NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt mondta Zso rakjam be 😄
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Downhill!!
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Ezen az oldalon egyébként elérhetoek az általuk felujított,kijavított 2008-as pályák is aminél az eddig elkészítetteket vették alapul (revamped,safer) de van saját gyártmány.....én csak letoltottem de még nem próbáltam.
Downhill!!
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Downhill!!
Amúgy ha lesz valami bajnokság az mikor kezdõdik, meg milyen setuppal, meg úgy egyáltalán?😊
Ha lenne HNR akkor COT moddal kéne, és ahol van ott a lehetõ legújabb pályákon.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Szirintem is jobb igy..
Downhill!!
Downhill!!
A lenyeg. 3-an fizettek eddig szerverdijat erre az evre. Eloszor toluk kellene egy hozzajarulas, hogy ki lehessen adni az egyik napot (vagy ha abszolut nincs semmi, akkor mindkettot) mas csapatnak.
Downhill!!
Downhill!!
Downhill!!
Downhill!!
Downhill!!
Én a COT-ra szavaznék, feltéve ha fest vki nekem egy kocsit :-D
Amúgy ha idén kevesen leszünk, talán az is elég, ha valaki indít saját gépen szervert...
Csak érdeklõdnék h idén lesz-e bajnokság, ha igen akkor mien moddal (cup v cot) meg h a szerveres dolgok jelenleg h állnak!
Amúgy néhányan szoktunk jáccani futamokat, akinek van kedve jönni az keressenem meg msn-nen (pumykukacfreemailponthu)! 😊

Itt vannak részletesen az ilyen tweak dolgok,kipróbálhatod hátha segítt 😊
amikor nagyon "nyúzom" 5-10 mp is lehet.
bár egy picit lehet memóriaszegény a gépem...