NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hányan leszünk?..
Hát elvileg: Getz, Zso, Pumy, Thy, Te, Zole, Én, És talán Sanyi!
Downhill!!
Tulajdonképpen lehet a gépre is hagyni mivel a gyengébbeket szórja náluk nem számítt hogy kihagynak 1-2 versenyt de azt feltételezem hogy a humán versenyzok száma nem nagyon fog ingadozni tehát ha néha valaki hiányzik akkor manuálisan is berakhat egy + autót hogy kilegyen a 25-os mezony.
Amúgy azt már lehet tudni mennyien leszunk?
Ezt ugy lehet a legjobban megoldani szerintem, hogy kijelölsz az opponentbe 21-et.. Ha nem jelölsz többet a gép nem fogja berakni. igy az online racehez beállithatsz akkár 41-et is, mivel igy is csak 21 kijelötet tesz be.
Downhill!!
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Downhill!!
Downhill!!
Downhill!!
Az a car set lesz akkor amiot feltettem??
Downhill!!
Nem lehet mert a NR a régi szabályt alkalmazza,egyébként itt arra gondoltam hogy a humán versenyzoknél lehetne a jelenlegi szabályt alkalmazni mert vissza lehet adni a kort,persze ez csak akkor lehetséges ha Pumy ezt mindenféle nehézség nélkul meg tudja oldani,ha nem akkor nincs mese marad a visszaelozés 😊)
A lekörözés meg lekörözés, annyi. Mondom ezt úgy, hogy nagy esélyem van a körhátrányra, de a valóságban sem várnak meg senkit.😊
Amit szoknunk kell az az, hogy sárgánál még verseny van a vonalig.😊 Gondolom ezen nem lehet változtatni, nincs lehetõség másképp állítani az ai-t.
Eldobható versenyek helyett inkább ilyen provissional eredmény lehetne ami azt jelentené hogy 25 fix létszámnál a hiányzó a 26-ik helyet kapná meg és az annak megfelelo pontokat,ha ketten hiányzonának akkor 27-ik az lenne aki hátrébb áll a bajnokságba de mivel rugalmasan kezeljuk az idopontokat ez nemigen fog elofordulni.Ez a formátum jobban motiválná az embereket a hiányzó nem maradna le a bajnokságba a tobbiek meg nem dobhatnák el a legrosszabb eredményuket 😊)
Ha lesz AI akkor szerintem is úgy kellene hogy akár az is lehet a bajnok,a humán sorrend így is kialakulhat,a chase létszám 8-10 autó lehetne.
De még tobb kérdést is tisztázni kellene,mi lesz ha leáll a szerver vagy ha csak 1 ember esik le és vissza tud jonni,vagy a lekorozottekkel mert ugye az AI nem lassul le stb. azt hiszem ezt egyszerubb lesz ezeket MSN-en megbeszélni.
- ha a versenytáv 10%-án belül van és még nem volt 3 restart akkor kérhet restartot, meg lehetne 2 eldobható futam
- a chase-t nemtom
- a táblázatot csinálom én
Rendben,legyen UK2 set,a lényeg hogy amikor úgy érzed hogy számodra tokéletes akkor még told elore kicsit a súlyt,wedget,féket meg mittudomén hogy mit.Kell egy bizonyos tolerancia és foleg azt elérni hogy az autót pontosabban lehessen irányítani,az AI-kal szoros a verseny kevés a hely,még a lekorozésnél is,nem álnak félre 5 kilométerre mint ahogy azt mi csináljuk,a 3 wide-rol nem is beszélve 😊)
Tesztnek viszont továbbra is Bristolt javaslom,ha ott elfogadhatóan tudunk menni akkor máshol már nem lehet gond 😄
Ami a bajnokságot illetti,nem ártana tisztázni még egypár kérdést,hogy legyen a restart,mi lesz ha verseny kozben szétmegy a kapcsolat,a hiányzókkat hogy kezeljuk,hogyan lesz a chase,ki fogja csinálni a táblázatot stb.
Downhill!!
Na mindegy, ez csak az én hülyeségem.😊