NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.rubbins-racin.com/forum/viewtopic.php?t=47332&highlight=
Na,mégse vagy egyedul a problémával és sajnos úgy látszik nincs rá segítség se,legalábbis itt nem írtak.

Ha még így nem próbáltad lehet megér egy kisérletet,uninstall,manuálisan a mappátkat is (gondolom Vista esetében is van) rakd újra majd rá a patch-et és utánna az exe-t és csak ezután elindítani tahát az alap verziót a másik exe-vel nem indítani.

oneal1
hát ez vicc komolyan. nem engedi h kikapcsoljam a nascar esetén ezt a .....t!!

senki nem játszik vista alatt?

!Forza Ferrari!

oneal1
megpróbálom megkeresni ezt a genyát ami kikapcsolja...

!Forza Ferrari!

oneal1
ez a hibaüzenet: az adatvégrehalytás megakadályozása funkció bezárta....

!Forza Ferrari!

oneal1
egyik pálya sem megy sajnos, és jaja mindig a drive nál.

most próbálom amiket írtál

!Forza Ferrari!

Szerintem elég ha a második pontot próbálod,ez elso csak a teljesítményt noveli vagyis tobb FPS ad Vista alatt.

Elméletileg lehet a Vista is hiszen a tort patch exe más mind az eredeti,ha még ezt nem csináltad próbáld meg.

Just installed this game on Vista last night and it works great. Two things you will want to do:

1- Go to control panel and the heading that says energy settings or something like that....change the energy settings to "High performance"-default is a low performance, energy saving mode.

2-Go to my computer and right click on the nascar .exe program and go to properties...then click on the compatability tab, then click run in compatability mode with windows XP Service Pack 2.

Ha ez se segítt akkor nemtudom,ilyen hibával még nem talákoztam,amúgy egyik pálya se mukodig test alatt se,és mindig a drive-nál lép ki?

oneal1
igen azt tettem. Nemtudom mi lehet a baj.

Vistával gondolom nincs gondja ha patch nélkül meg megy

!Forza Ferrari!

A patc után ezt a exet raktad rá "Nascar_Racing_2003_v1.2.0.1_NoCD.zip"?

oneal1
próbáltam újratelepíteni, patch nélkül megy, patch el nem:S

!Forza Ferrari!

oneal1
megõrülök...

betölti a pályát, ha rámegyek a drive ra akkor kilép a programból:S:S

!Forza Ferrari!

oneal1
aaaaaaaaaaaaaa jóhogy kell😊

várom a linke!köszi😊

!Forza Ferrari!

gordon 24
Car Of Tomorow! Magyarul azok az autok amivel idén mennek.
:

Downhill!!

oneal1
oké, köszi!

!Forza Ferrari!

oneal1
cot mod?😄 az mi?😄

!Forza Ferrari!

gordon 24
Igazából mind jó.. Én szerintem olyannal ami nem short track és nem superspeedway.
Aztán jöhetnek a short trackok és a superspeedwayek. De egyébként szinte mind1.

Downhill!!

gordon 24
Nincs mit! Jó ismerkedést😄

Aztán csak keményen! Ha kell majd cot mod, autok stb jelezd, aztán ha lesz idõm belinkelgetem az elérési utakat😄

Na jó éjt!

Downhill!!

oneal1
melyik pályának érdemes elõször nekiesni?

!Forza Ferrari!

oneal1
épp most csináltam meg😊 köszi😊

igy már megy a setup része is rendesen.

úgyhogy lehet nekiesek még ma az ismerkedésnek😊

!Forza Ferrari!

gordon 24
A Patchez az eredeti exe kell! Cd-rõl másold be neki. Majd utánna a patch Crackel crackeld meg!

Downhill!!

oneal1
nem engedi feltenni a patchet...
NR2003.exe is not valir previous version....

mit csinálokhatok rosszul?

!Forza Ferrari!

oneal1
most felteszem a patchet, de a currentbe eddig nem engedi, talán a patch után majd

!Forza Ferrari!

Az erosséget pályától fuggoen választom ki,Daytona-ba mondjuk erosebb akár 100% is használok setuptól fuggoen,road pályán meg 40-50%.
Damping 30
Latency 0

ADVANCED menuben a Steering Linearity 100% és a Boost Steering at Low Speed be van csekkolva.

Patch kell,a setupot ha berakod a pálya konyvtárába mukodnie kell a current alatt is,ha javítasz rajta akkor viszont el kell mentened egy általad megadott név alatt,kvalin teli tankal mennek.

zolee145
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9031776

29448-as hsz. Az a link legutóbb mûködött. Francia kommentár, viszont legalább nincs reklám.😊
Hírek is vannak, magyarul, igaz hozzászólás formájában, de legalább nem félremagyarázás mint a néhol megjelenõ cikkek.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

NP <#vigyor>

A kezdési idopont marad?

symbol
valaki tudna valami linket adni ahol vannak nascar hírek, lehet live nézni itthon is meg ilyenek? szabályok is érdekelnének 😊
most mondhatnátok olvasssak vissza, de kösz, ennyit inkább nem 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

oneal1
hali!

kis segítség kéne😊

beállításokkal lenne kis gondom.

letöltöttem a hnr rõl beállításokat de nemtudom használni õket mert csak a qual hoz és a race hez állítja be a current hez nem engedi azokat amiket leszedtem. Még nem tettem fel semmi patchet ilyesmit. Ez lehet a baj?
Másik hogy van amikor a benzin mennyiséget nem tudom állítani. ez valami szabály hogy 50 gallonnal kell menni qualon?

ha nagyon nagy hülyeségeket kérdeztem akkor bocs, de nem értek hozzá😊

köszi

!Forza Ferrari!

symbol
õ valaki tudna segíteni?
most elõvettem újra ezt a játékot, és a logitech driving force pro-t kezeli meg minden (bár néha elfelejti a pedált és a kormányt (jobbra balra) a gombok meg mûködnek rajta pöpecül...
de szóval még az ffb-t sem tudtam beállítani. valami ötlet? ti hogy nyomjátok?

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

PuMy
Csak szólok Zsonak meló miatt nem jó a csütörtök így kedden fogunk menni, remélem senki nem gond 😊

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

PuMy
Köszi! A rapidshare-rõl szedtem le mert onnan én eddig mindig tudtam 1.1 megával tölteni 😊

Hmmm,most próbáltam és nekem jon de feltolthetem a rapidra is,azért nem rakom oda mert akinek nincs befizetve elég szar leszedni.

zolee145
Hmm...szóval amit feldob letöltõ ablakot az nem jó...katt a Letöltés indítása feliratra. (nem tudom miért a html izé van a letöltõ linkben...)

zolee145
Richmond Night2007

Elvileg 90kb/s-el jön, és csak 90 nap letöltés nélküli idõszak után törlik.😊
(és remélem a jó fájlt töltöttem fel)

PuMy
Nekem azt írja h valszeg már törölték a fájlt. Pár nappal ezelõtt is próbáltam leszedni de akkor meg kurva lassan jött. Nem lehetne h a rapidshare-re töltenéd fel? Onnan legalább normális sebességgel jön és nem is törlik 2 nap után (pl az a cot mod ami oda raktam fel és belinkeltem ide még mindig fent van).

zolee145
Az a lényeg, hogy stabil legyen, és kiszámítható.

Amint újra elinditom az NR-t kipróbálom,legalább meglátom hogy neked milyen felelne meg.

I like short tracks <#vigyor>

zolee145
Na, próbálgatok setupolni. Stock car setupot nem nagyon csináltam, szóval kéretik véleményezni.

Richmond

zolee145
Keserves 200 kör lesz.😄 Még 94%-on is.😊)

zolee145
Kipróbáltam. Tényleg gyorsabb, nem is kicsit. Mondjuk gyakorolnom kell az UK-t, mert jelenleg egy kicsivel igaz, de gyorsabb vagyok a saját setupommal (mi mondjuk szintén az UK-ból van).

zolee145
Realisztikus, mert nekem tolató kamerám van.😛

gordon 24
Jogos!!😄

Downhill!!

De a két kormány se 😄

gordon 24
Nekem a kormány be van kapcsolva mert az aztán pláne nem realisztikus hogyha a rudat látod😄DD

A tükör viszont kasztnis😄

Downhill!!

Igaz hogy szokás kérdése...szerintem mivel a kormány nem úgy fordul ahogy a tied ezért zavaró lehet,a tukor is,igaz hogy így tisztábban látod az autókat de nehezebben tudod meghatározni hogy hol is van pontosan és hát nem realisztikus 😊)

Igen,benne van és jól kezelheto,ez a pálya más lesz mint az eredeti,mivel le lett aszfaltozva ezért gyorsabb.

zolee145
25-ik helyen vagyok a bajnokságban 5 DNF-el...egyéb kérdés?<#nevetes1>

Amúgy nem tudom, így szoktam meg.😊

Hogy a fenébe lehet bekapcsolt kormánnyal és ures tukorrel menni....<#zavart1>