51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Tihy
    OK
  • zolee145
    Nekem ok.
  • gordon 24
    Nekem oké a Csütörtök 20:00.
  • PuMy
    Ha jövő héten is csütörtökön megyünk akkor 8 óra körül kéne rajtolni mert Zsonak menni kell dolgozni, nemtom ez kinek mennyire lenne megoldható. Ha nem az akkor a kedd jöhet még számításba, bár az meg Petyának nem jó. Vélemények?
  • gordon 24
    Nem próbálgattam, ugyhogy nem tudom. Mehetünk az alapon is.
  • PuMy
    Meik californián fogunk/kéne menni szerintetek? Én ahogy néztem lehet h az alappálya lenne a legjobb.
  • JuanG
  • zolee145
    ~25-en, de ennek nagy része ai.:) Daytonában 7-en voltunk.
  • JuanG
    szasztok!

hányan vagytok most átlagban egy futamon?
  • zolee145
    Amúgy van arra valami terv, hogy hogyan érnénk utól a valódi bajnokságot? Mondjuk hetente nemcsak egy futam, ilyesmi? Vagy ezzel nem foglalkozunk? Elvileg ők is hagynak ki év közben pár hétvégét, szóval ott éppen lehetne hozni rajtuk, csak úgy felmerült bennem a kérdés.

Meg egy másik kérdés is: vajon bejut majd a Chase-be közülünk valaki, vagy csak az ai?:D
  • zolee145
    Visszanéztem a futamot. Az első sárga az enyém volt, szerencsétlen Martinnal autóztunk egy ideig kilincsen, aztán elindult fel, és magával vitte Newman-t is. Azt nem néztem, hogy utána még ki akadt beléjük, ha közülünk valaki akkor utólag is bocsi.
    Viszont ezután jelentős hibám már nem volt, ami meglepő ahhoz képest, hogy mennyire tartottam Daytonától.
    Robby rendesen odébb lökött pitelésnél, ezt még szokni kell majd, hogy ők nem vigyáznak ránk. Ez amúgy fura, mert a pályán azért figyelnek a hibáinkra, ha lecsúszunk az ívről felmennek amennyire lehet, a pitben viszont mintha ott sem lennénk.
    A zöld alatti pitelés közben beintett sárga meg sokunkkal kitolt, de az élet nem habostorta.
    Azért szerintem nem volt rossz futam, és a setup is tetszett.
  • gordon 24
    Jó oké! De már van olyan chargerbe is... De nem érdekes mondom...
  • B Lori
    Kyle Petty csak tolteléknek van,o nem volt eredtileg a listán meg Labonte se,csak jól néznek ki az autók :))
  • gordon 24
    Fasza! :D Csak Kyle Petty autoja nem Charger:DD De nem gond én átettem már rá az uj festést! Ugyhogy jó az úgy.. Én majd Chargrenek látom ti meg avangernek:D
  • HaZso
    Ne :-D
  • B Lori
    Tokéletes :))
  • PuMy
    Ha jól emlékszem Tihy meg Sanyi is azt írta h a fél10-10 órás kezdés a jó, tehát olyan 1/4 10 körül elindítom a szervert, 3/4 10-kor lenne az időmérő, aztán 10 perc hh, h legyen idő pisilni meg ilyenek :P és 10 körül lenne a race.
  • zolee145
    De akkor legyen top20-as szabály is.:D A CP nem lényeges, nem hiszem, hogy szükség lenne rá.:)
  • B Lori
    Fix 20 AI és max 25 autó,így lehetne DNQ is :DD
  • B Lori
    Még lenne egy lényegtelen kérdésem,mikor kezdodik a verseny,pontosabban a kvali? :))
  • B Lori
    http://www.sendspace.com/file/x3mhzc
    Ahogy jónak látod,itt vannak az autók,22 darab és az enyém,mégis átneveztem nehogy véletlenul berakjál AI-nak :D
  • PuMy
    Fix 20 ai szerintem is jó, azért az 1-2 hiányzóért felesleges állítgatni.
  • HaZso
    Sanyival beszéltem, a maira nem tud jönni, a többire jönne elvileg
  • gordon 24
    Jó csak azért irtam igy mert Pumy ezt nem szeretné csinálni! Azért mondom hogy nem kell a fix 25-ös mezöny. Egy fix ai mezöny kell a többi meg alakul..

Hányan leszünk?..

Hát elvileg: Getz, Zso, Pumy, Thy, Te, Zole, Én, És talán Sanyi!
  • B Lori
    Nem lehet gond mivel nem offline megyunk így a táblázatot nem az NR csinálja hanem egy kulonálló program.
    Tulajdonképpen lehet a gépre is hagyni mivel a gyengébbeket szórja náluk nem számítt hogy kihagynak 1-2 versenyt de azt feltételezem hogy a humán versenyzok száma nem nagyon fog ingadozni tehát ha néha valaki hiányzik akkor manuálisan is berakhat egy + autót hogy kilegyen a 25-os mezony.

Amúgy azt már lehet tudni mennyien leszunk?

• gordon 24
    Nem kell! Én azt tenném hogy beállitanék 21 ai-t! Aztán kész! Nem kell velük többet foglalkozni. Ha mi 6-an vaygunk 6a-n vagyunk.. Ha 5 -en 5 ten tök mind1, mivel ugyan az a 5-6 ember fog játszani.. Tehát nem lesz ebből kavarodás.. Szerintem egy fix ai szám kell, mertha nem fix akkor a legközelebbi versenyen nem fogod tudni melyik ai-t tetted be melyiket nem.. Igy lesz 5 Newman a bajnokság végén meg 3 Biffle. Tehát szerintem ma beraksz 21-et és ahhoz többet ne is nyulj hozzá! a human meg majd kiegésziti.

Ezt ugy lehet a legjobban megoldani szerintem, hogy kijelölsz az opponentbe 21-et.. Ha nem jelölsz többet a gép nem fogja berakni. igy az online racehez beállithatsz akkár 41-et is, mivel igy is csak 21 kijelötet tesz be.
  • PuMy
    Pont azé kérdeztem mert nem akarok manuálisan csekkolgatni.
  • zolee145
    Ezek szerint rosszul tettem fel a kérdést, de végülis válaszoltál. Tehát a saját autóink nem befolyásolják a többi autó számát, mármint amiket beállít a szerver. Oks.:)
  • B Lori
    ha 4-en akkor 21-et :))
  • B Lori
    Felolem lehet,én most csak az AI-kal foglakozom,a saját festéseit mindenki maga intézi :)
  • B Lori
    A program a leggyengébbeket hagyja ki,de ezt magad is csinálhatod hiszen azt a kvali elott fogod tudni mennyien indulunk,ha 5-en akkor becsekkolsz 21-et ha 6-an akkor csak 19-et.
  • zolee145
    Nekem a 3 féle Montoya autó megoldható? Mert akkor váltogatnám őket.:)
  • PuMy
    De fixen 20 ai kéne mert ha ma pl 21 aival megyünk és legközelebb meg 18-al akkor mi alapján választja ki h melyik 3 ai nem indul?
  • HaZso
  • B Lori
    Akkor én ezt megcsinálom,amit Péter feltoltott azokból osszeszedem a Zso által kiválasztott neveket úgy hogy 24-en legyenek meg amit én használok,természetesen Newman-nak is átfestem sotétebbre az autóját :D
  • PuMy
    Igen, az jó lenne!
  • gordon 24
    Oké!:D de amit választottál az mind 08-as. Csak a Newman-é nem! Igaz kicsit kékebb a 08-as, de legalább Charger:D!!
  • HaZso
    #12_Newman
  • HaZso
    Kinézet alapján, végigmentem a nascar.com-on és azt választottam ki, amik ott vannak a fényképen pilótával :D
  • B Lori
    Persze itt megint ott a kérdés hogy egyáltalán letoltotte-e mindenki a car setet....lehet hogy jobb lenne mégegyszer feltolteni amit használni fogunk,nehogy ez legyen a gond.