NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amit preferálok: 50% (minimum 😊 + AI (rendesen beállítva, nem csak útakadálynak)
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
De ha érdekel nagyjából két dologról van szó,AI nélkul max. 25% 2x de felolem akár 4x kopás,AI-val lehetne akár 50% is,nem kellene 43 de legalább 30 fix mezony ami azt jelentené hogy ha 8-an lennénk akkor +22 AI,ha 5-en akkor +25 stb. tehát mindig feltoltenénk.
Ami a setupot illetti ha marad a fix és UK akkor nem ártana bizonyos apró javításokat végrehajtani hogy stabilabb legyen mivel sok pályán csak kínlódtam vele és ugye ezt azért csinálom hogy szórakozzak 😊
Downhill!!
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Ha igen, akkor 8-nál tartunk...
Downhill!!
Downhill!!
Ha indul saját szerveres móka szóljatok...végülis kell valaki aki gondoskodik a sárga zászlókról, nehogy széthúzódjon nagyon a mezõny.😄
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Downhill!!
Downhill!!
A lassulás:
Én nekem az ugy volt😄 hogy van egy letöltött 2008 fél carset (amit eddig megcsináltak) és mindegyiknek a Ratioja át van irva. Kb ugy mint ahogy az eredeti Cup mod volt valaha. Annyi különbséggel persze, hogy akiket jobban kell elöre vinni azok jobbra vannak állitva. Én UK-val mentem és olyan 102% körül. De az elsõ 2-3 körben sokat lassiultak. Persze nem jelentõset ez olyan inkább hogy egy picit elengedi a gázt. De a másik pályán nem ilyen.
Downhill!!
Ezért tetszik a safer verzió mert ok direkt feltérképezték ezt és beépítették a pályába,az AKM-nél csak a 4-es kanyarban van belul az a nem is hupli hanem valami tudjafene mi 😊
Igaz nem sokat próbálgattam de az AKM-nél még 43 AI-val se lassultak meg,a fast settel mentem olyan 100-102% kozott azzal a AI inivel amit feltoltottem,a car set rating is az eredeti COT Mod.
Downhill!!
Az meg hogy kell gépészkedni😄
Ugye egész verseny alatt (amig versenyben volt) Gordon autójában volt a kamera. Nem tudom hogy a reklámok miatt (mert ugye amikor amcsiba reklám van mindig egy autóra teszik a képet a franciák) mennyire kláttátok, de a belsõ kamerás képeken Gordon ugy ült wazz mintha valami rally szakszon menne😄 Remegett össze vissza olyanokat kormányzott bele csak néztem. Nem is gondolná az ember hogy ilyen hullámos az a pálya.
Downhill!!
De királyak. mivel látom hogy a HNR sajna elhalálozott. Ezért majd online saját serveren kellene kipróbálni, majd versenyezni rajtuk.
Downhill!!
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#pias>#pias> <#szomoru1>#szomoru1>
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Az igazi az lenne mint amikor még nem volt RP és lassítani kellett a kanyarban mint a más pályákon,akkor se mentek egy kupacban mégis fasza volt.Most azért tunik unalmasnak mert az RP miatt egyedul haladó autónál csak azt látod hogy padlógázzal simán megy holott ez se teljesen igaz,kell azért ott gépészkedni rendesen csak ezt a képernyo nem adja átt 😊)
Az elsok kozott volt, ahol rendezetten, szervezetten, viszonylag nagy letszammal folytak a versenyek, nehany evig "feszitett tempoban", heti ketto, pontokat ero versenyen.
Okokat szerintem nem kell keresni az elmulasra, az utobbi majd' 5 ev hosszu ido, minden es mindenki valtozik. De termeszetesen emlithetnenk meg az ISI/SimBin hathatos mukodeset (rFactor, GTR, GTL, GTR2, RACE, stb.), a MOD-ok tucatjait, az LFS stabilitasat, de eleve a szimulatoros tarsadalom utobbi nehany eves fejlodeset is. De meg hosszan sorolhatnank a Stockcar-t mint versenystilust, a csaladokat, gyerekeket, a munkat, stb...
De a lenyeg, hogy az elmult nehany ev, remelhetoleg emlekezetes marad mindenki szamara!
(A banner alaol, most mar ki lehet venni a szep piros feliratot😊 <#idiota>#idiota> THX!😛)
Downhill!!
Downhill!!
F18
Downhill!!
http://www.nascar.com/video/meta/webcast/busch/webcast_video.high.asx