NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PuMy
Ezt meg ki kérdezte? 😄DD A mostani hétrõl volt szó, ki fog má erre emlékezni 2 hét múlva? 😄DD

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

PuMy
Szerda Petyának nem jó, kedd v csütörtök, csak ez itt a kérdés 😛

HaZso
Nekem 2 hét múlva nem jó a csütörtök (szerda sem) 😛

Nálunk nincs úgy hogy megfelel de felolem lehet akár szerda este is 😊)

PuMy
Ezen a héten hosszú hétvége lesz, a kérdésem az h ettõl függetlenül továbbra is mindenkinek megfelel a csütörtöki nap?

Ez villanyfényes így szerintem a AKM Phoenix Night lesz a legjobb,próbáld ki meg,ha meglesz milyen beállítással megyunk utánna megnézem az AI-t és feltoltom a javítást.Innen letoltheto

HaZso
Melyik Phoenix-en megyünk majd? 😊

gordon 24
Hát ez szörnyü:😄DDD

Downhill!!

zolee145
Ha Newman-nek hívnának nekem is tetszene.😄

Amúgy az a bajom a tegnapi nappal, hogy úgy ültem a kormány mögé, hogy legyen bármi végigmegyek. Namost lett bármi.😄
Az egyik alkalommal pl belerongyoltam szegény ai-ba hátulról, mert én már friss gumin voltam, õ meg nem és nagyot fékezett a 3-as elõtt. Ha mondjuk többet megyek ai ellen az ilyen nem történik meg, mert számítok rá. Szóval amit lehet tegnap is elqrtam. De a móka vége megint Martin lett.😊) Nem lehet kicserélni?😄 (Nem kell, legközelebb az elején falra teszem és utána tudok versenyezni rendesen.)

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Thx! nekem teccik <#zavart1>

PuMy
Tessék a legfrissebb táblázat 😛

HaZso
Érdemes megnézni a texasi CUP befutót és a HNR befutót, sztem tök ugyanaz 😄 (mondjuk én nem tudok szaltózni, ahogy Carl) 😄

PuMy
Szerverindítás a szokásos idõbe (21:15) és az ip vége 218 lesz (ha nem dob le a net közbe)! 😛

Ezzel a fal mellett felgyulemlett koszt,gumit próbálják szimulálni,ezért kozvetlen a fal mellé távol az versenyívektol keskeny sávba olyan részt raktak mint ami a Infineon road pályát szegélyezi,újabb pályákon már nincs ilyen por,ez a Texas viszont még az elsok kozott készult.

HaZso
Jobban leér az alja a wedge jobbratolása miatt, talán ezért is nem loose annyira az autó 😊 Szerintem is jobb így.
Kipróbáltam a setet, közben rájöttem, hogy nem érdemes a falhoz közel menni - fõleg a 2-es kanyarban - mert ott poros a pálya, könnyen megcsúszhat az ember. Még 1 körrel késõbb is látszik a por :-D
2 laps

Azért raktam bele mert nekem ezzel a kis változtatással sokkal jobban megfelelt és kiváncsi voltam a véleményetekre.Persze ezzel is lehet hibázni de talán valamivel csokkentené az esélyét 😊

zolee145
Ez a "safe" setup tetszik. Nem mondom, hogy nem töröm vele majd porrá az autót, de az nem a setup hibája.😊

Én is,ezt csak figyelmeztetésnek írtam hogy ha esetleg valaki a 24-hez van szokva,az eredeti UK is kezelheto még a 24-el is,de ez a javított szerintem valamivel "biztonságosabb" foleg a tomegben 😊

PuMy
Én az eredeti uk ratioját is egybõl felraktam 32-re 😛 Lehet azért lett kezelhetõ 😊

Ja és még annyi hogy az eredeti UK steering ratio 24 itt meg 30 😊

TEXAS

Ez a safer féle felújított változat,Az AI valóban jó eredetileg ezért csa nagyon pici változásokat kellett csinálni 100%-on használható továbra is.
Benne van az eredeti UK set és egy "UK_SAFE" amit én csináltam,csak annyit változtattam hogy a wedget vissza vettem 75-rol 70-re,szerintem így sokkal kezelhetobb foleg hideg gumikon,ugyanakkor a gyorsaság nem csokken és a kettes fokozatot állítottam igy a rajtnál pont úgy gyorsul mint az AI,ossze lehet hasonlítani a kettot 😊

zolee145
Tavaly a Motors TV-n néztem.

zolee145
Nekem golf volt rajta...

HaZso
Nem tudjátok, a Champcar-t mi adja most?

HaZso
<#eljen>

20:20 korul kezd ma a Mexicoi Nationwide verseny(road),nascar.com eloben adja.

HaZso
Eger Rally-n voltam idén csak 😊

gordon 24
Gondolom! Azért ott is van tempó! De wazz hogy föld uton Kamionnal hogy a frászba lehet igy menni!

Olyan látvány volt hogy az hihetetlen! Nem tudom voltatok-e kint magyar Rally futamon!
Esküszöm a kamionok mentek majdnem ugy mint azok! A Kocsik azok meg jobban! Legaléábbis látványra! Brutál volt! Arról nem is beszélve, hogy amikor oda mentük egy teljesen egyszerü föld ut volt! Amikor vége lett volt benne egy 70cm mély nyom! Hihetetlen komolyan😄

Downhill!!

HaZso
Mi pedig a Hungaroringen voltunk, Suzuki, Clio, Seat, Porsche, Zonda, DTM-es Audi, Mercedes - ezek se mentek rosszul 😄

gordon 24
ÁÁÁ Sajnos nincs! Pedig voltam kint a felvonulási téreen is, és ott sürögtem forogtam az autojánál, de nem láttam! Pedig kértem volna töle az tutti!

Ezt a képet csináltam:

Downhill!!

zolee145
Valami ereklye? Dedikált poszter, baseball sapka, Hummer kerék?😄

gordon 24
Jaja! Integettem neki meg szurkoltunk! Kinézett a kocsiból tudod"ezek meg kik?😄" Dudált egyet azt ment tovább😄 Ja és második lett mai szakszon!

Downhill!!

Egy Gordon drukkernak ott a helye 😊))

Má megint ez a Kyle,ha kozelembe jon felkenem a falra 😄D

Akkor végre úgy néz ki az AI-n elég lesz csak aprób változásokat eszkozolni,ha utolso helyrol feljottél és tartani tudtatd akkor a gumikopásuk is jó.

gordon 24
Ma voltam kint a Central Europa rallyn!! Szurkoltam Robby Gordonnak😄 Wazz de mennek ezek!! És de tutti volt!!!

Downhill!!

PuMy
Kipróbáltam a UK setet és szerintem teljesen korrekt. Mentem egy 51 körös versenyt 100%-os AI ellen és elvertem õket utolsó helyrõl rajtolva, igaz Kyle Busch nagyon jött, végig ott volt mögöttem 0.5 másodpercre. Lehet le is nyomott volna, de nem biztos, mert elég sok körön keresztül tudtam tartani.

Az eredetire mert az átmentheto a safer féle verzióra is.

HaZso
Lóri, melyik Texasra csináljam a setupot (ha kell UK helyett)?

HaZso
Én az M3-ason szoktam ezt eljátszani - kamion nem jó, mert csak 110 körül megy max - egy Ford Transit féleség, vagy annál kicsit szélesebb autó megteszi, 140-150 körül leesik a fogyasztás 1-2 literrel simán, plusz nincs az a baromi erõs szélhang 😊

Ez igaz,de akinek már van az minek vegyen még egyet 😊)
Mondjuk nekem az hogy osszevissza mozgassa az ulést egyáltalán nem hiányzik,foleg vacsora után 😄

gordon 24
Jaja ! Azt néztem! De pl autopályán néha smán megközelittem õket 1-2méterre😄

Jó érzés😄 Kicsit (nagyon) veszélyes de nem roszz. Igy van Bump Draft😄

Downhill!!

zolee145
Viszont néhány idiótának nem ártana egy spotter, mert úgy váltanak sávot, hogy ha nem vagy észnél pillanatok alatt összetörnek.

Amúgy nemrég volt valamelyik csatornán (talán Discovery), hogy egy kamion mögött 1-2 méterre haladva 70-80%-ra esik a légellenállás, amivel lehet üzemanyagot spórolni. Csak nehogy bump draft legyen a vége.😊

PuMy
Jah, meg annak se biztos h örülnének a rendõrök ha "nascar" stílusba mennél az úton, draftolnál más autókkal meg ilyenek 😄

zolee145
Ha már csak ez hiányozna az életembõl akkor megvenném...
Nade 3 millából már egy egészen korrekt autót lehet venni használtan. Tökéletes fizika, tökéletes hangok, nagyon szép részletesen kidolgozott grafika, full 3d-s belsõ nézet. Igaz a valóságból hiányzik egy nagyon hasznos funkció: restart.<#smile>

PuMy
"Csak" 3 millió forint 😊

Thx! csak tudnám hogy kerultem oda 😄

http://www.simracingtonight.com/pages/section/scottmc
Na,elobújt a iRacing is,sajna nem sokat értek belole,a felvételeken azért jól látszik hogy az NR-bol van fejlesztve,a pályák grafikai szintje meg hasonló ahhoz amit jelenleg csinálnak az NR alá.A legnagyobb gond csak az hogyan megszerezni,ez a fizetek a szerverért és versenyzek számomra nem a legjobb megoldás.

gordon 24
De nehéz elmozdulni onnan😄

Downhill!!

PuMy
Mégse, elkúrtam 😊 Itt a jó:

PuMy
Friss bajnoki táblázat, AI vezet 😄