NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vehicle_aero_to_aero_drag = 0.13
vehicle_engine_to_engine_power = 0.13
vehicle_chassis_to_traction_circle = 0.13
papy_ai ini-t is kicserélni (eredetit el lehet menteni)ebben tobb AI tuning is van,pl. ha kicsit meglokod akkor próbálja menteni nem forog ki olyan hamar.Van ott 3 sor amivel lehet állítani a mezony suruségét vagyis a legerosebb és leggyengébb autó kozotti kulombséget anélkul hogy a car set rating-ot babrálnánk.
[ driver ]
vehicle_aero_to_aero_drag = 0.13
vehicle_engine_to_engine_power = 0.13 vehicle_chassis_to_traction_circle = 0.13
Ha noveljuk a számokat 0.14-re akkor széthúzodik a mezony erossége és fordítva.Ez azért jó mert egy carset szinte minden pályán másképp viselkedik és mondjuk egy Atlanta-ban hulyeség ha már a 10-ik korben lekorozol de az is ha 50 kor után is egykupacban vannak,Daytona-ba is lehet vele variálni kinek tetszése szerint 😊
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Találtam egy másik pályát is saferbarrier BR ediciót ami egy fokkal jobban teccik,szerintem ez nyújtja a legrealisztikusabb élményt már ha a belso kamerás felvételekkel hasonlítom,huplis az egész míg a revamped a 4-es kanyar kivételével tukor sima.A Jasper setup van rá megcsinálva amivel jól lehet rajta menni de az UK is használható.
Mai nap folyamán feltoltom mindkét pályát mivel az AI-t is álligattam és lehet próbálgatni 😊
Downhill!!
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Az alap car set ratingja nem olyan vészes és tulajdonképpen az hogy 102 vagy 95% vannak nem számít,lényeg hogy jól menjenek foleg osszhangban velunk és ne az legyen hogy kanyarban lelépnek elolunk egyenesben meg simán lenyomod oket mert lehet úgy is de az nem az igazi 😊
Downhill!!
Próbáltam Daytona TR 1.4-et 102%-os, Daytona_2008-at 104%-os AI-val, de nem jó, befékeznek néha vagy túl fent mennek, UK-val le lehet õket nyomni simán, szerintem nem jó. Holnap megnézem a revamped Daytona-t...
Also Change:
1.net_mdm_client_send_every=3
2. net_mdm_server_send_every=3
Change this to the following:
1.net_mdm_client_send_every=2
1. net_mdm_server_send_every=2
With this new setting the Data/Car Position is updateded a bit faster than the Default setting, and cars will No longer wiggle on screen or have that annoying wobble, ie, side-to-side warp in the turns.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Azt olvastam vmelyik külföldi liga fórumba h a következõ sorokat érdemes 2-rõl átírni 1-re mert akkor közelebb lehet menni egymáshoz úgymond. Megnéztem és nekem alapból 3-ason van. Ezzel kapcsolatba vmi tapasztalat eseteg? Az említett 2 sor a core.ini-be:
net_lan_client_send_every=1 ; Client packet freq on LAN
net_lan_server_send_every=1 ; Server packet freq on LAN
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
- Osszesen 3+1 befizeto/jelentkezo jott ossze, ami igen kevesnek tunik.
- Lennenek meg 2-3-an, de csak ha biztosra "tortenne valami". Sajnos nekem mostanaban nincs idom szervezni, meg autozni sem, igy en semmit nem tudok igerni.
- Mivel a szerver fel eve uresen, kihasznalatlanul all, ami a fenttartas miatt is problema, igy az egyik napot biztosan ki kell igy adni egy masik csapatnak, amire lenne is jelentkezo. Ha tudnank, hogy biztos nem lesz HNR - erre kellene valami visszajelzes tobbektol - akkor mindket napot passzoljuk. Ezen a heten ezt tuti lerendezem, mert mar nagyonregen huzodik😞
Ha megszunik, es aki mar befizetett a szerverre, tobb lehetoseg van:
- Ha indul mashol is, erdeklodik, hogy ott elfogadjak-e a befizetest (bar nem logikus😄).
- Visszakeri, es en atutalom neki.
- Valami mas otlet?!😊
Amugy ilyen kis letszamokkal, valoban logikusabb a sajat (home) szerver, a program birja (meg evekkel ezelott az 512/128-as kabel netemen 11-en jatszottunk gond nelkul😄), es az idopont is rugalmasabban alakithato.
Ami az AI-t és a pályát illetti nem ártana kipróbálni hogyan viselkednek nehogy sok sárgát csináljanak,Daytona-ba foleg a zold alatti pit kiállás veszélyes.Ezt konnyen le lehet tesztelni,nem kell veluk menni,elég ha maguk koroznek.
Nem ártana kipróbálni más pályát is,szerintem a revamped Daytona a legjobb,foleg AI-val 😊
Mondjuk én befizettem a szerver díjat...valamire csak jó lesz.😊
Downhill!!
Zso egy ilyen otthonra?
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Downhill!!
Szerintem moderated sérüléssel kellene és felõlem mehet 43 kocsival, a szerver bírni fogja elvileg. Apropó, a "nem látszik az összes AI" probléma megoldódott, köszi ;-)