NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Endure, in enduring grows strong...
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Bovebben itt 😊
Nálam is úgy néz ki hogy az NR szériák után ez lesz az amiért hajlandó vagyok fizetni 😊)
Nagyon állat, és egészen autó módon mozognak az autók! Nagyon kíváncsi vagyok...Lehet, hogy hosszú idõ után pénzt fogok adni egy játékért?😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Downhill!!
Downhill!!
Eddig 3+1 befizeto van, plusz meg 2 jelentkezo. Ezen felul meg ketten jelentkeztek, mint uj emberek. Vagyis ha minden bejon, eddig 8 ember, de az ujakrol mar reg nincs hir, vagyis inkabb 6. Es mivel a masik ketto is fuggobe van, igy 4...
NASCAR-hoz meg a 8 is keves, indulasnak tobb kellene, hogy a kozepere-vegere maradjon is valami😉
A lenyeg, hogy egyelore all a szerver, magyarul kihasznalatlan ket napon. Igy sokaig huzni nincs ertelme, legalabb 1 napot kihasznalta (bevetelforrassa a szerverfenttartas miatt) kellene tenni.
Vagyis ha valakinek van otlete, indittatasa, hogy ha nem is NASCAR-t (legalabbis NR2003-at), de barmi mast tudna szervezni, vagy kitudna hasznalni, hasznaltatni, legyen az LFS, rFactor, GTR2, RACE, stb., az batran szoljon! Ha mar az egyik napra 5-10 embert ossze tudna szedni, meg ha csak gyakorlasra, funrace-re, mar az is valami.
Egyelore probalom itt az NR topicban tartani, hogy "csaladban" maradjon a hely, de ha nagyon nem megy, sajnos az egyik napot mindenkepp ki kell adni barkinek.
THX!
Downhill!!
Downhill!!
Itt is errol van szó,ha jól értem valami konfliktus miatt lettek a festések eltávolítva.
próbáltam a masgrafx-re is írni, de semmi válasz...
kukába megy a 07 mod? akkor még mindig a pwf a legjobb 😊
A teamomega csinálja az új CTS08 Modot is mert a 07 nem lett valami jó és ezért teljesen új modelleket raknak bele.
Oda majd lesz valami más festésem.
A CUP autókhoz megvan nekem is a Days of Thunder csomag, de sajna amikor rábukkantam az Aerowar88 és a CTS változatok már nem voltak elérhetõk 😞((
Akit érdekel az ARCA Sim letoltheti ennek a teszt versenynek kozvetítését,Martin Truex és Dale Jr. is részt vett,utóbbival interjú és készult a verseny után 😊)
megvan ez az autó valakinek? már nem lehet letölteni onnan, ahol eddig volt...
mailcímem publikus. elõre is köszi!
[/img]
Klaffa Nascar modellek vannak... engem meg pont 1:6-os méretben érdekel
http://www.f1-info.hu/
Angyalkákon tangabugyi
Jobb négy bal négy
Szemben árok
boldog új évet kívánok <#buck>#buck>
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Ki tud/nem tud jönni?
Endure, in enduring grows strong...

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae