51527
-
#49885 Atlantában az uk veszedelmes, legalábbis az első 5-6 körben. -
B Lori #49884 Remek,most már csak az a kérdés hová tunt Getz :)) -
B Lori #49883 ATLANTA 07
Ez a legújabb safer féle verzió,egy UK setup van,ki kell próbálni,ha kell Zso finomítani rajta,ha meglesz melyik setup akkor állítok az AI-n és a javítást feltoltom :) -
#49882 Atlanta jön, ha követjük a Sprint Cup programját. -
#49881 Igen, akkor lesz és igen Atlanta következik. Már csak az a kérdés h meik verzióval és h mien ai beállítással. -
#49880 Szerintem igen..:D Legalábbis remélem... Most Atlanta jön?? Asszem az van Vegas után de nem biztos:D -
#49879 Még jó, hogy nemrég beszéltünk az eltűnésről, erre eltűnök.:D A szponzoraim akadékoskodtak kicsit.
Viccet félretéve még gép előtt sem voltam, nemhogy neten, de csütörtökön már jövök sárgát csinálni.:) (Ugye még csütörtökönként van a futam?) -
B Lori #49878 http://www.nascar.com/2008/news/headlines/cup/03/27/mmcdowell.simulator.preparation.for.debut/index.html -
#49877 Jahh! Majd jövőhétzen! Kicsit rá kellene gyurni mert tényleg ez az esés kelés engem is idegesít!:D Mondjuk tegnap a pedál sem volt egy ideig jó! Tudod MOMO:D Néha meghülyül.. -
B Lori #49876 Sejtettem hogy valami ilyesmi lehet a háttérbe,persze nem vagyunk egyformák de amikor én felraktam még tavaly az rFactort pár napra hogy kipróbáljam és utánna elinditottam az NR-t hát egy darabig estem keltem,foleg a fékezés okozott gondot :D Lehet hogy a verseny elott tobbet kellene gyakorolnod hogy újra megszokd :) -
#49875 Nem most Race07-el tolom állandóan:D Az nagyon zsir játék! Ráadásul megvettem eredetibe.. Online nagyon zsir! Persze nem NASCAR, de ........ -
B Lori #49874 Mert már megint biztos sokat rFactorozol..... -
#49873 Hát én se panaszkodhatom, 4/4 dnf eddig :( -
#49872 Hát elég faszán állok!:D 3/2 Dnf. Egy majdnem utolsó hely:D Hihetetlen.. Ma is mit küzdöttem... ÁÁÁ Össze kell szedni magam.. -
#49871 21:15-kor indítom a szervert, az ip vége 42 lesz! -
B Lori #49870 Húha,akkor alaposan fel kell kotnom a gatyát :))
Most az egész mezonyt széthúztam hogy a leggyorsabbnak és aki esetleg sérult autóval megy annak is legyen ellenfél,ne úgy legyen mint California-ba hogy egy kupacban mentek. -
B Lori #49869 Ha nem akarják offline próbálgatni akkor elég neked mert csak ini meg új lp.file-ok vannak benne,amúgy azért toltottem fel az egészet hogy a tobbieknek ne keljen keresgélni az AKM oldalon :) -
#49868 Jah igen, a többieknek is le kell szedni a módosított pályát v elég csak a szervernek? -
#49867 Az azé nem olyan biztos, a teszteken volt h elvertem :P -
B Lori #49866 Felolem lehet de akkor Zso unatkozni fog elol :D -
#49865 Kipróbáltam, szerintem sokkal jobb lett, de a 103% sok lesz, jó lesz az 102 v 101-nek is :) -
B Lori #49864 ja és nagyjából 103%-on lehet vele menni. -
B Lori #49863 LAS VEGAS
Feltoltottem a komplet pályát,ki lehet próbálni,ha valami gond akkor még állíthatok rajta,ha nagyon nem tetszik akkor marad az eredeti AI :))
Pumy a papy ini-be 0.20-ra kell állítani a három értéket. -
#49862 THX!! Megvan! -
B Lori #49861 Jó,setup már van akkor megpróbálok valamit javítani rajta :) -
B Lori #49860 Online Draw Distance Problem
core.ini
net_use_mdm_bandwidth_for_tcp_ip=1
Change it to read:
net_use_mdm_bandwidth_for_tcp_ip=0
With this new setting the Data/Car Position is updateded a bit faster than the Default setting, and cars will No longer wiggle on screen or have that annoying wobble, ie, side-to-side warp in the turns.
core.ini
1.net_mdm_client_send_every=3
2. net_mdm_server_send_every=3
Change this to the following:
1.net_mdm_client_send_every=2
1. net_mdm_server_send_every=2
-
#49859 De de, a 4esbe attól függetlenül nagyon lelassítanak mikor már kigyorsítaniuk kéne! -
#49858 Szokásos kérdésem:D
Ujra raktam a gépem! Mit kell átirnom ,hogy minden ai- autot lásssak, és hogy klözelebb tudjak nyomulni?? Ha most megirjátok! esküszöm elmentem:D -
#49857 Ha tudsz, akkor igen, azon nem változattam :D -
#49856 ok
-
B Lori #49855 Ez azért nem jellemzo,ezt a pályát valóban sietve csinálták még tavaly hogy az online bajnokságok tudják használni,már készul a második verzió ahol javítva lesz az AI is,a saferbarrier csapat is készíti a sajátját csak sajnos még egyik sincs kész :(
A safer pályák azért jók mert azokat az eredtire építi tehát a lényegen nem változtatnak csak megszépítik,egyébként sajnos az eredeti pályákon is van gond az AI-val. -
B Lori #49854 Akor már ne is foglakozzak az AI-val? -
B Lori #49853 Nekem igen. -
#49852 Jövő héten a "szokásos" időpont (csütörtök, rajt 22:00) megfelel mindenkinek? -
#49851 Setup kipróbálva Pumyval 102%-os AI-val, egész jól működött :)
Bajnoki futamra ennél kevesebbet javasolnék... -
#49850 Ezé nem szeretem az ien átalakított pályákat mert ai-val nem nagyon foglakoznak. -
#49849 Las Vegas 2008 setup -
B Lori #49848 De van,viszont ehhez nem mindig elég egy adatot átálítani.
Már én is megnéztem ezt a pályát egy kicsit javított texas UK-val és hát bizony ez elég kemény,gyors és szuk.Csináltam az AI-nak új versenyvonalat,ha észrevetted a 4-es kanyarból kijovet ahol mi már full gázzal megyunk belassulnak és az elég kellemetlen,ezzel 102%-on elore tudtam jonni az utolsó helyrol 20 AI ellen.
Van ennek egy nappali változata még azt is megnézem aztán majd feltoltom azt amelyik jobban sikerult hogy kipróbálhassátok,de ehhez fontos lenne a setup mert én most a már említett texas-t használtam és a mi gyorsaságunk,kanyarsebességunk is attól fugg és ehhez kell állítani az AI-t.
-
#49847 Teszteltük futam közbe a Las Vegas AKM-et és a 100%-os nagyon lelassít a kanyarokba, viszont ha erősebbre vesszük akkor meg már túl erősek lesznek. Erre nincs vmi gyógyír? -
B Lori #49846 a track ini-be keresd ezt:
[ ai_track ]
ai_accel_modifier = 0.59
California-ba eredetileg 1.00 volt,ha lassítani akarod csokkented ha gyorsítani noveled,legegyszerubb 0.10-el lépkedni tehá ha csak picit akarod akkor próbáld 0.90-el.
Amúgy ez fugg attól hogy milyen a setup is,nekem nem volt meg az UK a fast valószinu lassabban gyorsul,én amúgy 2-esbe rajtolok mindig az is számítt a gyorsulásnál :)