51527
-
B Lori #50366 Sajnos ez van,még ha oldalról értek ossze egymás mellett akkor is van hogy egy nagy borulás lesz belole,sott még az AI is valamennyivel érzékenyebb mint offline. -
#50365 Igazából a többiekhez sem tudsz olyan nagyon hozzáérni. A különbség annyi, hogy az ai a kisebb hibáinkat tudja korrigálni, míg mi az egymás hibáit nem annyira. Vagyis ha összeér a két autó az 99%-ban sárga zászló.
A másik dolog, hogy a netes játék miatt amikor azt hiszed, hogy van még fél méter a másik autóhoz akkor már nem biztos, hogy tényleg van. -
#50364 nah sorry, csak mostanság sok volt a meló, meg izé, szal enne még pár kérdésem. a netkód miatt tényleg még csak koccanni sem koccanhatok a másik emberkénet, mert az kapásból megforogna? ájh...
így elmarad a test-test elleni küzdelem nem? mármint ha tom, hogy hozzá se érhetek, lehet meg se próbálom azt amivel azért még lehet a valóságban is lenne esélyem megelőzni a másikat. -
#50363 Én is. -
B Lori #50362 http://www.insidesimracing.tv/ -
B Lori #50361 én is :) -
#50360 Na akkor szavazzunk h mi legyen! Én a rendes futamra voksolok! -
#50359 Nekem 8.. Csak egy ötlet volt.. Mivel beértük majdnem az igaziakat..
De mehet a cola is.. -
B Lori #50358 Ha esetleg megjelennének a régi HNR tagok akkor lehetne AI nélkul :)) -
B Lori #50357 Akkor jó ha lehet saját,én szerveren nem voltam mert mondom semit nem tudok róla,hogy mit hogy mikor kell bekapcsolni,DMP setupok megvannak csak azt se tudom hova kell rakni hogy be lehessen tolteni :))
Igen,azt el is felejtettem az UK RACE-t én raktam bele 5% kevesebb a huto takarás mivel nagyon melegedett és a 2-es fokozatot csokkentettem a rajt miatt,más változás nincs. -
#50356 Szerintem se sok értelme az all-starnak, főleg így ai-val, anélkül meg kevesen vagyunk. -
B Lori #50355 Nálunk nincs értelme,de ha lesz 1 millió akkor megyek,még akkor is ha forintba mérik :D -
#50354 Azért azt ne mondd, hogy semmi értelme. 1 millió usd neked semmi? -
#50353 Időm szinte semmi, de amikor van akkor szoktam próbálgatni. AI felejtős, de egy normálisabb szerveren elvagyunk akár tizen is. Nekem is egyre jobban tetszik, bár csak az alap setupokkal megyek.
Amúgy semmi különös, itt is lehet IP alapján szervert csinálni, sőt, elvileg csak így;)
NR: mentem ezen a pályán pár kört, jobbnak tűnik mint a revamped. A 97% is okés, bár csak az UK race setuppal próbáltam, gondolom azzal mennénk. -
B Lori #50352 Zoli,az ARCA-val hogy álsz? Tegnap megint próbálgattam kicsit az NR után az USA Speedway-en,hát kellett egy kis ido hogy be tudjam venni rendesen a kanyart de tetszett,ez a pálya jó lesz egy próbaversenyre,az AI viszont teljesen reménytelen eset tehát csak nélkuluk :))
Csak az gond hogy teljesen hulye vagyok ehhez a ISI dologhoz,nem tudom mi hogy mukodik,hová kell rakni,majd MSN kell tartanod egy kis iskolázást :D -
B Lori #50351 Ja,sárga falak meg a korok száma,amúgy amit feltoltottem az a safer féle verzió.
Szerintem az All-Star-nak nálunk semmi értelme,max gyakorlásnak,ha már extra versenyt akarunk akkor lehetne mondjuk 90-es Mod egy retro pályán pit sebesség nélkul vagy az új Nationwide Mod-al egy olyan pályán ahol nincs Cup verseny vagy valami ilyesmi :) -
#50350 Van revamped 2007, meg All Star 2007 is.:) (gondolom a kettő közt csak a grafika a különbség)
Amúgy ha akarunk All Star-t akkor esetleg lehet egy köztes megoldás, vagyis az, hogy csütörtökön kóla 600 és egy másik napon az All Star. Persze akkor ahhoz új ai-kat kellene választani, meg aztán a mostani mezőnyünk is annyi mint a valóságban az All Star mezőny, szóval olyan nagy különbség nem lenne. Lehet, hogy nincs sok értelme.
Egyedül az lenne benne a jó, ha a kvalifikációs rendszert meg lehetne úgy oldani mint a valóságban, de az meg úgysem megy... -
B Lori #50349 97% ez a legújabb,ha nem tetszik mehetunk ez eredetin :) -
B Lori #50348 LOWES NIGHT
Én inkább a kólát választom,itt a pálya hozzá :)) -
#50347 Na akkor csütörtökön allstar-ozni akartok? :P -
B Lori #50346 Bocs,nem tudtam hogy neked ilyen van :) -
B Lori #50345 TVU-Wheels most megy eloben a CTS verseny Mansfield short track :)) -
#50344 Hát ezt az infót nemtom honnan szedted, de 10Mbit-es feltöltési sebességgel simán elbírná a 42 emberes mezőnyt is :) -
#50343 Gordon névvel a szurkolók szavazataiban bízni nem életbiztosítás. -
B Lori #50342 Ez a 30 hely jó is lenne mint maximum látszám hiszen 20 fix AI van és 10 nél tobbet nem nagyon bír el a szerver tehát 30-nál tobb induló nem lehet.
Ha valami csoda folytán tobben jelentkeznének akkor lehetne DNQ és a Top25-nek biztos indulás :D -
B Lori #50341 Egy pillanat,neked be is kell jutni tehát egy 20 koros Showdown-t lenyomhatsz ha az elso 2 helyen végzel tovább léphatsz,esetleg beszavaztathatod magad a szurkolókkal :DD -
#50340 Ok de azért 4-en a 2x 25 is nem olyan nagy stori:D De ok mind1. nekem ugyis ok. -
B Lori #50339 Hát én nem sok értelmét látom,igazából 100 koros 4 segment,mi ugye 50%-ot megyunk így lehetne 2x25 kor és AI nélkul :) -
B Lori #50338 Úgy is lehet de gondoltam egy rovid verseny se ártana akár AI-nélkul is mert azokkal már gyakorolt offline és amit még nem ismer az hogyan viselkednek a humán versenyzok és mit engedhet meg veluk szemben. -
#50337 Ugyis beértük őket! Szerintem érdemes lenne egy olyan verseny!
Nem kell ugy megalkotni mert bonyolult. Mennei kell egy 90 karikát azt agyő.. Aszthiszem annyi a 4 segment összesen. -
B Lori #50336 Ha van folos 1 millád mehetunk egy All-Star versenyt is :D -
#50335 Lowe'S Motorspeedway. De ez nem is számit bele a bajnokságba. Elvileg csak Allstar race:D
Mondjuk ezt nem beszéltük még meg, de az 100% hogy a következő pálya Lowe'S. Szóval arra készülj! -
#50334 oké, következő futamon a gyakorlás mellett döntök egyenlőre :)
mi is lesz a következő? elkezdek készülgetni :) -
#50333 Vagy feljön a gyakorlásra a futamok előtt és láthatja h mennek a dolgok. Max majd akkor eldönti h indul-e v sem, attól függően h mennyire érzi a pályát, ai-t, set-et stb. -
#50332 Jaja, azon voltam csak a 3as kanyar mindig kifogott rajtam hideg gumival, aztán mikor az utolsó előtti sárgánál rákenődtem a betonfalra és átment rajtam a mezőny akkor mondom najó, jobb a biztosabb 2. hely mint a kiesés (mondjuk akkor már esélyem se lett volna az egysoros rajt miatt) :) -
#50331 Igen, erre én is gondoltam h egységesen megkaphatnák a mondjuk 30. helyért járó pontszámot, h kapjanak is, de ne oan sokat h ne érje meg indulni :) -
B Lori #50330 A betyárját,azt hittem most lenyomod Zso-t,biztos csak sandbaggingozott :D -
B Lori #50329 A szezon kezdeténél én említettem ilyen provissional megoldást hiányzóknak úgy kb 3 versenyre tehát megkaphatnák az utolsó helyért járó pontszámot vagy valamivel kevesebbet,mondjuk ha 24-en voltunk akkor nem a 25-ik helyet hanem 26-ik,vagy még lejjebb,még ha a 43-ik helyért járó pontott az is tobb mint a semmi :)) -
B Lori #50328 20 fix AI+humán :)) -
B Lori #50327 NP :)
20 fix + a humán versenyzok,nem kell eredeti,legjobb lesz ha Pumy-val megbeszélunk egy idopontot próba versenyre és akkor kipróbálhatod milyen a csatlakozás meg a verseny,online annyival más hogy a másik humán versenyzoket nem lokdosheted mert sajnos a netkod miatt egybol kipordulnek,még a bump draft is csak egyenesben ajánlott de még ott is veszélyes.