51527
-
#50406 ezt értem, de torrentz.com-on ott van az "arcasimracing" így írd be. ha meg tudod krekkelni, akkor jó a torrentes is. :)
de most már mindegy, ha lejön holnapig -
#50405 Ne bénázzál.:D Kilépsz-visszalépsz (kapsz új IP-t) és tölthetsz is.:)
(feltéve, hogy dinamikus ip-d van...adsl) -
#50404 Nem az NR2003-ról van szó, hanem az Arca simracingről.. És nem tralálom torrenten..
Már 2 rész lent van szerintem holnapra le jön mind, csak ezeket a buzi időket ne kellene megvárni.. -
#50403 őh, mértnem torrentről szeded? -
#50402 Sajna a rohadék rapides linkek miatt kb 3 hét kell mire lejön:D Utána esetleg:D -
#50401 nah kemény ez a pálya Oo
megvallom őszintén egyenlőre hülyeség online próbálkoznom rajta :D
martinsville, meg richmond már elég faszán megy, atom nagy feeling ez a fékez, kigyorst, fékez, kigyorsít... :) meg szép pályák nah :)
ez a lowes annyira nem jön be, rohadjon meg hogy 1280*1024*32 biten asszem négyszeres élsimitással is akad egy 3,2Ghzes gépen :D pedig amikor ez megjelet, ez egy 7600gtvel elég csúcs gép lehetett volna :)
szóval rágyúrok még a pályára, ha látom értelmét, holnap időben jelentkezem itt, aztán este kipróbálhatnák, ha csak valami rövid távon is. :) thx!
egyébként jó versenyzést :P
jöhetnének rövidebb beszámolók :DD -
#50400 Vagyok.:) -
B Lori #50399 Jó,de elotte MSN mert még most se tudom mit hogyan :)) -
#50398 Kb 1 óra múlva ráérek. Többiek?:) Gondolom alap beállítással kéne menni. -
B Lori #50397 Benne vagyok,mehetunk akár 2-en is :)) -
#50396 Fel a fejjel, én sem vagyok jobb. Igazábal szinte nem is lényeges a pont. Persze jobb lenne előrébb lenni, de attól még lehet jó a verseny. Újabban megszámolgattam az előzéseimet (jó dolog ez a kis statisztika program), és mondjuk nemrég egy 12-ik helyhez 24-ről előztem összesen 62-szer, miközben mondjuk Phoenixben 23-1-ig csak 54-szer. Még ha leszámítjuk a sárga alatti eseményeket akkor is látszik, hogy nem unatkoztam, viszont az is látszik, hogy az előrelépésnek a starthoz képest szinte semmi köze nincs az előzések számához.:) -
#50395 Szerintem is mehetnénk. Így kipróbálhatnánk azt is, hogy egyáltalán működik-e a dolog...kb tudom a módját a szerver indításnak.:)
Akár most hétvégén is, ha mindenki ráér. -
B Lori #50394 Egyébként Pumy ha neked is megvan akkor egy próbaversenyt igazán mehetnénk már,feltéve ha tudsz csinálni szervert :)) -
B Lori #50393 Ha crack-re célzol akkor nemtudtam,amúgy simán mukodik úgy is ahogy Zoli írta,rajta a patch is :) -
#50392 Köszi! Amúgy nemtom h figyeltétek-e de van kint az Arca-ból rendes "biztonsági" másolat :P -
B Lori #50391 Grat :) -
B Lori #50390 Hát ez igaz de attól még a versenyélmény meglehet és 1 hét múlva nyerhetsz,már készítem a szornyet,tegnap jelent meg a revamped változata,erre van saját raceline-om mivel itt is nehezen elozik egymást ezért felul kanyarodnak mint Phoenix-be -
#50389 Nem nagy tragédia de nézd meg a pont táblát:D Még az 1 millio dollárért sem fogok tudni küzdeni nem hogy a Chase-ért:D -
#50388 jó kis menet lehetett :DD -
#50387 -
B Lori #50386 Hát úgy nem csoda,pláne ha más szimmel is nyomod,kell egy kis ido míg megszokod.
Amúgy nem kell ebbol tragediát csinálni,úgy is Biffle lesz a bajnok :DD -
#50385 Hát srácok.. Elásom magam!
Kilépek az sg-ről uj nik név kell:D Besározom szegény Gordon nevét.
Hihetetlen hogy nem találom a helyem idén.. Ma sem mult héten sem az ai val van bajom.. Egyszerüen nem birok az autóval.. (mondjuk mult héten nem rajtam mult)
Az a baj hogy tavaly még egy csomó időm volt erre. Mostmeg a verseny elött egy órával szedem le a pályákat. Nincs idő gyakarolni stb...
Szóval kicsit kiábránditó.. Na mind1.. Majd lesz valahogy!! Nem adom fel!:D -
#50384 persze-persze :) csak a kíváncsiság hajt, de tényleg igaz, hogy egy kiegyensúlyozott teljesítménnyel, és boxtaktikával simán nyerő lehet az ember. :) saját tapasztalat, gyors gumizablás, szopás, és körhátrányban találás ai-val szemben :D -
B Lori #50383 Ezt az oldalt felejtsd el,ez a versenyforma nem a hotlapról szól,lehetsz te akár 1 mp-vel is lassabb valakinél akkor is konnyen lehet hogy a 1.5-2 órás verseny után elotte végzel,foleg ha van ott még rajtatok kivul 20 autó :D -
#50382 nah oké, de ma még nem megy, sajna este melóznom kell mert napközben el kelett intéznem ezt azt. holnap már esélyes a dolog :)
majd időben jelentkezem, már nagyon kiv vagyok :)
amúgy ez nr2003 rank elég jó, de azok a pályák melyekkel ti is toljátok, nincs is listázva benne. itten
csak hogy tudnám legaláb egy körön milyen vagyok :D nah majd hétvégén elválik :) -
#50381 Tökre ugy tünik mintha nekem menne:D Ez a szöveg..... -
#50380 Az mind1.. Egy versenyt szürke autóval is kibirunk.. -
#50379 Ott a pace car, az tuti szabad :DDD -
#50378 Meg mondjuk kellene egy autó is.:) -
#50377 Erről jut eszembe h 21:15 (nemtom ezt mé írom be mindig? :P) és 142 lesz az ip vége! -
B Lori #50376 Ma már johetnél is,ott van lejjebb a pálya.
A kulonbség "csak" annyi hogy nagyobb helyet kell hagyni egymás mellett mogott mint offline az AI-val és fegyelmezetten tartani az ívet és akkor így is lehet jó side-by-side csatákat vívni :) -
#50375 Akár ma is beléphetsz az edzésre.. Pumy megadja az ip-t és az edzésen tolhatod.. Aztán ha megy indulsz is.. -
#50374 Előbb gyere el 1-2 gyakra h lásd h mennek a dolgok, aztán ha úgy érzed akkor akár indulhatsz is. Ha nem akkor majd leegyeztetünk 1 tesztfutamot vmelyik napra. -
#50373 oé. benne vagyok :)
csak akkor legyen eldöntve melyik pálya mikor :)
meg akkor csak gyakorláson, edzésen vennék részt online, vagy gyakorló futamon? (talán ez lenne a legjobb mondjuk egy vzsonylag rövid "x" körös "akármi") csak hogy ha véletlen elbaszok valamit akkor ne feszítsetek keresztre kapásból :P -
B Lori #50372 Szerintem 97% verheto :)
Még a setupot nézzétek meg,én nem kockáztatnám az eredetit a melegedéssel -
#50371 Na akkor ezt még időben sikerült megbeszélni :) Lóri te nézted h kb mien erősségű ai ellen kéne menni? -
#50370 Akkor Cola:D -
#50369 Gyere be 1 futam gyakorlására és próbáld ki mien online :) -
#50368 Legyen a CocaCola, majd megyünk funrace-ként AllStar-t... mivel úgyis akarunk nyári szünetet, nem baj, ha kicsit előrébb vagyunk... -
#50367 Petya, Zso, ti h voksoltok? A nekem8 vagy a nekem mind1 nem válasz :)