NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a legújabb safer féle verzió,egy UK setup van,ki kell próbálni,ha kell Zso finomítani rajta,ha meglesz melyik setup akkor állítok az AI-n és a javítást feltoltom 😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Downhill!!
Viccet félretéve még gép elõtt sem voltam, nemhogy neten, de csütörtökön már jövök sárgát csinálni.😊 (Ugye még csütörtökönként van a futam?)
Downhill!!
Downhill!!
Downhill!!
Most az egész mezonyt széthúztam hogy a leggyorsabbnak és aki esetleg sérult autóval megy annak is legyen ellenfél,ne úgy legyen mint California-ba hogy egy kupacban mentek.
Feltoltottem a komplet pályát,ki lehet próbálni,ha valami gond akkor még állíthatok rajta,ha nagyon nem tetszik akkor marad az eredeti AI 😊)
Pumy a papy ini-be 0.20-ra kell állítani a három értéket.
core.ini
net_use_mdm_bandwidth_for_tcp_ip=1
Change it to read:
net_use_mdm_bandwidth_for_tcp_ip=0
With this new setting the Data/Car Position is updateded a bit faster than the Default setting, and cars will No longer wiggle on screen or have that annoying wobble, ie, side-to-side warp in the turns.
core.ini
1.net_mdm_client_send_every=3
2. net_mdm_server_send_every=3
Change this to the following:
1.net_mdm_client_send_every=2
1. net_mdm_server_send_every=2
Ujra raktam a gépem! Mit kell átirnom ,hogy minden ai- autot lásssak, és hogy klözelebb tudjak nyomulni?? Ha most megirjátok! esküszöm elmentem😄
Downhill!!
A safer pályák azért jók mert azokat az eredtire építi tehát a lényegen nem változtatnak csak megszépítik,egyébként sajnos az eredeti pályákon is van gond az AI-val.
Bajnoki futamra ennél kevesebbet javasolnék...
Már én is megnéztem ezt a pályát egy kicsit javított texas UK-val és hát bizony ez elég kemény,gyors és szuk.Csináltam az AI-nak új versenyvonalat,ha észrevetted a 4-es kanyarból kijovet ahol mi már full gázzal megyunk belassulnak és az elég kellemetlen,ezzel 102%-on elore tudtam jonni az utolsó helyrol 20 AI ellen.
Van ennek egy nappali változata még azt is megnézem aztán majd feltoltom azt amelyik jobban sikerult hogy kipróbálhassátok,de ehhez fontos lenne a setup mert én most a már említett texas-t használtam és a mi gyorsaságunk,kanyarsebességunk is attól fugg és ehhez kell állítani az AI-t.
[ ai_track ]
ai_accel_modifier = 0.59
California-ba eredetileg 1.00 volt,ha lassítani akarod csokkented ha gyorsítani noveled,legegyszerubb 0.10-el lépkedni tehá ha csak picit akarod akkor próbáld 0.90-el.
Amúgy ez fugg attól hogy milyen a setup is,nekem nem volt meg az UK a fast valószinu lassabban gyorsul,én amúgy 2-esbe rajtolok mindig az is számítt a gyorsulásnál 😊
Ránézésre jónak tunik a vélemények szintén pozitívak,valahogy meg kell szereznem 😊)
Ma 10 körül gyakorlunk 1 kicsit californián, aki tud és akar az jöjjön! 😛
Viccet félretéve. Így már értem. Azt hittem, hogy egyszercsak majd egyik futamra sem jössz, de ez így más.
Nálam sem biztos, hogy mindegyiken ott tudok lenni, sõt, szerintem ez senkinél sem biztos. Igaz nálam akkor marad ki, ha van valami elfoglaltság. A szenvedés nem számít, az easy setupot leszámtíva úgyis mindennel küzdenem kell.😄
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Azt hiszem egy kis magyarázat kell a hozzászólásomhoz mert úgy látom nem csak Getz értette félre,szóval a csutortokon 8 órára nem biztos hogy jonni tudok,esetleg miattam halasztani nem kell mivel így se biztos hogy mindegyik versenyen elindulok mert ha valamelyik pályán nem tudok stabilan menni akkor azzal mások versenyét is tonkretehetem ugyanakkor számomra se nyújt szórakozást tehát akkor inkább kihagyom.
Ezt azért írtam ide le hogy minden résztvevo tudja mirol van szó ha esetleg távozok és ne a chat-be keljen magyarázkodni,de foleg azért hogy ilyen formán egyáltalán indulhatok-e mivel nem én szervezem a bajnokságot és a tobbség dont.
Remélem sikerult tiszta vizet ontenem a pohárba 😊