51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • HaZso
    Newman kocsiját kell lecserélni csak (világoskék helyett sötétkék) és a tulajdonságokat átírni.
  • B Lori
    Igen,csak a trg-s 12-est kell bejelolni,tulajdonképpen max 24 AI kell de az is csak akkor ha Pumy maga indul :D szóval boven megvan így is,én akkor a trg00-at fogom használni :))
  • gordon 24
    Én szerintem is ugy kéne! A régieket a kukába (illetve kivenni elmenti ha esetleg kell valakinek) és azokat kéne csak bent hagyni! Mondjuk igy is oké.. Ahogy nézem összesen a 12-es gond.. Ha mindig ezekkel megyünk akkor a többit én ugyis kiveszem belőle.
  • B Lori
    Igen,pont ezt írtam hogy az eredeti setet ki kellene dobni mert nem sokat ér és akkor átlátható is lesz.
  • B Lori
    Már az osszes lehetségeset kipróbáltuk úgy hogy tulajdonképpen mindegy,vagy gyakorolni szeretnél? :))
  • gordon 24
    De ezek milyen kocsik?? Össze vissza van?? Van benne eredeti meg az amit én linkeltem?? Csak azért mert látom benne a 12-est pl. Ami a modban van az avanger amit most használ az meg nem az.. Vagy mi alapján vannak ezek kiválasztva?

• B Lori
    Szerintem jó....egyébként a 12-es autó is lehetne trg-s és akkor az eredeti autókat akár ki is lehetne dobni :)
  • zolee145
    Azt tudjuk már, hogy melyik Daytonát használjuk? Maradt a Lóri-féle papy_ai, vagy az eredeti?
  • HaZso
    Ezeket a kocsikat válogattam ki a futamokra...
    UK2 Daytona
  • zolee145
    Szerintem azzal kellene mennünk.
  • gordon 24
    Szerintem maradhta! Ha gondolod cseréld a nevet rajta aztán ennyi, de az sem fontos..

Az a car set lesz akkor amiot feltettem??
  • B Lori
    Igen,erre a piros zászlós megoldás lenne a legjobb,sajna azt nem tudjuk megcsinálni hogy folytassuk a versenyt,esetleg azt hogy ha mondjuk 30% lement akkor az újraindításnál 70% távot állítunk be.

Nem lehet mert a NR a régi szabályt alkalmazza,egyébként itt arra gondoltam hogy a humán versenyzoknél lehetne a jelenlegi szabályt alkalmazni mert vissza lehet adni a kort,persze ez csak akkor lehetséges ha Pumy ezt mindenféle nehézség nélkul meg tudja oldani,ha nem akkor nincs mese marad a visszaelozés :))
  • zolee145
    Szerverleállásra meg az lehetne esetleg, hogyha lepotyognak az emberek 50% előtt akkor restart, ha meg 50% után akkor az utolsó teljes kör alapján lepontozni, már ha megmarad az eredmény.
    A lekörözés meg lekörözés, annyi. Mondom ezt úgy, hogy nagy esélyem van a körhátrányra, de a valóságban sem várnak meg senkit.:)

Amit szoknunk kell az az, hogy sárgánál még verseny van a vonalig.:) Gondolom ezen nem lehet változtatni, nincs lehetőség másképp állítani az ai-t.
  • zolee145
    Nekem az a 3 festésem van amit Montoya használ idén. Váltogatni is fogom őket ahogyan a valóságban is, viszont a nevemet nem írtam át. Nem hiszem, hogy ez olyan lényeges lenne. Akinek meg lényeges az már úgyis megcsinálta a saját festését.
  • B Lori
    Ja és én maradok a 00-as Lucky Dog autóval mert az a kedvenc festésem,az a kérdésem hogy nevezzem át vagy maradhat úgy ahogy a car set-ben van?
  • B Lori
    Szerintem 5%-nál nem kellene tobb,10% mondjuk Bristol-ba 25 kor,az azt jelenti hogy max. 75 kor plusz lehet,szerintem ez nagyon meghosszabíthatja az estét.

Eldobható versenyek helyett inkább ilyen provissional eredmény lehetne ami azt jelentené hogy 25 fix létszámnál a hiányzó a 26-ik helyet kapná meg és az annak megfelelo pontokat,ha ketten hiányzonának akkor 27-ik az lenne aki hátrébb áll a bajnokságba de mivel rugalmasan kezeljuk az idopontokat ez nemigen fog elofordulni.Ez a formátum jobban motiválná az embereket a hiányzó nem maradna le a bajnokságba a tobbiek meg nem dobhatnák el a legrosszabb eredményuket :))

Ha lesz AI akkor szerintem is úgy kellene hogy akár az is lehet a bajnok,a humán sorrend így is kialakulhat,a chase létszám 8-10 autó lehetne.

De még tobb kérdést is tisztázni kellene,mi lesz ha leáll a szerver vagy ha csak 1 ember esik le és vissza tud jonni,vagy a lekorozottekkel mert ugye az AI nem lassul le stb. azt hiszem ezt egyszerubb lesz ezeket MSN-en megbeszélni.

• zolee145
    Az eldobható futamokért nem vagyok oda. A Chase maradhat. 25-ös létszám mellett mondjuk 8-an kerülhetnek be, és akkor még akár ai is lehet a bajnok.:)
  • PuMy
    - restart lehetne a verseny 10%-ig max 3 alkalommal
    - ha a versenytáv 10%-án belül van és még nem volt 3 restart akkor kérhet restartot, meg lehetne 2 eldobható futam
    - a chase-t nemtom
    - a táblázatot csinálom én
  • B Lori
    Akkor azért voltál annyira béna

Rendben,legyen UK2 set,a lényeg hogy amikor úgy érzed hogy számodra tokéletes akkor még told elore kicsit a súlyt,wedget,féket meg mittudomén hogy mit.Kell egy bizonyos tolerancia és foleg azt elérni hogy az autót pontosabban lehessen irányítani,az AI-kal szoros a verseny kevés a hely,még a lekorozésnél is,nem álnak félre 5 kilométerre mint ahogy azt mi csináljuk,a 3 wide-rol nem is beszélve :))
  • HaZso
    Csütörtök Ok
  • Tihy
    csütörtök ok
  • HaZso
    A Bristol UK setupot nem kell alapul venni, amivel múltkor mentünk. A rosszabb verzió volt berakva, ahol full hátul volt a súly, nem csoda, hogy csúszkáltunk. A UK szerintem jó választás, max annyit lehetne változtatni, hogy a castert (utánfutás) a régi VH alapján állítjuk (bal oldalt 1, jobb oldalt 2 értékre.
  • B Lori
    Ma már nemigen tudok menni,a csutortok nekem is megfelelne.

Tesztnek viszont továbbra is Bristolt javaslom,ha ott elfogadhatóan tudunk menni akkor máshol már nem lehet gond :D
  • B Lori
    A véleményem továbbra is az hogy az AI-k ellen az UK nem a legjobb választás,a fast2-hoz nem ragaszkodom,ez csak azért lenne jó mert kész van.Ha Zso hajlandó foglakozni ezzel és csinál olyan beállítást amivel jókat tudunk versenyezni akkor azt csak támogatni tudom :)

Ami a bajnokságot illetti,nem ártana tisztázni még egypár kérdést,hogy legyen a restart,mi lesz ha verseny kozben szétmegy a kapcsolat,a hiányzókkat hogy kezeljuk,hogyan lesz a chase,ki fogja csinálni a táblázatot stb.
  • gordon 24
    Csütörtök szerintemmnekem jó.. Ugyis este lesz a race.. Egy a lényeg hogy ne péntek szombat vagy kedd legyen. A többi nap: hétfő ,szerda, csütörtök akár vasárnap is oké nekem.. A set kérdés nem érdekel:D Menjünk... Ma nem tudok jönni..
  • PuMy
    Beszéltem Zsoval, azt mondta h vmennyit tud alakítani a uk-n, me csak nem kéne fast2-vel menni :D De Daytonára úgyis jó a uk, szal holnap v ha nem jó mindenkinek akkor csütörtökön el kéne kezdeni a bajnokságot. Vélemény?
  • PuMy
    Ma este fél10-10 körül megnézzük daytonát fast2-vel, aki gondolja az jöjjön! :P
  • zolee145
    Néha.:) Amúgy nekem tetszik az ahogy fent mennek, ezért vagyok rajta a dolgon, csak úgy nem éri meg, hogy közben a mezőny elmegy mellettem két kanyaron belül. Ha a valóságban is ez lenne nem zavarna, de nem ez van.
    Na mindegy, ez csak az én hülyeségem.:)
  • B Lori
    Montoya is néha autózik felul :))
  • B Lori
    Superspeedway.net Pit Box Update
  • zolee145
    Tehát azt mondod, hogy nem lesz belőlem onlájnJunior?:D Akkor maradok onlájnMontoya.:))
  • B Lori
    Nincs,ráadásul a meglévo BR pályák nagyrésze nincs felújítva így olyanok mint az eredeti.A revamped változatok szépek de azokból is kevés van,California 2008-as változata pont most jelent meg,kipróbálhatod.De azért olyan nagy változást ezektol se várj,ha szorosan a fal mellett mész nemigen leszel gyorsabb a belsonél :))
  • zolee145
    Ezekből megvan minden pályának az aktuális verziója? Csak azért tornázkodom ennyit ezen, mert tényleg életszerűtlen, hogy kizárólag az alsó íven lehet normális köridőt futni.
  • B Lori
    Na,pont erre céloztam tegnap,kevesen vagyunk és szerintem van olyan viszony kozottunk hogy nyugodtan kimondjuk a véleményunket :))
  • B Lori
    Akkor úgy látom ez az ami a legtobb embernek megfelel,nekem is elfogadható :)

Annyit még hozzátennék hogy nem az AI létszámot hanem az egész mezonyt kellene lefixálni,ha minden jól alakul 5-6 ember jonne így akkor lehetne 25-os mezony és a humánoktól fuggoen kiegészíteni AI-kal,ez a pontozás szempontjából is igazságosabb mert az utolsó az mindig 25-ik.
  • Tihy
    nekem csak annyi kikötésem lenne:

- minimum 50% versenytáv
    - minimum 20 AI (de inkább több :)
    - minimum moderate törés
  • zolee145
    Benne vagyok a fast2-ben is, sőt, nekem az jobb is lenne. Azért írtam UK-t, mert a fast2 ellen néhányan lázadtak.:)
  • PuMy
    Az én javaslatom a tesztek tükrében:
    Setup: fast2
    AI: 20
    Táv: 50%
    Törés: Moderate
  • PuMy
    A múlt heti bristol teszten ezekkel a beállításokkal 1 kört se tudtunk szinte lemenni, nemhogy 1 egész versenyt!
  • PuMy
    Ezé mondom h inkább fast2 legyen mert azzal mindenki tud menni. Azzal a különbségek se lennének akkorák, plusz az AI-t is egyszerűen hozzá lehet lőni. A nap meg kedd és/vagy szerda lenne ha mindenkinek jó, azé 2 nap mert kicsit alkalmazkodni kéne Zsohoz a munkája miatt.