51535

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • zolee145
    Nézzél szét itt: http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=315619
  • oneal1
    leszedtem a demo-t amig hozzájutok a teljeshez, de nem indul el...

Vista miatt lehet?
  • Game Hunter
    PM ment!)
  • Alexease
    Ha adsz egy cimet privatban, holnap kuldok egy biztonsagi masolatot (:D) postan.
  • oneal1
    naa...kellett nekem anno letörölni...:)

warez oldalakon néztem de nem találtam, torrentet meg nem vágom...na de majd megkérek valakit hogy szedje le nekem.

köszi!!

esetleg ha valaki veszprémi kiírhatná nekem;):D
  • gordon 24
    Sajnos az a helyzet! Hogy a Nascar jogokat az Ea birtokolja igy ezt a programot nem forgalmazzák már! Ráadásul a készitő cég is megszünt!
    Igy csak torrenten tudod warez versioba beszerezni, vagy ha szerencséd van egy két csere bere oldalon találhatsz!

A kiegészitések. Az a warezzel is müködik szinte minden. Egy patchet kell feltenni minden modot pályát stb-t fogad utánna. De előbb szerezd meg, ha megvan ugyis segítünk!
  • oneal1
    hali!

Tudna valaki segíteni hogy honnan tudom beszerezni a programot, plusz kiegészítéseket hozzá?

Előre is köszömöm!
  • B Lori
    Felolem mehetunk a TR-en is,a legújabb a revamped verzió,itt is van tobb ív de még nem próbáltam.
    http://revampedreloaded.com
  • zolee145
    "Amúgy most szólok h nekem 3 év múlva nem lesz jó a csütörtök"

Akkor ki lesz a szerver?
  • PuMy
    Oké, de ha már itt tartunk akkor meik Talladegán fogunk menni? Egy oan kéne ahol jól lehet menni a felső íven is, pl mint a TR pályán :)
  • PuMy
    Jó lesz akkor a kedd mert időbe szóltál :P Amúgy most szólok h nekem 3 év múlva nem lesz jó a csütörtök szal akkor is kedden kéne menni :DDD
  • HaZso
    Nekem a jövő hét utáni héten a csütörtök nem jó (a szerda sem), a kedd szóba jöhetne esetleg? Ha nem, akkor megint előbb kéne menni kb 19:30-as rajttal :-P
  • B Lori
    Nem kell két futam,ezt csak Talladega miatt jegyeztem meg mivel az "konnyen" teljesítheto hogy ha lenne rá ido és igény akkor megrendezhetnénk :)
  • PuMy
    A heti 2 futamhoz a csütörtökön kívül a hétfő, a kedd és a szerda jöhetne szóba. Viszont jövő héten Zsonak nem jó se a hétfő, se a kedd. Maradna akkor a szerda, de az meg Petyának nem jó. Szal most 1 futamot megyünk csütörtökön, majd behozzuk a nagyokat amikor lesz még szünetük, ahogy Zoli is említette.
  • zolee145
    Részemről okés. Mondjuk az még mindig egy hét lemaradás lenne, de majd úgyis hagynak még ki.
  • B Lori
    Gyorsan le kellene zavarni Talladega-t és akkor beérnénk az igazi versenynaptárat,oda úgy se kell gyakorlás,zúzni már tudunk rendesen :DD
  • B Lori
    Jó lesz ide is a 12 is grat a gyozelemhez

Nem tudom mi a szar volt tegnap,restartoltam és utánna offline ment simán,biztos ami biztos újrainstaláltam...a szaggatást már megszoktam erre a kettesbol kijovet fordítom a kormány és semmi mentem egyenesen szegény Vickers meg mellettem,amikor nekiutkoztunk a falnak nagyobbat borultam mint Sadler Talladega-ba :D rákattintok a back-ra utánna megjelent hogy exe hiba és leált a program,pedig már reménykedtem hogy végig tudok menni,még szerencse hogy nem kozulunk kaszáltam el valakit
  • zolee145
    Ja, kb 10 lenne jó.
    Köszi, de ha nem estek ki akkor max 4-ik hely. Kb azon múlott, hogy nekem maradt a végére is autóm. Végülis Lóri kilökésén kívül komolyabb hibám nem volt, így (nagyon) lassan, de biztosan javítottam 22 helyet.:)
  • gordon 24
    Igaz!:D De én majd minden nap megyek bicozni:D Szóval ezt nem tudom átszervezni. Megszivtam tegnap ennyi:D
  • HaZso
    10-12 kellene nem? Grat itt is a tegnapihoz :)
  • HaZso
    No comment, nem verseny napján kell menni bringázni, deffektet is kaphat az ember :-D Én sem ekkorra szoktam ütemezni ezt :) Ráadásul ha néztél volna időjáráselőrejelzést... :-D
    Egyébként Lóri és én is kiestünk, nem sokat vesztettél - viszont ha úgy nézzük, hozhattál volna rajtunk sokat...
  • zolee145
    Azt tudjuk már, hogy hány fős a Chase mezőny?
  • zolee145
    Az eső benne volt a tippemben, de én azt hittem valami vihar miatt szarakszik a neted.
  • PuMy
    Láccik vmi belőle? :D Na itt a rendes!
  • PuMy
    Friss táblázat!
  • gordon 24
    Basszus beszoptam a dolgot!

Elmentem báttyámmal bringázni mondom kb 21:20 körül visszaérünk! Felmentünk a Fogaskerekühöz kajálni és kb 20:00 körül elkezdett szakadni az eső. A kocsi meg pesten a Kinizsi utcánál állt:D
    Ugyhogy több mint egy óra ülés után felhivtam apámat, hogy jöjjön oda. Vissza vitt a kocsihoz aztán visszaautoztam a bátyámért és a bringákért! Most értem haza. Szóval rohadjon meg ez a szemét időjárás! Ráadásul full utolsó leszek a bajnokságban igy! Szóval 2 kihagyott futam meg ezek a remek helyezések.. No comment!
  • HaZso
    Petya?
  • PuMy
    Szerver a szokásos időben startol (21:15), az ip vége 123 lesz!!!
  • B Lori
    Bowyer-el is majdnem megtortént az amire figyelmeztettél a kigyorsíttásnál,nem sok hiányzott hogy nekisodródjon Kenseth-nek a 2-esbol kijovet :)
  • B Lori
    Sajnos az AI nem tud jelezni így erre minden pályán figyelni kell,ha kozeleg a kiállás ideje akkor jobb nem bemenni melléjuk belul a kijárat kozeli kanyarban.
  • zolee145
    Majd vigyázni kell ha az ai ki akar menni a pitbe. Már totál mellette voltam, sőt, míg mellé értem volt vagy másfél kocsi köztünk, tehát lazán elfért volna a 3-as 3wide-ban is, erre az ai lazán rámhúzott, mert ki akart menni. Igaz ez még edzésen volt, de gondolom a versenyen is így megy.:)
  • PuMy
    Nem nem, jó lesz ez, főleg a videót látva :P
  • B Lori
    http://www.youtube.com/watch?v=xAAnzf0W15c
  • B Lori
    Még azt hozzáteszem hogy végig 4-esben teszteltem így a gyorsulás fékezés,kanyarsebesség ahhoz van állítva.
  • B Lori
    Ezt direkt így csináltam éz pont ez a lényege,így az AI-val jó "side by side" csatákat lehet vívni mint az igazi versenyen,persze ahhoz tartani kell az ívet de azt akkor is kellene ha belul fordulnak és te a féktáv elott szúrsz be melléjuk,Martinsville-be meg ez okozott gondot de ott igaziból is úgy fordulnak míg itt kivul nagyon jól lehet tartani a pozíciót.
    Nemtudom hogy próbáltad-e az eredetit de azzal úgy nagyjából 96%-on lehet menni nagyon lassan rajtol,az 1-esben túl hamar fékez,2-esben meg erosen gyorsul és a 3-4-esben kozépen az is kisodródik így be tudsz szúrni mellé,egyébként azt is sikerult valamennyire javítani így ha inkább azt tartjátok jobbnak feltoltom :)
  • PuMy
    Eléggé felső íven fordul az ai szerintem, a 3-as kanyarba belsőn simán be lehet szúrni mellé, a 4-esnél is kigyorsításnál ami elég veszélyes lehet mindkét esetben ha felcsúszik az ember.
  • B Lori
    Igen,a másik legyakoribb eset sárga alatt van amikor PC mogott nem rendezodik a sor,ilyenkor ha bemész a pitbe letoltendo feketét kapsz tehát nem valószinu hogy gyakran kell használni ezeket.Csak most Texasba fordult elo elosszor ez a fekte zászlós eset a kor visszadás is csak PuMynak járt volna Martinsville-be :)
  • B Lori
    PHOENIX-NIGHT
    Itt a komplett pálya tehát aki már letoltotte az cserélje ki,100%-on használható :)
  • zolee145
    Tulajdonképpen ha kapunk akkor meg is érdemeljük, szóval ezt elég jól kezeli a játék. A baj az olyan esetekben van mint ami nemrég volt, hogy valaki elszúrja a restartot és lehet választani: megelőzzük és fekete, vagy lassítunk és porrá zúz az AI.:)
  • HaZso
    Phoenix setup