51527
-
#49725 nekem ez megfelel! -
B Lori #49724 A gyorsabb felso ív csak olyan pályán mukodik amibe be van építve mint mondjuk a BR,Revamped... -
B Lori #49723 Ez így elso látásra jó,akinek minden mindegy annak meg pláne,aztán ezzel a feltétellel jon egy Bristol ami 50% esetében 3-4 óra persze csak ha be is akarja valaki fejezni,aztán ha még marad valakinek kedve johet egy Martinsville..... :)) -
B Lori #49722 A meghatározó szerep a tied,olyat nem tudnák elképzelni hogy úgy menne a bajnokság és lennél szerver hogy neked az nem tetszene.Ha nem szeretnéd magadra válalni a dontést akkor lehetne olyan hogy tobb változat és szavazni de akkor is kell valaki aki bizonyos helyzetekben dont,a HNR-be is voltak bírák.Szerintem te olyan személy vagy akit az érdeklodok kozul mindenki elfogadna.
Azt se tartanám helyesnek hogy a tobbség a létszám érdekében feláldozná az elképzeléseit ugyanakkor azt se lehet elvárni hogy valaki akinek nem tetszenek a feltételek szintén ez okból eroltesse a részvételt. -
#49721 Azért ennyire ne dobjuk egy valaki vállára a döntést:)
Kezdem:
Carset: 2008 COT
Pálya: a lehető legújabb (esetleg felső íven nagyobb tapadással)
Setup: UK
AI: legyen, 30-as összlétszámmal (erősség: legyen kihívás, de azért ne ők versenyezzenek, szóval practice alapján pályánkénti beállítással)
Versenytáv: az 50% szerintem okés
Versenynap: jelenleg bármelyik megfelel, a jövőt meg nem látom:)
Restart: versenytáv 5%-a, max 3-szor. (azért százalék, mert 5 kör Daytona vagy 5 kör Bristol nem mindegy) restart még akkor is, ha valakinek csak úgy bedöglik a motorja, vagy a váltó még az elején. Amúgy is kevesen vagyunk, és nem vérre megy, szórakozni akarunk, legyen ott mindenki a pályán.:)
Remélem nem hagytam ki semmit.
Ti jöttök.:) -
#49720 Igen, host vagyok de főnök nem. Közös a döntés h mindenki szórakozzon, már ha létezik ien megoldás. Ezé mondom én azt h ha nem custom setup akkor legyen fast2, azzal szerintem mindenki tud menni. Páran vagyunk, tehát jó lenne ha mindenki tudna indulni és nem a rossz setup választáson v vmi ilyesmi dolgon múlna a dolog. -
B Lori #49719 Mivel te vagy a host így tulajdonképpen a fonok is,ismered a véleményeket,láttad a tesztek eredményét,ennek alapján választasz egy bizonyos formát a bajnokságra és kész,akinek tetszik az részt vesz akinek nem..... -
#49718 Jaja! ugy kéne! Lassan szavazni kéne a napról is! -
#49717 Már úgy vagyok vele, hogy szinte mindegy, csak történjen valami.:) Lehet UK is.
Viszont a felső ív tapadását ha lehet akkor növelni kellene, elég sokan mentek fent tegnap, és nem voltak lassúak. Ha mi akarnánk ott menni akkor minden huszadik körben kapnánk egy kört az ai-tól. -
#49716 Néztem tegnap az atlantai futamot és elég szépen lelassítottak a kanyarba (140-145 mph), szal ha így nézzük akkor a legreálisabb akkor lenne ha fast setuppal mennénk mert azzal lehet a leglasabban bevenni a kanyart :P
Amúgy most h is állunk kb? Kezdjük el UK-val aztán majd alakul? -
#49715 Még régi, el is felejtettem leszedni az újat. -
#49714 Mármint a mappába:D -
#49713 Régi carset? Csak azért kérdem hogy berakjam-e oda az ujat. -
#49712 Fél 10 körül indítok szervert, lehet nem fogja most bírni mert szarakodik a netem :S -
#49711 támogatom! :) -
B Lori #49710 Azért ez nem jellemzo,a legtobb változat Daytona és Talladega-ból készult mert ugye az RP versenyek az NR legnagyobb problémája.
Bristol tavaly kicsit átépítették ezért van a régi változat és az új,ráadásul itt van nappali és éjszakai verseny....de én azt mondom hogy kipróbálni egyelore talán jó lesz az eredeti is mert az AI-t beállítani itt és Martinsville-be a legnehezebb. -
#49709 Olyan jó h mindengyik pályából annyi van, a bőség zavara :D De én csak az alapot ismerem, szal nemtom. Vmi javaslat? -
B Lori #49708 A setup kérdés már eldolt,legalábbis egyelore.
Már az osszes Cup pályát felújították így ha a tobbség úgy gondolja lehet használni oket,én támogatom :) -
#49707 Meg melyik setuppal?:D
Amúgy ha már COT akkor a pályákból is a lehető legújabb verziókkal kellene próbálkozni, szerintem.:) -
B Lori #49706 Azt már meg se merem kérdezni hogy melyik Bristol-on mennénk? :D -
#49705 Én benne vagyk! Ha itthon leszek jövök! -
#49704 Ott akkor is tudok hibázni ha egyedül vagyok a pályán.:D Cserébe viszont nem lehet akkorát esni mint Daytonában. -
#49703 Este mehetnénk 1et Bristolba, de már előre látom h vérfürdő lesz :D -
B Lori #49702 Hát talán nem véletlenul ajánlották a készítok a reális adatok alapján elkészített Jasper setet alapnak erre a huplis változatra :) -
#49701 Jaja! De ugy értem hogy a huplikon nem szenvednek vele. Tehát nekik nem ugrál el a gépezet. -
#49700 Legalábbis nem látszik kívülről. Az idei versenyen voltak, akik küzdöttek a kocsival rendesen. Daytonában is, de főleg Las Vegas :) -
B Lori #49699 Az nem gond hiszen így is sok lesz az autó ha a 30-as limit marad :) -
#49698 Hát, valami gebasz van, úgyhogy nem írtam át semmit, viszont itt van egyben a 3 fajta festés amivel megyek, ha megyünk.:)
http://data.hu/get/119532/zoleeSprint08.zip.html -
#49697 Jaja! 3-4 oldalról van összekukázva. Van a Rainbow designről a racing growról, ss.net ről. Team sbr-ből. Szóval sok helyről. Összesen 2-t nem sikeredett megszereznem. a 49-et és a 37-est. A többi nagyából megvan. Az 50-nek nincs pit, de a kocsi ott is van. -
B Lori #49696 Szerintem jó lesz.....láttam hogy a festéseket kozottuk 2048x2048 is meg olyan ami tomorített,ezeket te szetted ossze és raktad rá a trg-s autókra? -
#49695 Okés.:) -
#49694 Ha bemásolod a cot mappába akkor lesz egy 2007-es és egy 08-as igen. De az nem baj, Van fent egy név ami ez tehát tudod választani őket. És megtudod azt tenni ha (csak ezt vagy csak azt választod) hogy bejelölöd az összes 2008-ast és bekapcsolod hogy csak az aktiv gépeket lássa. Akkor amikor a 2008-ast választod ki akkor csak azokat látod, ha a 07-est akkor meg csak azt. -
#49693 csak így lesz egy 2007 lst fájlom, meg egy 2008 lst. Ez nem gond, nem akad majd össze? -
#49692 Most vagy azt csináld, hogy megfogod és csinálsz egy uj "modot" neki (amig mindenki le nem tölti) és oda bemásolod. Vagy csak beteszed a cot/cars mappába. -
#49691 Mármint azt a carsetet amit feltöltöttél. Szóval csak kicsomagolom, vagy kell neki valami új mappa, vagy valami? -
#49690 Boldog Szülinapot Sanyi! :-) -
#49689 Oks, végülis az nem sok míg átírom a nevet.
Egy kérdés: ezeket csak simán csomagoljam ki az ssw-féle COT mappába? -
#49688 Paszolni paszol hozzá! Ha te ezzel jönnél akkor nekünk el kell küldened a te "festésed". És az azon felül kellene nekünk. -
#49687 Szerinted ez passzol ahhoz a carsethez amit felraktál? Mert ha igen akkor átírom a nevet, felrakom valahova és kész is. Viszont ilyen formán 3 festést kell feltöltenem, és az alapján fogok valamelyikkel menni ahogyan a valóságban is váltogatják Montoyáék.:) -
#49686 Köszi!