NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
Egyelore, az uj befizeto(k)nek adtam uj passwordot a szerverhez a rend kedveeert. Vagyis a regivel nem lehet belepni. De ha van meg futam az elozobol, akkor visszacserelem.
Downhill!!
Szóval mi baj lehetne pár kör alatt?<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Még egy video a bemutató verseny kozvetítésébol
AJ és még az a kb. 8 stock car versenyzo aki részt vett valószinuleg ossze tudja hasonlítani a fizkát,csak lesz valamilyen szinten 😊
Segítsen valaki, akinek esetleg takarék szövetkezetes netbankja van: miért van az, hogy kiválasztom a megbízások menüpontban azt amit kell, majd a kiválaszt gombra kattintva nemhogy átugrana arra a képernyõre amin ki tudnám tölteni az adatokat, hanem az égvilágon semmit nem reagál rá? Olyan mintha valami funkció nélküli gombot nyomogatnék. Még csak el sem kezd valamerre váltani, mert azt látnám a böngészõben, hogy belekezdett. <#falbav>#falbav> Opera 9.nemtomhanyas...asszem a legfissebb.
ON
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Persze ha a fizika jól sikerül annak máris örülni fogok... igaz a világon semmi összehasonlítási alapom nincs, de majd elkérem egyszer Montytól az Avengert.
Vagyis aki jelezte hogy fizetne, resztvenne, annak kuldom privatban a reszleteket.
De arrol is lehetne/kellene ertekezni, hogy ha meg sem lesz akkora mozgolodas, akkor a masik napra (kedd vagy pentek):
- kitalalni, szervezni valami mast (rFactor, GTR/RACE, LFS, stb. - ezekre esetleg valami bajnoki, gyakorlo, fun, drift, teszt, stb. szerver inditas)
- atadni a szerver napot egy masik csapatnak
A lenyeg, hogy meglegyen a letszam a 2 napra, ne legyen deficites a dolog;D
Downhill!!
Nem tudjátok miért nem jegyzi meg a jelszavam és a nevem az sg? Két napja akárhányszor bezárom az oldalt majd ujra megnyitnám, mindig ujra kéri a bejelentkezést! Ha valaki tud valami megoldást jelezze!! THX
On..
Downhill!!
Downhill!!
Addíg is mindenkinek kellemes ünnepeket, és boldog új évet kívánok
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Viszont van olyan pálya ahol elpicsáz a 100%-os AI. 😄DD
Mondjuk nekem szerencsére mostanában bármilyen idõpont jó.😊
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?