva. A bud shootoutról meg a Gatoraderól nem is beszélve:DD
  • PuMy
    Igen, a különbségek egyedül fix setuppal csökkenthetők valamelyest, de oan set meg nincs ami mindenkinek tetszik meg tudja uralni. Ha custom akkor a setup kérdés kiesett, viszont akkor sokkal nagyobbak lesznek a különbségek. Jah még a fix set előnye h ahhoz könnyebb az ai erősségét is belőni. Minden körülményt figyelembe véve szerintem ha szorosabb versenyeket akarunk akkor fix setup kell, valszeg a fast2, mert az vezethető mindenki által szerintem. Vagy ha nincs megegyezés a fix setupba akkor marad a custom setup de akkor nagyon lesznek a különbségek, plusz az ai-t se lehet majd belőni rendesen stb.
  • gordon 24
    Ez nagyon nagy:DD Wazz azért 10 kör alatt mennyi minden történik ott. Jeszzus. Ráadásul honnan jött fel.. Tavaly amikor néztem ezt a versenyt fel sem tünt hogy ennyire hátulról jött elöre. 2 kör alatt 7 hely. Na mind1. Látszik hogy nagyon rumplis a pálya, de az is hogy nem küzdenek az autoval rajta.
  • ranGer2
    Az nagy baj barátom, ha nem látod a végét,(én se látom, de nem panaszkodom :).) Nem magam vagy a többiek dicséretére mondom, de mi végigmentünk azt a nyamvadt 50 kört, még ha valaki egy kicsit összetörve is, de végignyomtuk, a másik dolog, hogy olyan sose lesz ,hogy midnenkinek jó legyen,ez 100%,ha nem 110%. A hibák meg igenis kifognak jönni mert emberek vagyunk nem AI-k, lehet ezt most a setupra, vagy az AI-ra kenni, vagy a pályára, attól még lesznek,ahogy egymásra mutogatás is.Arról is muszáj irni néhány gondolatot, hogy igen, nehéz a pálya, igen hipihupis, de akkor mi a búbánatért kockáztattok? nem kell 3 wideba belemenni a 3 as kanyarban és kész! Ennyi az egész aki meg bátor az vakolja akkor a falat újra, ha már ezen a pályán akartok játszani annyira, bár nemtudom miért nem jó a TR ahol legalább az alsó és felső iv ugyanolyan gyors.
  • ranGer2
    És tényleg leér 2x az eleje, ahogy tegnap! :)
  • B Lori
    De a lényeg nem a pályában van hiszem már tobb nap teszteltuk ezt si azt is,a végeredmény mindig ugyan az.Amíg nem vagyunk urai az autónak nem is fog javulni.Az olyan hiba lehetosége hogy elfékezem magam,ráhúzok a másikra mert nem jól mérem fel a távolságot stb. mindig megmarad pályától beállítástól fuggetlenul de az hogy nem tudunk magabiztosan menni hanem osszevissza cikázunk csak a setupnak koszonheto.
    Itt tulajdonképpen egy nagy kérdés van ami a HNR-be is volt hogy milyen beállítás legyen,nehéz amivel birkózni kell és 10 kort se tudunk megtenni hiba nélkul vagy stabilabb amivel kevésbé kell birkózni és így marad ido az ellenfelkre,én erre azt szoktam mondani hogy inkább kuzdok az ellenfelekkel mint saját magammal.
    Sajna custom beállításnak is van hátránya mert a setupok kozott nagyok a kulombségek és senki nem akar nagyon lemaradni a másiktól,a másik meg az AI beállítás,ha a leggyorsabb humánhoz állítjuk a tobbieknek esélye se lesz nyerni,ha lassabra rakjuk oket akkor a gyors beállítást használó vígan autózik egyedul elol.
    Még egy nagy gond hogy kozottunk is nagy a kulombség így kompromisszum is nehezen szuletik mert ami pl. Zso-nak konnyu az nekem már nehéz,ha bármelyikunk enged vagy alkalmazkodni próbáll a másikhoz saját magának teszi élvezhetetlenné az egészet.
    Nemtudom ti hogy vagytok vele de én nem látom az alagút végét.
  • B Lori
    http://www.youtube.com/watch?v=loXOLDYj5Tc&feature=related
    A valóságban is ilyen :))
  • ranGer2
    Nagyon durva amúgy, még sárga alatt is megdobál :D
  • PuMy
    Jó pálya, különösen a 3as kanyar 3wideba hiplihupilival!
  • HaZso
    Ezt is teszteljétek!