NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Van két Red Bull is tehát annyira nem zavaró,vagy ha lesz speciális festés akkor azzal mehet Johnson 😊
az enyémet is megcsinálhatnád ilyen szépre😄
Downhill!!
Downhill!!
Most hallok elõsször errõl a játékról ás szerintem
nagyom jó.Hol tom letölteni?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
http://www.nascar.com/video/meta/webcast/busch/webcast_video.high.asx
Köszönöm a bizalmat.😄
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
A setup szerintem fontos hogy stabil legyen hiszen volt olyan pálya ahol a rajt után az elso kanyar bevétele nagy gondott okozott,ha mondjuk bekerulunk az AI kozé két sorban nem nagyon lesz lehetoség korrigálni meg cikázni 😊
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Offline amikor 50% távon mentem akkor is 2x kopást használtam,így akkor az is 50% tehát átlagba pont annyi kiállás kell mint az egész távon.
Az Ai- Szerintem ezzel lesz a legtöbb gondunk. De engem nem érdekel mert rettentõ sokat játszottam velük elég jól ismerem a hibájikat. Viszont egy dolgot kellene igen komolyan venni a restartok mennyiségét. Szerintem meg kellene állapodni abban hogyha az elsõ 5 körbe közüllünk sokan kiesenek legyen re. Deha ez nem igy van akkor csináljuk végig.
Aztán ha végleges lesz az indulok száma ezeket ugyis át beszéljük. Ja!! És szerintem ha már nem probléma a server. Mehetnénk mindenhol az uj pályákon!
Downhill!!
A legjobb lesz ha mindenki akit valamennyire érdekel leírja mi az elképzelése így konnyebb képet alkotni hogy mi lenne a legtobb ember számára elfogadható hiszen a tobbséghez kell alkalmazkodni na meg persze a hosthoz hiszen nélkule nehéz lenne.Az így kialakult világos feltételkbol meg aztán mindeki el tudka donteni érdekli-e vagy sem 😊
De mondom nekem8
Downhill!!
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
- 50% táv nekem is megfelel
- egy nagyobb mezõnyt (>=30) én is preferálnék
- egyezkedhetnék hétrõl-hétre a futamok megtartásának idõpontjáról is (mondjuk nekem a hétvége lenne talán a legideálisabb, ugyanis terveim szerint másfél hónap múlva számítógép és internet hiányban fogok szenvedni, és így kénytelen lennék hazamenni, ha játszani akarok - de ezen a krízisen megpróbálok "hamar" túlleni)
- 2x-es kopásnál nem szeretnék nagyobbat, mert akkor nagyon magam ellen beszélnék :-)