51527
-
#50166 épp most csináltam meg:) köszi:)
igy már megy a setup része is rendesen.
úgyhogy lehet nekiesek még ma az ismerkedésnek:) -
#50165 A Patchez az eredeti exe kell! Cd-ről másold be neki. Majd utánna a patch Crackel crackeld meg! -
#50164 nem engedi feltenni a patchet...
NR2003.exe is not valir previous version....
mit csinálokhatok rosszul? -
#50163 most felteszem a patchet, de a currentbe eddig nem engedi, talán a patch után majd -
B Lori #50162 Az erosséget pályától fuggoen választom ki,Daytona-ba mondjuk erosebb akár 100% is használok setuptól fuggoen,road pályán meg 40-50%.
Damping 30
Latency 0
ADVANCED menuben a Steering Linearity 100% és a Boost Steering at Low Speed be van csekkolva.
-
B Lori #50161 Patch kell,a setupot ha berakod a pálya konyvtárába mukodnie kell a current alatt is,ha javítasz rajta akkor viszont el kell mentened egy általad megadott név alatt,kvalin teli tankal mennek. -
#50160 http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9031776
29448-as hsz. Az a link legutóbb működött. Francia kommentár, viszont legalább nincs reklám.:)
Hírek is vannak, magyarul, igaz hozzászólás formájában, de legalább nem félremagyarázás mint a néhol megjelenő cikkek.
-
B Lori #50159 NP
A kezdési idopont marad? -
#50158 valaki tudna valami linket adni ahol vannak nascar hírek, lehet live nézni itthon is meg ilyenek? szabályok is érdekelnének :)
most mondhatnátok olvasssak vissza, de kösz, ennyit inkább nem :) -
#50157 hali!
kis segítség kéne:)
beállításokkal lenne kis gondom.
letöltöttem a hnr ről beállításokat de nemtudom használni őket mert csak a qual hoz és a race hez állítja be a current hez nem engedi azokat amiket leszedtem. Még nem tettem fel semmi patchet ilyesmit. Ez lehet a baj?
Másik hogy van amikor a benzin mennyiséget nem tudom állítani. ez valami szabály hogy 50 gallonnal kell menni qualon?
ha nagyon nagy hülyeségeket kérdeztem akkor bocs, de nem értek hozzá:)
köszi -
#50156 ő valaki tudna segíteni?
most elővettem újra ezt a játékot, és a logitech driving force pro-t kezeli meg minden (bár néha elfelejti a pedált és a kormányt (jobbra balra) a gombok meg működnek rajta pöpecül...
de szóval még az ffb-t sem tudtam beállítani. valami ötlet? ti hogy nyomjátok? -
#50155 Csak szólok Zsonak meló miatt nem jó a csütörtök így kedden fogunk menni, remélem senki nem gond :) -
#50154 Köszi! A rapidshare-ről szedtem le mert onnan én eddig mindig tudtam 1.1 megával tölteni :) -
B Lori #50153 RICHMOND-NIGHT RapidShare -
B Lori #50152 Hmmm,most próbáltam és nekem jon de feltolthetem a rapidra is,azért nem rakom oda mert akinek nincs befizetve elég szar leszedni. -
#50151 Hmm...szóval amit feldob letöltő ablakot az nem jó...katt a Letöltés indítása feliratra. (nem tudom miért a html izé van a letöltő linkben...) -
#50150 Richmond Night2007
Elvileg 90kb/s-el jön, és csak 90 nap letöltés nélküli időszak után törlik.:)
(és remélem a jó fájlt töltöttem fel) -
#50149 Nekem azt írja h valszeg már törölték a fájlt. Pár nappal ezelőtt is próbáltam leszedni de akkor meg kurva lassan jött. Nem lehetne h a rapidshare-re töltenéd fel? Onnan legalább normális sebességgel jön és nem is törlik 2 nap után (pl az a cot mod ami oda raktam fel és belinkeltem ide még mindig fent van). -
#50148 Az a lényeg, hogy stabil legyen, és kiszámítható. -
B Lori #50147 Amint újra elinditom az NR-t kipróbálom,legalább meglátom hogy neked milyen felelne meg. -
B Lori #50146 I like short tracks -
#50145 Na, próbálgatok setupolni. Stock car setupot nem nagyon csináltam, szóval kéretik véleményezni.
Richmond -
#50144 Keserves 200 kör lesz.:D Még 94%-on is.:)) -
#50143 Kipróbáltam. Tényleg gyorsabb, nem is kicsit. Mondjuk gyakorolnom kell az UK-t, mert jelenleg egy kicsivel igaz, de gyorsabb vagyok a saját setupommal (mi mondjuk szintén az UK-ból van). -
#50142 Realisztikus, mert nekem tolató kamerám van.:P -
#50141 Jogos!!:D -
B Lori #50140 De a két kormány se :D -
#50139 Nekem a kormány be van kapcsolva mert az aztán pláne nem realisztikus hogyha a rudat látod:DDD
A tükör viszont kasztnis:D -
B Lori #50138 Igaz hogy szokás kérdése...szerintem mivel a kormány nem úgy fordul ahogy a tied ezért zavaró lehet,a tukor is,igaz hogy így tisztábban látod az autókat de nehezebben tudod meghatározni hogy hol is van pontosan és hát nem realisztikus :)) -
B Lori #50137 Igen,benne van és jól kezelheto,ez a pálya más lesz mint az eredeti,mivel le lett aszfaltozva ezért gyorsabb. -
#50136 25-ik helyen vagyok a bajnokságban 5 DNF-el...egyéb kérdés?
Amúgy nem tudom, így szoktam meg.:) -
B Lori #50135 Hogy a fenébe lehet bekapcsolt kormánnyal és ures tukorrel menni.... -
#50134 Az eredetit, vagyis egy 2005-öst próbáltam, a tegnapi papy-ai-val, 100%-on. Esélytelen volt...ezek szerint nem véletlenül.:)
Setup? Eredeti uk marad? -
B Lori #50133 Hú de szoros,Zso érdemel egy fair-play díjat mert megvárt hogy segítsen a draftal :)) -
B Lori #50132 RICHMOND-NIGHT
95-on is lehet de 94%-et javaslok,foleg a 3-4-es kanyarban ha belul mentek és szorosan mogottetek van az autó vigyázni,elég egy kicsit kisodródni már be is szúr,a fékezésre is ugyelni és tapadni az elottunk haladóra mert hátulról megkocogtatnak....jó gyakorlást -
#50131 -
#50130 :DDD az komoly.. -
#50129 Köszi! Átírtam, majd csütörtökön kiderül, hogy jó-e.
Itt is láttam, hogy beintik a sárgát, el is vettem kicsit a gázt, de felül nagy volt a hely, gondoltam nincs ott senki. Aztán az a kis füstpamacs már gyanút ébresztett bennem, de akkorra már odateleportált Pumy...és a többire már nem emlékszem. -
#50128 BLori irta:
Online Draw Distance Problem
core.ini
net_use_mdm_bandwidth_for_tcp_ip=1
Change it to read:
net_use_mdm_bandwidth_for_tcp_ip=0
With this new setting the Data/Car Position is updateded a bit faster than the Default setting, and cars will No longer wiggle on screen or have that annoying wobble, ie, side-to-side warp in the turns.
core.ini
1.net_mdm_client_send_every=3
2. net_mdm_server_send_every=3
Change this to the following:
1.net_mdm_client_send_every=2
1. net_mdm_server_send_every=2
-
#50127 Greg Biffle...ha jól emlékszem.:)
Viszont kellene egy kis segítség:
A drawing distance (jól írom?) 100%, az előttem látható autók száma 25. Mégis sok ilyen eset van, hogy egyszercsak kinő a földből az orrom előtt egy autó. Márpedig ha ezt az orom előtt teszi úgy 50 méterre akkor 190mph-nál nincs sok esélyem kikerülni.