NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ATLANTA 07
Ez a legújabb safer féle verzió,egy UK setup van,ki kell próbálni,ha kell Zso finomítani rajta,ha meglesz melyik setup akkor állítok az AI-n és a javítást feltoltom 😊

zolee145
Atlanta jön, ha követjük a Sprint Cup programját.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

PuMy
Igen, akkor lesz és igen Atlanta következik. Már csak az a kérdés h meik verzióval és h mien ai beállítással.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

gordon 24
Szerintem igen..😄 Legalábbis remélem... Most Atlanta jön?? Asszem az van Vegas után de nem biztos😄

Downhill!!

zolee145
Még jó, hogy nemrég beszéltünk az eltûnésrõl, erre eltûnök.😄 A szponzoraim akadékoskodtak kicsit.
Viccet félretéve még gép elõtt sem voltam, nemhogy neten, de csütörtökön már jövök sárgát csinálni.😊 (Ugye még csütörtökönként van a futam?)

gordon 24
Jahh! Majd jövõhétzen! Kicsit rá kellene gyurni mert tényleg ez az esés kelés engem is idegesít!😄 Mondjuk tegnap a pedál sem volt egy ideig jó! Tudod MOMO😄 Néha meghülyül..

Downhill!!

Sejtettem hogy valami ilyesmi lehet a háttérbe,persze nem vagyunk egyformák de amikor én felraktam még tavaly az rFactort pár napra hogy kipróbáljam és utánna elinditottam az NR-t hát egy darabig estem keltem,foleg a fékezés okozott gondot 😄 Lehet hogy a verseny elott tobbet kellene gyakorolnod hogy újra megszokd 😊

gordon 24
Nem most Race07-el tolom állandóan😄 Az nagyon zsir játék! Ráadásul megvettem eredetibe.. Online nagyon zsir! Persze nem NASCAR, de ........

Downhill!!

Mert már megint biztos sokat rFactorozol.....<#zavart1>

PuMy
Hát én se panaszkodhatom, 4/4 dnf eddig 😞

gordon 24
Hát elég faszán állok!😄 3/2 Dnf. Egy majdnem utolsó hely😄 Hihetetlen.. Ma is mit küzdöttem... ÁÁÁ Össze kell szedni magam..

Downhill!!

PuMy
21:15-kor indítom a szervert, az ip vége 42 lesz!

Húha,akkor alaposan fel kell kotnom a gatyát 😊)
Most az egész mezonyt széthúztam hogy a leggyorsabbnak és aki esetleg sérult autóval megy annak is legyen ellenfél,ne úgy legyen mint California-ba hogy egy kupacban mentek.

Ha nem akarják offline próbálgatni akkor elég neked mert csak ini meg új lp.file-ok vannak benne,amúgy azért toltottem fel az egészet hogy a tobbieknek ne keljen keresgélni az AKM oldalon 😊

PuMy
Jah igen, a többieknek is le kell szedni a módosított pályát v elég csak a szervernek?

PuMy
Az azé nem olyan biztos, a teszteken volt h elvertem 😛

Felolem lehet de akkor Zso unatkozni fog elol 😄

PuMy
Kipróbáltam, szerintem sokkal jobb lett, de a 103% sok lesz, jó lesz az 102 v 101-nek is 😊

ja és nagyjából 103%-on lehet vele menni.

LAS VEGAS
Feltoltottem a komplet pályát,ki lehet próbálni,ha valami gond akkor még állíthatok rajta,ha nagyon nem tetszik akkor marad az eredeti AI 😊)

Pumy a papy ini-be 0.20-ra kell állítani a három értéket.

gordon 24
THX!! Megvan!

Downhill!!

Jó,setup már van akkor megpróbálok valamit javítani rajta 😊

Online Draw Distance Problem

core.ini
net_use_mdm_bandwidth_for_tcp_ip=1
Change it to read:
net_use_mdm_bandwidth_for_tcp_ip=0

With this new setting the Data/Car Position is updateded a bit faster than the Default setting, and cars will No longer wiggle on screen or have that annoying wobble, ie, side-to-side warp in the turns.

core.ini
1.net_mdm_client_send_every=3
2. net_mdm_server_send_every=3
Change this to the following:
1.net_mdm_client_send_every=2
1. net_mdm_server_send_every=2

PuMy
De de, a 4esbe attól függetlenül nagyon lelassítanak mikor már kigyorsítaniuk kéne!

gordon 24
Szokásos kérdésem😄

Ujra raktam a gépem! Mit kell átirnom ,hogy minden ai- autot lásssak, és hogy klözelebb tudjak nyomulni?? Ha most megirjátok! esküszöm elmentem😄

Downhill!!

HaZso
Ha tudsz, akkor igen, azon nem változattam 😄

gordon 24
ok

Downhill!!

Ez azért nem jellemzo,ezt a pályát valóban sietve csinálták még tavaly hogy az online bajnokságok tudják használni,már készul a második verzió ahol javítva lesz az AI is,a saferbarrier csapat is készíti a sajátját csak sajnos még egyik sincs kész 😞
A safer pályák azért jók mert azokat az eredtire építi tehát a lényegen nem változtatnak csak megszépítik,egyébként sajnos az eredeti pályákon is van gond az AI-val.

Akor már ne is foglakozzak az AI-val?

Nekem igen.

PuMy
Jövõ héten a "szokásos" idõpont (csütörtök, rajt 22:00) megfelel mindenkinek?

HaZso
Setup kipróbálva Pumyval 102%-os AI-val, egész jól mûködött 😊
Bajnoki futamra ennél kevesebbet javasolnék...

PuMy
Ezé nem szeretem az ien átalakított pályákat mert ai-val nem nagyon foglakoznak.

HaZso
De van,viszont ehhez nem mindig elég egy adatot átálítani.
Már én is megnéztem ezt a pályát egy kicsit javított texas UK-val és hát bizony ez elég kemény,gyors és szuk.Csináltam az AI-nak új versenyvonalat,ha észrevetted a 4-es kanyarból kijovet ahol mi már full gázzal megyunk belassulnak és az elég kellemetlen,ezzel 102%-on elore tudtam jonni az utolsó helyrol 20 AI ellen.
Van ennek egy nappali változata még azt is megnézem aztán majd feltoltom azt amelyik jobban sikerult hogy kipróbálhassátok,de ehhez fontos lenne a setup mert én most a már említett texas-t használtam és a mi gyorsaságunk,kanyarsebességunk is attól fugg és ehhez kell állítani az AI-t.

PuMy
Teszteltük futam közbe a Las Vegas AKM-et és a 100%-os nagyon lelassít a kanyarokba, viszont ha erõsebbre vesszük akkor meg már túl erõsek lesznek. Erre nincs vmi gyógyír?

a track ini-be keresd ezt:
[ ai_track ]
ai_accel_modifier = 0.59
California-ba eredetileg 1.00 volt,ha lassítani akarod csokkented ha gyorsítani noveled,legegyszerubb 0.10-el lépkedni tehá ha csak picit akarod akkor próbáld 0.90-el.
Amúgy ez fugg attól hogy milyen a setup is,nekem nem volt meg az UK a fast valószinu lassabban gyorsul,én amúgy 2-esbe rajtolok mindig az is számítt a gyorsulásnál 😊

PuMy
Kirpóbáltam az átírt rajtot californiában, de most meg már nagyon lassúak, csak 1 kicsit kéne h lassabbak legyeknek az eredetihez képest.

http://www.youtube.com/watch?v=jl1YgmisQzQ&feature=related
Ránézésre jónak tunik a vélemények szintén pozitívak,valahogy meg kell szereznem 😊)

PuMy
19:15-kor indítom a szervert, az ip vége 90 lesz!

PuMy
Igen.

Holnap a 20:00 a verseny kezdetét jelenti és a kvali 19:45-tol lesz?

Én nem tudok menni....ha esetleg mégis ki szeretnétek próbálni más pályát akkor letoltheted a saferbarrier féle California-t,ez fizikailag pont olyan mint az eredeti csak fel van újítva a kornyezet.Safer California 06

Az természetesen mindenkivel elofordulhat hogy valami ok miatt nem tud jonni,de az én esetembe ez nem csak ido kérdése lenne ezért gondoltam hogy ezt jobb elore bejelenteni,Daytona-t is már csak "kotelességbol" teljesítettem,már ameddig el nem csesztem 😄

PuMy
Én elvileg minden futamon ott leszek 😄DD
Ma 10 körül gyakorlunk 1 kicsit californián, aki tud és akar az jöjjön! 😛

zolee145
Az autó-kérdés tárgytalan, már töltöm.😊

zolee145
Na, akkor lemaradtam a szponzorodat illetõen. Daytonában tök sárga voltál. (Jut eszembe, majd kéne az autód, vagy linkelted, keressek vissza?)

Viccet félretéve. Így már értem. Azt hittem, hogy egyszercsak majd egyik futamra sem jössz, de ez így más.

Nálam sem biztos, hogy mindegyiken ott tudok lenni, sõt, szerintem ez senkinél sem biztos. Igaz nálam akkor marad ki, ha van valami elfoglaltság. A szenvedés nem számít, az easy setupot leszámtíva úgyis mindennel küzdenem kell.😄

ranGer2
Sikerült!<#eljen>

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Na most lebuktam,egyébként Burger King már a teszteken lelépett,most az Aarons szorongat 😄D

Azt hiszem egy kis magyarázat kell a hozzászólásomhoz mert úgy látom nem csak Getz értette félre,szóval a csutortokon 8 órára nem biztos hogy jonni tudok,esetleg miattam halasztani nem kell mivel így se biztos hogy mindegyik versenyen elindulok mert ha valamelyik pályán nem tudok stabilan menni akkor azzal mások versenyét is tonkretehetem ugyanakkor számomra se nyújt szórakozást tehát akkor inkább kihagyom.
Ezt azért írtam ide le hogy minden résztvevo tudja mirol van szó ha esetleg távozok és ne a chat-be keljen magyarázkodni,de foleg azért hogy ilyen formán egyáltalán indulhatok-e mivel nem én szervezem a bajnokságot és a tobbség dont.
Remélem sikerult tiszta vizet ontenem a pohárba 😊