51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • gordon 24
    Nekem nem! Ha fél 8 akkor annyi! :D szóval nem gond!
  • PuMy
    Beszéltem Zsoval, úgy néz ki h holnap kicserélik a modemjét. A lényeg h ha oan fél8-8 körül tudnánk startol akkor tudna indulni (persze ha tényleg kicserélik a modemet), mert 10-re mennie kell dolgozni. Lehet így se tudna végigmenni mert mégis csak martinsville-ről van szó, szóval várhatóak sok sárga lesz. Persze csak akkor nem okoz senkinek se a korai indulás. Vélemények?
  • gordon 24
    Jó hát az biztos, hogy jobb mint egy mod meg az EA-nál meg tutti! Hát jó lenne kipróbálni ja! Dehát....

Torrenten nem néztétek?? Ha megjelent szerintem már tutti fel törték! Meg kellene nézni!
  • B Lori
    Itt vannak vélemények rFactor vs ASR témában

Ez elsosorban online versenyzésre készult tehát az AI nem valami jó és lehet nem is lesz jobb mint a rFactor meg GTR stb. simben.A tobbi dolog amit említesz meg pályák állítólag késobb lesz patch formájában.
    Ami engem legjobban érdekel az hogy minél realisztikusabban lehessen vele menni,az már a videóbol is látszik hogy mondjuk a kanyarbevétel olyan mint az igazi belso kamerás felvételeken.Talán az is jelzés értéku hogy a DMP bajnokság ahol Dale Jr. meg Truex stb. versenyeznek átált erre,akkor valószinu hogy tobbet tud mint egy rFactor Mod vagy az EA-s Simracing.
    Mindenestre jó lenne kipróbálni csak egyelore nem lehet "megszerezni" :D
  • zolee145
    Kb 2 napja próbáltam ki az nros-féle Sprint Cup modot, lehet, hogy az sem rosszabb ennél. Az ai meg buta, mint általában az rFactorban, vagy az arra épülő játékokban. Ez van, online játékra tervezték.
    Persze gondolom azért itt az összes szabály normálisan benne van, és az ARCA sem a szokványos, ami ad egy kis egyediséget a dolognak, hiszen minden cég igyekszik az adott kategória csúcsát modellezni, szóval tényleg ki kellene próbálni. Ismerve az rfactort inkább online játékban lehet jó móka.
  • gordon 24
    Hát nem tudom! Nekem nagyon sok minden nem tetszik!

És ráadásul nekik sem igazán tetszik. 85% az nem sok.

Nagyon rfactoros. Az ai- már most látszik hogy irtó buta.
    Amikor a fehér toyotával megy. 4x neki megy oldalról az ember meg sem mozdul.
    A törése nem szép azt ő is mondta. A pályákon nincsenek kamionok "élet"
    Szépen lobog a zászló oké... De hol van a tömeg? Hol vannak az autok? A csapat szállitó jármüvek stb?

Szerintem ez sem jobb mint az NR2003! Nagyon ugy néz ki mintha egy rfactor mod lenne!

Persze nem csak igy kellene látni, hanem tesztelni stb.. De szerintem megint csalódás lesz ebből!

Te/ti hogy gondoljátok??
  • B Lori
    http://www.simracingtonight.com/pages/section/asr_review
  • B Lori
    Egy kis kedvcsináló :))
  • B Lori
    Azért írtam hogy más is próbálja ki ezt a gumikopást,mert nekem erre nem maradt ido csak találomra noveltem rajta de lehet nem eleget.
    A próbához elég 3-4 autó és 4x kopás ami nagyjából 40-50 kor,akkor nem kell sokat menni de persze arra ugyelni kell hogy kiméljuk a gumit ha elfékezgessuk meg legyaluljuk a kanyarban akkor nem kapunk valós képet és ha ahhoz állítjuk az AI-t akkor ha kiméljuk elonyunk lesz :)
  • zolee145
    Miattam ne változtass, csak leírtam a tapasztalatokat.:) Lehet, hogyha gyakorolnék még akkor nem lennék ennyire szerencsétlen.:)
  • B Lori
    Ezeken lehet segíteni de azért valóban jó lenne ha más is kipróbálná mert lehet hogy csak te koptatod nagyon a gumit,a mezonyt is osszébb lehet húzni de akkor nem csak az a 4 ér utol hanem mind a 20 :D ezért csinálok akkora szórást a 20 autóra mint ha 43 lenne hogy aki esetleg korhátrányba kerul legyen kivel versenyeznie :)

A rajt gyorsulást is lehetne orvosolni de akkor a kanyar kigyorsításuk is novekszik és úgy nagyon nehezen elozik egymást,így se tokéletes és ez is oka hogy nagyon szétszakadnak,ha egy picit lassabb kvalizza magát a 3-ik helyre az feltartja a tobbieket de mondjuk itt igazából is nehezen eloznek és van hogy az elso elhúz.
    Ma este még lehet megpróbálok valamit,talán új lp. file-ok segítségével lehet rajta segíteni de az nagyon idoigényes mert ugye azt is figyelembe kell venni hogy nagyon ne lassuljon be a kanyarba meg ilyenek és Bristol-t látva úgy gondolom inkább legyen lassú rajt meg szétszakadozo mezony hiszen elsosorban egymás ellen versenyzunk :)
  • zolee145
    Nyilván nem én vagyok a referencia adat, de azért leírom a tapasztalatokat: practice, 9-ik hely, kvali 5-ik. Zöld zászló, és már a kettesből elsőként jövök ki, szóval a rajtnál verhetőek. Aztán szépen elhúzok tőlük, kb 20 kör alatt majd 6 mp, aztán szépen elkezdenek feljönni rám, még 10 kör, és már az első 4 az üldözőkből előttem van. A többiek sehol.:) Mindez 94%-on.
    A jobb első ekkor még nem volt sárga, de már egyre jobban tolta az orrát a gép, szóval a kanyar kijárat egyre nehezebb volt. A kvalin amúgy 186-191 mérföldig voltak a körök, 20 autónál elég nagy szórás ez, és szerintem a versenyen is ilyesmi a helyzet. Vannak gyorsak (számomra hosszú távon szinte verhetetlenek), és vannak lassúak.
    Majd megnézem 93%-on is. Persze ami nekem jó az valószínűleg itt sokaknak nagyon lassú ai lesz.:))
  • B Lori
    Egyetértek.....így legalább aki haza szeretné vinni a "Grandfather Clock"-ot gyakorolhat :D
  • gordon 24
    Ok! Akkor csütörtök! Nekem megfelel!
  • PuMy
    Beszéltem Zsoval és úgy néz ki h ma már tuti nem tud jönni, szal ha mindenki egyetért akkor maradjunk az eredeti csütörtöki felállásnál, vélemények?
  • B Lori
    Akkor résen leszek :)
  • PuMy
    De azé vmilyen szinten számolj, mert vannak még csodák! :P
  • B Lori
    Jó,akkor a mai nappal nem számolok,felolem lehet holnap vagy csutortokon de akár halaszthatjuk jovo hétre is,addig kipróbálhatjátok a pályát és ha valami nem jó akkor javíttok :)
  • B Lori
    Ez fugg attól a szórástól is amit a papy ini-be álligatsz de teljesen nem tudod befolyásolni mert maga a program az ilyen rating-ek alapján kezeli és ez fugg a pályáktól és az AI számától is,egyébként a verseny kozben is változtatja az erosséget tehát nem mindig az a 1 nyer aki eros az edzésen,kvalin vagy a verseny elején.
  • PuMy
    Elvileg rendes időbe ahogy szokott lenni, de ha nagyon nem jók a beállítások akkor lehet h mégis csak csütörtökön kéne menni, főleg mivel úgy néz ki h Zso ma se tud indulni mert megint becsapott hozzájuk a villám és nincs náluk net. Ha az adsl doboza adta meg magát akkor azt ma már úgyse cserélik ki neki.
  • B Lori
    MARTINSVILLE 2006

Azt el is felejtettem hogy ha korábban lesz a vesreny akkor a pálya is kell,gyorsan javítgattam próbálgattam,így olyan 93-94% használható,sárga alatti korszámot csokkentettem,pace car sebességet meg megnoveltem 40-re,gumikopást is noveltem,a rajtot is javítottam és elorébb hoztam,a gyorsulásuk lassabb mint a mienk ami az eddigi versenyek tapasztalata alapján és foleg ilyen pályán elonyosebb mert nem jonnek ránk mi viszont nem tudunk elozgetni mert nagyon hely sincs az elso kanayarig és 3 sorba bemenni elég veszélyes,tehát turelmesen :))
    Ha valami gond van akkor még lehet javítani,azt már lehet tudni hogy mikor lesz a verseny?
  • PuMy
    Lóri kéne 1 kicsit állítani az ai-n. Kipróbáltuk 94%-on és még így is elég kemények, plusz mintha nekik nem is kopna annyira a gumi, na meg a pc mögött se tudnak egyenletesen haladni, bár ez lenne a legkisebb gond velük :)
  • zolee145
    Köztük is van egy HaZso.:D
  • PuMy
    A sárga körök számát lehet állítani? Kicsit soknak tartom a 4-5 kört, főleg h mindenki 1 körön belül volt (martinsville-re vonatkozik persze).
  • PuMy
    Az mitől van h minden pályán van egy AI aki sokkal gyorsabb a többieknél?
  • zolee145
    Még mindig az NP az OK? Mert akkor NP
  • B Lori
    Az jó mert a 2006-os is safer csak nemrég a versenyre kijott a legújabb változat :))
  • HaZso
    Ehh, már a 2006-osra csináltam egyet, szerintem az eredetire is jó, nekem nincs meg a safer egyelőre...
    HNR Martinsville setup
  • B Lori
    NP
  • B Lori
    Az setupot az eredetire csináld,a safer változat ilyen szempontból nem nagyon kulombozik,ha megnéztem az AI-t és jó akkor feltoltom a pályát,ha nem akkor marad a régi pálya.
  • HaZso
    Melyik Martinsville pontosan?
  • gordon 24
    Felőlem oké! Kedd ok szerintem!
  • HaZso
    Oké :) Apropó, nem lenne gond, ha kedden vagy szerdán mennénk? Szerda éjjel dolgoztam volna, de úgy néz ki, el kell cserélnem csütörtök éjjelre, mert a pénteki 24 órás bkv sztrájk miatt még nekem kell hazavinnem embereket reggel, meló után :D
  • HaZso
  • PuMy
    Áááá, most már nem kell, átírom a nevét és meg van oldva a dolog :P
  • PuMy
    Helyes! :)
  • B Lori
    Zso,a Martinsville setupot ha lehet minél hamarabb hogy meg lehessen nézni az AI-t meg az új pályát is,ha már van rá lehetoség akkor azért mégis csak jobb a szebb pályákon menni :)
  • B Lori
    Thx! Akkor ez egyik Busch-t le kell cserélni valaki másra :)
  • zolee145
    Tudom én, hogy nem alakítottam semmi nagyot, de akkor is csúnya ezt így látni számszerűsítve...
  • Giovanni #49926
    Ha lesz egy kis fölös időm, szívesen csatlakoznék :)