51535

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • zolee145
    Nos, nem.:) Olyannyira nem, hogy át kellett alakítani a beállítást, hogy ne dobjam el a gépet. Kb 3 mérfölddel lassabb vagyok a Revamped pályán, mint a 2005-ösön. Ráadásul éjszakai pálya ide vagy oda, a kettes kijáratánál elkezd a szemembe sütni a nap (elég durván) és kicsivel a 3-as féktávja előtt takar bele az épület. Mókás egy éjszaka.
    Az egyesben nem megy a 3wide, pedig úgy kanyarodtam mint a valóságban, a belső kerék kicsivel a fehér vonal alatt, de lazán rámhúztak. Ennyi, nem fér el 3 autó, csak ha parkolni kell. Versenyben nem. Visszanéztem a lassítást, nem estem le az ívről, és már bőven mellette voltam, mivel az ai orra ment az ajtómnak.:)
    Amúgy olyan nagy baj nincs vele, bár UK-val még nem próbáltam.
  • B Lori
    Akkor ez hasonló lesz mint Richmond,ott is az ujabb gyorsabb verzión az UK jobb volt,még nem próbáltam a revamped pályát de az valószinuleg még gyorsabb lesz az új aszfalt miatt,valóságban 179 korul volt a legjobb ido.
  • zolee145
    Az mondjuk inkább előny...UK-val szinte lehetetlen menni rajta. Legalábbis én estem - keltem.:D
    Na majd meglátjuk a 2008-as pályát...
  • B Lori
    Még az is lehet hogy mivel tévedésbol az eredeti pálya lett elindítva nem volt benne az UK :))
  • zolee145
    Mégiscsak helyreállt a világ rendje.:))
    Viszont az UK-val ezen csak 174-et mentem.:D
  • B Lori
    Hát persze,most nézem a reportot és ott sima Darlington van,tavaly volt párszor hogy az admin nem az új pályát indította,valószinu ez tortént,bocs hogy félrevezettelek :)
  • zolee145
    Szerintem Ti a gyári pályán mentetek, az csúszik rendesen. Ezt most beraktam a 2007HNR csomagból, és 176.740.
  • zolee145
    Előkerestem, kicseréltem. Nemsoká beleugrik a majom a vízbe.:)
  • B Lori
    Ha van idotok próbáljátok ki a revamped pályát is hogy jó-e rajta menni,az AI nem lényeges mert azt lehet állítani.
  • B Lori
    Ja,erre mondják hogy mindennek van elonye meg hátránya,tulajdonképpen az All-Star verseny miatt már utol is érjuk oket,mgelozni már nem kell :D
  • B Lori
    Legegyszerubb ha letoltod a packot :))
  • PuMy
    Na ilyenkor mien jó má h le vagyunk maradva az igaziakhoz képest :D
  • zolee145
    Akkor ezen mentem. Nem verte nagyon oda az autó az alját UK-val? Most ahogy próbálgattam mintha minden kanyarban végighúztam volna a kocsi alját.
    Amúgy valami bibi még tutira van, mert a HH-n volt a legjobb kör 171.7xx, én meg mentem saját setuppal draft nélkül 176 fölött...szóval még nyomozni kell, hogy tényleg ugyanaz-e a pálya.
    Ha őszinte akarok lenni magammal kicsi a sansz arra, hogy a két idő ugyanazon körülmények közt született.:)
  • B Lori
    A tavalyi pályát megtalálod a 2007HNRCupTrackPack-ba "darlington-night_05" néven.
  • zolee145
    Néztem az időket a HNR oldalon. Azokat nem az eredeti pályán futottátok? Gondolom UK setup volt. (Próbálok viszonyítani...ide is lett egy saját setupom)
  • B Lori
    Hát igen,ráadásul a safer fallal még keskenyebb lett és ha AI is lesz......lehet keményebb lesz mint Richmond
  • zolee145
    Akkor én még nem voltam benne, amikor Darlingtonban futam volt. Kár, mert most legalább tudnám hogy állok az időkkel.
    Próbálgattam...ahhoz képest, hogy szerintem a legszélesebb az aszfalt a tényleges pálya a legkeskenyebb.:) Kemény lesz...
  • B Lori
    Az nekem is megvan hiszen benne volt tavaly a bajnokságba,a safer féle is,a revamped véglegest vasárnapra igérték tehát csutortokon használhatjuk ha megfelel és ezt már ezen a betan is kipróbálhatjátok mert a pálya fizikán már nemhiszem hogy változtatnak.
  • B Lori
    Mert ez full game csak bizonyos ido után megáll ha nem veszel aktivációs kódot,már ha jól tudom.
  • B Lori
    Azt hittem van crack is :(

Egyébként azóta már kijott egy patch mert az alap tulajdonképpen egy Beta csak a nagy nyomás miatt kiadták mert már így is késtek 1 évet
    Itt a hivatalos fórum akit érdekel informálódhat.

Igen ISI motor ez is.
  • zolee145
    Időkorlátos? Na olyat én nem találtam...azt írják nincs demo.
  • symbol
    nah nekem lennvan. persze free időkorlátos játék van. szal kipróbálható.
    sajnos szerintem olyan kevés ideig, hogy nem nagyon tudom még eldönteni megéri-e.
    meg tegnap full kómásan indítottam el, majd ma nemsoká nekilesek végre igazán.
    az autó mozgása, rázkódása elég frankó.
    az ami konkrétan zavaz az a távolban sejtelemmé lágyuló aszfalt (lehet grafot kéne állítani? :p)
    meg izé. szal a menü furcsa. nekem sokkal jobban bejön a dinamikusak mondható 2003-é. plusz nemtom, de a kocsiban nicns árnyék meg semmi. persze még ezt is meg kell nézni, de hangulatromboló.

meg ez is valami ISI motorból lett gyúrva. nah majd estefelé :)
  • zolee145
    Közben nézegettem én is...nagyon gyengén jön... Találtam rapidshare-es verziót is, de ott meg az Opera valami adathalász veszélyt jelzett, úgyhogy még egy ideig nem bénázok vele.
    Ha azt mondod, hogy jó majd megveszem.:)

Nekem van egy 2005-ös éjszakai Darlingtonom, az egész korrekt. Vajon a revamped meglesz csütörtökig? Szóljunk nekik, hogy kapják össze magukat.:D
  • B Lori
    Hát elég lassan jon 52%-on vagyok így lehet hogy én csak hétvégén tudom kipróbálni,feltéve ha elindul :))
  • B Lori
    A revampedes de még azt is újítani fogják foleg grafikailag mivel a verseny elott adták ki így a felújított pályán nem láthatták mi hol van :)
  • zolee145
    Melyik most a legújabb Darlington? 2008-ast még csak készülőben látok.
  • zolee145
    Hétvégén lecibálom (most nincs időm). Ha előbb kipróbálod majd számolj be, hogy milyen.
  • B Lori
    Ha már Darlington akkor ezt nem árt felidézni :))
    http://www.youtube.com/watch?v=Yi74sG6CK6k
  • B Lori
    Már az is megtalálja csak így kell beírni egybe én meg kulon írtam :D
  • B Lori
    Kossz,már meg is van ARCASIMRACING iso néven,én eddig más keresot használtam de az nem találta meg.
  • symbol
    torrentz.com :)
    este megnézem én is :) most meló :)
  • B Lori
    Ha már torrent ezzel az ARCA SimRacing-el még senki nem találkozott?Én mindeképpen ki szeretném próbálni mert csak jót olvasok róla :))
  • B Lori
    Igen a lényeg a 3 nemzeti széria,sorrendben
    Sprint Cup
    Nationwide
    Craftsman Truck (pick-up)

Ezt az oldalt is ajánlom
    http://www.jayski.com/
  • B Lori
    Nem,szinte már mindegyik pályát felujították így vizuálisan is nagyobb élményt nyújt mint az eredetiek :))
    Egyébként az NR-be nagyon egyszeru belerakni pályákat,modokat,csak egy mappa,bemasolod ha nem kell kidobod és kész,a feltoltéseknél van egy papy-ini is,ezt a fo mappába kell berakni úgy hogy áttírja ami benne van,ez szinte minden pályánál más és csak az AI-t befolyásolja.
  • symbol
    hát nézem a hivatalos oldalt és három van? vagy nem? :) (rem nem mondok hülyeséget) :p

sajna nagyon kezdő vagyok, ámbátor már anno amikor megjelent ez a game (eggyel korábbi) nascar season 2002, akkor is tetszett, szoros küzdelem, előzések, kevés unalom, feszültség, koncentráció :) blbal :)

én oké, megkeresem és szedem is :)
  • B Lori
    Szerintem az utolsó Sprint Cup versenyt Darlington-t,ez egy torténelmi pálya,nagyon nehéz,jovo héte mi is itt megyunk :)

Gondolm annyit már tudsz hogy a Cup széria a legfelso szint és hogy van tobb is,vagy nem?

• B Lori
    Ez nézpont kérdése az NR2003 is inkább szimulátor de azt is mondhatjuk hogy az igazi verseny is tulajdonképpen egy játék mint a foci :))

Nem ezen fognak tanulni de gyakorlásnak a mai PC technikával már igenis megfelel,jó példa erre hogy a NR2003-at is tobb Cup versenyzo használja mint Dale Jr. meg Hamlin,valószinu ez adta az otletet ennek az új irányvonalnak.
    http://www.youtube.com/watch?v=fBG8_MxrWT4
  • symbol
    tipp?? mit szedjek le kedvcsinálónak? :D
  • oneal1
    oké köszi!Carset fenntvan már, pálya sem alap akkor?
  • symbol
    all star? hm. erről asszem olvastam valahol :D nézős lesz nagyon :) pláne hogy most kezdek igazán neki :)