51535

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • symbol
    vannak tiszta torrent oldalak is :DDD
    és oké, ezek kösz, nekem is szar a feltöltésem, msnen vagy?
    megbeszéljük hova tudnálak esetleg meghívni. a többit ott akkor lécci.

msn cím: [email protected]
  • Met
    lehetőleg privátba warezoljatok
  • Panther
    Nem a feltöltés ténye a gond, hanem, hogy csak 512-es sávszéllel megy az upload-om. De elkezdem feltölteni, aztán meglátjuk. :)))))

De a torent meghívó érdekelne. :)))
  • symbol
    ajhaj. pedig érdekelne, márcsak min. a kipróbálás végett is, érdekes mennyien istenítették anno. és télleg nem találtam máshol az 1.0.1-et :/

ui: díszes társaságunk jelezhetne, hogy kell nekik :D egy szó, és hátha feltölti/feltöltöd :) valahogy visszahálálnám :D
    (torrent meghívó kell esetleg? blabla :D)
  • Panther
    Az 1.1 azért nem indul, mert valszeg nem eredeti az exe fájlod. Ugyanis ellenőrzi. Az 1.0 más festésekkel is lett kihozva, szerintem már sehonnan nem tudod leszedni. Nekem megvan, valami 357 mega, ha többen is jelentkeznének feltölteném az ftp-mre.
  • symbol
    ő ez a GTP 1.1 b*szik elindulni :)
    a GTP 1.0-át honnan tudnám leszedni? :)
  • Panther
    Bezzeg, ha a Race DRiver:GRID-et hirdsette volna. Tudtad, hogy az a legjobb szimuláció a világon jelenleg?
  • Panther
    Itt egy lehetséges liga a RaceSimCentralon: Nascar-GTP
  • gordon 24
    Igen igy van! Pumy szokta inditani a servert és mi csatlakozunk hozzá..
    21 ai-ven és mi vagyunk a töltelék igy 25-ös a mezöny.

Egyébként Toya hirdette ezt sokáig, de nem jelentkeztek emberek rá.. Szóval ez van:D
  • Panther
    Éppen arról beszélek, hogy nem kap elég nyilvánosságot a dolog. HSW-n is lehetne hirdetni, szerintem Toya kitenné. A GTP meg azért jutott eszembe, mert a sport prototípusok mindig nagyonn vonzerővel bírnak. Akkor most úgy van, hogy valaki indít szervert a saját gépén?
  • gordon 24
    Oké.. De az se roszz.. És akkor már rá lehet beszélni őket egy egy NASCARRA is:D
  • B Lori
    De o a GTP-vel szeretne menni nem a NASCAR-al :)
  • gordon 24
    Figyi szerintem itt csak akkor lesz érdemi változás ha ujra lesz 15-20 ember aki jönne. Ráadásul server is kellene.. Szóval nem valószinű hogy lesz itt valaha még olyan "liga" esetleg egy másik játékkal ami ujra felkelti az érdeklődést.

Szóval hozz magaddal 15-20 embert :d és meg beszéljük..
  • Panther
    Szóval 4-5 ember, a többi meg AI. Ha meggondolnátok magatokat, akkor lehetne akár még egy weboldalt is indítani neki. A program viszonylag kicsi, fantasztikus az élmény, a mod meg szenzációs. Hát hiszen a Huttu-Duhan páros volt a szülőatyja. :)))
  • gordon 24
    Mi toljuk a Nascarral, de jo lenne igen. Csak az a baj hogy nincs ember:D 4-5 en meg minek? Mi is azért raktuk be z ai-t mert szeretjuk ezt a játékot és igy jo.. Bár ha 20 human lenne az volna az igazi..
  • Panther
    Látom, de nem sima Nascarra gondoltam. :))
  • zolee145
    Megszűnt, de feltámadt.:) A következő futam Dover.
  • Panther
    Gyerekek, tudom, látom, hogy a HNR megszűnt, de nem lehetne valamilyen módon egy bajnokságot indítani például a Team Redline GTP modjával például? Az 1.0-ás verzióra gondolok, ami még nem ellenőrizte az .exe-t és ha jól emlékszem a festések is eredetiek voltak benne.

Most újra feltettem a Nascar Racinget, meg a modot, mert kicsit elegem van már az ISI szimulációkból.
  • zolee145
    Jaja, most néztem, nyert, és vezeti a bajnokságot. Ezek szerint ennél sokkal jobb setup jelenleg nincs erre a pályára.:) Ez azért megnyugtató, mert az ilyen ligákban szoktak veszedelmes setupok lenni, ehhez képest egy valódi versenyző vélhetően valódi setupja működött a legjobban.:)
  • zolee145
    Megnéztem a replay-t, elég jókat meccseltünk.:)
  • B Lori
    Úgy látszik jól sikerult neki mert nyert,mindenestre megizzasztott engem is,utánna teszteltem ezt a Dover-t,hát volt egypár restart mire visszaszoktam :DD
  • B Lori
    DOVER

101% ahogy már írtam az AI felul kanyarodik mivel ezen a pályán is nehezen elozik egymást meg nem árt egy kis változatosság és úgy láttam Phoenix is tetszett,ha mégse akkor mehetunk ez eredeti pályán.Azt is beállítottam hogy a 70-ik korben menjenek cserélni mivel a próba alatt nekem is elkopott addigra,de lehet csak én voltam a béna,ha nektek tovább bírja lehet novelni a korok számát.
  • PuMy
    Csütörtökre megvan már a pálya h melyik verzióval megyünk? Már ha egyáltalán van belőle több verzió, de tuti van :P
  • zolee145
    Ennél csak kicsivel kell később kelnem.:D
  • zolee145
    aha:)
  • B Lori
    Ezt nekem is ki kell próbálni,vagy még?
  • B Lori
    http://www.onlineracin.com/
    Ma mennek ezen a pályán,itt elobe kozvetítik hajnali fél 4-kor :D
  • zolee145
    Namost nem tudom miért, de amikor megláttam mennyire elöl van a súlypont azt hittem, hogy jó kis biztonságos orrtolós. Nem. Nagyon finoman kell menni vele, de kb a 3-ik körben már rányomtam majd' 1 mp-et a dmp-s időmre.:))
    Persze ha sokat köröznék biztos közelednének az idők egymáshoz, de ez így első nekifutásra érdekes volt.
  • zolee145
    Most nézem, hogy Nashville-hez van Junior setup...asszem ki is próbálom.:)
  • B Lori
    Daemon-nál minden rendben van? én most vagyok MSN-en :))
  • B Lori
    MSN-en Zoli a neve :))
  • gordon 24
    Zolle neked mi az msn-ed?? Az email cimed beirtam de azon nem tudlak elérni. Vagy lehet már fent vagy nekem partnerként csak nem tudom hogy??
  • gordon 24
    Nem tudom elintézni. Kitöröltem mindent, ujra felraktam. És ugyan ugy kijön az ablak amivel semmit nem tudok kezdeni. Ugyhogy én nem arcázom egyenlőre.
  • zolee145
    Mióta nincs Alfa nem nagyon nézem.:(
  • B Lori
    Ha nem indítottad el a trial verziót akkor biztos nem lesz gond,mert elosszor nekem is kidobálta azt az ablakot és elég volt az uninstall :)
  • B Lori
    iRacing minoségben biztos hogy nem bukik és biztos jobb lesz mint az ARCA,viszont ez utóbbi már itt van és számunkra elérheto kedvezo formában míg az iRacing-rol szinte csak annyit tudunk hogy nem lesz olcsó de az elérhetoség sok embrenek szerintem nem csak a pénzen múlik,a nyelvtudást már említettem de olyan alapveto dolgot se tudunk hogy mikor hogy kivel milyen formában versenyezhetsz.
  • gordon 24
    Megnézem a Wtcc-t aztán felnézek.. Most zsir oto verseny lesz:D
  • gordon 24
    Jahh. Igen olvastam...

Az a baj hogy valószinüleg én basztam el azzal hogy elsőre nem tiltottam az ide 2. Na most viszont az a gond, hogy a win megjegyzi azt hogy nincs vagy van aktiválva a dolog. Igy mostmár nem lesz egszerü.

Rfactor topikba irtam hogy mondják meg hol jegyzi ezt a win meg( Egyszer mondták már csak elfelejtettem) Na és ha az megvan törlöm és akkkor ujra telepitem ahogy irtad.

Addig meg pihi...
  • zolee145
    Ha ráérsz gyere fel msn-re aztán megdumáljuk.
  • zolee145
    Írtam neked privátba:)