51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • zolee145
    Lehet, hogy a Pista miatt nyekken meg nálad az NR a futam végére?
  • gordon 24
    Tegyél fel 2db op rendszert! Szerintem ez a legegyszerübb. A régi játékok zöme szarakodik vistával.
    Csinálj 2 particíót vagy vegyél egy másik vinyot aztán egyikre xp másikra vista.. Minden gondod megoldodik.
  • HaZso
    Próbáltam, de úgy sem jó.
  • gordon 24
    Ez zsir! Én benne is vagyok ha akarjátok! Abból mehetünk 100%-ot is!
  • B Lori
    Akkor azért szarakodik mert Vistad van,azt próbáltad már hogy az exe-nél átálítod hogy XP szerint menjen?
  • B Lori
    A Cup után CTS bajnokság lesz :)))

http://www.teamom3ga.com/Renders/chev_view.jpg
    http://www.teamom3ga.com/Renders/toyo_viewer.jpg
  • HaZso
    Van egy új gondom az NR-rel... találkozott vki olyannal, hogy a játék közben a motorhang lehalkul, miközben dumál a spotter? Ja, Vista64bit :)
  • zolee145
    Vagyok:)
  • B Lori
    Ezt megcsináltam de akkor is kidobta azt a trial ablakot,ha van idod gyere MSN-re :)
  • zolee145
    Klikk

Vezérlőpult-Hardver-Eszközkezelő. Ott klikk a másodlagos IDE csatornára, majd felül klikk a Tiltás ikonra.
  • B Lori
    Én meg sajnos nemtudom kikapcsolni azt a IDE micsodát így várnom kell míg lesz más megoldás,esetleg új gép vagy eredeti DVD
  • PuMy
  • zolee145
    Működik a patch is, bár lövésem nincs, hogy mi változott. A pálya töltő képernyője biztosan, de 1 kört mentem csak, próbaképpen.
  • zolee145
    Na, egy jó hír: Poconoban úgy viselkedik az autó, ahogyan azt az NR2003 után várnám.:)
  • zolee145
    Nagyon alulkormányzott az autó. Marhára erölködni kell, hogy megpördüljön. Nem elég elrontani valamit, akarni kell a kicsúszást.:)
    Pedig mindent megtettem: a hátsó felfüggesztés már dupla olyan kemény volt mint az első, és totál hátul volt a súlypont, mégsem volt túlkormányzott, vagyis nem annyira mint az NR2003.
    Nade majd meglátod, kb 1 óra alatt össze lehet hozni, hacsak nem betárcsázós neted van.:)

Viszont a Victory lane-re be lehet gurulni...igaz nincs ott a csapat.:)
  • B Lori
    Egy mod az csak mod,a lényeg az hogy milyen a fizika és foleg online jobb legyen,mi az ami nem tetszik benne az AI-n kivul?
  • gordon 24
    Hát ez várható volt sajnos! A videok alapján pont erre számitottam! Rfactor mod. Igy van!

ISI Engine ilyen ez van.. Race 07 nagyon jó játék, de abban is hülye az ai..
  • zolee145
    Működik minden.:) Viszont nem mondhatnám, hogy leesett az állam.:( A helyzet az, hogy ez egy rFactor mod. Viszont ha mondjuk megnézzük a GTR2-t, vagy akára Race-t akkor azok önmagukban is elfogadhatóak, az embernek nem tűnik fel, hogy mi az alap.
    Itt sajna egyből. Ráadásul az is bebizonyosodott számomra, hogy az rFactor nem alkalmas igazán ovál szériák modellezésére, legalábbis nem olyan szinten mint az NR2003.
    Ha jól megnézem a dolgokat végülis ez nem nyújt többet mint mondjuk az NROS-féle Sprint Cup mod, pedig az egy ingyenes cucc az rFactorhoz.
    Asszem még várhatunk az NR2003 lecserélésével.

Az ai-t meg sem említettem, az teljesen road-osan viselkedik, vagyis ha kanyarban ráhúzunk elveszi a gázt. Persze ez nem lenne nagy baj, hiszen online versenyzésre készült a cucc...
  • oneal1
    hát ez nagyon durva:D
  • B Lori
    Nekem ma jott le de nincs crack,remélem neked lesz :)
  • zolee145
    Csak 184 kör, a sorozat legkeskenyebb pályáján..ne legyél pesszimista.:)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jön az ARCA, sikerült találni Rapidshare-es linket...ha igaz. Bízom benne, hogy működik is. Torrenttel nem volt kedvem vacakolni, nincs 2 napom a dologra.:)

• B Lori
    Lemaradtam valamirol vagy mióta lett 1 koros a verseny? :DD
  • zolee145
    Nem értem mire gondolsz... Szépen lenyomjuk a futamot sárga nélkül.:D
  • B Lori
    Nem kell túlzásba vinni,mész pár kort és kész,egyébként a versenyhétvégén is van practice,ami nekunk van a verseny elott az csak egy rovid bemelegítés,meg hát nem kotelezo :))

Már nincsenek huplik mivel le lett aszfaltozva,de olyan érzésem van hogy huplik nélkul is lesz mit csinálni :D
  • zolee145
    Hehe, már lassan többet tesztelek mint a Sprint mezőny egész szezonban.:D
    Időben a 2005 van a legközelebb a valósághoz, az nagyon durván tapad. Épp ezért kanyarokban szét is veri a kocsi alját.
    A legjobb az lenne, ha a Revampedben meg lennének a huplik, az a pálya tetszene.:)
  • B Lori
    A 2005-nek nagyon magas a grip értéke azért gyors,ez volt az elso night változat az eredeti pályára és így novelték a tapadást.
  • B Lori
    Hát én is azt mondom hogy ez a revamped lesz a legjobb az UK-val,kicsit gyorsítottam rajta és az AI is elég jól megy,még a gumikopást kell megnézni mert úgy vettem észre nekunk gyorsabban kopik,aztán feltoltom tesztelésre :)
  • B Lori
    Mert ez a safer az eredeti grafikailag felújítva és ok még a huplikat is belerakják mint ahogy Daytona-ba tapasztalhattuk :))

Ma este kipróbálom a revamped-et,egyelore ez az egyetlen ami a felújított pálya szerint készult.
  • zolee145
    Megvan közben.:)

Ez a pálya dobál a legjobban az eddigiek közül, és lassú is. Lassabb mint a Revamped.
    Majd úgyis gondolom kipróbálod melyik milyen, részemről egy szavazat a Revampedre. Azon az UK egy kicsit alulkormányzott (gondolom az eredeti pályára készült), de nem rossz.
  • B Lori
    Solar Effects-et kell kikapcsolni :))

Darlington-Night.exe
    Ez a safer féle pálya,próbáld ki ezt is.
  • zolee145
    Hmm..ha kikapcsolom a napot jégkorszak lesz.:) Amúgy nem tudtam, hogy ilyet is lehet...mennyit szívtam a nappal...:D

Csak Revamped. Betöltöttem a 2005-öshöz készült beállításomat és az ide rettenetesen túlkormányzott volt. Állítgatni kellett, hogy lehessen vele menni, és így lassabb is lett.
    Viszont gyorsabb mint az eredeti pálya, ebből gondolom, hogy az UK-val itt is végigszántja az ember az autó aljával az aszfaltot.
    A kulcsszó pedig futamon tényleg a türelem. Meg lehet őket előzni, de csak egyesével.
  • B Lori
    Az a lemeno nap lehet,ha jól emlékszem Lowes is hasonló,mivel az NR-ben az ido nem mulik és ezeket a versenyeket még napfénynél kezdik ezért van ez a naplemente megoldás hogy legyen valami effekt,egyébként legegyszerubb ha kikapcsolod a napot.

Ez most csak a revamped vélemény? mert azt írod alakítanod kellett a beállítást hogy el ne dobjad és lassabb vagy,a végén meg azt hogy UK-val még nem próbáltad.Amúgy a 3 wide ezen a pályán is necces,turelem kell mert nehéz elozni,ha láttad az igazit megfigyelhetted hogy az elso mennyit kínlódott azzal akit le akart korozni.
  • zolee145
    Nos, nem.:) Olyannyira nem, hogy át kellett alakítani a beállítást, hogy ne dobjam el a gépet. Kb 3 mérfölddel lassabb vagyok a Revamped pályán, mint a 2005-ösön. Ráadásul éjszakai pálya ide vagy oda, a kettes kijáratánál elkezd a szemembe sütni a nap (elég durván) és kicsivel a 3-as féktávja előtt takar bele az épület. Mókás egy éjszaka.
    Az egyesben nem megy a 3wide, pedig úgy kanyarodtam mint a valóságban, a belső kerék kicsivel a fehér vonal alatt, de lazán rámhúztak. Ennyi, nem fér el 3 autó, csak ha parkolni kell. Versenyben nem. Visszanéztem a lassítást, nem estem le az ívről, és már bőven mellette voltam, mivel az ai orra ment az ajtómnak.:)
    Amúgy olyan nagy baj nincs vele, bár UK-val még nem próbáltam.
  • B Lori
    Akkor ez hasonló lesz mint Richmond,ott is az ujabb gyorsabb verzión az UK jobb volt,még nem próbáltam a revamped pályát de az valószinuleg még gyorsabb lesz az új aszfalt miatt,valóságban 179 korul volt a legjobb ido.
  • zolee145
    Az mondjuk inkább előny...UK-val szinte lehetetlen menni rajta. Legalábbis én estem - keltem.:D
    Na majd meglátjuk a 2008-as pályát...
  • B Lori
    Még az is lehet hogy mivel tévedésbol az eredeti pálya lett elindítva nem volt benne az UK :))
  • zolee145
    Mégiscsak helyreállt a világ rendje.:))
    Viszont az UK-val ezen csak 174-et mentem.:D
  • B Lori
    Hát persze,most nézem a reportot és ott sima Darlington van,tavaly volt párszor hogy az admin nem az új pályát indította,valószinu ez tortént,bocs hogy félrevezettelek :)
  • zolee145
    Szerintem Ti a gyári pályán mentetek, az csúszik rendesen. Ezt most beraktam a 2007HNR csomagból, és 176.740.
  • zolee145
    Előkerestem, kicseréltem. Nemsoká beleugrik a majom a vízbe.:)