51527
-
#50206 iracing. kifizetni? hm. hát. sok? az.
megéri? meglátjuk. ha megérné, de nincs zsé, akkor oké. ha megérné, és még zsé is van, de másra bassza el az ember, akkor nem értem. pláne ha folyamatosan frissítik meg minden.
ha olyan jó, simán megéri a havi 3-4 ezret. meg ha tényleg én is belejövök, akkor ez komoly hobby lesz, amire már megbocsásson' de szerintem minden ember áldoz. valaki autókat váltogat, tuningol etc...
valaki 10ezerforintos deszkákat újít be, valaki nyaralni megy minden nyáron... ma már egyik sem elérhetetlen, be lehet vállalni sokmindent. áldozatok árán. :p
azt elismerem, hogy az előzetes ár-hírek alapján elég szarul állunk.
én sem értem mit akarnak eladni ennyi pénzért.
BLori: oké, azonnal töltöm és kezdem a gyakorlást. majd valamikor a napokban beszámolok az eredményről :D (mellesleg pont ez lett volna a kérdésem, hogy milyen erősség mellet szaállhatnék harcba veletek :)
"Late Model" autók. hm. jah az igaz, hivatalos oldalt nézegettem, de ugye nemtudom. a pályák meglesznek, vannak. a team meg azt tűzte ki céljának hogy a legélethűbb szimulátorok(!) létrehozása a cél. tehát lesz ehhez még agyon sok minden. szvsz. amerikaiaknak készülhet felőlem nyugodtan, csak egy átlagos pcs játék árát is nézzék meg, és tegyék elérhetővé európában is. + offline mód :)
nah a legjobbakat mindenkinek :) -
B Lori #50205 Azok "csak" Late Model autók,tulajdonképpen ezen is látszik hogy egyelore mire és kinek szánják ezt a szimulátort hiszen mind ilyen USA neveloszéria van benne,még az is lehet mi europaiak és egyszeru halandók nem is jelenkezhetunk. -
B Lori #50204 Picit lejjebb megtalálod a Richmond pályát benne az UK setup,ha jól megy ures pályán rakjál be 20 AI-t mondjuk 90%-on és utolsó helyrol indulva elozgess,ha úgy feljossz az elso helyre hogy nem okozol balesetet akkor már nagyon jó vagy :) -
B Lori #50203 Bocs hogy kicsit agressziv lett az AI-t de hát rovid pályán nem lehet piskóta
A kigyorsításnál kompromisszumot kellett kotnom,lejjebb volt eredetileg de akkor meg lassan rajtolnak mint Martinsville-be,offline teszt alapján úgy gondoltam hogy így lesz a jobb a kanyarban nagyon vigyzáni kellett de erre figyelmeztettem is mindekit hogy tomegben elég egy kis hiba és beszúr tehát tapadni a sárga vonalra és megfeleloen fékezni kigyorsítani,a klasszikus késobb fékezek bemegyek belulre és kiszorítom az AI-t nem mukodik ha mogottunk vannak szorosan.
Egyébként azért is toltottem fel a pályát hamar hogy ki tudjatok próbálni,és ha valami gond lehet javítani,a 94% erosség is csak javaslat részemrol. -
#50202 Igen és az iRacing-et ki fogja tudni fizetni? -
#50201 hm :D ezer kösz erre lettem volna kíváncsi :)
mármint akkor nem kell nekem setupokat gyártanom ahhoz hogy tartani tudjam veletek a tempót, elég ha gyakorlok eleget :)
más: nem várjátok az iracing-et? csomcsó ovál pálya, és autó, meg ugye ha benéztek a topicba láthattok egy videót amiben ilyen járgányokat tesztelnek, és hú. fény-árnéyk játék nagyon jó lett, plusz azért ugye a fizika se lesz piskóta. :)
mondjuk ez a nascar se néz ki szarul ahhoz képest mikori :)
szerintem akkor egy-két hét max és jelentkezem játékra :)
draft. khm hát igen, szélárnyék nyílván, meg felgumizott pálya. más úgy mint szólóban. :) azért kösz a leírást, már legalább képben vagyok :) -
#50200 Daytonába egyedül.(már ugy hogy ha csak egy auto van pályán) Sosem fogod elérni ezeket az időket. Azok az idők mind Draftos idők. Ez azt jelenti hogy tömegben autozva tudsz olyan időket elérni.
Minden pályára használunk setupokat. Ha vissza olvasgatsz láthatod hogy minden HNR futam Elött (idén) Berakott Zso, Pumy, Vagy Lori egy Setupot. Azzal megyünk mi a versenyeken.
Azokat szedd le és menj azokkal. -
#50199 hm én is figyelek közbe, és neten rengeteg setupot találok és egyesek borzasztó időket mennek mondjuk Daytona-ban.. a nascar rankban a topokhoz képest sehol nem vagyok egyenlőre a letöltött setupokkal sem.
tegnap kinyomtattam a sezupos kézikönyvet és olvasgatom, de ez kurvasok idő. szal majd :)
ti hogy noymjátok, most olvasom, hogy van a packban (amit le kell versenyre való setup? egy setuppal mentek vagy mifene? :)
Daytona rekordotok? -
B Lori #50198 megy,206 az IP vége -
#50197 Megy már a szerver? -
#50196 1000 köszi, és örök hála :) -
#50195 Küld el neki Privibe az egészet! Neki nem elég csak a vége! -
#50194 Ez az amit Lori rakott fel a legutobb.. Szerintem a javított versio..
Nem tudom benne van-e csak gondoltam:D -
#50193 Ez már a javított carset? Mert voltak benne változtatások, csak nem emlékszem már h pontosan mi :P Mondjuk én nem raktam bele a saját festéseinket mert arra abszolút nem is gondoltam h kelhet :DDD -
#50192 Alapjáték+patch, gondolom ezek megvannak.
COT MOD v1.04
COT Templates
HNR2008 Carset
Felrakod a cot modot, aztán kitömöríted a carsetet a series/cot/cars könyvtárba. A pálya mindig ide van kilinkelve az aktuális setuppal együtt. A template-ek meg ha festeni akarsz saját autót. Ennyi :P
Történt egy kis változás, megszakadt a net szal 206 lesz az ip vége!!! -
#50191 Na aszongya:D
Kell ez:
SS.net 1.04
Ez a mod..
Aztán:
carset Asszem a mi autoink is benne vannak
A mai Pálya :richmond
És Pumytól az ip..
Elévileg ennyi elég..
üdv -
#50190 Majd belinkelnétek, hogy miket kell lehúzni ahhoz, hogy indulni is lehessen?
Köszi :) -
#50189 Szal 21:15 és 158 lesz az ip vége! -
#50188 Igen, marad a szokásos időpont (21:15). -
#50187 áááááá de jóóó!Végre megy!! Köszi!!!!:)
rettegjetek!!Na jó, még nem kell...:D -
B Lori #50186 http://www.onlineracin.com/support/FAQ/XcIBViewItem.asp?ID=2410
Na itt szépen le van írva minden,a NR2005 ne zavarjon az tulajdonképpen egy a warez verzió,remélem ez már segítt :)) -
B Lori #50185 Ilyet is találtam :)
There are some known problems with NR2003 in Vista which effects selected PCs. One of them is CTD when entering the track, or when the menu animations are active. To fix it, disable DEP (Data Execution Prevention)
To do this, follow these instructions:
1. Click Start
2. Click All Programs
3. Click Accessories
4. Right Click on Command Prompt
5. Left click on Run as Administrator
6. Click the Allow button if it asks you for permission
7. Type or copy and paste this into the command prompt window:
bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff
8. Hit enter and you should see the confirmation: Operation Completed Successfully
9. Reboot and DEP should be off.
For anyone concenred about what DEP does, and what turning it off does, check here. http://en.wikipedia.org/wiki/Data_Execution_Prevention
For me, and a few others, DEP was automaticly killing the NR2003 process as it was flagging as dangerous. With DEP disabled NR2003 is running great in Vista for me now.
Whilst it *is* possible to add applications to the DEP ignore list, it wouldnt allow me to add NR2003 to it and told me that i must have DEP running with that application. Using the command prompt stuff i posted there completly disabled it.
-
B Lori #50184 http://www.rubbins-racin.com/forum/viewtopic.php?t=47332&highlight=
Na,mégse vagy egyedul a problémával és sajnos úgy látszik nincs rá segítség se,legalábbis itt nem írtak.
Ha még így nem próbáltad lehet megér egy kisérletet,uninstall,manuálisan a mappátkat is (gondolom Vista esetében is van) rakd újra majd rá a patch-et és utánna az exe-t és csak ezután elindítani tahát az alap verziót a másik exe-vel nem indítani. -
#50183 hát ez vicc komolyan. nem engedi h kikapcsoljam a nascar esetén ezt a .....t!!
senki nem játszik vista alatt? -
#50182 megpróbálom megkeresni ezt a genyát ami kikapcsolja... -
#50181 ez a hibaüzenet: az adatvégrehalytás megakadályozása funkció bezárta.... -
#50180 egyik pálya sem megy sajnos, és jaja mindig a drive nál.
most próbálom amiket írtál -
B Lori #50179 Szerintem elég ha a második pontot próbálod,ez elso csak a teljesítményt noveli vagyis tobb FPS ad Vista alatt. -
B Lori #50178 Elméletileg lehet a Vista is hiszen a tort patch exe más mind az eredeti,ha még ezt nem csináltad próbáld meg.
Just installed this game on Vista last night and it works great. Two things you will want to do:
1- Go to control panel and the heading that says energy settings or something like that....change the energy settings to "High performance"-default is a low performance, energy saving mode.
2-Go to my computer and right click on the nascar .exe program and go to properties...then click on the compatability tab, then click run in compatability mode with windows XP Service Pack 2.
Ha ez se segítt akkor nemtudom,ilyen hibával még nem talákoztam,amúgy egyik pálya se mukodig test alatt se,és mindig a drive-nál lép ki? -
#50177 igen azt tettem. Nemtudom mi lehet a baj.
Vistával gondolom nincs gondja ha patch nélkül meg megy -
B Lori #50176 A patc után ezt a exet raktad rá "Nascar_Racing_2003_v1.2.0.1_NoCD.zip"? -
#50175 próbáltam újratelepíteni, patch nélkül megy, patch el nem:S -
#50174 megőrülök...
betölti a pályát, ha rámegyek a drive ra akkor kilép a programból:S:S -
#50173 aaaaaaaaaaaaaa jóhogy kell:)
várom a linke!köszi:) -
#50172 Car Of Tomorow! Magyarul azok az autok amivel idén mennek.
: -
#50171 oké, köszi! -
#50170 cot mod?:D az mi?:D -
#50169 Igazából mind jó.. Én szerintem olyannal ami nem short track és nem superspeedway.
Aztán jöhetnek a short trackok és a superspeedwayek. De egyébként szinte mind1. -
#50168 Nincs mit! Jó ismerkedést:D
Aztán csak keményen! Ha kell majd cot mod, autok stb jelezd, aztán ha lesz időm belinkelgetem az elérési utakat:D
Na jó éjt! -
#50167 melyik pályának érdemes először nekiesni?