51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • symbol
    húú, ezer kösz a fáradozásotok, főleg a tiéd B Lori :D
    Még elárulnátok a folyamatot, hogy versenyeztek?
    AI-val is nyomjátok vegyesen gondolom. :) mi kell hozzá? semmi eredeti game ugye? mert már meg nem tudnám venni szerintem :/ pedig a polcomon lenne a helye, most kezdek csak rájönni :)
  • gordon 24
    Basszus 663 pont... Behozhatatlan..

Ma egy szép 4-dik helyet csesztem el.. Hihetetlen.. Azért nagyon durva hogy tök utsó vok....
  • PuMy
  • B Lori
    MARTINSVILLE

Feltoltottem a rapidra újra az egész pályáta tehá ehhez már nem kell javíttás :)
  • symbol
    ha valaki lenen szíves feltölteni "MARTINSVILLE" + UPDATE, amivel nyomtátok, nah azt nagyon megköszönném :)
    sajna a régi link már halott :/
  • PuMy
    Szerverindítás a szokásos időben, az ip vége 66 lesz előreláthatólag!
  • gordon 24
    Ok akkor nem nézem meg ma az Indiana Jhones-t:D Ma hivtak tesomék, dehát akkor nem mek!
  • PuMy
    Lesz persze.
  • zolee145
    Elvileg igen. 50293-as hsz-ben ott van a pálya is.
  • gordon 24
    Srácok! Ma lesz verseny a szokott időben??
  • symbol
    nah csak sikerült megoldani :P rögtön sokkal jobb :D
  • symbol
    meglesz, meglesz :)
    most már csak annyi technikai segítség kellene, hogy 7600gt-m van, és nem tudom belőni hogy élsimítás legyen a játékban. pedig jól esne neki a 19es monitoromon... :/ bár nemtom mennyivel esne vissza az fps, dehát nah. nvidia driverénél próbálkoztam állítgatni, de hát nem nagyon változott az semmit :)

mellesleg nagyon nagy ez a szimulátor megnéztem még pár pályát ami alapból benne van, eszméletlen a kidolgozás színvonala, ahhoz képest hány éves game. ezek után ugye csülkön ülve várom mi lesz az iracing-el. :) előre is kössze a segítségeket! ismét :D
  • zolee145
    Igen, arra gondolok:)
  • B Lori
    Mivel te nem vagy szerver ezért elég ez is,lényeg hogy a ping kicsi legyen és stabil.

Richmond-ba 94%-on mentunk és 50% távot,200 kort.
  • symbol
    netem. hú. hát most t-omline van 512 le / 32 fel a valós sebességem, az valami 4 MB/256kb, jó lenne em? bár most váltanék szolgáltatót nemsoká, ott meg két mega fel, kettő le. az kábeles lenne.

az idők rendben, még gyakorlok egy kicsit megpróbálok egy százszázalékos futamot erősebb ai ellenében. :) meg töltök le még pályákat, aztán majd írok nemsoká :) addig is kössze a segítséget, lelkesítést meg tippeket :)
  • B Lori
    FFB mukodik csak másképp mint az NR-ben :)

Dallenbach-ra gondolsz amikor mutatták a pedálokat hogyan megy New Hampshire-be? én is pont azért próbáltam Milwaukee-t mert az nagyon hasonló :))
  • zolee145
    Nem használok ffb-t. Van viszont az rFactorhoz valami ffb javítás, gondolom előbb-utóbb az ARCA-hoz is megjelenik.
    Amúgy lehet, hogy a patch miatt, de nekem is egyre jobban tetszik. Főleg annak tükrében, hogy úgy lehet vele menni mint ahogy az általad linkelt videón abban a bemutató körben.
    Végülis ha Junior, Mcdowell meg AJ azt mondja, hogy jó akkor talán hinnem kéne nekik.:)
  • B Lori
    Akkor készulj az ARCA-ra,ott nem dobálnak,már mentem pár kort Milwaukee-ba,így elsore jonak tunik foleg a kanyarodás,az FFB-vel viszont valahogy nem érzem jól az autót.
  • zolee145
    Engem nem dobálnak. Mire célba érek már elfogy a sör, meg a hűtőláda.
  • gordon 24
    Jahh Azt mondták hogy Indanapolisban indulhat elvileg.. CTS-be gondolom ugye?
  • B Lori
    http://sporthirado.hu/cikk.php?cikkid=726
  • Tihy
    csak annyit mondhatok: "még visszatérek" :)

(amúgy meg tessék ide is belinkelni a Gyurit!)
  • B Lori
    Amúgy te hogy álsz a nettel,a redneckek a 33-ast kovetelik és ezért állandóan megdobálnak minket :D
  • B Lori
    Remek,az idok is jók ami jelen esetben másodlagos,lényeg hogy az iveket tudd tartani ha egymás mellett vagyunk,most már csak az kell hogy erosebb AI ellen is menjen amihez foleg turelem kell mert 1 korben nem tudsz hármat megelozni de az általában nálunk is hiányzik :D így ha van kedved felolem is johetsz de a végso szó Pumyé mert o a házigazda :))

Letoltheted Darlington-t az se konnyu pálya :)
  • gordon 24
    Felölem jöhetsz! De nem csak én döntök erről..
  • Tihy
    "I like short tracks, you'll see more wrecks,
    An' about a million screamin' rednecks."

szóval Martinsville, Bristol... és csak nyugalom :)
  • symbol
    nah újra itt. richmond_night_SBP07-en azt mondtátok 90% utolsó helyről feljönni, előrgetni, nyerni.
    eddig állandóan konncatam, baleseteztem hiába mentem viszonylag jó időket, erre ma k*rva fáradtan álmosan nekiülök, egy koffeintablettával, és Uk setuppal, reális időjárás mellett úgy hogy az első kanyarba utolsóként fordultam 80 körös versenyen a 6.-at leköröztem, a 2. kapott 16 másodpercet. az elején az előzések alatt (26 kör kellett az első helyhez) senkivel nem koccoltam, utána ahogy laposodott a dolog, és ugye iszonyat fáradt voltam kétszer falkocc, meg egyszer majdnem megforgattam egy lekörözöttet. :)

stabil 21es idők, pár 20.9-es és ey két 22-es, két 23as talán. :P
    boxkiállás nem volt. más: lehjobb időm időmérőn eddig 21.093
    futamon 20.955. vagy valami nagyon hasonló. ha gyúrnék még rá, indulhatnék én is a bajnokságba? ti legjobb időtök? melyik a legnehezebb pálya? :)

előre is kösz :)
  • zolee145
    BSZ, mindenkinek akinek mostanában van.:)
  • gordon 24
    BSZ Mindenkinek!!
  • HaZso
    És Getz, Neked is
  • HaZso
    Boldog Szülinapot Dénes
  • B Lori
    Bristol ez mellett csak piskóta :DD
  • zolee145
    Megnyugtató, hogy az ARCA pályák közt is megtaláltad azt amelyik a legjobban hasonlít Bristolra.:D
  • B Lori
    DARLINGTON-NIGHT
    UK setup benne van,szerintem!! 99-100%-on használható,a gumikopást megnoveltem de azért jó lenne ha valaki kipróbálná,még lehet én is megnézem és ha nem jó lehet javítani rajta.
  • B Lori
    Én még nem tettem meg 1 métert se csak kormány nélkul elindítottam,meg átt kell tanulmányoznom mit hol kell állítani,még azt se tudom hogy válasszak magamnak autót :D
    Nagyon nem fogom eroltetni mert egyelore itt az NR meg a bajnokság,erre csak kiváncsi voltam hogy milyen és van-e esélye idovel kiszorítani az NR-t,sok pálya hiányzik belole és még az ARCA tobbi bajnokságát is megcsinálják tehát valószinu még lesz egypár patch,sott mivel 08 így lehet jovore 09-is lesz mint ahogy az EA-nal,persze azért remélem nem adnak ki minden évben újat,legalább 2 évet várhatnának :))
    Ha kicsit belejovunk akkor egy Salem derbit le kell nyomni online :D
  • zolee145
    Na, az fasza.:) Majd véleményezd...még én is tesztelgetem amikor van rá idő.
  • B Lori
    Úgy néz ki újabb Darlington egyelore nincs a revamped oldalon így akkor ma feltoltom és ki lehet próbálni.
  • B Lori
    Mukodik az ARCA rajta a patch is az ISO-t úgy kidobtam hogy majdnem a gép is repult utánna
    Zoli kossz a segítséget
  • HaZso
    Van XP is, csak úgy voltam vele, hátha meg lehet oldani másképp...
    Ez a zsinórban huszonvalahanyadik hely nem tett jót a ponttáblázatnak :D
    Még erre sem tudom a megoldást...
  • B Lori
    Erre céloztam én is....úgy hallottam a Pista nem szereti a csitereket