NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HaZso
Sanyival beszéltem, a maira nem tud jönni, a többire jönne elvileg

gordon 24
Jó csak azért irtam igy mert Pumy ezt nem szeretné csinálni! Azért mondom hogy nem kell a fix 25-ös mezöny. Egy fix ai mezöny kell a többi meg alakul..

Hányan leszünk?..

Hát elvileg: Getz, Zso, Pumy, Thy, Te, Zole, Én, És talán Sanyi!

Downhill!!

Nem lehet gond mivel nem offline megyunk így a táblázatot nem az NR csinálja hanem egy kulonálló program.
Tulajdonképpen lehet a gépre is hagyni mivel a gyengébbeket szórja náluk nem számítt hogy kihagynak 1-2 versenyt de azt feltételezem hogy a humán versenyzok száma nem nagyon fog ingadozni tehát ha néha valaki hiányzik akkor manuálisan is berakhat egy + autót hogy kilegyen a 25-os mezony.

Amúgy azt már lehet tudni mennyien leszunk?

gordon 24
Nem kell! Én azt tenném hogy beállitanék 21 ai-t! Aztán kész! Nem kell velük többet foglalkozni. Ha mi 6-an vaygunk 6a-n vagyunk.. Ha 5 -en 5 ten tök mind1, mivel ugyan az a 5-6 ember fog játszani.. Tehát nem lesz ebbõl kavarodás.. Szerintem egy fix ai szám kell, mertha nem fix akkor a legközelebbi versenyen nem fogod tudni melyik ai-t tetted be melyiket nem.. Igy lesz 5 Newman a bajnokság végén meg 3 Biffle. Tehát szerintem ma beraksz 21-et és ahhoz többet ne is nyulj hozzá! a human meg majd kiegésziti.

Ezt ugy lehet a legjobban megoldani szerintem, hogy kijelölsz az opponentbe 21-et.. Ha nem jelölsz többet a gép nem fogja berakni. igy az online racehez beállithatsz akkár 41-et is, mivel igy is csak 21 kijelötet tesz be.

Downhill!!

PuMy
Pont azé kérdeztem mert nem akarok manuálisan csekkolgatni.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

zolee145
Ezek szerint rosszul tettem fel a kérdést, de végülis válaszoltál. Tehát a saját autóink nem befolyásolják a többi autó számát, mármint amiket beállít a szerver. Oks.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

ha 4-en akkor 21-et 😊)

Felolem lehet,én most csak az AI-kal foglakozom,a saját festéseit mindenki maga intézi 😊

A program a leggyengébbeket hagyja ki,de ezt magad is csinálhatod hiszen azt a kvali elott fogod tudni mennyien indulunk,ha 5-en akkor becsekkolsz 21-et ha 6-an akkor csak 19-et.

zolee145
Nekem a 3 féle Montoya autó megoldható? Mert akkor váltogatnám õket.😊

PuMy
De fixen 20 ai kéne mert ha ma pl 21 aival megyünk és legközelebb meg 18-al akkor mi alapján választja ki h melyik 3 ai nem indul?

HaZso
<#eljen><#vigyor>

Akkor én ezt megcsinálom,amit Péter feltoltott azokból osszeszedem a Zso által kiválasztott neveket úgy hogy 24-en legyenek meg amit én használok,természetesen Newman-nak is átfestem sotétebbre az autóját 😄

PuMy
Igen, az jó lenne!

gordon 24
Oké!😄 de amit választottál az mind 08-as. Csak a Newman-é nem! Igaz kicsit kékebb a 08-as, de legalább Charger😄!!

Downhill!!

HaZso
HaZso
Kinézet alapján, végigmentem a nascar.com-on és azt választottam ki, amik ott vannak a fényképen pilótával 😄

Persze itt megint ott a kérdés hogy egyáltalán letoltotte-e mindenki a car setet....lehet hogy jobb lenne mégegyszer feltolteni amit használni fogunk,nehogy ez legyen a gond.

HaZso
Newman kocsiját kell lecserélni csak (világoskék helyett sötétkék) és a tulajdonságokat átírni.

Igen,csak a trg-s 12-est kell bejelolni,tulajdonképpen max 24 AI kell de az is csak akkor ha Pumy maga indul 😄 szóval boven megvan így is,én akkor a trg00-at fogom használni 😊)

gordon 24
Én szerintem is ugy kéne! A régieket a kukába (illetve kivenni elmenti ha esetleg kell valakinek) és azokat kéne csak bent hagyni! Mondjuk igy is oké.. Ahogy nézem összesen a 12-es gond.. Ha mindig ezekkel megyünk akkor a többit én ugyis kiveszem belõle.

Downhill!!

Igen,pont ezt írtam hogy az eredeti setet ki kellene dobni mert nem sokat ér és akkor átlátható is lesz.

Már az osszes lehetségeset kipróbáltuk úgy hogy tulajdonképpen mindegy,vagy gyakorolni szeretnél? 😊)

gordon 24
De ezek milyen kocsik?? Össze vissza van?? Van benne eredeti meg az amit én linkeltem?? Csak azért mert látom benne a 12-est pl. Ami a modban van az avanger amit most használ az meg nem az.. Vagy mi alapján vannak ezek kiválasztva?

Downhill!!

Szerintem jó....egyébként a 12-es autó is lehetne trg-s és akkor az eredeti autókat akár ki is lehetne dobni 😊

zolee145
Azt tudjuk már, hogy melyik Daytonát használjuk? Maradt a Lóri-féle papy_ai, vagy az eredeti?

HaZso
Ezeket a kocsikat válogattam ki a futamokra...
UK2 Daytona

zolee145
Szerintem azzal kellene mennünk.

gordon 24
Szerintem maradhta! Ha gondolod cseréld a nevet rajta aztán ennyi, de az sem fontos..

Az a car set lesz akkor amiot feltettem??

Downhill!!

Igen,erre a piros zászlós megoldás lenne a legjobb,sajna azt nem tudjuk megcsinálni hogy folytassuk a versenyt,esetleg azt hogy ha mondjuk 30% lement akkor az újraindításnál 70% távot állítunk be.

Nem lehet mert a NR a régi szabályt alkalmazza,egyébként itt arra gondoltam hogy a humán versenyzoknél lehetne a jelenlegi szabályt alkalmazni mert vissza lehet adni a kort,persze ez csak akkor lehetséges ha Pumy ezt mindenféle nehézség nélkul meg tudja oldani,ha nem akkor nincs mese marad a visszaelozés 😊)

zolee145
Szerverleállásra meg az lehetne esetleg, hogyha lepotyognak az emberek 50% elõtt akkor restart, ha meg 50% után akkor az utolsó teljes kör alapján lepontozni, már ha megmarad az eredmény.
A lekörözés meg lekörözés, annyi. Mondom ezt úgy, hogy nagy esélyem van a körhátrányra, de a valóságban sem várnak meg senkit.😊

Amit szoknunk kell az az, hogy sárgánál még verseny van a vonalig.😊 Gondolom ezen nem lehet változtatni, nincs lehetõség másképp állítani az ai-t.

zolee145
Nekem az a 3 festésem van amit Montoya használ idén. Váltogatni is fogom õket ahogyan a valóságban is, viszont a nevemet nem írtam át. Nem hiszem, hogy ez olyan lényeges lenne. Akinek meg lényeges az már úgyis megcsinálta a saját festését.

Ja és én maradok a 00-as Lucky Dog autóval mert az a kedvenc festésem,az a kérdésem hogy nevezzem át vagy maradhat úgy ahogy a car set-ben van?

Szerintem 5%-nál nem kellene tobb,10% mondjuk Bristol-ba 25 kor,az azt jelenti hogy max. 75 kor plusz lehet,szerintem ez nagyon meghosszabíthatja az estét.

Eldobható versenyek helyett inkább ilyen provissional eredmény lehetne ami azt jelentené hogy 25 fix létszámnál a hiányzó a 26-ik helyet kapná meg és az annak megfelelo pontokat,ha ketten hiányzonának akkor 27-ik az lenne aki hátrébb áll a bajnokságba de mivel rugalmasan kezeljuk az idopontokat ez nemigen fog elofordulni.Ez a formátum jobban motiválná az embereket a hiányzó nem maradna le a bajnokságba a tobbiek meg nem dobhatnák el a legrosszabb eredményuket 😊)

Ha lesz AI akkor szerintem is úgy kellene hogy akár az is lehet a bajnok,a humán sorrend így is kialakulhat,a chase létszám 8-10 autó lehetne.

De még tobb kérdést is tisztázni kellene,mi lesz ha leáll a szerver vagy ha csak 1 ember esik le és vissza tud jonni,vagy a lekorozottekkel mert ugye az AI nem lassul le stb. azt hiszem ezt egyszerubb lesz ezeket MSN-en megbeszélni.

zolee145
Az eldobható futamokért nem vagyok oda. A Chase maradhat. 25-ös létszám mellett mondjuk 8-an kerülhetnek be, és akkor még akár ai is lehet a bajnok.😊

PuMy
- restart lehetne a verseny 10%-ig max 3 alkalommal
- ha a versenytáv 10%-án belül van és még nem volt 3 restart akkor kérhet restartot, meg lehetne 2 eldobható futam
- a chase-t nemtom
- a táblázatot csinálom én

Akkor azért voltál annyira béna <#vigyor>

Rendben,legyen UK2 set,a lényeg hogy amikor úgy érzed hogy számodra tokéletes akkor még told elore kicsit a súlyt,wedget,féket meg mittudomén hogy mit.Kell egy bizonyos tolerancia és foleg azt elérni hogy az autót pontosabban lehessen irányítani,az AI-kal szoros a verseny kevés a hely,még a lekorozésnél is,nem álnak félre 5 kilométerre mint ahogy azt mi csináljuk,a 3 wide-rol nem is beszélve 😊)

HaZso
Csütörtök Ok

Tihy
csütörtök ok

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

HaZso
A Bristol UK setupot nem kell alapul venni, amivel múltkor mentünk. A rosszabb verzió volt berakva, ahol full hátul volt a súly, nem csoda, hogy csúszkáltunk. A UK szerintem jó választás, max annyit lehetne változtatni, hogy a castert (utánfutás) a régi VH alapján állítjuk (bal oldalt 1, jobb oldalt 2 értékre.

Ma már nemigen tudok menni,a csutortok nekem is megfelelne.

Tesztnek viszont továbbra is Bristolt javaslom,ha ott elfogadhatóan tudunk menni akkor máshol már nem lehet gond 😄

A véleményem továbbra is az hogy az AI-k ellen az UK nem a legjobb választás,a fast2-hoz nem ragaszkodom,ez csak azért lenne jó mert kész van.Ha Zso hajlandó foglakozni ezzel és csinál olyan beállítást amivel jókat tudunk versenyezni akkor azt csak támogatni tudom 😊

Ami a bajnokságot illetti,nem ártana tisztázni még egypár kérdést,hogy legyen a restart,mi lesz ha verseny kozben szétmegy a kapcsolat,a hiányzókkat hogy kezeljuk,hogyan lesz a chase,ki fogja csinálni a táblázatot stb.

gordon 24
Csütörtök szerintemmnekem jó.. Ugyis este lesz a race.. Egy a lényeg hogy ne péntek szombat vagy kedd legyen. A többi nap: hétfõ ,szerda, csütörtök akár vasárnap is oké nekem.. A set kérdés nem érdekel😄 Menjünk... Ma nem tudok jönni..

Downhill!!

PuMy
Beszéltem Zsoval, azt mondta h vmennyit tud alakítani a uk-n, me csak nem kéne fast2-vel menni 😄 De Daytonára úgyis jó a uk, szal holnap v ha nem jó mindenkinek akkor csütörtökön el kéne kezdeni a bajnokságot. Vélemény?

PuMy
Ma este fél10-10 körül megnézzük daytonát fast2-vel, aki gondolja az jöjjön! 😛

zolee145
Néha.😊 Amúgy nekem tetszik az ahogy fent mennek, ezért vagyok rajta a dolgon, csak úgy nem éri meg, hogy közben a mezõny elmegy mellettem két kanyaron belül. Ha a valóságban is ez lenne nem zavarna, de nem ez van.
Na mindegy, ez csak az én hülyeségem.😊

Montoya is néha autózik felul 😊)

zolee145
Tehát azt mondod, hogy nem lesz belõlem onlájnJunior?😄 Akkor maradok onlájnMontoya.😊)

Nincs,ráadásul a meglévo BR pályák nagyrésze nincs felújítva így olyanok mint az eredeti.A revamped változatok szépek de azokból is kevés van,California 2008-as változata pont most jelent meg,kipróbálhatod.De azért olyan nagy változást ezektol se várj,ha szorosan a fal mellett mész nemigen leszel gyorsabb a belsonél 😊)