NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt aki végul is belement hogy vezesse a másik autóját Daytona-ba pedig a csapatfonokkel egyutt nem tudták mi fog kisulni belole 😊

zolee145
Engem is? Miért, még kit? 😊
Amúgy nem, vagyis nem tudok róla.😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

http://www.ntrplus.com/rankings/trdownloads.php
Innen letolthetoek a TR pályák.

Ez benne van a pakliban,én is benéztem a végén,vagyis nemegészen,inkább felelotlen voltam és kockáztattam mert ha kívul rekedek vége a versenyemnek 😊

Ezért gondolom hogy a setupnak valamivel stabilabbnak ha úgy tetszik konnyebnek kell lenni ugyanis a létszám novekedése az állandóan tomegben autózás már onmagában is balesetveszélyes és fárasztó,nem kellene még tetézni egy nehezen kezelheto setupal,elég egy kis bizonytalanság és már dolnek a dominok....mondjuk az is igaz hogy a teszteken általában így szokott lenni még AI nélkul is ez volt a helyzet,ilyenkor mindenki bevállalósabb 😊

Ganassi téged is kirúgott mert osszetorted az autóját?<#nevetes1>

<#eljen>

HaZso
<#eljen><#taps>

PuMy
Az új háttérképem monitorostúúúúl, jóóóóóóóóó miiiiiiiiiiiiiiii? <#finom>

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

ranGer2
<#wink>Hát ha már igy felajánlod... 😄

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

PuMy
Szerintem mindenképp, a szerver bírta a dolgokat, megnéztünk 1-2 pályát, setupot, AI beállítást. Azt beszéltük h csütörtökön is lesz még1 teszt, akkor az 1.4-es TR pályán megyünk UK settel. Ha vkinek nincs meg a pálya és jönni akar akkor átküldöm msn-nen. 😛

zolee145
Vezessem az autódat Daytonában?😄

ranGer2
Én speciel azóta tolószékkel versenyzek a kórházban, de nincs semmiféle szignifikáns intrakraviális sérülésem... <#idiota><#vigyor5>

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

zolee145
Csak egy kérdés: a tegnapi tesztet sikeresnek ítéljük? 😊
Az ai-t teszteltük, vagy magunkat?😄

Amúgy szerintem az a huplis pálya jó, és ezzel a setuppal versenyezni is lehet.
A spotteremet kirúgtam. Visszanézve a futamot már Kurt Busch-ra is majdnem ráhúztam, jónéhány körrel a bukfencem elõtt. Ha nézem a tükröt, hogy jön valaki, és elindulok lefelé hiába szól a spotter, mert õ akkor szól amikor már mellettem van az aki elõz. Ezt viszont én a tükörbõl vagy látom, vagy nem (persze aki sokat versenyzett az már jóval a spotter elõtt érzi, hogy oda már nem fér be), és amikor szól már általában késõ.
Na mindegy, a spotter kérdés inkább csak hangosan gondolkodás volt.😊

Tihy
mert ilyen volt a template és nem foglalkoztam vele 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

gordon 24
Szép!! De miért avanger??? Mondjuk mind1.. De chargert kellett volna. 2008-ban azzal mennek. Különben fasza!.

Downhill!!

Alexease
A HNR-rol archivaltam a korabbi festeseket, szerintem tothetitek oda is nyogodtan az elozo rendszer szerint, es akkor folyamatosan elerhetoek lesznek.
PuMy
Pár embernek megvan a festése, innen tudjátok leszedni ha akarjátok!

PuMy
Fél9-kor elindítom a szervert, az ip-t msn-nen adom!

Tihy
ja és Köszi! 😊

Tihy
van és már felvettelek

PuMy
Van msn-ed?

Tihy
jössz 😊

PuMy
Szép! Jössz ma? 😛

Tihy

PuMy
Oké, beírom neked msn-be mikor majd elindítom a szervert.

Igyekszem,kuld el az IP-t,ha fél 10-ig nem jelenek meg akkor ne várjatok.

PuMy
Igen, de ha ráérsz jöhetsz ma is 😊

ranGer2
Lesz valami! idebeírok! br, vagy akm daytona

PuMy
Elõször is a pályákat meg a modosított ai filet innen, thx to Lóri!
Aztán ha van msn-ed akkor lécci vegyél fel (pumykukacfreemailponthu) mert az ip-t azon keresztük fogom tudni megmondani. Sajna nem fix ip-m van, de szerencsére mindig csak az utolsó számjegy változik.

zolee145
Ha ma lesz valami írjátok be ide, hogy honnan mit kell hozzá letöltögetni.

ranGer2
<#wilting>

PuMy
Mivel ma (is) ráér mindenki ha jól látom, kipróbálhatnánk az egyik pályát 😛

ranGer2
Mi lenne, ha ma este mennénk egy "teszt" Daytonát, jó lenne ha mindenki jönne aki ráér, és akkor kipróbálnánk ai val. Jelezze aki ráér ma este!

A hozzászólásokból úgy látom hogy a csutortok lenne a legmegfelelobb nap 😊

Jól,nagyjából mindkettot beállítottam,az AKM racing line van a BR-en is mert szerintem az jobb,nekem amúgy mindegy,azért toltottem fel mindkettot hogy választhassunk,én a huplik miatt a BR-t részesítem elonybe 😊)

PuMy
A 2008-as AKM pályára gondoltunk, de megnézhetjük az BR-t is. Azon jól megy az AI?

H,K,Sze,Cs nekem is megfelel általában. Viszont 21.30-nál korábbi rajtot semmiképp sem akarjatok. <#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Tihy
hétfõtõl csütörtökig és általában péntek, kivéve mikor nem (pl a héten😊

gordon 24
Szerda?

Downhill!!

HaZso
Nekem a kedd este, csütörtök egész nap, péntek - szombat - vasárnap este jó.

Nekem bármelyik hétkoznap a fél 10-es verseny vagy kvali kezdéssel HH nélkul.

PuMy
Írjátok be kinek melyik nap a jó, hogy vmibõl ki lehessen indulni. Nekem jó a kedd, szerda és a csütörtök is.

Okés, jelezzétek, hogy mégis mikor......

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Felolem lehet,már megjelent az új BR Daytona,ha akartok mehetunk azon is,akkor megnézem és feltoltom 😊

HaZso
NÉZZÜK!!!

gordon 24
Megy a californiai verseny! Nem rég kezdõtt! Nézzétek! (sajna nekem mennem kõ....)

Downhill!!

gordon 24
Rendben! szavazzuk meg a napot!

Downhill!!

PuMy
A héten kéne menni 1 tesztfutamot amikor mindenkinek megfelel, megnézni h bírja a szerver a dolgokat meg ilyenek.

Ott volt a versenyen Cole Trickle is 😊)