51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • symbol
    ezt értem, de torrentz.com-on ott van az "arcasimracing" így írd be. ha meg tudod krekkelni, akkor jó a torrentes is. :)
    de most már mindegy, ha lejön holnapig
  • zolee145
    Ne bénázzál.:D Kilépsz-visszalépsz (kapsz új IP-t) és tölthetsz is.:)
    (feltéve, hogy dinamikus ip-d van...adsl)
  • gordon 24
    Nem az NR2003-ról van szó, hanem az Arca simracingről.. És nem tralálom torrenten..

Már 2 rész lent van szerintem holnapra le jön mind, csak ezeket a buzi időket ne kellene megvárni..
  • symbol
    őh, mértnem torrentről szeded?
  • gordon 24
    Sajna a rohadék rapides linkek miatt kb 3 hét kell mire lejön:D Utána esetleg:D
  • symbol
    nah kemény ez a pálya Oo
    megvallom őszintén egyenlőre hülyeség online próbálkoznom rajta :D
    martinsville, meg richmond már elég faszán megy, atom nagy feeling ez a fékez, kigyorst, fékez, kigyorsít... :) meg szép pályák nah :)

ez a lowes annyira nem jön be, rohadjon meg hogy 1280*1024*32 biten asszem négyszeres élsimitással is akad egy 3,2Ghzes gépen :D pedig amikor ez megjelet, ez egy 7600gtvel elég csúcs gép lehetett volna :)

szóval rágyúrok még a pályára, ha látom értelmét, holnap időben jelentkezem itt, aztán este kipróbálhatnák, ha csak valami rövid távon is. :) thx!
    egyébként jó versenyzést :P

jöhetnének rövidebb beszámolók :DD
  • zolee145
    Vagyok.:)
  • B Lori
    Jó,de elotte MSN mert még most se tudom mit hogyan :))
  • zolee145
    Kb 1 óra múlva ráérek. Többiek?:) Gondolom alap beállítással kéne menni.
  • B Lori
    Benne vagyok,mehetunk akár 2-en is :))
  • zolee145
    Fel a fejjel, én sem vagyok jobb. Igazábal szinte nem is lényeges a pont. Persze jobb lenne előrébb lenni, de attól még lehet jó a verseny. Újabban megszámolgattam az előzéseimet (jó dolog ez a kis statisztika program), és mondjuk nemrég egy 12-ik helyhez 24-ről előztem összesen 62-szer, miközben mondjuk Phoenixben 23-1-ig csak 54-szer. Még ha leszámítjuk a sárga alatti eseményeket akkor is látszik, hogy nem unatkoztam, viszont az is látszik, hogy az előrelépésnek a starthoz képest szinte semmi köze nincs az előzések számához.:)
  • zolee145
    Szerintem is mehetnénk. Így kipróbálhatnánk azt is, hogy egyáltalán működik-e a dolog...kb tudom a módját a szerver indításnak.:)
    Akár most hétvégén is, ha mindenki ráér.
  • B Lori
    Egyébként Pumy ha neked is megvan akkor egy próbaversenyt igazán mehetnénk már,feltéve ha tudsz csinálni szervert :))
  • B Lori
    Ha crack-re célzol akkor nemtudtam,amúgy simán mukodik úgy is ahogy Zoli írta,rajta a patch is :)
  • PuMy
    Köszi! Amúgy nemtom h figyeltétek-e de van kint az Arca-ból rendes "biztonsági" másolat :P
  • B Lori
    Grat :)
  • B Lori
    Hát ez igaz de attól még a versenyélmény meglehet és 1 hét múlva nyerhetsz,már készítem a szornyet,tegnap jelent meg a revamped változata,erre van saját raceline-om mivel itt is nehezen elozik egymást ezért felul kanyarodnak mint Phoenix-be
  • gordon 24
    Nem nagy tragédia de nézd meg a pont táblát:D Még az 1 millio dollárért sem fogok tudni küzdeni nem hogy a Chase-ért:D
  • symbol
    jó kis menet lehetett :DD
  • PuMy
  • B Lori
    Hát úgy nem csoda,pláne ha más szimmel is nyomod,kell egy kis ido míg megszokod.

Amúgy nem kell ebbol tragediát csinálni,úgy is Biffle lesz a bajnok :DD
  • gordon 24
    Hát srácok.. Elásom magam!
    Kilépek az sg-ről uj nik név kell:D Besározom szegény Gordon nevét.

Hihetetlen hogy nem találom a helyem idén.. Ma sem mult héten sem az ai val van bajom.. Egyszerüen nem birok az autóval.. (mondjuk mult héten nem rajtam mult)
    Az a baj hogy tavaly még egy csomó időm volt erre. Mostmeg a verseny elött egy órával szedem le a pályákat. Nincs idő gyakarolni stb...

Szóval kicsit kiábránditó.. Na mind1.. Majd lesz valahogy!! Nem adom fel!:D
  • symbol
    persze-persze :) csak a kíváncsiság hajt, de tényleg igaz, hogy egy kiegyensúlyozott teljesítménnyel, és boxtaktikával simán nyerő lehet az ember. :) saját tapasztalat, gyors gumizablás, szopás, és körhátrányban találás ai-val szemben :D
  • B Lori
    Ezt az oldalt felejtsd el,ez a versenyforma nem a hotlapról szól,lehetsz te akár 1 mp-vel is lassabb valakinél akkor is konnyen lehet hogy a 1.5-2 órás verseny után elotte végzel,foleg ha van ott még rajtatok kivul 20 autó :D
  • symbol
    nah oké, de ma még nem megy, sajna este melóznom kell mert napközben el kelett intéznem ezt azt. holnap már esélyes a dolog :)

majd időben jelentkezem, már nagyon kiv vagyok :)
    amúgy ez nr2003 rank elég jó, de azok a pályák melyekkel ti is toljátok, nincs is listázva benne. itten

csak hogy tudnám legaláb egy körön milyen vagyok :D nah majd hétvégén elválik :)
  • gordon 24
    Tökre ugy tünik mintha nekem menne:D Ez a szöveg.....
  • gordon 24
    Az mind1.. Egy versenyt szürke autóval is kibirunk..
  • PuMy
    Ott a pace car, az tuti szabad :DDD
  • zolee145
    Meg mondjuk kellene egy autó is.:)
  • PuMy
    Erről jut eszembe h 21:15 (nemtom ezt mé írom be mindig? :P) és 142 lesz az ip vége!
  • B Lori
    Ma már johetnél is,ott van lejjebb a pálya.
    A kulonbség "csak" annyi hogy nagyobb helyet kell hagyni egymás mellett mogott mint offline az AI-val és fegyelmezetten tartani az ívet és akkor így is lehet jó side-by-side csatákat vívni :)
  • gordon 24
    Akár ma is beléphetsz az edzésre.. Pumy megadja az ip-t és az edzésen tolhatod.. Aztán ha megy indulsz is..
  • PuMy
    Előbb gyere el 1-2 gyakra h lásd h mennek a dolgok, aztán ha úgy érzed akkor akár indulhatsz is. Ha nem akkor majd leegyeztetünk 1 tesztfutamot vmelyik napra.
  • symbol
    oé. benne vagyok :)
    csak akkor legyen eldöntve melyik pálya mikor :)
    meg akkor csak gyakorláson, edzésen vennék részt online, vagy gyakorló futamon? (talán ez lenne a legjobb mondjuk egy vzsonylag rövid "x" körös "akármi") csak hogy ha véletlen elbaszok valamit akkor ne feszítsetek keresztre kapásból :P
  • B Lori
    Szerintem 97% verheto :)

Még a setupot nézzétek meg,én nem kockáztatnám az eredetit a melegedéssel
  • PuMy
    Na akkor ezt még időben sikerült megbeszélni :) Lóri te nézted h kb mien erősségű ai ellen kéne menni?
  • gordon 24
    Akkor Cola:D
  • PuMy
    Gyere be 1 futam gyakorlására és próbáld ki mien online :)
  • HaZso
    Legyen a CocaCola, majd megyünk funrace-ként AllStar-t... mivel úgyis akarunk nyári szünetet, nem baj, ha kicsit előrébb vagyunk...
  • PuMy
    Petya, Zso, ti h voksoltok? A nekem8 vagy a nekem mind1 nem válasz :)