NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most 3 orakkor kezdodott, online tolja az Eurosport. Este csak osszefoglalo es donto lesz a TV-ben.
"Johnson to race Schumacher in ROC: Two-time NASCAR champion, Jimmie Johnson, will face the man widely billed as one of the world's greatest drivers, Michael Schumacher, in The Race of Champions this weekend." 😊))
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Ma én sem jönnék. Van egy kis dolgom.. Jövõhét kedden CTs. Aztán utánna meg ugyis meg kell beszélni mi lesz. Hiszen nincs server dij fizetve. Elvileg már most sem mehetnénk!
Downhill!!
A fizika számolása szerintem csak proci kérdése, a grafikát meg a képeken nem látom olyan eget rengetõnek.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Igen,meg lehetne említeni az Americas Army-t is ami egy light változata a hadsereg által használt szimulátornak,ráadásul ingyenes a reklám,toborzás miatt.
Én azért kipróbálnám multi nélkul is mert így valóban úgy néz ki hogy max. LAN lesz benne,csak az is kérdés hogy egy ilyen élethu szimre milyen gép kell.
Én azért kipróbálnám multi nélkul is mert így valóban úgy néz ki hogy max. LAN lesz benne,csak az is kérdés hogy egy ilyen élethu szimre milyen gép kell.
Egy nagyon okos ingyenes?😊
OFF, de ûrsikló szimulátorban találtam ilyet, igaz csak az Atlantis van benne, de úgyis mind ugyanolyan. Valami megszállott angol fizikus (?) csinálgatja, jópár éve. Olyan Apollo ûrhajó is van hozzá, aminek a számítógépén az eredetileg használt szoftver fut. Azt írták, hogy aki azzal eljut a Holdra meg vissza az valószínûleg a valóságban is meg tudná ezt csinálni, mindössze a szoftver, és az ûrhajó kezelési leírását kell levadászni a netrõl.😊
Visszatérve az iracing-hez most nagyon úgy fest, hogy marad nekünk a nyálcsorgatás, bár elõbb-utóbb minden programnak megjelenik az internetes verziója.
A kérdés inkább az, hogyha az egésznek nem a játék a célja akkor lesz-e multiplayer lehetõség benne? Mert ha nem akkor tulajdonképpen lényegtelen vele foglalkozni, mégha esetleg meg is jelenne a neten.
OFF, de ûrsikló szimulátorban találtam ilyet, igaz csak az Atlantis van benne, de úgyis mind ugyanolyan. Valami megszállott angol fizikus (?) csinálgatja, jópár éve. Olyan Apollo ûrhajó is van hozzá, aminek a számítógépén az eredetileg használt szoftver fut. Azt írták, hogy aki azzal eljut a Holdra meg vissza az valószínûleg a valóságban is meg tudná ezt csinálni, mindössze a szoftver, és az ûrhajó kezelési leírását kell levadászni a netrõl.😊
Visszatérve az iracing-hez most nagyon úgy fest, hogy marad nekünk a nyálcsorgatás, bár elõbb-utóbb minden programnak megjelenik az internetes verziója.
A kérdés inkább az, hogyha az egésznek nem a játék a célja akkor lesz-e multiplayer lehetõség benne? Mert ha nem akkor tulajdonképpen lényegtelen vele foglalkozni, mégha esetleg meg is jelenne a neten.
Jobb lenne egy nem butított ócsó <#nevetes1>#nevetes1>
Hátha jut valami butított ócsó' verzió nekünk😊
Hát nagyon úgy néz ki a dolog,az iracing topikba be is raktam az egész cikket.
Egyelore új reménynek marad ez a ARCA...meg az hogy az NR így még jó ideig élni fog és ennek van egy még egy nagy elonye,simán fut a ma már ókorinak számító gépeken is 😄
Egyelore új reménynek marad ez a ARCA...meg az hogy az NR így még jó ideig élni fog és ennek van egy még egy nagy elonye,simán fut a ma már ókorinak számító gépeken is 😄
"Now that the software has been perfected, iRacing.com is beginning the hard sell in the motorsports community. All levels of racing have been targeted, from Late Model racers all the way up to Sprint Cup. Among those who tried their hand at the PRI simulator Friday was David Gilliland, who drives the # 38 Yates Racing Ford. The company is negotiating with several Cup level teams right now. Once accepted into stock car racing, iRacing.com hopes its software will become standard equipment at all NASCAR race shops."
a végére csak kiderül, hogy ez a nagyok játékszere lesz, nem a miénk 😊
a végére csak kiderül, hogy ez a nagyok játékszere lesz, nem a miénk 😊
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Mozgolódás az ARCA sim korul 😊
http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=305461
http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=305629
http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=305461
http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=305629
Grat HaZso!<#worship>#worship>
Amúgy csatlakozom Gordonhoz, remélem nem az utolsó szezon volt, hiszen akkor ez nekem az elsõ és egyben utolsó...
Ehhez kapcsolódik amúgy a szerverdíj fizetése is nálam, hiszen most elég bizonytalan ez az egész. Jó lenne tudni, hogy lesz-e HNR vagy sem?
Amúgy csatlakozom Gordonhoz, remélem nem az utolsó szezon volt, hiszen akkor ez nekem az elsõ és egyben utolsó...
Ehhez kapcsolódik amúgy a szerverdíj fizetése is nálam, hiszen most elég bizonytalan ez az egész. Jó lenne tudni, hogy lesz-e HNR vagy sem?
Nekem a bajnokság végjátéka valahogy nagyon nyogve-nyelosre sikeredett <#zavart1>#zavart1>
Grat HaZso <#eljen>#eljen>
Grat HaZso <#eljen>#eljen>
Hát ez év Cup seasonjának vége! Remélem nem az utolsó volt!
A 2007-es Bajnoknak meg Gratula!!! Szóval Grat Hazso!!
(a gép nagyon tutti, szépen dolgozik😄 )
A 2007-es Bajnoknak meg Gratula!!! Szóval Grat Hazso!!
(a gép nagyon tutti, szépen dolgozik😄
Downhill!!
Jahh😄 Egyenlõre tetszik. Nagyon halk szépen muzsikál. Kipróbáltam az NR-t 140FPS-t csinált 43 autóval . Kicsit gyorsabb, Nem is fogok tudni menni😄
Downhill!!
Huha,akkor neked már PCOT-od van 😄D
<#taps>#taps><#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1>
Kész az uj gépem! Felteszem a gamét.. Ha minden menni fog rendesen jövök!! (reszkesettek😄)
Downhill!!
Este az új dontott pályát inítani "Homestead 2004"
Na elvittem a gépet a sráchoz. Ha minden faszán megy, akkor péntekre megvan. Ha esetleg mégsem jön össze akkor az unokatesóm gépével talán tudok jönni. Remélem minden rendben lesz..
Downhill!!
Szerver elindítva
CTS CUP, Phoenix 2005 Night, 63 kör, fixed fast set
CTS CUP, Phoenix 2005 Night, 63 kör, fixed fast set
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Igen,oszt majd lesz valami....kár hogy jossz,azt hittem majd jól megkuzdok magammal és nyerek 😄