51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • B Lori
    Mivel nálunk ez a versenyforma nem nagyon népszeru így valószinu kevesen vennék meg a GTR meg rFactor mellé de észak amerikába biztos más a helyzet.Tulajdonképpen az NR is csak azért volt népszeru mivel minoségben abban az idoben nem volt konkurenciája de ahogy elojott az Rfactor meh ilyenek egybol el is fogytak az emberek.
    Valószinu hogy aki tolunk befizet az iRacing-re az Late Model meg Modified autókat fogja licenszelni :))
  • symbol
    htá igen, mondjuk nyílván. gondoltam nem dobjátok csak úgy el féltávnál a bajnokságot :) kiv leszek mit fejlesztgetnek még rajta, mert hogy őszinte legyek, nem hinném hogy sokan megvennék a játékuk... :/
  • zolee145
    A váltás még odébb van. Épp azt beszéltük Lórival, hogy ameddig megy az NR szezon kapnak egy kis időt tőlünk az ARCA fejlesztői (). Hiányoznak még pályák, és esetleges javításokat is csinálgatnak. Ezután egy egészen jó cucc lehet belőle, amire érdemes váltani.:)
  • symbol
    hmhm. akkor viszont aktuálissá válhat az esetleges váltás..? :)
    de ennek örülök, ez jó hír, feltétlen ki kell próbálni ezt is :D
    nah megpróbálom futtatható szintre hozni :)
  • zolee145
    Az ARCA-val lehet püfölni egymást, természetesen ésszel, de lehet.:)
  • symbol
    hm.hm. a gáz csak az, hogy amogy írtátok, hogy az ai olyan amilyen, ergo ez csak neten. hm. bár ha itt lehet esetleg komolyabban test-test ellen, akkor zsír, bár nemrég azt mondtátok a net miatt ugye lehet nem akkora a távolság mint amekkora a másiknál, etc, így hiába előnye az a játéknak, hogy nem mindenből csinál tömegbalesetet, ha egyszerűen csak egy szar ai-vel lehet kihasználni
  • zolee145
    Milwaukee-t próbálgatom most a DMP setuppal. Elég stabil az autó, szépen lehet vele tartani a különböző íveket (kipróbáltam a belsőt, majd egy és két autónyi helyet hagyva belül), de baromira figyelni kell a gumikat.
    Úgy kell vezetni mintha tojásokon lépkedne az ember, és folyamatosan figyelni kell a gumik melegedését. Viszont marha jó.:)
    Egy megpördülés, és azonnal úgy elmelegednek a gumik, hogy utána szinte vezethetetlen. Tetszik.:)))
  • symbol
    sorry, olyan apró ez a privát üzeneted érkezett, hogy csak most látom. :)
    ezúton is köszönöm annak akinek :D és bocsi. :)
  • symbol
    előre is köszöntem természetesen :)
  • symbol
    nah nem találom normális változatban. szal valaki megdobhatna egy kis infóval. elég ha csak összemásolgatjátok az infot (ami eddig el lett küldözgetve) mit honnan kéne leszedni. :/
  • zolee145
    Semmi köze egymáshoz, tutira nem az a gond. Mindent úgy csináltál? lépésről lépésre? Inkább töröld az egészet, sé csináld végig újra.
    Az ide csatornát ne kapcsold vissza.
  • gordon 24
    Amit leszedtek a skacok az oké.. Ezt szedte le Zolee is..

Csak az a baj hogy nekem megvan az eredeti Rfactor ami ugyan ezen az elven müködik mint ez. Szerintem az kavar be neki..
    Szóval neked nem biztos hogy ezt csinálja majd..
  • symbol
    akkor te lécci ne írd le mit honnan szedjek le :D
    nah majd utánanézek holnap délelőtt :D eddig egy játék se fogott ki rajtam ilyen szempontból :P ne is merészelje :D
  • gordon 24
    Hát aszem én ezt az Arca kérdést buktam.. Mindig előjön az hogy vásároljam meg. Lehet az Rfactor miatt? nem tudom.. Nem tudok vele játszani sajna...

• symbol
    nah húú. kösz ezt a beszámolót :)
    és igen, egy kis kocc, és tömegkatasztrófa. kiv leszek az iracingben mi lesz :) (tom én hajtogatom hogy kell az)
    majd még "elemzem" azokat a belső felvételeket is, kiv leszek énis észreveszem-e a különbséget számottevően. :)

Amúgy kezd menni a lowes night 06-os pálya, szal holnap erősen ki kéne próbálni. jah és egy problémám van még :D
    kiváncsiságbl felraktam a magyarosítást, a motorhangok sokkal jobbak lettek, meg megértettem egy két dolgot az én angolul tudatlan fejemmel.
    szal ez a magyarosított nascar online mehet?

nah. fraknkó. akkor most már megnézem énis crackesen azt az ARCA gamest. :) ha valaki tunda linket, leírást. a torrentes megvan, de nincs hozzá crack. plusz asztmondjátok az gáz ami ottvan.
  • gordon 24
    Hát nem tudom.. Letiltottam azt a szart is, de előjön hogy vegyem meg:D
  • zolee145
    Úgy csináltad ahogy írtam? mert akkor nem jön. Amúgy ott is le van írva ahonnan leszedted, igaz englisül.:)
  • gordon 24
    Zolee az elinditás hogy zajlik?? Mert kijön ez az ablak hogy vegyem meg mint Ractornál.. Tudsz egy ötletet rá??
  • zolee145
    Az nr-ben az a baj, hogy tudsz irreális dolgokat művelni. Pl maga a setup is az, ahogy hallottam az UK-val a valóságban nem lehetne menni. A fékezés, gáz adás nem olyan mint a valóságban, már amennyire meg lehet ítélni a belső kamerás felvételek alapján.
    ST-n a valóságban is belefér a másik püfölése, nem kell feltétlenül tömegbalesettel járnia egy érintésnek...elég csak Lia CTS győzelmére gondolni. NR-ben az a lökdösés tuti sárga zászló és mínusz 8-10 autó.
    Az NR-ben az ai az ami nagyon komoly, így offline is jókat lehet küzdeni, és online futamokon is lehet velük menni.
    Persze mondom mindez csak találgatás a felvételek alapján, mivel nem vezettem még stock car-t.:) Mondjuk van pár fickó akinek esetleg lehet hinni, Mcdowel, Junior, AJ. Ők már vezettek a valóságban is ilyen jószágokat, és szerintük jó a fizika az ARCA-ban.:)
  • zolee145
    Esetleg ha megvan a szerver mentés Pumynak és van ideje feltölteni valahova azt megnézheted. Látod majd ki hogy megy, mit hogyan csinál.
    Ettől függetlenül úgyis neked kell rájönni mit hogyan lehet. Ezt nem tudja neked senki elmondani.
    Pl régebben volt egy futam ahol a restartnál egyszerűen nem tudtam normálisan menni (sehol, de ott nagyon nem:D), elúszott a kocsi segge. Mondták a többiek, hogy ne bénázzak, padlógáz és akkor jó. Következő restart, padlógáz, és ugyanúgy bénáztam. Hiába tudod, hogy mi a baj, ha nem érzel rá mindegy ha elmondják is, hogy mit tegyél nem fog menni.
  • gordon 24
    Hát nem F1.. Pont azért jó:D
  • symbol
    zsír :D kössze :D jaja, boxkiállásnál mondja hogy kettes, 3500-as fordulaton, szal jah, vágom ez a tempó. de mondjuk hú. nehéz :D nem forma1 :) és ha 1secet buksz a bokszban, lehet elment mondjuk 6 helyezésed :D kemény lehet :D
  • gordon 24
    Nincs sebbeség limit gomb. Sőt kilóméter ora sincs az igaziba. A Tempot a fordulatból és a sebességi fokozatból tudják.

Tehát pl 4500-as fordul 2-esben az 45mph. Most mondtam egyet nem biztos, hogy ennyi.

A pálya..
    Nekünk is megvan a kilengés, és nyomjuk neki mint állat:D De a kilengést meg tudjuk fogni.. Sokszor van olyan nekem legalábbis hogy feneke surolja a falat, (nem neki megy csak surolja)
    De menni kell, mert megelöznek igen:D
  • symbol
    most akkor azt mondod, hogy az nr túl nehéz? mert ugye az hogy valami túl nehéz nem feltétlen reális is nemde? :)

amúgy üres pályán simán megy 40-60 fpssel. ha sokan vannnak előttem futranom akkor már csak 19-30 az kevéske. ha csak 5-6 autó van előttem akkor még élvezetes. de jah, lebutítom.
    szóval ez a pálya: lowes_night_SBP06
    két buta kérdésem lenne. sebesség limitáló ggomb itt basszus nincs? az igaziban sincs?

aztán nemtom ti hogy vagytok de ezen a pályán ugye a kanyarban nyomod neki mint az állat, merthát lehagynak. aztán kiérsz a kanyarból kigyorsítasz kicsit kis is leng, sodródik az autó a tempó miatt, aztán ilyenkor néha becsóvál az autó ami szopás, mert összeakadsz valakivel, és ilyen tempónál tudjuk mi a vége. szal ti hogy mentek, nyomjátok mint az állat, és már kurvára érzitek az autót, ezért nincs meg ez a "kilengés" kigyorsítás után/közben, vagy kevésbé nyomjátok, inkább türelem? gondolom mindkettő, plusz megszokás. :)
  • gordon 24
    Na legyütt!

Kérnék egy telepitési infot.. Mit tegyek??
  • B Lori
    Nekem dinamikus így nem is nyomoztam más lehetoség után,meg nekem is router van akkor valószinu nem is mukodne.
  • B Lori
    Van,ketto is de egyelore csak a DuQuoin van benne :)
  • gordon 24
    Van salak pálya? Vagy mi az az St lóverseny pálya stb???
  • Met
    ha nem dinamikus akkor firefox alá van plugin ;) csak én nem tudtam működésre bírni a router miatt valszeg
  • zolee145
    USA speedway-en, aztán Daytona, majd egy Dirt...utóbbin csak pár kör teszt.
    Nem olyan mint az NR. Úgy kell vezetni mint ahogy a belső kamerás videókon látod/hallod az igaziakat.
    Ha összeér az autó egy kicsit az nem veszedelem, ST-n faszán lehet kilincsen autózni. Daytonában próbáltam egy bump-ot, azt mondta Lóri nem volt nehéz megfogni az autót. Amúgy a felső ív sem egyértelműen lassabb, lehet ott is menni szépen. Ráadásul szerintem szépen lehet tartani az ívet is.
    Mondjuk én legyilkoltam a gumit ST-n, de majd megtanulok türelmesen gázt adni.
    Úgy tűnik, hogy közelebb áll a valósághoz mint az NR, már amennyire el lehet dönteni a videók alapján.:)
  • gordon 24
    Az zsir:D Na majd leszedegetem.. Már a 4 dik jön most.. Szóval végzek vele ma szerintem..
  • B Lori
    USA Speedway ami hasonlo Martinsville-hez,Daytona-ba pár kort amibol szinte egye se volt tokéletes pedig csak 180 mph korul mennek,aztán próbáltuk a lóversenypályát,hát az is egy nagy élmény,de foleg a fékezés kigyorsíttás,full gázt csak akkor adhatsz amikor már szinte egyenesbe van az autó kulomben megy a hátulja,vagyis olyan mint az igazi :)))
  • gordon 24
    Hol mentetek?? Milyen volt?
  • B Lori
    De szép ez is,ha akad csokkenteni kell valamit,egybként ez a COT mod is terheli eléggé a gépet,ha az autok részletességét lejjebb rakod szinte nem venni észre semmit de segítt az FPS-en,vagy ures pálya is akad?
  • B Lori
    fasza, ha minde jol megy holnap megint megyunk,kurva jó volt,megizzadtunk rendesen :D
  • B Lori
    Én azt leszedtem és nincs benn crack,ráadásul nem is mukodik,valami hiba van benne
  • zolee145
    Ott van, de nem működött.:) Persze lehet hogy már van valami okosság is, de egy hete még nem volt.
  • gordon 24
    Wazze!:D Igy jo.. :DDD
  • gordon 24
    Jahh. De nekem asszem nem dinamikus. Mindjárt megnézem hogy ha kikapcsolom a rootert mit csinál..
  • B Lori
    Ha van dinamikus IP-d akkor nem kell,kikapcsolod a routert majd vissza és kapsc uj IP-t :D