NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Nagyon kemény!!! Grat!!

Downhill!!

Azt mondta Zso rakjam be 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

HaZso
Tervezünk egy Daytona 500-at, 100%-os AI-val, 100%-os versenytávval, UK setuppal, COT v1.04 moddal, sárga zászlóval, double file restarttal, Daytona TR 1.4-es pályán. Akinek van kedve jönni, szóljon nekem vagy Pumynak msn-en vagy akár ide a fórumba! :-D

zolee145
Köszi!

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Kössz szépen mindenkinek! <#worship>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
Jaja. Szemétség is.. De most hogy oda feltetted király. Célszerü ujra letölteni annak akinek már megvan is, mert a törés sokkal jobb a V1.04-be!

Downhill!!

PuMy

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Itt egyelore nem kell regisztració

Ezen az oldalon egyébként elérhetoek az általuk felujított,kijavított 2008-as pályák is aminél az eddig elkészítetteket vették alapul (revamped,safer) de van saját gyártmány.....én csak letoltottem de még nem próbáltam.

PuMy
Ezt úgy utálom mikor reget kérnek, mindjárt felrakom a legújabbat rapidshare-re és akkor leszedheti mindenki akinek kell!

gordon 24
Tes! Reggelni kell! Ha nem vagy asszem nem fogja engedni.

Downhill!!

Lécci linkeld már ki nekem akko' azt a modot, mert a superspeedway.net-en bár írják, de letölteni nem tudtam.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
Minden cot modhoz Chagert szedj le mert nem Avangerrel mennek mint tavaly. Én ezt a montoya autójából festettem amit itt találtam:Racing groove

Downhill!!

zolee145
Boldog szülinapot, így utólag.😊

zolee145
Az ssnet cot modjához van Charger is?
Amúgy ha lesz valami bajnokság az mikor kezdõdik, meg milyen setuppal, meg úgy egyáltalán?😊
Ha lenne HNR akkor COT moddal kéne, és ahol van ott a lehetõ legújabb pályákon.

HaZso
Nálam fullos, úgy nézem, most a Daytona ARCA 200 lesz...

gordon 24
Ok! Akkor megpróbálom üzemképessé tenni! Sajna egyenlõre nem sikeredik😄

Szirintem is jobb igy..

Downhill!!

HaZso
tvuplayer - wheels 😊

HaZso
Szerintem sokkal jobb

gordon 24
Na kész az uj rajtszámmal. Vélemény:

Downhill!!

gordon 24
Rendben Neki álltam... Festegetm, majd mutatom milyen lett.. (iagzából nekem sem jött be ez a szám, mert nagyon piros😄DD

Downhill!!

A jelenleginél szerintem sokkal jobb 😊

Alexease
Nagy a csend. Probaltam reklamozni, erdeklodni, volt nehany ember, de aztan semmi. Sajnos a szerver ursen all, igy eleg "veszteseges", igy legalabb az egyik napot ki kellene adni valami masik bajnoksagnak. Az egyik napra lenne is jelentkezo.

A lenyeg. 3-an fizettek eddig szerverdijat erre az evre. Eloszor toluk kellene egy hozzajarulas, hogy ki lehessen adni az egyik napot (vagy ha abszolut nincs semmi, akkor mindkettot) mas csapatnak.
gordon 24
Jaja. az nem lenne rossz, de! A 83-as szám az ugy alakult ki hogy egyszerü volt feltenni a gépre mert találtam olyat, de maga a szám nem jelent semmit nekem. Arra gondoltam, hogy a szül évemet teszem fel rá ez pedig a 82-es. Tehát egy uj számot kellene találnom ahhoz hogy ezt megoldjam. Van nekem egy szám ami jó lenne ,de ezt kicsit nehéz lenne átfesteni.. De most hogy neked szemet szurt ez lehet megcsinálom.. Szerinted hogy mutatna ez rajta?: (persze a kék keret feketére változna)

Downhill!!

Igen,a kinézetével nem passzol,HNR oldalon azthiszem megvan a régi festésed,toltsd le és meglesz a régi számod 😊)

gordon 24
Nézném, csak egyenlõre nem tudom hol..

Downhill!!

HaZso
Nézi vki a ma esti Budweiser Shootout-ot?

gordon 24
Jah csak én hülye nem mentettem el! És vettem egy uj gépet. És elveszett. Egyébként a szám maga jó lenne de lehet fehér kellene rá nem?

Downhill!!

Szép csak az a szám valahogy nem passzol ehhez a festéshez,a régi jobb volt 😊

Ez nem a ssnet modja!!

COT mod letöltési lehetõség: COT mod link

gordon 24
Ha gondolod megfestem... Persze nagyon nagy meló, mert ezt is vagy 3-napig festegettem, de megoldható.

Downhill!!

gordon 24
Mit gondolsz lesz valami? Alex szerint 4 fizetõ ember van. Dénes az lfs miatt 5. Én fizetem ahogy kiderül megyünk-e. De lehet különben is. 6. Aztán?

Downhill!!

HaZso
<#eljen>

gordon 24
Én is Cotra szavazok! Meghozzá az ss.netesre! Már én legyártottam a festést is! Ilyen lett:

Downhill!!

HaZso
Akkor indíthatsz is egy Daytona-t 😊
Én a COT-ra szavaznék, feltéve ha fest vki nekem egy kocsit :-D
Amúgy ha idén kevesen leszünk, talán az is elég, ha valaki indít saját gépen szervert...

PuMy
Sziasztok!
Csak érdeklõdnék h idén lesz-e bajnokság, ha igen akkor mien moddal (cup v cot) meg h a szerveres dolgok jelenleg h állnak!

Amúgy néhányan szoktunk jáccani futamokat, akinek van kedve jönni az keressenem meg msn-nen (pumykukacfreemailponthu)! 😊

Tihy
BSZ Zso!

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

HaZso
Köszi szépen!!! :-)

<#felkialtas>Ma este indul a Rolex 24 órás verseny Daytonában.....<#felkialtas>

gordon 24
Alex! Hol tart a ember mennyiség? Kb 1 hét és én is utalnám a zsét!

Downhill!!

Cowek
BSZ Hazsó!!! <#zavart1>

http://www.f1-info.hu/

Zsolti, boldog szülinapot!!!

gordon 24
Boldog szülinapot HAZSO!!

Downhill!!

Tihy
1 év kb. 27500 Ft? nem semmi

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

razzini
thx! majd átvilágítom

http://www.30plusracing.com/documents/Nascar2003Tweaks.shtml
Itt vannak részletesen az ilyen tweak dolgok,kipróbálhatod hátha segítt 😊

razzini
hát persze attól függ mi tartozik bele a "megakad" kategóriába 😄
amikor nagyon "nyúzom" 5-10 mp is lehet.

bár egy picit lehet memóriaszegény a gépem...

Alexease
Ha csak megakad, akkor az "normalis"😊
razzini
pls. lehet-e valahogyan orvosolni a köv. problémát:

player infoban és opponent managerben néha megakad...

thx!