51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • gordon 24
    :D Jobbulást!!

Jahh de azt mondom érted hogy 1x nem sikerül oké! Na de 3x!! hihetetlen..

Ki nyert?
  • HaZso
    Jobbulást :-D
  • zolee145
    Egyszer láttam, hogy eltűntél mellőlem. Már offline is rájöttem, hogy nem egyszerű vigyázni, hogy be ne tegyék mellém a kocsi orrát viszont a sárga fölött is tartani a gépet. Ráadásul felül is elég gyorsan lehetett menni, szóval azt találtam ki, hogy eltéblábolok felül amíg 10 körön belülre nem kerülük aztán irány lefelé, és megpróbálok valami jó helyezést összeszedni.
    Na ehelyett vagy 30 körrel a vége előtt helikopterbe tettek és most a közeli kórházból írok.
  • B Lori
    Nem láttam de gondolom a vonala alá mentél,kurva nehéz volt,tobbet néztem a tukrot mint elore,ha tartani akartad oket akkor a vonal volt a veszély,ha meg kicsit felmentél beszúrtak....de akkor hogy is lett a vége akkor is azt mondom jó volt így versenyezni :))
  • gordon 24
    Hát wazze!! Ezt nem hiszem el!! Ráadásul 3x ugyan azt a hibát elkövetni! Komolyan mondom ugy megy az utobbi időbe mintha soha se játszottam volna ezzel a gamevel.. Vicc az egész!
  • PuMy
    Szerver a szokásos időben indul (21:15), ip vége 130 lesz!
  • B Lori
    Gondoltam,csak azért toltottem fel hogy más is kipróbálhassa :))
  • zolee145
    "Áttom írni kösz"

Most hencegsz?
  • PuMy
    Áttom írni kösz, ennyire még azé képes vagyok még ha nem is láccik :D
  • B Lori
    TALLADEGA-TR UPDATE

Fel is toltottem,csak ki kell cserélni :)
  • B Lori
    Igen

vehicle_aero_to_aero_drag = 0.11 ;0.13
    vehicle_engine_to_engine_power = 0.11 ;0.07
    vehicle_chassis_to_traction_circle = 0.11 ;0.05
  • PuMy
    Oké, ez a sor az ugye?
    vehicle_aero_to_aero_drag
  • zolee145
    Jaja, éppen figyeltem. Folyamatos 3 sor, aztán jön a negyedik és már mennek is a falra.
  • B Lori
    A mezonyt 0.11-re legalább szétt kellene húzni,ha kevesebb állandóan 3 sorban mennek és elég hamar balesetet csinálnak,legalábbis én 3x elindítottam oket és mindig sárga lett a vége.
  • PuMy
    Nem, az utolsó beállításon hagytam és elfogadhatónak tűnt.
  • zolee145
    Lesz valami módosított papy_ai vagy az eredetivel megyünk?
  • oneal1
    köszi, már jön:)
  • HaZso
    TalladegaTR setup
  • HaZso
    Sokat.
  • zolee145
    Ment egy pü.:)
  • oneal1
    köszi!

NEm leszek otthon köv hétig, itt meg nincs kormány...:)
    Megnézem majd a replayt, tuti segít.

ehh:D akkor van még mit javítani...:D Kiváncsi leszek hogy a setup mennyit számít
  • B Lori
    Szerintem úgy jobb lesz ha kicsit szétszakad a mezony tehát nyugodtan átírhatod,de azért jobb ha meg is nézed mivel minden pálya más,ez a AI erosségre is vonatkozik,egyébként úgy emlékszem 103% volt Daytona-ba.
  • HaZso
    Mi az, hogy csak jövő hétre, kb 2 óra alatt le lehetne tölteni :-)
    A Nascar Racers oldalon (is) található UK és UK_V1 setuppal 36.7xx - 36.8xx körül volt most a best...
    Itt a replay, remélem, segítek vele...
  • PuMy
    Szerintem nem, max a 3 ai értéket kell átírni 0.13-ra ahogy daytonába mentünk. Arra véletlenül nem emlékszik vki h mien erősségű ai ellen mentünk ott?
  • oneal1
    na most elindult a demo...:)

jövőhétre meg lesz a program.

PRóbálgattam kicsit. Hát szép meló lesz beleszokni ebbe a nascarba.De ha a GPl be ment akkor remélem itt is menni fog:)
    Setupoláshoz nincs esetleg valami leírás?Igy elsőre elég idegen, meg ugye gondolom egész máshogy kell állítani a kocsi bal és jobb felét.

Michigani pályán milyen időt mentek a bajnokságban?
  • B Lori
    Akkor ez azt jelenti hogy az AI-t nem is kell állítani? :)
  • PuMy
    Most nézem h Lórié volt az 50000. hozzászólás a topikba :D
  • PuMy
    Megnéztük, szép meg jó meg új, de a set nem igazán jó rá. A kanyar közepére mindig felcsúszik az autó ha az alsóíven fordulsz, felülről be lehet venni, mondjuk. Kipróbáltunk pár módosítást is a seten, de ez se volt vmi sikeres. Ezé most a TR-en fogunk menni, mert arra jó a set, jó az ai stb. Majd a következő Talladegára Zso megpróbál összeheggeszteni vmi setupot.
  • zolee145
    Ja igen, a pit...nem mondtam, mert azt hittem én vagyok a hülye, de akkor nem véletlen volt, hogy az utolsó helyről indultam és nem ott volt a pit.:)
  • B Lori
    A pálya a lényeg a tobbi részletkérdés,amúgy a revamped pályák nagyon jól és szépen meg vannak csinálva de az AI szinte használhatatlan,az elképzelés jó lenne hogy mennek felul,alul de sajnos ez nagyon hamar balesettel végzodik.
    Van egy olyan érdekesség is hogy a pit helyeket az igazi választás szerint helyezték el tehát nem sorban megy 1-2-3 stb. :)
    Akinek ez nem tetszik benne van egy másik track ini "normal pitselection" elnevezéssel,csak átt kell nevezni :))

Jó lenne ha a tobbiek is véleményt mondanának hogy ne az utolsó pillanatban keljen álligatni az AI-t,ja és setup is kellene :))
  • zolee145
    Kipróbáltam amit linkeltél. Az ai nagyon veszedelmes. Szétszakad a mezőny. Az eleje ellen elig van esély, a vége meg még a draftból is lemarad. Jó, mondjuk ezen lehet állítani, gondolom.
    Amúgy a pálya szerintem fasza, szépen lehet felül is menni.
  • B Lori
    Akkor melyik Talladega-n megyunk?
  • zolee145
    Nézzél szét itt: http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=315619
  • oneal1
    leszedtem a demo-t amig hozzájutok a teljeshez, de nem indul el...

Vista miatt lehet?
  • Game Hunter
    PM ment!)
  • Alexease
    Ha adsz egy cimet privatban, holnap kuldok egy biztonsagi masolatot (:D) postan.
  • oneal1
    naa...kellett nekem anno letörölni...:)

warez oldalakon néztem de nem találtam, torrentet meg nem vágom...na de majd megkérek valakit hogy szedje le nekem.

köszi!!

esetleg ha valaki veszprémi kiírhatná nekem;):D
  • gordon 24
    Sajnos az a helyzet! Hogy a Nascar jogokat az Ea birtokolja igy ezt a programot nem forgalmazzák már! Ráadásul a készitő cég is megszünt!
    Igy csak torrenten tudod warez versioba beszerezni, vagy ha szerencséd van egy két csere bere oldalon találhatsz!

A kiegészitések. Az a warezzel is müködik szinte minden. Egy patchet kell feltenni minden modot pályát stb-t fogad utánna. De előbb szerezd meg, ha megvan ugyis segítünk!
  • oneal1
    hali!

Tudna valaki segíteni hogy honnan tudom beszerezni a programot, plusz kiegészítéseket hozzá?

Előre is köszömöm!
  • B Lori
    Felolem mehetunk a TR-en is,a legújabb a revamped verzió,itt is van tobb ív de még nem próbáltam.
    http://revampedreloaded.com