NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolee145
Az eredetit, vagyis egy 2005-öst próbáltam, a tegnapi papy-ai-val, 100%-on. Esélytelen volt...ezek szerint nem véletlenül.😊
Setup? Eredeti uk marad?

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Hú de szoros,Zso érdemel egy fair-play díjat mert megvárt hogy segítsen a draftal 😊)

RICHMOND-NIGHT

95-on is lehet de 94%-et javaslok,foleg a 3-4-es kanyarban ha belul mentek és szorosan mogottetek van az autó vigyázni,elég egy kicsit kisodródni már be is szúr,a fékezésre is ugyelni és tapadni az elottunk haladóra mert hátulról megkocogtatnak....jó gyakorlást <#vigyor2>

PuMy

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

gordon 24
😄DD az komoly..

Downhill!!

zolee145
Köszi! Átírtam, majd csütörtökön kiderül, hogy jó-e.

Itt is láttam, hogy beintik a sárgát, el is vettem kicsit a gázt, de felül nagy volt a hely, gondoltam nincs ott senki. Aztán az a kis füstpamacs már gyanút ébresztett bennem, de akkorra már odateleportált Pumy...és a többire már nem emlékszem.<#nevetes1>

gordon 24
BLori irta:

Online Draw Distance Problem

core.ini
net_use_mdm_bandwidth_for_tcp_ip=1
Change it to read:
net_use_mdm_bandwidth_for_tcp_ip=0

With this new setting the Data/Car Position is updateded a bit faster than the Default setting, and cars will No longer wiggle on screen or have that annoying wobble, ie, side-to-side warp in the turns.

core.ini
1.net_mdm_client_send_every=3
2. net_mdm_server_send_every=3
Change this to the following:
1.net_mdm_client_send_every=2
1. net_mdm_server_send_every=2

Downhill!!

zolee145
Greg Biffle...ha jól emlékszem.😊

Viszont kellene egy kis segítség:

A drawing distance (jól írom?) 100%, az elõttem látható autók száma 25. Mégis sok ilyen eset van, hogy egyszercsak kinõ a földbõl az orrom elõtt egy autó. Márpedig ha ezt az orom elõtt teszi úgy 50 méterre akkor 190mph-nál nincs sok esélyem kikerülni.

gordon 24
😄 Jobbulást!!

Jahh de azt mondom érted hogy 1x nem sikerül oké! Na de 3x!! hihetetlen..

Ki nyert?

Downhill!!

HaZso
Jobbulást :-D

zolee145
Egyszer láttam, hogy eltûntél mellõlem. Már offline is rájöttem, hogy nem egyszerû vigyázni, hogy be ne tegyék mellém a kocsi orrát viszont a sárga fölött is tartani a gépet. Ráadásul felül is elég gyorsan lehetett menni, szóval azt találtam ki, hogy eltéblábolok felül amíg 10 körön belülre nem kerülük aztán irány lefelé, és megpróbálok valami jó helyezést összeszedni.
Na ehelyett vagy 30 körrel a vége elõtt helikopterbe tettek és most a közeli kórházból írok.<#nevetes1>

Nem láttam de gondolom a vonala alá mentél,kurva nehéz volt,tobbet néztem a tukrot mint elore,ha tartani akartad oket akkor a vonal volt a veszély,ha meg kicsit felmentél beszúrtak....de akkor hogy is lett a vége akkor is azt mondom jó volt így versenyezni 😊)

gordon 24
Hát wazze!! Ezt nem hiszem el!! Ráadásul 3x ugyan azt a hibát elkövetni! Komolyan mondom ugy megy az utobbi idõbe mintha soha se játszottam volna ezzel a gamevel.. Vicc az egész!

Downhill!!

PuMy
Szerver a szokásos idõben indul (21:15), ip vége 130 lesz!

Gondoltam,csak azért toltottem fel hogy más is kipróbálhassa 😊)

zolee145
"Áttom írni kösz"

Most hencegsz?<#nevetes1>

PuMy
Áttom írni kösz, ennyire még azé képes vagyok még ha nem is láccik 😄

TALLADEGA-TR UPDATE

Fel is toltottem,csak ki kell cserélni 😊

Igen

vehicle_aero_to_aero_drag = 0.11 ;0.13
vehicle_engine_to_engine_power = 0.11 ;0.07
vehicle_chassis_to_traction_circle = 0.11 ;0.05

PuMy
Oké, ez a sor az ugye?
vehicle_aero_to_aero_drag

zolee145
Jaja, éppen figyeltem. Folyamatos 3 sor, aztán jön a negyedik és már mennek is a falra.

A mezonyt 0.11-re legalább szétt kellene húzni,ha kevesebb állandóan 3 sorban mennek és elég hamar balesetet csinálnak,legalábbis én 3x elindítottam oket és mindig sárga lett a vége.

PuMy
Nem, az utolsó beállításon hagytam és elfogadhatónak tûnt.

zolee145
Lesz valami módosított papy_ai vagy az eredetivel megyünk?

oneal1
köszi, már jön😊

!Forza Ferrari!

HaZso
HaZso
Sokat.

zolee145
Ment egy pü.😊

oneal1
köszi!

NEm leszek otthon köv hétig, itt meg nincs kormány...😊
Megnézem majd a replayt, tuti segít.

ehh😄 akkor van még mit javítani...😄 Kiváncsi leszek hogy a setup mennyit számít

!Forza Ferrari!

Szerintem úgy jobb lesz ha kicsit szétszakad a mezony tehát nyugodtan átírhatod,de azért jobb ha meg is nézed mivel minden pálya más,ez a AI erosségre is vonatkozik,egyébként úgy emlékszem 103% volt Daytona-ba.

HaZso
Mi az, hogy csak jövõ hétre, kb 2 óra alatt le lehetne tölteni :-)
A Nascar Racers oldalon (is) található UK és UK_V1 setuppal 36.7xx - 36.8xx körül volt most a best...
Itt a replay, remélem, segítek vele...

PuMy
Szerintem nem, max a 3 ai értéket kell átírni 0.13-ra ahogy daytonába mentünk. Arra véletlenül nem emlékszik vki h mien erõsségû ai ellen mentünk ott?

oneal1
na most elindult a demo...😊

jövõhétre meg lesz a program.

PRóbálgattam kicsit. Hát szép meló lesz beleszokni ebbe a nascarba.De ha a GPl be ment akkor remélem itt is menni fog😊
Setupoláshoz nincs esetleg valami leírás?Igy elsõre elég idegen, meg ugye gondolom egész máshogy kell állítani a kocsi bal és jobb felét.

Michigani pályán milyen idõt mentek a bajnokságban?

!Forza Ferrari!

Akkor ez azt jelenti hogy az AI-t nem is kell állítani? 😊

PuMy
Most nézem h Lórié volt az 50000. hozzászólás a topikba 😄

PuMy
Megnéztük, szép meg jó meg új, de a set nem igazán jó rá. A kanyar közepére mindig felcsúszik az autó ha az alsóíven fordulsz, felülrõl be lehet venni, mondjuk. Kipróbáltunk pár módosítást is a seten, de ez se volt vmi sikeres. Ezé most a TR-en fogunk menni, mert arra jó a set, jó az ai stb. Majd a következõ Talladegára Zso megpróbál összeheggeszteni vmi setupot.

zolee145
Ja igen, a pit...nem mondtam, mert azt hittem én vagyok a hülye, de akkor nem véletlen volt, hogy az utolsó helyrõl indultam és nem ott volt a pit.😊

A pálya a lényeg a tobbi részletkérdés,amúgy a revamped pályák nagyon jól és szépen meg vannak csinálva de az AI szinte használhatatlan,az elképzelés jó lenne hogy mennek felul,alul de sajnos ez nagyon hamar balesettel végzodik.
Van egy olyan érdekesség is hogy a pit helyeket az igazi választás szerint helyezték el tehát nem sorban megy 1-2-3 stb. 😊
Akinek ez nem tetszik benne van egy másik track ini "normal pitselection" elnevezéssel,csak átt kell nevezni 😊)

Jó lenne ha a tobbiek is véleményt mondanának hogy ne az utolsó pillanatban keljen álligatni az AI-t,ja és setup is kellene 😊)

zolee145
Kipróbáltam amit linkeltél. Az ai nagyon veszedelmes. Szétszakad a mezõny. Az eleje ellen elig van esély, a vége meg még a draftból is lemarad. Jó, mondjuk ezen lehet állítani, gondolom.
Amúgy a pálya szerintem fasza, szépen lehet felül is menni.

Akkor melyik Talladega-n megyunk?

zolee145

oneal1
leszedtem a demo-t amig hozzájutok a teljeshez, de nem indul el...

Vista miatt lehet?

!Forza Ferrari!

PM ment!)

Alexease
Ha adsz egy cimet privatban, holnap kuldok egy biztonsagi masolatot (😄) postan.
oneal1
naa...kellett nekem anno letörölni...😊

warez oldalakon néztem de nem találtam, torrentet meg nem vágom...na de majd megkérek valakit hogy szedje le nekem.

köszi!!

esetleg ha valaki veszprémi kiírhatná nekem😉😄

!Forza Ferrari!

gordon 24
Sajnos az a helyzet! Hogy a Nascar jogokat az Ea birtokolja igy ezt a programot nem forgalmazzák már! Ráadásul a készitõ cég is megszünt!
Igy csak torrenten tudod warez versioba beszerezni, vagy ha szerencséd van egy két csere bere oldalon találhatsz!

A kiegészitések. Az a warezzel is müködik szinte minden. Egy patchet kell feltenni minden modot pályát stb-t fogad utánna. De elõbb szerezd meg, ha megvan ugyis segítünk!

Downhill!!

oneal1
hali!

Tudna valaki segíteni hogy honnan tudom beszerezni a programot, plusz kiegészítéseket hozzá?

Elõre is köszömöm!

!Forza Ferrari!

Felolem mehetunk a TR-en is,a legújabb a revamped verzió,itt is van tobb ív de még nem próbáltam.
http://revampedreloaded.com

zolee145
"Amúgy most szólok h nekem 3 év múlva nem lesz jó a csütörtök"

Akkor ki lesz a szerver?<#nemtudom><#nevetes1>

PuMy
Oké, de ha már itt tartunk akkor meik Talladegán fogunk menni? Egy oan kéne ahol jól lehet menni a felsõ íven is, pl mint a TR pályán 😊