NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Downhill!!
A bajnoksághoz meg annyit, hogy tényleg el kellene kezdeni. Szerintem nem baj ha van ai, legalább nem üres a pálya és azért így is meg tudtuk találni egymást, tehát mégsem olyan volt mintha offline mentünk volna.
Hiba mindig lesz, ahogyan a valóságban is hibáznak. Ezzel nem lehet mit tenni, el kell fogadni és kész. Végülis nem az életünk múlik egy-egy futamon, az a lényeg, hogy jól szórakozzunk.
Egyébként én még soha senkivel nem vitáztam de még csak nem is szóltam ha hibázott....most is mindig az írom hogy hibázunk magamat és tégedet is beleértve 😊)
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ja és a car setet felteszem majd valahova. Szedjétek majd le! Minden 2008-as autó benne van. Az eredeti car set szerü rattingsal.. Nagyon szép gépek. Ma felteszem , ha haza jöttem!
Downhill!!
Az hogy nekem a BR jobban tetszik nem jelenti azt hogy ott kell menni,a tobbség dont 😊
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Amúgy ahogy látom a pályába meg tudunk egyezni, már csak a setup dolog kérdéses még.
Downhill!!
Downhill!!
Nekem a br azért tetszik mert egy szerintem az eddigi tesztek alapján a legjobb versenyek itt voltak, szép a kinézete és COT-os az ai. Ami tudod mit jelent szétszakadnak, sõt van olyan hogy az elején az elsõ 10 autó egy sávban megy. Szóval én ugy gondolom, hogy a leg reálisabb pálya a br. Viszont tényleg kérdés az amit irsz. Ha nektek (nem rád értem csak) nem tetszik ez inkább menétek a tr-en. Akkor menjünk ott. Szerintem az ai-t mindenki jól ismeri. Igaz a pit ügyet nem tudtuk gyakorolni mert sok sárga volt tegnap is, de ezen felül minden jó.. Szóval nekem a pálya 8. A set kérdés is. Hiszen Daytonára a tempó miatt jobb a UK. A többi meg majd alakul. Egy a lényeg ne huzzuk menjünk! Már igy is 3 futammal le vagyunk maradva. A bud shootoutról meg a Gatoraderól nem is beszélve😄D
Downhill!!
Downhill!!
Itt tulajdonképpen egy nagy kérdés van ami a HNR-be is volt hogy milyen beállítás legyen,nehéz amivel birkózni kell és 10 kort se tudunk megtenni hiba nélkul vagy stabilabb amivel kevésbé kell birkózni és így marad ido az ellenfelkre,én erre azt szoktam mondani hogy inkább kuzdok az ellenfelekkel mint saját magammal.
Sajna custom beállításnak is van hátránya mert a setupok kozott nagyok a kulombségek és senki nem akar nagyon lemaradni a másiktól,a másik meg az AI beállítás,ha a leggyorsabb humánhoz állítjuk a tobbieknek esélye se lesz nyerni,ha lassabra rakjuk oket akkor a gyors beállítást használó vígan autózik egyedul elol.
Még egy nagy gond hogy kozottunk is nagy a kulombség így kompromisszum is nehezen szuletik mert ami pl. Zso-nak konnyu az nekem már nehéz,ha bármelyikunk enged vagy alkalmazkodni próbáll a másikhoz saját magának teszi élvezhetetlenné az egészet.
Nemtudom ti hogy vagytok vele de én nem látom az alagút végét.
A valóságban is ilyen 😊)
Downhill!!
letöltés: #33 Battlestar Galactica BG Motorsports Dodge Charger presented by Cylons 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Ha lesz AI-s bajnokság akkor érdemes végigcsinálni a versenyt akkor is ha minden humán kiesett hiszen offline is végigmész 😊
Amúgy nem biztos, hogy olyan nagy gáz a custom, bár lehet, hogy csak Daytona miatt nem jött ki nagyon a különbség. Gondolom egy nehezebb pályán jobban széthúzódnának a köridõk (mármint a mi általunk futott idõk, a gép az egy másik történet).
A törés még egy mókás kérdés, ugyanis most, hogy ennyien vagyunk a pályán nem nagyon van hova menekülni. Tudom, a valóságban sincs hova menni, meg különben is, tanuljak meg vezetni, de akkor sem mókás amikor lassul vagy 6-8 mph-t az autó.😊