51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • zolee145
    Atlantában az uk veszedelmes, legalábbis az első 5-6 körben.
  • B Lori
    Remek,most már csak az a kérdés hová tunt Getz :))
  • B Lori
    ATLANTA 07
    Ez a legújabb safer féle verzió,egy UK setup van,ki kell próbálni,ha kell Zso finomítani rajta,ha meglesz melyik setup akkor állítok az AI-n és a javítást feltoltom :)
  • zolee145
    Atlanta jön, ha követjük a Sprint Cup programját.
  • PuMy
    Igen, akkor lesz és igen Atlanta következik. Már csak az a kérdés h meik verzióval és h mien ai beállítással.
  • gordon 24
    Szerintem igen..:D Legalábbis remélem... Most Atlanta jön?? Asszem az van Vegas után de nem biztos:D
  • zolee145
    Még jó, hogy nemrég beszéltünk az eltűnésről, erre eltűnök.:D A szponzoraim akadékoskodtak kicsit.
    Viccet félretéve még gép előtt sem voltam, nemhogy neten, de csütörtökön már jövök sárgát csinálni.:) (Ugye még csütörtökönként van a futam?)
  • B Lori
    http://www.nascar.com/2008/news/headlines/cup/03/27/mmcdowell.simulator.preparation.for.debut/index.html
  • gordon 24
    Jahh! Majd jövőhétzen! Kicsit rá kellene gyurni mert tényleg ez az esés kelés engem is idegesít!:D Mondjuk tegnap a pedál sem volt egy ideig jó! Tudod MOMO:D Néha meghülyül..
  • B Lori
    Sejtettem hogy valami ilyesmi lehet a háttérbe,persze nem vagyunk egyformák de amikor én felraktam még tavaly az rFactort pár napra hogy kipróbáljam és utánna elinditottam az NR-t hát egy darabig estem keltem,foleg a fékezés okozott gondot :D Lehet hogy a verseny elott tobbet kellene gyakorolnod hogy újra megszokd :)
  • gordon 24
    Nem most Race07-el tolom állandóan:D Az nagyon zsir játék! Ráadásul megvettem eredetibe.. Online nagyon zsir! Persze nem NASCAR, de ........
  • B Lori
    Mert már megint biztos sokat rFactorozol.....
  • PuMy
    Hát én se panaszkodhatom, 4/4 dnf eddig :(
  • gordon 24
    Hát elég faszán állok!:D 3/2 Dnf. Egy majdnem utolsó hely:D Hihetetlen.. Ma is mit küzdöttem... ÁÁÁ Össze kell szedni magam..
  • PuMy
    21:15-kor indítom a szervert, az ip vége 42 lesz!
  • B Lori
    Húha,akkor alaposan fel kell kotnom a gatyát :))
    Most az egész mezonyt széthúztam hogy a leggyorsabbnak és aki esetleg sérult autóval megy annak is legyen ellenfél,ne úgy legyen mint California-ba hogy egy kupacban mentek.
  • B Lori
    Ha nem akarják offline próbálgatni akkor elég neked mert csak ini meg új lp.file-ok vannak benne,amúgy azért toltottem fel az egészet hogy a tobbieknek ne keljen keresgélni az AKM oldalon :)
  • PuMy
    Jah igen, a többieknek is le kell szedni a módosított pályát v elég csak a szervernek?
  • PuMy
    Az azé nem olyan biztos, a teszteken volt h elvertem :P
  • B Lori
    Felolem lehet de akkor Zso unatkozni fog elol :D
  • PuMy
    Kipróbáltam, szerintem sokkal jobb lett, de a 103% sok lesz, jó lesz az 102 v 101-nek is :)
  • B Lori
    ja és nagyjából 103%-on lehet vele menni.
  • B Lori
    LAS VEGAS
    Feltoltottem a komplet pályát,ki lehet próbálni,ha valami gond akkor még állíthatok rajta,ha nagyon nem tetszik akkor marad az eredeti AI :))

Pumy a papy ini-be 0.20-ra kell állítani a három értéket.
  • gordon 24
    THX!! Megvan!
  • B Lori
    Jó,setup már van akkor megpróbálok valamit javítani rajta :)
  • B Lori
    Online Draw Distance Problem

core.ini
    net_use_mdm_bandwidth_for_tcp_ip=1
    Change it to read:
    net_use_mdm_bandwidth_for_tcp_ip=0

With this new setting the Data/Car Position is updateded a bit faster than the Default setting, and cars will No longer wiggle on screen or have that annoying wobble, ie, side-to-side warp in the turns.

core.ini
    1.net_mdm_client_send_every=3
    2. net_mdm_server_send_every=3
    Change this to the following:
    1.net_mdm_client_send_every=2
    1. net_mdm_server_send_every=2

• PuMy
    De de, a 4esbe attól függetlenül nagyon lelassítanak mikor már kigyorsítaniuk kéne!
  • gordon 24
    Szokásos kérdésem:D

Ujra raktam a gépem! Mit kell átirnom ,hogy minden ai- autot lásssak, és hogy klözelebb tudjak nyomulni?? Ha most megirjátok! esküszöm elmentem:D
  • HaZso
    Ha tudsz, akkor igen, azon nem változattam :D
  • gordon 24
    ok
  • B Lori
    Ez azért nem jellemzo,ezt a pályát valóban sietve csinálták még tavaly hogy az online bajnokságok tudják használni,már készul a második verzió ahol javítva lesz az AI is,a saferbarrier csapat is készíti a sajátját csak sajnos még egyik sincs kész :(
    A safer pályák azért jók mert azokat az eredtire építi tehát a lényegen nem változtatnak csak megszépítik,egyébként sajnos az eredeti pályákon is van gond az AI-val.
  • B Lori
    Akor már ne is foglakozzak az AI-val?
  • B Lori
    Nekem igen.
  • PuMy
    Jövő héten a "szokásos" időpont (csütörtök, rajt 22:00) megfelel mindenkinek?
  • HaZso
    Setup kipróbálva Pumyval 102%-os AI-val, egész jól működött :)
    Bajnoki futamra ennél kevesebbet javasolnék...
  • PuMy
    Ezé nem szeretem az ien átalakított pályákat mert ai-val nem nagyon foglakoznak.
  • HaZso
    Las Vegas 2008 setup
  • B Lori
    De van,viszont ehhez nem mindig elég egy adatot átálítani.
    Már én is megnéztem ezt a pályát egy kicsit javított texas UK-val és hát bizony ez elég kemény,gyors és szuk.Csináltam az AI-nak új versenyvonalat,ha észrevetted a 4-es kanyarból kijovet ahol mi már full gázzal megyunk belassulnak és az elég kellemetlen,ezzel 102%-on elore tudtam jonni az utolsó helyrol 20 AI ellen.
    Van ennek egy nappali változata még azt is megnézem aztán majd feltoltom azt amelyik jobban sikerult hogy kipróbálhassátok,de ehhez fontos lenne a setup mert én most a már említett texas-t használtam és a mi gyorsaságunk,kanyarsebességunk is attól fugg és ehhez kell állítani az AI-t.
  • PuMy
    Teszteltük futam közbe a Las Vegas AKM-et és a 100%-os nagyon lelassít a kanyarokba, viszont ha erősebbre vesszük akkor meg már túl erősek lesznek. Erre nincs vmi gyógyír?
  • B Lori
    a track ini-be keresd ezt:
    [ ai_track ]
    ai_accel_modifier = 0.59
    California-ba eredetileg 1.00 volt,ha lassítani akarod csokkented ha gyorsítani noveled,legegyszerubb 0.10-el lépkedni tehá ha csak picit akarod akkor próbáld 0.90-el.
    Amúgy ez fugg attól hogy milyen a setup is,nekem nem volt meg az UK a fast valószinu lassabban gyorsul,én amúgy 2-esbe rajtolok mindig az is számítt a gyorsulásnál :)