51535

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • B Lori
    TEXAS

Ez a safer féle felújított változat,Az AI valóban jó eredetileg ezért csa nagyon pici változásokat kellett csinálni 100%-on használható továbra is.
    Benne van az eredeti UK set és egy "UK_SAFE" amit én csináltam,csak annyit változtattam hogy a wedget vissza vettem 75-rol 70-re,szerintem így sokkal kezelhetobb foleg hideg gumikon,ugyanakkor a gyorsaság nem csokken és a kettes fokozatot állítottam igy a rajtnál pont úgy gyorsul mint az AI,ossze lehet hasonlítani a kettot :)
  • zolee145
    Tavaly a Motors TV-n néztem.
  • zolee145
    Nekem golf volt rajta...
  • HaZso
    Nem tudjátok, a Champcar-t mi adja most?
  • HaZso
  • B Lori
    20:20 korul kezd ma a Mexicoi Nationwide verseny(road),nascar.com eloben adja.
  • HaZso
    Eger Rally-n voltam idén csak :)
  • gordon 24
    Gondolom! Azért ott is van tempó! De wazz hogy föld uton Kamionnal hogy a frászba lehet igy menni!

Olyan látvány volt hogy az hihetetlen! Nem tudom voltatok-e kint magyar Rally futamon!
    Esküszöm a kamionok mentek majdnem ugy mint azok! A Kocsik azok meg jobban! Legaléábbis látványra! Brutál volt! Arról nem is beszélve, hogy amikor oda mentük egy teljesen egyszerü föld ut volt! Amikor vége lett volt benne egy 70cm mély nyom! Hihetetlen komolyan:D
  • HaZso
    Mi pedig a Hungaroringen voltunk, Suzuki, Clio, Seat, Porsche, Zonda, DTM-es Audi, Mercedes - ezek se mentek rosszul :D
  • gordon 24
    ÁÁÁ Sajnos nincs! Pedig voltam kint a felvonulási téreen is, és ott sürögtem forogtam az autojánál, de nem láttam! Pedig kértem volna töle az tutti!

Ezt a képet csináltam:

• zolee145
    Valami ereklye? Dedikált poszter, baseball sapka, Hummer kerék?:D
  • gordon 24
    Jaja! Integettem neki meg szurkoltunk! Kinézett a kocsiból tudod"ezek meg kik?:D" Dudált egyet azt ment tovább:D Ja és második lett mai szakszon!
  • B Lori
    Egy Gordon drukkernak ott a helye :)))
  • B Lori
    Má megint ez a Kyle,ha kozelembe jon felkenem a falra :DD

Akkor végre úgy néz ki az AI-n elég lesz csak aprób változásokat eszkozolni,ha utolso helyrol feljottél és tartani tudtatd akkor a gumikopásuk is jó.
  • gordon 24
    Ma voltam kint a Central Europa rallyn!! Szurkoltam Robby Gordonnak:D Wazz de mennek ezek!! És de tutti volt!!!
  • PuMy
    Kipróbáltam a UK setet és szerintem teljesen korrekt. Mentem egy 51 körös versenyt 100%-os AI ellen és elvertem őket utolsó helyről rajtolva, igaz Kyle Busch nagyon jött, végig ott volt mögöttem 0.5 másodpercre. Lehet le is nyomott volna, de nem biztos, mert elég sok körön keresztül tudtam tartani.
  • B Lori
    Az eredetire mert az átmentheto a safer féle verzióra is.
  • HaZso
    Lóri, melyik Texasra csináljam a setupot (ha kell UK helyett)?
  • HaZso
    Én az M3-ason szoktam ezt eljátszani - kamion nem jó, mert csak 110 körül megy max - egy Ford Transit féleség, vagy annál kicsit szélesebb autó megteszi, 140-150 körül leesik a fogyasztás 1-2 literrel simán, plusz nincs az a baromi erős szélhang :)
  • B Lori
    Ez igaz,de akinek már van az minek vegyen még egyet :))
    Mondjuk nekem az hogy osszevissza mozgassa az ulést egyáltalán nem hiányzik,foleg vacsora után :D
  • gordon 24
    Jaja ! Azt néztem! De pl autopályán néha smán megközelittem őket 1-2méterre:D

Jó érzés:D Kicsit (nagyon) veszélyes de nem roszz. Igy van Bump Draft:D
  • zolee145
    Viszont néhány idiótának nem ártana egy spotter, mert úgy váltanak sávot, hogy ha nem vagy észnél pillanatok alatt összetörnek.

Amúgy nemrég volt valamelyik csatornán (talán Discovery), hogy egy kamion mögött 1-2 méterre haladva 70-80%-ra esik a légellenállás, amivel lehet üzemanyagot spórolni. Csak nehogy bump draft legyen a vége.:)
  • PuMy
    Jah, meg annak se biztos h örülnének a rendőrök ha "nascar" stílusba mennél az úton, draftolnál más autókkal meg ilyenek :D
  • zolee145
    Ha már csak ez hiányozna az életemből akkor megvenném...
    Nade 3 millából már egy egészen korrekt autót lehet venni használtan. Tökéletes fizika, tökéletes hangok, nagyon szép részletesen kidolgozott grafika, full 3d-s belső nézet. Igaz a valóságból hiányzik egy nagyon hasznos funkció: restart.
  • PuMy
    "Csak" 3 millió forint :)

• B Lori
    Thx! csak tudnám hogy kerultem oda :D
  • B Lori
    http://www.simracingtonight.com/pages/section/scottmc
    Na,elobújt a iRacing is,sajna nem sokat értek belole,a felvételeken azért jól látszik hogy az NR-bol van fejlesztve,a pályák grafikai szintje meg hasonló ahhoz amit jelenleg csinálnak az NR alá.A legnagyobb gond csak az hogyan megszerezni,ez a fizetek a szerverért és versenyzek számomra nem a legjobb megoldás.
  • gordon 24
    De nehéz elmozdulni onnan:D
  • PuMy
    Mégse, elkúrtam :) Itt a jó:
  • PuMy
    Friss bajnoki táblázat, AI vezet :D
  • B Lori
    THX! Ha esetleg elobb meglesz a létszám akkor akár hamarabb is indulhat a verseny :)
  • PuMy
    Na akkor 19:15-kor elindítom a szervert (ip vége 250), időmérő 19:45-kor, rajt meg 20:00 körül, remélem így mindenkinek jó lesz.
  • B Lori
    Csak azért írtam mert volt róla szó hogy ha úgy adódik akkor lehet szó halasztásról,én készen állok a fél 8-as kezdésre :)
    Amikor már ismétlodni fognak bizonyos a pályák konnyebb dolgunk lesz.
  • PuMy
    Nem nagyon kéne halasztgatni mert jövő héten meg más vkinek nem lesz jó vmi miatt és akkor jogosan várná el h akkor miatta is halasszunk és ennek csak örökös halasztgatás lenne a vége. Persze nem hajt a tatár, de nem kéne 1 szezont 2 évig jáccani, így is le vagyunk maradva az igaziaktól. Így most megint hozunk rajtuk 1 hetet mivel nekik most 1 hét szünet lesz Talladega előtt. A heti 2 futamos megoldás meg nem biztos h megoldható, nem csak azért mert nem lenne jó mindenkinek hanem mert tesztelni kell a pályát, a setupot, az ai beállításokat stb stb stb. De demokrácia van, szal a többség dönt. Én azt mondom ne halasszunk, van rá esély, ha még kicsi is, hogy lejáccuk Martinsville-t időben. Persze ha nem akkor szóba jöhetne az ismétlés is, de 1 futamot 2x lejáccani nem egészséges csak radikális esetekbe mivel mondjuk vki jól megy az elsőn de a második meg ront v nem megy neki akkor az nem venné jól ki magát, szerintem. Szal akkor mi legyen?
  • B Lori
    Még ki se próbáltad :)

Egyébként azt nem értem hogy ha ez a gmotor olyan szar akkor miért van az hogy mindeki ezzel tolja,sott még te is hiszen részt vettél a Clio bajnokságban :)) Ráadásul az ilyen GTR2 stb. is megveszik pedig az tényleg ugyan az mint az rFactor.
    Ha tudnák angolul már meg is rendeltem volna de sajnos angol nyelvtudás nélkul nem sok esély kulfoldi szerveren,bajnokságban indulni :(
  • HaZso
    Fél 8 qual nekem jó lenne, csak hát a többiek mit szólnak...
  • HaZso
    Ja ok, sorry :D
  • HaZso
    Na jó, ez az ARCA no comment...
  • B Lori
    Gyakorolni nem kell,azt lehet offline is tehát fél 8 kor lehetne a kvali és utána egybol a verseny,de ha nagyon necces akkor most is azt mondom inkább halaszuk,nem surget az ido és ha úgy alakul 1 héten akár 2 verseny is lehet :)
  • B Lori
    Ha ezt tolem kérdezed akkor #49945