51527
-
B Lori #50046 Nem azt kérdezte hanem hogy mikor legyen hanem hogy a csutortok mindekinek megfelel-e :)) -
#50045 Csak a hosszú hétvége miatt kérdeztem rá, sose lehet tudni, vki el akar utazni meg ilyenek. Múlt héten nem lett megkérdezve ha jól emlékszem :P -
B Lori #50044 NP :D -
#50043 Jó a csütörtök nekem -
#50042 Szinte mindén héten előjön a namikorlegyenafutam című kérdés, aztán a sok feldobott verzió közül marad a csütörtök.:) Biztos, hogy rá kell erre kérdezni?:D -
#50041 na az a legjobb:D -
B Lori #50040 Pénteken :DD -
#50039 Ok nem szotam..
Na akkor mikor megyünk? -
#50038 Na mostmá ne kavarj nekem itt :D -
#50037 Vannak kivételek! Ha most szerda akkor ugy kanayrintom! Hosszu távon nem jó! szóval ha nektek szerda ok akkor részemről is! -
B Lori #50036 Akkor,kedd,szerda,csutortok OK :)
-
#50035 Nekem jó. -
#50034 Ezt meg ki kérdezte? :DDD A mostani hétről volt szó, ki fog má erre emlékezni 2 hét múlva? :DDD -
#50033 Szerda Petyának nem jó, kedd v csütörtök, csak ez itt a kérdés :P -
#50032 Nekem 2 hét múlva nem jó a csütörtök (szerda sem) :P -
B Lori #50031 Nálunk nincs úgy hogy megfelel de felolem lehet akár szerda este is :)) -
#50030 Ezen a héten hosszú hétvége lesz, a kérdésem az h ettől függetlenül továbbra is mindenkinek megfelel a csütörtöki nap? -
B Lori #50029 Ez villanyfényes így szerintem a AKM Phoenix Night lesz a legjobb,próbáld ki meg,ha meglesz milyen beállítással megyunk utánna megnézem az AI-t és feltoltom a javítást.Innen letoltheto -
#50028 Melyik Phoenix-en megyünk majd? :) -
#50027 Hát ez szörnyü::DDDD -
#50026 Ha Newman-nek hívnának nekem is tetszene.:D
Amúgy az a bajom a tegnapi nappal, hogy úgy ültem a kormány mögé, hogy legyen bármi végigmegyek. Namost lett bármi.:D
Az egyik alkalommal pl belerongyoltam szegény ai-ba hátulról, mert én már friss gumin voltam, ő meg nem és nagyot fékezett a 3-as előtt. Ha mondjuk többet megyek ai ellen az ilyen nem történik meg, mert számítok rá. Szóval amit lehet tegnap is elqrtam. De a móka vége megint Martin lett.:)) Nem lehet kicserélni?:D (Nem kell, legközelebb az elején falra teszem és utána tudok versenyezni rendesen.) -
B Lori #50025 Thx! nekem teccik -
#50024 Tessék a legfrissebb táblázat :P
-
#50023 Érdemes megnézni a texasi CUP befutót és a HNR befutót, sztem tök ugyanaz :D (mondjuk én nem tudok szaltózni, ahogy Carl) :D -
#50022 Szerverindítás a szokásos időbe (21:15) és az ip vége 218 lesz (ha nem dob le a net közbe)! :P -
B Lori #50021 Ezzel a fal mellett felgyulemlett koszt,gumit próbálják szimulálni,ezért kozvetlen a fal mellé távol az versenyívektol keskeny sávba olyan részt raktak mint ami a Infineon road pályát szegélyezi,újabb pályákon már nincs ilyen por,ez a Texas viszont még az elsok kozott készult. -
#50020 Jobban leér az alja a wedge jobbratolása miatt, talán ezért is nem loose annyira az autó :) Szerintem is jobb így.
Kipróbáltam a setet, közben rájöttem, hogy nem érdemes a falhoz közel menni - főleg a 2-es kanyarban - mert ott poros a pálya, könnyen megcsúszhat az ember. Még 1 körrel később is látszik a por :-D
2 laps -
B Lori #50019 Azért raktam bele mert nekem ezzel a kis változtatással sokkal jobban megfelelt és kiváncsi voltam a véleményetekre.Persze ezzel is lehet hibázni de talán valamivel csokkentené az esélyét :) -
#50018 Ez a "safe" setup tetszik. Nem mondom, hogy nem töröm vele majd porrá az autót, de az nem a setup hibája.:) -
B Lori #50017 Én is,ezt csak figyelmeztetésnek írtam hogy ha esetleg valaki a 24-hez van szokva,az eredeti UK is kezelheto még a 24-el is,de ez a javított szerintem valamivel "biztonságosabb" foleg a tomegben :) -
#50016 Én az eredeti uk ratioját is egyből felraktam 32-re :P Lehet azért lett kezelhető :) -
B Lori #50015 Ja és még annyi hogy az eredeti UK steering ratio 24 itt meg 30 :) -
B Lori #50014 TEXAS
Ez a safer féle felújított változat,Az AI valóban jó eredetileg ezért csa nagyon pici változásokat kellett csinálni 100%-on használható továbra is.
Benne van az eredeti UK set és egy "UK_SAFE" amit én csináltam,csak annyit változtattam hogy a wedget vissza vettem 75-rol 70-re,szerintem így sokkal kezelhetobb foleg hideg gumikon,ugyanakkor a gyorsaság nem csokken és a kettes fokozatot állítottam igy a rajtnál pont úgy gyorsul mint az AI,ossze lehet hasonlítani a kettot :) -
#50013 Tavaly a Motors TV-n néztem. -
#50012 Nekem golf volt rajta... -
#50011 Nem tudjátok, a Champcar-t mi adja most? -
#50010 -
B Lori #50009 20:20 korul kezd ma a Mexicoi Nationwide verseny(road),nascar.com eloben adja. -
#50008 Eger Rally-n voltam idén csak :) -
#50007 Gondolom! Azért ott is van tempó! De wazz hogy föld uton Kamionnal hogy a frászba lehet igy menni!
Olyan látvány volt hogy az hihetetlen! Nem tudom voltatok-e kint magyar Rally futamon!
Esküszöm a kamionok mentek majdnem ugy mint azok! A Kocsik azok meg jobban! Legaléábbis látványra! Brutál volt! Arról nem is beszélve, hogy amikor oda mentük egy teljesen egyszerü föld ut volt! Amikor vége lett volt benne egy 70cm mély nyom! Hihetetlen komolyan:D