51527
-
#50086 "Amúgy most szólok h nekem 3 év múlva nem lesz jó a csütörtök"
Akkor ki lesz a szerver? -
#50085 Oké, de ha már itt tartunk akkor meik Talladegán fogunk menni? Egy oan kéne ahol jól lehet menni a felső íven is, pl mint a TR pályán :) -
#50084 Jó lesz akkor a kedd mert időbe szóltál :P Amúgy most szólok h nekem 3 év múlva nem lesz jó a csütörtök szal akkor is kedden kéne menni :DDD -
#50083 Nekem a jövő hét utáni héten a csütörtök nem jó (a szerda sem), a kedd szóba jöhetne esetleg? Ha nem, akkor megint előbb kéne menni kb 19:30-as rajttal :-P -
B Lori #50082 Nem kell két futam,ezt csak Talladega miatt jegyeztem meg mivel az "konnyen" teljesítheto hogy ha lenne rá ido és igény akkor megrendezhetnénk :) -
#50081 A heti 2 futamhoz a csütörtökön kívül a hétfő, a kedd és a szerda jöhetne szóba. Viszont jövő héten Zsonak nem jó se a hétfő, se a kedd. Maradna akkor a szerda, de az meg Petyának nem jó. Szal most 1 futamot megyünk csütörtökön, majd behozzuk a nagyokat amikor lesz még szünetük, ahogy Zoli is említette. -
#50080 Részemről okés. Mondjuk az még mindig egy hét lemaradás lenne, de majd úgyis hagynak még ki. -
B Lori #50079 Gyorsan le kellene zavarni Talladega-t és akkor beérnénk az igazi versenynaptárat,oda úgy se kell gyakorlás,zúzni már tudunk rendesen :DD -
B Lori #50078 Jó lesz ide is a 12 is grat a gyozelemhez
Nem tudom mi a szar volt tegnap,restartoltam és utánna offline ment simán,biztos ami biztos újrainstaláltam...a szaggatást már megszoktam erre a kettesbol kijovet fordítom a kormány és semmi mentem egyenesen szegény Vickers meg mellettem,amikor nekiutkoztunk a falnak nagyobbat borultam mint Sadler Talladega-ba :D rákattintok a back-ra utánna megjelent hogy exe hiba és leált a program,pedig már reménykedtem hogy végig tudok menni,még szerencse hogy nem kozulunk kaszáltam el valakit -
#50077 Ja, kb 10 lenne jó.
Köszi, de ha nem estek ki akkor max 4-ik hely. Kb azon múlott, hogy nekem maradt a végére is autóm. Végülis Lóri kilökésén kívül komolyabb hibám nem volt, így (nagyon) lassan, de biztosan javítottam 22 helyet.:) -
#50076 Igaz!:D De én majd minden nap megyek bicozni:D Szóval ezt nem tudom átszervezni. Megszivtam tegnap ennyi:D -
#50075 10-12 kellene nem? Grat itt is a tegnapihoz :) -
#50074 No comment, nem verseny napján kell menni bringázni, deffektet is kaphat az ember :-D Én sem ekkorra szoktam ütemezni ezt :) Ráadásul ha néztél volna időjáráselőrejelzést... :-D
Egyébként Lóri és én is kiestünk, nem sokat vesztettél - viszont ha úgy nézzük, hozhattál volna rajtunk sokat... -
#50073 Azt tudjuk már, hogy hány fős a Chase mezőny? -
#50072 Az eső benne volt a tippemben, de én azt hittem valami vihar miatt szarakszik a neted. -
#50071 Láccik vmi belőle? :D Na itt a rendes!
-
#50070 Friss táblázat!
-
#50069 Basszus beszoptam a dolgot!
Elmentem báttyámmal bringázni mondom kb 21:20 körül visszaérünk! Felmentünk a Fogaskerekühöz kajálni és kb 20:00 körül elkezdett szakadni az eső. A kocsi meg pesten a Kinizsi utcánál állt:D
Ugyhogy több mint egy óra ülés után felhivtam apámat, hogy jöjjön oda. Vissza vitt a kocsihoz aztán visszaautoztam a bátyámért és a bringákért! Most értem haza. Szóval rohadjon meg ez a szemét időjárás! Ráadásul full utolsó leszek a bajnokságban igy! Szóval 2 kihagyott futam meg ezek a remek helyezések.. No comment! -
#50068 Petya? -
#50067 Szerver a szokásos időben startol (21:15), az ip vége 123 lesz!!! -
B Lori #50066 Bowyer-el is majdnem megtortént az amire figyelmeztettél a kigyorsíttásnál,nem sok hiányzott hogy nekisodródjon Kenseth-nek a 2-esbol kijovet :) -
B Lori #50065 Sajnos az AI nem tud jelezni így erre minden pályán figyelni kell,ha kozeleg a kiállás ideje akkor jobb nem bemenni melléjuk belul a kijárat kozeli kanyarban. -
#50064 Majd vigyázni kell ha az ai ki akar menni a pitbe. Már totál mellette voltam, sőt, míg mellé értem volt vagy másfél kocsi köztünk, tehát lazán elfért volna a 3-as 3wide-ban is, erre az ai lazán rámhúzott, mert ki akart menni. Igaz ez még edzésen volt, de gondolom a versenyen is így megy.:) -
#50063 Nem nem, jó lesz ez, főleg a videót látva :P -
B Lori #50062 http://www.youtube.com/watch?v=xAAnzf0W15c -
B Lori #50061 Még azt hozzáteszem hogy végig 4-esben teszteltem így a gyorsulás fékezés,kanyarsebesség ahhoz van állítva. -
B Lori #50060 Ezt direkt így csináltam éz pont ez a lényege,így az AI-val jó "side by side" csatákat lehet vívni mint az igazi versenyen,persze ahhoz tartani kell az ívet de azt akkor is kellene ha belul fordulnak és te a féktáv elott szúrsz be melléjuk,Martinsville-be meg ez okozott gondot de ott igaziból is úgy fordulnak míg itt kivul nagyon jól lehet tartani a pozíciót.
Nemtudom hogy próbáltad-e az eredetit de azzal úgy nagyjából 96%-on lehet menni nagyon lassan rajtol,az 1-esben túl hamar fékez,2-esben meg erosen gyorsul és a 3-4-esben kozépen az is kisodródik így be tudsz szúrni mellé,egyébként azt is sikerult valamennyire javítani így ha inkább azt tartjátok jobbnak feltoltom :) -
#50059 Eléggé felső íven fordul az ai szerintem, a 3-as kanyarba belsőn simán be lehet szúrni mellé, a 4-esnél is kigyorsításnál ami elég veszélyes lehet mindkét esetben ha felcsúszik az ember. -
B Lori #50058 Igen,a másik legyakoribb eset sárga alatt van amikor PC mogott nem rendezodik a sor,ilyenkor ha bemész a pitbe letoltendo feketét kapsz tehát nem valószinu hogy gyakran kell használni ezeket.Csak most Texasba fordult elo elosszor ez a fekte zászlós eset a kor visszadás is csak PuMynak járt volna Martinsville-be :) -
B Lori #50057 PHOENIX-NIGHT
Itt a komplett pálya tehát aki már letoltotte az cserélje ki,100%-on használható :) -
#50056 Tulajdonképpen ha kapunk akkor meg is érdemeljük, szóval ezt elég jól kezeli a játék. A baj az olyan esetekben van mint ami nemrég volt, hogy valaki elszúrja a restartot és lehet választani: megelőzzük és fekete, vagy lassítunk és porrá zúz az AI.:) -
#50055 Phoenix setup -
B Lori #50054 Még annyit hogy a fekete eltorlést is kulon kell jelezni mert ugye sokszor beírjuk akár csak információnak is hogy bunti de az nem azt jelenti hogy nem érdemeltuk meg :)) -
B Lori #50053 Igen,tulajdonképpen ez lenne a valódi Lucky Dog,tehát ha nem áll a sor végére nem kap vissza kort,ezt mindenkinek magának kell elintézni hogy oda keruljon.Ha valami kivulálló ok miatt hátrányba kerul jelzi,neked nem kell figyelmeztetni hogy mit csináljon,csak az utolsó sárga korben megnézed hogy a sor végén van-e,ha igen viszakapja,ha nem akkor pech és tobb lehetosége nem lenne rá hogy ne keljen neked állandóan ilyen dolgokra figyelni.
Ezt alkalmazhatnánk akkor is ha ledob valakit a szerver,sárgát adsz és várunk ha sikerul addig visszajonnie akkor visszamehet abba a korbe ahol addig volt,csak a helyezést veszítti el.
-
#50052 A fekete oké, de a kör visszaadás viszont bonyolultabb mint gondolnátok mert pl ha vki körhátrányba van és elindul a rajt és mondjuk a 2. helyezett mögött megy és akkor visszaadom neki a kört akkor mindjárt a 3. helyre kerül. Tehát a körvisszaadás dolog csak akkor kivitelezhető ha az adott vki a sor végére megy vhogy, elvileg úgy h ha mindenki kiállt akkor átmegy a piten és akkor a sor végére kerül elvileg. Nemtom ez így mennyire kivitelezhető. -
B Lori #50051 A szerver szerint van a torés és más segítség is tehát mindegy neked mi van beállítva.
-
#50050 Jó ötlet!
Egy kérdés, bár lehet, hogy butaság, csak az rFactorból kiindulva a szerver csak a maximális segítségeket határozza meg, azon belül magamnak választhatok akár rosszabb körülményeket is. Például ha engedélyezve van az ABS attól még én mehetek ABS nélkül.
Tehát a kérdés: ha a szerver sérülés moderate, de nekem amúgy single-ben maximális sérülés van beállítva akkor multiban hogyan fogok törni? -
#50049 Egyetértek! -
B Lori #50048 Pumy itt vannak a kor visszaadás és fekete eltorlo parancsok,ha az autochatba nem teszed utánna a dollár jelet akkor csak a számot kell beírnod,átírnod és enterrel elkuldod,persza csak akkor ha valaki onhibáján kívul kerul hátrányba.
!clear_black #74
!lap+ #74
Mi meg szintén berakhatnánk az autochatba egy "sárga!" szót hogy ne Pumynak keljen figyelni mindekire,így mi jelezhetjuk ha kicsusztunk stb. persze nem visszaélni vele és szintén dollár jel nélkul hogy nehogy véletlenul megjelenitsuk :)))
A legutobbi és az eddigi versenyek tapasztalatai alapján én azt mondom hogy az 5% után ne legyen restart a moderate serulés szinte kizárja hogy mindenki kiessen a verseny elso felébe,a javított autóval meg lehet menni még ha motor hiba volt is.Az ilyen restart azért nem jó mert így aki esetleg nem kerult bajba elveszti elonyét és lehet hogy amikor o sérul akkor meg nincs újra rajt így ezzel hátrányba kerul,5% után megyunk lesz ami lesz alapon,azért van az AI is úgy széthúzva hogy a lassab autóval is legyen kivel versenyezni.
Vélemény?
-
B Lori #50047 Zso,setup lesz vagy marad az eredeti UK?