NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Nem tudom mi a szar volt tegnap,restartoltam és utánna offline ment simán,biztos ami biztos újrainstaláltam...a szaggatást már megszoktam erre a kettesbol kijovet fordítom a kormány és semmi mentem egyenesen szegény Vickers meg mellettem,amikor nekiutkoztunk a falnak nagyobbat borultam mint Sadler Talladega-ba 😄 rákattintok a back-ra utánna megjelent hogy exe hiba és leált a program,pedig már reménykedtem hogy végig tudok menni,még szerencse hogy nem kozulunk kaszáltam el valakit <#szomoru1>#szomoru1>
Köszi, de ha nem estek ki akkor max 4-ik hely. Kb azon múlott, hogy nekem maradt a végére is autóm. Végülis Lóri kilökésén kívül komolyabb hibám nem volt, így (nagyon) lassan, de biztosan javítottam 22 helyet.😊
Downhill!!
Egyébként Lóri és én is kiestünk, nem sokat vesztettél - viszont ha úgy nézzük, hozhattál volna rajtunk sokat...

Elmentem báttyámmal bringázni mondom kb 21:20 körül visszaérünk! Felmentünk a Fogaskerekühöz kajálni és kb 20:00 körül elkezdett szakadni az esõ. A kocsi meg pesten a Kinizsi utcánál állt😄
Ugyhogy több mint egy óra ülés után felhivtam apámat, hogy jöjjön oda. Vissza vitt a kocsihoz aztán visszaautoztam a bátyámért és a bringákért! Most értem haza. Szóval rohadjon meg ez a szemét idõjárás! Ráadásul full utolsó leszek a bajnokságban igy! Szóval 2 kihagyott futam meg ezek a remek helyezések.. No comment!
Downhill!!
Nemtudom hogy próbáltad-e az eredetit de azzal úgy nagyjából 96%-on lehet menni nagyon lassan rajtol,az 1-esben túl hamar fékez,2-esben meg erosen gyorsul és a 3-4-esben kozépen az is kisodródik így be tudsz szúrni mellé,egyébként azt is sikerult valamennyire javítani így ha inkább azt tartjátok jobbnak feltoltom 😊
Itt a komplett pálya tehát aki már letoltotte az cserélje ki,100%-on használható 😊
Ezt alkalmazhatnánk akkor is ha ledob valakit a szerver,sárgát adsz és várunk ha sikerul addig visszajonnie akkor visszamehet abba a korbe ahol addig volt,csak a helyezést veszítti el.
Egy kérdés, bár lehet, hogy butaság, csak az rFactorból kiindulva a szerver csak a maximális segítségeket határozza meg, azon belül magamnak választhatok akár rosszabb körülményeket is. Például ha engedélyezve van az ABS attól még én mehetek ABS nélkül.
Tehát a kérdés: ha a szerver sérülés moderate, de nekem amúgy single-ben maximális sérülés van beállítva akkor multiban hogyan fogok törni?
!clear_black #74
!lap+ #74
Mi meg szintén berakhatnánk az autochatba egy "sárga!" szót hogy ne Pumynak keljen figyelni mindekire,így mi jelezhetjuk ha kicsusztunk stb. persze nem visszaélni vele és szintén dollár jel nélkul hogy nehogy véletlenul megjelenitsuk 😊))
A legutobbi és az eddigi versenyek tapasztalatai alapján én azt mondom hogy az 5% után ne legyen restart a moderate serulés szinte kizárja hogy mindenki kiessen a verseny elso felébe,a javított autóval meg lehet menni még ha motor hiba volt is.Az ilyen restart azért nem jó mert így aki esetleg nem kerult bajba elveszti elonyét és lehet hogy amikor o sérul akkor meg nincs újra rajt így ezzel hátrányba kerul,5% után megyunk lesz ami lesz alapon,azért van az AI is úgy széthúzva hogy a lassab autóval is legyen kivel versenyezni.
Vélemény?
Downhill!!