51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • oneal1
    épp most csináltam meg:) köszi:)

igy már megy a setup része is rendesen.

úgyhogy lehet nekiesek még ma az ismerkedésnek:)
  • gordon 24
    A Patchez az eredeti exe kell! Cd-ről másold be neki. Majd utánna a patch Crackel crackeld meg!
  • oneal1
    nem engedi feltenni a patchet...
    NR2003.exe is not valir previous version....

mit csinálokhatok rosszul?
  • oneal1
    most felteszem a patchet, de a currentbe eddig nem engedi, talán a patch után majd
  • B Lori
    Az erosséget pályától fuggoen választom ki,Daytona-ba mondjuk erosebb akár 100% is használok setuptól fuggoen,road pályán meg 40-50%.
    Damping 30
    Latency 0

ADVANCED menuben a Steering Linearity 100% és a Boost Steering at Low Speed be van csekkolva.

• B Lori
    Patch kell,a setupot ha berakod a pálya konyvtárába mukodnie kell a current alatt is,ha javítasz rajta akkor viszont el kell mentened egy általad megadott név alatt,kvalin teli tankal mennek.
  • zolee145
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9031776

29448-as hsz. Az a link legutóbb működött. Francia kommentár, viszont legalább nincs reklám.:)
    Hírek is vannak, magyarul, igaz hozzászólás formájában, de legalább nem félremagyarázás mint a néhol megjelenő cikkek.
  • B Lori
    NP

A kezdési idopont marad?
  • symbol
    valaki tudna valami linket adni ahol vannak nascar hírek, lehet live nézni itthon is meg ilyenek? szabályok is érdekelnének :)
    most mondhatnátok olvasssak vissza, de kösz, ennyit inkább nem :)
  • oneal1
    hali!

kis segítség kéne:)

beállításokkal lenne kis gondom.

letöltöttem a hnr ről beállításokat de nemtudom használni őket mert csak a qual hoz és a race hez állítja be a current hez nem engedi azokat amiket leszedtem. Még nem tettem fel semmi patchet ilyesmit. Ez lehet a baj?
    Másik hogy van amikor a benzin mennyiséget nem tudom állítani. ez valami szabály hogy 50 gallonnal kell menni qualon?

ha nagyon nagy hülyeségeket kérdeztem akkor bocs, de nem értek hozzá:)

köszi
  • symbol
    ő valaki tudna segíteni?
    most elővettem újra ezt a játékot, és a logitech driving force pro-t kezeli meg minden (bár néha elfelejti a pedált és a kormányt (jobbra balra) a gombok meg működnek rajta pöpecül...
    de szóval még az ffb-t sem tudtam beállítani. valami ötlet? ti hogy nyomjátok?
  • PuMy
    Csak szólok Zsonak meló miatt nem jó a csütörtök így kedden fogunk menni, remélem senki nem gond :)
  • PuMy
    Köszi! A rapidshare-ről szedtem le mert onnan én eddig mindig tudtam 1.1 megával tölteni :)
  • B Lori
    RICHMOND-NIGHT RapidShare
  • B Lori
    Hmmm,most próbáltam és nekem jon de feltolthetem a rapidra is,azért nem rakom oda mert akinek nincs befizetve elég szar leszedni.
  • zolee145
    Hmm...szóval amit feldob letöltő ablakot az nem jó...katt a Letöltés indítása feliratra. (nem tudom miért a html izé van a letöltő linkben...)
  • zolee145
    Richmond Night2007

Elvileg 90kb/s-el jön, és csak 90 nap letöltés nélküli időszak után törlik.:)
    (és remélem a jó fájlt töltöttem fel)
  • PuMy
    Nekem azt írja h valszeg már törölték a fájlt. Pár nappal ezelőtt is próbáltam leszedni de akkor meg kurva lassan jött. Nem lehetne h a rapidshare-re töltenéd fel? Onnan legalább normális sebességgel jön és nem is törlik 2 nap után (pl az a cot mod ami oda raktam fel és belinkeltem ide még mindig fent van).
  • zolee145
    Az a lényeg, hogy stabil legyen, és kiszámítható.
  • B Lori
    Amint újra elinditom az NR-t kipróbálom,legalább meglátom hogy neked milyen felelne meg.
  • B Lori
    I like short tracks
  • zolee145
    Na, próbálgatok setupolni. Stock car setupot nem nagyon csináltam, szóval kéretik véleményezni.

Richmond
  • zolee145
    Keserves 200 kör lesz.:D Még 94%-on is.:))
  • zolee145
    Kipróbáltam. Tényleg gyorsabb, nem is kicsit. Mondjuk gyakorolnom kell az UK-t, mert jelenleg egy kicsivel igaz, de gyorsabb vagyok a saját setupommal (mi mondjuk szintén az UK-ból van).
  • zolee145
    Realisztikus, mert nekem tolató kamerám van.:P
  • gordon 24
    Jogos!!:D
  • B Lori
    De a két kormány se :D
  • gordon 24
    Nekem a kormány be van kapcsolva mert az aztán pláne nem realisztikus hogyha a rudat látod:DDD

A tükör viszont kasztnis:D
  • B Lori
    Igaz hogy szokás kérdése...szerintem mivel a kormány nem úgy fordul ahogy a tied ezért zavaró lehet,a tukor is,igaz hogy így tisztábban látod az autókat de nehezebben tudod meghatározni hogy hol is van pontosan és hát nem realisztikus :))
  • B Lori
    Igen,benne van és jól kezelheto,ez a pálya más lesz mint az eredeti,mivel le lett aszfaltozva ezért gyorsabb.
  • zolee145
    25-ik helyen vagyok a bajnokságban 5 DNF-el...egyéb kérdés?

Amúgy nem tudom, így szoktam meg.:)
  • B Lori
    Hogy a fenébe lehet bekapcsolt kormánnyal és ures tukorrel menni....
  • zolee145
    Az eredetit, vagyis egy 2005-öst próbáltam, a tegnapi papy-ai-val, 100%-on. Esélytelen volt...ezek szerint nem véletlenül.:)
    Setup? Eredeti uk marad?
  • B Lori
    Hú de szoros,Zso érdemel egy fair-play díjat mert megvárt hogy segítsen a draftal :))
  • B Lori
    RICHMOND-NIGHT

95-on is lehet de 94%-et javaslok,foleg a 3-4-es kanyarban ha belul mentek és szorosan mogottetek van az autó vigyázni,elég egy kicsit kisodródni már be is szúr,a fékezésre is ugyelni és tapadni az elottunk haladóra mert hátulról megkocogtatnak....jó gyakorlást
  • PuMy
  • gordon 24
    :DDD az komoly..
  • zolee145
    Köszi! Átírtam, majd csütörtökön kiderül, hogy jó-e.

Itt is láttam, hogy beintik a sárgát, el is vettem kicsit a gázt, de felül nagy volt a hely, gondoltam nincs ott senki. Aztán az a kis füstpamacs már gyanút ébresztett bennem, de akkorra már odateleportált Pumy...és a többire már nem emlékszem.
  • gordon 24
    BLori irta:

Online Draw Distance Problem

core.ini
    net_use_mdm_bandwidth_for_tcp_ip=1
    Change it to read:
    net_use_mdm_bandwidth_for_tcp_ip=0

With this new setting the Data/Car Position is updateded a bit faster than the Default setting, and cars will No longer wiggle on screen or have that annoying wobble, ie, side-to-side warp in the turns.

core.ini
    1.net_mdm_client_send_every=3
    2. net_mdm_server_send_every=3
    Change this to the following:
    1.net_mdm_client_send_every=2
    1. net_mdm_server_send_every=2

• zolee145
    Greg Biffle...ha jól emlékszem.:)

Viszont kellene egy kis segítség:

A drawing distance (jól írom?) 100%, az előttem látható autók száma 25. Mégis sok ilyen eset van, hogy egyszercsak kinő a földből az orrom előtt egy autó. Márpedig ha ezt az orom előtt teszi úgy 50 méterre akkor 190mph-nál nincs sok esélyem kikerülni.