51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • B Lori
    Ha van idotok próbáljátok ki a revamped pályát is hogy jó-e rajta menni,az AI nem lényeges mert azt lehet állítani.
  • B Lori
    Ja,erre mondják hogy mindennek van elonye meg hátránya,tulajdonképpen az All-Star verseny miatt már utol is érjuk oket,mgelozni már nem kell :D
  • B Lori
    Legegyszerubb ha letoltod a packot :))
  • PuMy
    Na ilyenkor mien jó má h le vagyunk maradva az igaziakhoz képest :D
  • zolee145
    Akkor ezen mentem. Nem verte nagyon oda az autó az alját UK-val? Most ahogy próbálgattam mintha minden kanyarban végighúztam volna a kocsi alját.
    Amúgy valami bibi még tutira van, mert a HH-n volt a legjobb kör 171.7xx, én meg mentem saját setuppal draft nélkül 176 fölött...szóval még nyomozni kell, hogy tényleg ugyanaz-e a pálya.
    Ha őszinte akarok lenni magammal kicsi a sansz arra, hogy a két idő ugyanazon körülmények közt született.:)
  • B Lori
    A tavalyi pályát megtalálod a 2007HNRCupTrackPack-ba "darlington-night_05" néven.
  • zolee145
    Néztem az időket a HNR oldalon. Azokat nem az eredeti pályán futottátok? Gondolom UK setup volt. (Próbálok viszonyítani...ide is lett egy saját setupom)
  • B Lori
    Hát igen,ráadásul a safer fallal még keskenyebb lett és ha AI is lesz......lehet keményebb lesz mint Richmond
  • zolee145
    Akkor én még nem voltam benne, amikor Darlingtonban futam volt. Kár, mert most legalább tudnám hogy állok az időkkel.
    Próbálgattam...ahhoz képest, hogy szerintem a legszélesebb az aszfalt a tényleges pálya a legkeskenyebb.:) Kemény lesz...
  • B Lori
    Az nekem is megvan hiszen benne volt tavaly a bajnokságba,a safer féle is,a revamped véglegest vasárnapra igérték tehát csutortokon használhatjuk ha megfelel és ezt már ezen a betan is kipróbálhatjátok mert a pálya fizikán már nemhiszem hogy változtatnak.
  • B Lori
    Mert ez full game csak bizonyos ido után megáll ha nem veszel aktivációs kódot,már ha jól tudom.
  • B Lori
    Azt hittem van crack is :(

Egyébként azóta már kijott egy patch mert az alap tulajdonképpen egy Beta csak a nagy nyomás miatt kiadták mert már így is késtek 1 évet
    Itt a hivatalos fórum akit érdekel informálódhat.

Igen ISI motor ez is.
  • zolee145
    Időkorlátos? Na olyat én nem találtam...azt írják nincs demo.
  • symbol
    nah nekem lennvan. persze free időkorlátos játék van. szal kipróbálható.
    sajnos szerintem olyan kevés ideig, hogy nem nagyon tudom még eldönteni megéri-e.
    meg tegnap full kómásan indítottam el, majd ma nemsoká nekilesek végre igazán.
    az autó mozgása, rázkódása elég frankó.
    az ami konkrétan zavaz az a távolban sejtelemmé lágyuló aszfalt (lehet grafot kéne állítani? :p)
    meg izé. szal a menü furcsa. nekem sokkal jobban bejön a dinamikusak mondható 2003-é. plusz nemtom, de a kocsiban nicns árnyék meg semmi. persze még ezt is meg kell nézni, de hangulatromboló.

meg ez is valami ISI motorból lett gyúrva. nah majd estefelé :)
  • zolee145
    Közben nézegettem én is...nagyon gyengén jön... Találtam rapidshare-es verziót is, de ott meg az Opera valami adathalász veszélyt jelzett, úgyhogy még egy ideig nem bénázok vele.
    Ha azt mondod, hogy jó majd megveszem.:)

Nekem van egy 2005-ös éjszakai Darlingtonom, az egész korrekt. Vajon a revamped meglesz csütörtökig? Szóljunk nekik, hogy kapják össze magukat.:D
  • B Lori
    Hát elég lassan jon 52%-on vagyok így lehet hogy én csak hétvégén tudom kipróbálni,feltéve ha elindul :))
  • B Lori
    A revampedes de még azt is újítani fogják foleg grafikailag mivel a verseny elott adták ki így a felújított pályán nem láthatták mi hol van :)
  • zolee145
    Melyik most a legújabb Darlington? 2008-ast még csak készülőben látok.
  • zolee145
    Hétvégén lecibálom (most nincs időm). Ha előbb kipróbálod majd számolj be, hogy milyen.
  • B Lori
    Ha már Darlington akkor ezt nem árt felidézni :))
    http://www.youtube.com/watch?v=Yi74sG6CK6k
  • B Lori
    Már az is megtalálja csak így kell beírni egybe én meg kulon írtam :D
  • B Lori
    Kossz,már meg is van ARCASIMRACING iso néven,én eddig más keresot használtam de az nem találta meg.
  • symbol
    torrentz.com :)
    este megnézem én is :) most meló :)
  • B Lori
    Ha már torrent ezzel az ARCA SimRacing-el még senki nem találkozott?Én mindeképpen ki szeretném próbálni mert csak jót olvasok róla :))
  • B Lori
    Igen a lényeg a 3 nemzeti széria,sorrendben
    Sprint Cup
    Nationwide
    Craftsman Truck (pick-up)

Ezt az oldalt is ajánlom
    http://www.jayski.com/
  • B Lori
    Nem,szinte már mindegyik pályát felujították így vizuálisan is nagyobb élményt nyújt mint az eredetiek :))
    Egyébként az NR-be nagyon egyszeru belerakni pályákat,modokat,csak egy mappa,bemasolod ha nem kell kidobod és kész,a feltoltéseknél van egy papy-ini is,ezt a fo mappába kell berakni úgy hogy áttírja ami benne van,ez szinte minden pályánál más és csak az AI-t befolyásolja.
  • symbol
    hát nézem a hivatalos oldalt és három van? vagy nem? :) (rem nem mondok hülyeséget) :p

sajna nagyon kezdő vagyok, ámbátor már anno amikor megjelent ez a game (eggyel korábbi) nascar season 2002, akkor is tetszett, szoros küzdelem, előzések, kevés unalom, feszültség, koncentráció :) blbal :)

én oké, megkeresem és szedem is :)
  • B Lori
    Szerintem az utolsó Sprint Cup versenyt Darlington-t,ez egy torténelmi pálya,nagyon nehéz,jovo héte mi is itt megyunk :)

Gondolm annyit már tudsz hogy a Cup széria a legfelso szint és hogy van tobb is,vagy nem?

• B Lori
    Ez nézpont kérdése az NR2003 is inkább szimulátor de azt is mondhatjuk hogy az igazi verseny is tulajdonképpen egy játék mint a foci :))

Nem ezen fognak tanulni de gyakorlásnak a mai PC technikával már igenis megfelel,jó példa erre hogy a NR2003-at is tobb Cup versenyzo használja mint Dale Jr. meg Hamlin,valószinu ez adta az otletet ennek az új irányvonalnak.
    http://www.youtube.com/watch?v=fBG8_MxrWT4
  • symbol
    tipp?? mit szedjek le kedvcsinálónak? :D
  • oneal1
    oké köszi!Carset fenntvan már, pálya sem alap akkor?
  • symbol
    all star? hm. erről asszem olvastam valahol :D nézős lesz nagyon :) pláne hogy most kezdek igazán neki :)
  • B Lori
    Kuldtem privatba.

Egyébként elobe is lehet nézni neten,a nascar.com eloben adja az ESPN által kozvetített tehát majdnem mindegyik Nationwide versenyt,TVU-n van egy Wheels nevu adó amin a Speed Channel adása megy,ez eloben adja a NASCAR Truck versenyeket (nekem ez a No1 ),edzéseket,kvalit,ARCA versenyt és most hétvégén az ALL-STAR-t is ok adják :)
  • symbol
    más: nascar futamot letöltni hol lehet? valami titkos orosz oldal?
    nevetséges, hogy nem találni avgy csak alig még torrenten is... :/
  • symbol
    nos. hát valószínűleg teljesen igazad van. azt hangoztatják, hogy ez nem játék lesz. de szóval szerintem minden szimulátor is egyben játék. de várjunk, a NR2003 is szimulátor elsősorban nem?
    Mondjuk én valszeg azért több időt is ráfordítanék.. (ugye én pl semmit nem tévézek, tehát este mindig csak a gép előtt lógok, azt meg lóghatnám versenyzéssel is akár...)
    viszont. biztos nagyon profi munkát végeztek, de aki igazi versenyzőnek készül hát izé. szerintem annak általában van pénze tesztelni is. ha meg nincs csak lesz valahogy. ismerünk sztorikat felemelkedésekről, összeszedett gumikról, etc.
    gyakorolni jó, de szerintem ne ilyenen tanuljon meg az ember vezetni. kezdje gokartban és váltson szépen kategóriákat ahogy nő, és tényleg jó.

szerintem ebből igenis játék kell hogy legyen, legalábbis ezt szeretném.
    szeretném, hogy rájöjjenek, hogy van igény offnile verzióra is. tőlem lehet az ára egy átlagos pc játék duplája, csak elérhető és minőségi legyen. engem is elriaszt kicsit a nyelv. mert jelenleg kukkot nem tudok... (de ez is változik majd) viszont az, hogy csak online lehet menni, másokkal az érdekes nagyon...

gondoljunk arra, hogy béna vagyok egy pályán. gyakorolni akarok, és hát nyomok egy tesztet. de ott vannak még páran. a pálya rövik és ugye ovál. tehát egyszer megcsúszok puff. belémjönnek. nem lesz ez így jó.

tehát lehet tényleg csak profiknak lesz ez nyerő :(
    bár szerintem majd észbekapnak és legalább a team megy, szóval én bízok egy dvds kiadásban is :)
  • B Lori
    Igen Richmond,Texas-ba 100%-on mentunk,de ha hozzánk akarod hasonlítani magad akkor szedd le a pályákat és a Car setet amit mi állítottunk be,így pont ugyan olyan feltételeid lesznek.Texas-ra HaZso toltott fel replay-t,esetleg tolthetunk fel a tegnapi versenybol is,abból is lehet tanulni.
  • B Lori
    Szerintem az o célkozonséguk elsosorban a versenyzoiskolák és csapatok,pont azért csinálták meg ilyen szisztémára és ennyiért hogy a kalandorok kíméljék oket,hogy azok jelentkezzenek akik a szimulátor versenyzést komolyan gondolják,ja és ugye így nincs warez se.
    Az már más kérdés hogy nekunk ez elég borsos ár,persze ahogy írod nem kifizethetetlen de heti 2-3 óra szórakozás miatt nem biztos hogy megéri,foleg ha van alternativa,nekem pl. az angol nyelv is akadály,nem tudnék komunikalni veluk
  • oneal1
    Richmond?

kipróbálom nemsokára:) Texast próbáltam Uk setuppal 90% on az megy.
    De szokni kell még ezt a setupot, elég könnyen fordul:)mondjuk kb csak 20 kört mentem, szval lesz ez még jobb is.

nagyon vonz most ez az egész, csak az a baj hogy előttem egy rakat zh még a héten, plussz köv héttől vizsgaidőszak...szval pont jókor:D
  • B Lori
    A lényeg ez "ha úgy feljossz az elso helyre hogy nem okozol balesetet" mert ures pályán elobb vagy utobb bizonyos szinten gyors leszel.
    Mi ezen a pályán 94%-on mentunk,ez már elég eros egy 200 koros versenyre és ha meg akarod verni oket nem lehet sokat hibázni :)
  • oneal1
    tehát az már nem rossz ha 90% on megveri az AI-t?