NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Amúgy az a bajom a tegnapi nappal, hogy úgy ültem a kormány mögé, hogy legyen bármi végigmegyek. Namost lett bármi.😄
Az egyik alkalommal pl belerongyoltam szegény ai-ba hátulról, mert én már friss gumin voltam, õ meg nem és nagyot fékezett a 3-as elõtt. Ha mondjuk többet megyek ai ellen az ilyen nem történik meg, mert számítok rá. Szóval amit lehet tegnap is elqrtam. De a móka vége megint Martin lett.😊) Nem lehet kicserélni?😄 (Nem kell, legközelebb az elején falra teszem és utána tudok versenyezni rendesen.)
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Kipróbáltam a setet, közben rájöttem, hogy nem érdemes a falhoz közel menni - fõleg a 2-es kanyarban - mert ott poros a pálya, könnyen megcsúszhat az ember. Még 1 körrel késõbb is látszik a por :-D
2 laps
Ez a safer féle felújított változat,Az AI valóban jó eredetileg ezért csa nagyon pici változásokat kellett csinálni 100%-on használható továbra is.
Benne van az eredeti UK set és egy "UK_SAFE" amit én csináltam,csak annyit változtattam hogy a wedget vissza vettem 75-rol 70-re,szerintem így sokkal kezelhetobb foleg hideg gumikon,ugyanakkor a gyorsaság nem csokken és a kettes fokozatot állítottam igy a rajtnál pont úgy gyorsul mint az AI,ossze lehet hasonlítani a kettot 😊
Olyan látvány volt hogy az hihetetlen! Nem tudom voltatok-e kint magyar Rally futamon!
Esküszöm a kamionok mentek majdnem ugy mint azok! A Kocsik azok meg jobban! Legaléábbis látványra! Brutál volt! Arról nem is beszélve, hogy amikor oda mentük egy teljesen egyszerü föld ut volt! Amikor vége lett volt benne egy 70cm mély nyom! Hihetetlen komolyan😄
Downhill!!
Ezt a képet csináltam:
Downhill!!
Downhill!!
Akkor végre úgy néz ki az AI-n elég lesz csak aprób változásokat eszkozolni,ha utolso helyrol feljottél és tartani tudtatd akkor a gumikopásuk is jó.
Downhill!!
Mondjuk nekem az hogy osszevissza mozgassa az ulést egyáltalán nem hiányzik,foleg vacsora után 😄
Jó érzés😄 Kicsit (nagyon) veszélyes de nem roszz. Igy van Bump Draft😄
Downhill!!
Amúgy nemrég volt valamelyik csatornán (talán Discovery), hogy egy kamion mögött 1-2 méterre haladva 70-80%-ra esik a légellenállás, amivel lehet üzemanyagot spórolni. Csak nehogy bump draft legyen a vége.😊
Nade 3 millából már egy egészen korrekt autót lehet venni használtan. Tökéletes fizika, tökéletes hangok, nagyon szép részletesen kidolgozott grafika, full 3d-s belsõ nézet. Igaz a valóságból hiányzik egy nagyon hasznos funkció: restart.<#smile>#smile>
Na,elobújt a iRacing is,sajna nem sokat értek belole,a felvételeken azért jól látszik hogy az NR-bol van fejlesztve,a pályák grafikai szintje meg hasonló ahhoz amit jelenleg csinálnak az NR alá.A legnagyobb gond csak az hogyan megszerezni,ez a fizetek a szerverért és versenyzek számomra nem a legjobb megoldás.