NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HaZso
Oké 😊 Apropó, nem lenne gond, ha kedden vagy szerdán mennénk? Szerda éjjel dolgoztam volna, de úgy néz ki, el kell cserélnem csütörtök éjjelre, mert a pénteki 24 órás bkv sztrájk miatt még nekem kell hazavinnem embereket reggel, meló után 😄

HaZso
<#eljen>

PuMy
Áááá, most már nem kell, átírom a nevét és meg van oldva a dolog 😛

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

PuMy
Helyes! 😊

Zso,a Martinsville setupot ha lehet minél hamarabb hogy meg lehessen nézni az AI-t meg az új pályát is,ha már van rá lehetoség akkor azért mégis csak jobb a szebb pályákon menni 😊

Thx! Akkor ez egyik Busch-t le kell cserélni valaki másra 😊

zolee145
Tudom én, hogy nem alakítottam semmi nagyot, de akkor is csúnya ezt így látni számszerûsítve...<#nevetes1><#falbav>

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Giovanni
Ha lesz egy kis fölös idõm, szívesen csatlakoznék 😊

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

gordon 24
Fasza!! Köszönjük! Remélem lesz ez jobb is😄

Downhill!!

PuMy
Na megcsináltam a bajnoki táblázatot, Kurt meg Kyle Busch-al szoptam 1 kicsit mert mindkettõnek K Busch a rövidített nevük és egynek vette õket vmiért a program.

zolee145
Összesen mentem vagy 10 hibátlan kört, az viszont lassú volt.😄

mert nem akarod hogy ellustuljanak a szerelok <#zavart1>

zolee145
Én be tudtam...de minek...😞

gordon 24
nem tudok belépni!

Downhill!!

PuMy
Változott, 255 lesz az ip vége!

ranGer2
Én kihangynám a roncsderbit köszi, de az indulóknak sok sikert!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

PuMy
Igen, alap bristol lesz. A szerver a szokásos idõben indul (21:15-kor), az ip vége 142 lesz.

zolee145
Jónak tûnik, legalábbis senkinek nem mentem neki a teszten...igaz nem is volt ott senki.😊

Amúgy melyik Bristolon megyünk? Alap?

HaZso
Ja és a Steering Ratio-t mindenki állítsa be magának, ahogy tetszik 😊

HaZso
A UK setupok enyhén el vannak szúrva szerintem, így készült egy fixed, amivel mehetnénk:
HNR_Bristol_setup

gordon 24
😄 ja.. Az nem lesz egyszerû. 2 napi hideg élelmet kell vinni arra a futamra😄

Downhill!!

zolee145
Erre a kirúgásra majd visszatérünk Bristol után.😊

gordon 24
Én tegnap szépitettem😄 Daytona 2x-dik hely... 2 kiesés és tegnap egy 2-dik hely!! Talán nem rugnak már ki😄

Downhill!!

zolee145
5 futamból egy 16-ik hely és egy DNF. Nem tudom meddig bírja cérnával a Texaco és a Wrigley's.😄

Tihy
majd kiderül 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

PuMy
Tihy meggyógyult már a neted?

PuMy
Szerintem így már jó lesz.
A szervert a szokásos idõpontban indul, 21:15-kor. 30 perc gyak, 21:45-kor idõmérõ, 10 perc hh és 22 óra körül rajt. Az ip vége 56 lesz ha addig nem kell újrakapcsolódnom vmié 😊

zolee145
Ha ráakadsz egy "demo"-ra akkor szólj.😊 Nézegettem, de csak fizetõs oldalakon van, akkor meg inkább nekik fizetek az eredetiért.

ATLANTA UPDATE

Itt a megoldás,megnoveltem az AI gumikopását így nagyjából 0.5 mp-vel lassabbak lesznek a 60-ik korben,tehát ha eddig a leggyorsabb korhoz lassultak 1.8 mp akkor most 2.3-at,azt hiszem ez elég lesz ahhoz hogy 97%-on maradhasson mert ha lejjebb viszed akkor meg nagyon lassúak lesznek hiszen draft nélkul is el tudtad hagyni oket.Azt is állítottam hogy kicsit hamarabb kezdjék a pit kiállást kb. 62 korben már jonnek az elsok.
papy-ai is van benne mert még jobban osszehúztam a mezonyt,csak le kell cserélni a 2 ini-t 😊
Ha tesztelni akarod nem kell sokat menni,elég ha megnoveled a kopást 😊

PuMy
Kiprobáltam, minden frankó, mentem egy 33 körös versenyt 97%-os ai ellen, de még az is sok lesz szerintem, mert 1.5 mp-re tudtam elszakadni tõlük, viszont a bal elsõ már 33 kör után besárgult, ha nincsennek a lekörözések akkor simán utolér és megelõz az elsõ kettõ (õk oan 5 mp-re leszakadtak a többiektõl) és akkor még hol van a 67 körös 1 tankos táv. Szal szerintem jó lesz az ai erõsség oan 96-95%-on is 😊

Az autó beállítása kimondottan a kanyar sebességén nem változtat,csak az általános erosségét és annak szétosztását befolyásolja,ahogy novekszik a korido úgy no a kanyarsebesség,a 0.20 ennek az új carsetnek nagyon sok mert alapból jobban széthúztam oket az értékekkel,amit feltoltottem 0.12-re van állítva.

ATLANTA

98-97%-on lehet vele menni,benne van a papay-ai,csak ki kell cserélni van benne egy kis változtatás is.

PuMy
Lehet rosszul emlékszem, de a régi carsettel mintha nem lettek volna ien lassúak a kanyarba, nemtom h van-e összefüggés amúgy a kettõ között.

PuMy
Na leteszteltük 96%-os ai-val, a Zso által módosított meg az eredeti setupokkal. Az AI köridejei jók, viszon kanyarba kurvára lelassítanak, meg az 49 körös verseny felénél volt 1 sárga, mi kiálltunk de õk nem, így ezután még lassabbak voltak, úgy kellett szlalomozni köztük. Az elsõ meg az utolsó között hatalmas volt a különbség, gondolom ezt azzal a 3 értékkel ami most 0.20-on van lehet orvosolni. Na kb ennyi, remélem nem felejtettem ki semmit.

Igen

zolee145
Már kiadták?

PuMy
Tegnap mentem ai ellen a 2007es pályán és a jelenlegi ai beállítások mellett oan 96-97%-os lenne az ai erõssége (futamon néztem persze), bár még nem az új setuppal néztem.

Jó lenne már kipróbálni,sajnos biztonsági másolatot még nem találtam,lehet hogy kénytelen leszek próba nélkul megrendelni 😄

Ezen is lehet segíteni, a kérdés csak az mennyi legyen nekik a legjobb kvali ido,hozzád vagy Zso-hoz legyen-e mérve 😊)

zolee145
A kvalin a 101% azt jelentette számomra, hogy utolsó hely.😄 A legjobb 196.8xx-at ment. Futamon meg szintén utolsó hely, és a gumikopással arányos lemaradás. Lehet, hogy nem a 101% a megoldás.😄

zolee145
Hidd el, rámfér a gyakorlás.😊

Ha jó a setup akkor ma este megnézem az AI-t és feltoltom az egész pályát a javíttással egyutt,persze ettol fuggetlenul azért gyakorolhatsz hogy gyorsabb legyél 😊)

zolee145
http://www.asrgraphix.com/

A festõmûvészek ARCA progit nyerhetnek.😊

zolee145
Még annyit, hogy ez kb 10 kör utáni amolyan elsõ benyomás. Majd még tesztelek.

zolee145
Nekem tetszik, ezzel tudok menni. Az eredeti UK-val alig.😄 Mondjuk 191.126 mph-s kör 101%-os AI-nál 12-ik helyhez elég az edzésen, szóval még gyúrnom kell.😄
Atlanta07, UK2 Atlanta, HNR carset.AI 101%.

HaZso
UK2 Atlanta
Teszteljétek... 😊

HNR CARSET

Beállítgattam az autókat le lehet tolteni,foleg te Pumy,a listát is megcsináltam,ezentúl fix 20 autót fog berakni,Elliott nincs tobbé és Petty-nek is már Charger-je van 😊)

Jó,remélem Zso is olvassa és javítt valamit 😊)

zolee145
Atlantában az uk veszedelmes, legalábbis az elsõ 5-6 körben.

Remek,most már csak az a kérdés hová tunt Getz 😊)