51527
-
#50486 Igen igy van! Pumy szokta inditani a servert és mi csatlakozunk hozzá..
21 ai-ven és mi vagyunk a töltelék igy 25-ös a mezöny.
Egyébként Toya hirdette ezt sokáig, de nem jelentkeztek emberek rá.. Szóval ez van:D -
#50485 Éppen arról beszélek, hogy nem kap elég nyilvánosságot a dolog. HSW-n is lehetne hirdetni, szerintem Toya kitenné. A GTP meg azért jutott eszembe, mert a sport prototípusok mindig nagyonn vonzerővel bírnak. Akkor most úgy van, hogy valaki indít szervert a saját gépén? -
#50484 Oké.. De az se roszz.. És akkor már rá lehet beszélni őket egy egy NASCARRA is:D -
B Lori #50483 De o a GTP-vel szeretne menni nem a NASCAR-al :) -
#50482 Figyi szerintem itt csak akkor lesz érdemi változás ha ujra lesz 15-20 ember aki jönne. Ráadásul server is kellene.. Szóval nem valószinű hogy lesz itt valaha még olyan "liga" esetleg egy másik játékkal ami ujra felkelti az érdeklődést.
Szóval hozz magaddal 15-20 embert :d és meg beszéljük.. -
#50481 Szóval 4-5 ember, a többi meg AI. Ha meggondolnátok magatokat, akkor lehetne akár még egy weboldalt is indítani neki. A program viszonylag kicsi, fantasztikus az élmény, a mod meg szenzációs. Hát hiszen a Huttu-Duhan páros volt a szülőatyja. :))) -
#50480 Mi toljuk a Nascarral, de jo lenne igen. Csak az a baj hogy nincs ember:D 4-5 en meg minek? Mi is azért raktuk be z ai-t mert szeretjuk ezt a játékot és igy jo.. Bár ha 20 human lenne az volna az igazi.. -
#50479 Látom, de nem sima Nascarra gondoltam. :)) -
#50478 Megszűnt, de feltámadt.:) A következő futam Dover. -
#50477 Gyerekek, tudom, látom, hogy a HNR megszűnt, de nem lehetne valamilyen módon egy bajnokságot indítani például a Team Redline GTP modjával például? Az 1.0-ás verzióra gondolok, ami még nem ellenőrizte az .exe-t és ha jól emlékszem a festések is eredetiek voltak benne.
Most újra feltettem a Nascar Racinget, meg a modot, mert kicsit elegem van már az ISI szimulációkból. -
#50476 Jaja, most néztem, nyert, és vezeti a bajnokságot. Ezek szerint ennél sokkal jobb setup jelenleg nincs erre a pályára.:) Ez azért megnyugtató, mert az ilyen ligákban szoktak veszedelmes setupok lenni, ehhez képest egy valódi versenyző vélhetően valódi setupja működött a legjobban.:) -
#50475 Megnéztem a replay-t, elég jókat meccseltünk.:) -
B Lori #50474 Úgy látszik jól sikerult neki mert nyert,mindenestre megizzasztott engem is,utánna teszteltem ezt a Dover-t,hát volt egypár restart mire visszaszoktam :DD -
B Lori #50473 DOVER
101% ahogy már írtam az AI felul kanyarodik mivel ezen a pályán is nehezen elozik egymást meg nem árt egy kis változatosság és úgy láttam Phoenix is tetszett,ha mégse akkor mehetunk ez eredeti pályán.Azt is beállítottam hogy a 70-ik korben menjenek cserélni mivel a próba alatt nekem is elkopott addigra,de lehet csak én voltam a béna,ha nektek tovább bírja lehet novelni a korok számát. -
#50472 Csütörtökre megvan már a pálya h melyik verzióval megyünk? Már ha egyáltalán van belőle több verzió, de tuti van :P -
#50471 Ennél csak kicsivel kell később kelnem.:D -
#50470 aha:) -
B Lori #50469 Ezt nekem is ki kell próbálni,vagy még? -
B Lori #50468 http://www.onlineracin.com/
Ma mennek ezen a pályán,itt elobe kozvetítik hajnali fél 4-kor :D -
#50467 Namost nem tudom miért, de amikor megláttam mennyire elöl van a súlypont azt hittem, hogy jó kis biztonságos orrtolós. Nem. Nagyon finoman kell menni vele, de kb a 3-ik körben már rányomtam majd' 1 mp-et a dmp-s időmre.:))
Persze ha sokat köröznék biztos közelednének az idők egymáshoz, de ez így első nekifutásra érdekes volt. -
#50466 Most nézem, hogy Nashville-hez van Junior setup...asszem ki is próbálom.:) -
B Lori #50465 Daemon-nál minden rendben van? én most vagyok MSN-en :)) -
B Lori #50464 MSN-en Zoli a neve :)) -
#50463 Zolle neked mi az msn-ed?? Az email cimed beirtam de azon nem tudlak elérni. Vagy lehet már fent vagy nekem partnerként csak nem tudom hogy?? -
#50462 Nem tudom elintézni. Kitöröltem mindent, ujra felraktam. És ugyan ugy kijön az ablak amivel semmit nem tudok kezdeni. Ugyhogy én nem arcázom egyenlőre. -
#50461 Mióta nincs Alfa nem nagyon nézem.:( -
B Lori #50460 Ha nem indítottad el a trial verziót akkor biztos nem lesz gond,mert elosszor nekem is kidobálta azt az ablakot és elég volt az uninstall :) -
B Lori #50459 iRacing minoségben biztos hogy nem bukik és biztos jobb lesz mint az ARCA,viszont ez utóbbi már itt van és számunkra elérheto kedvezo formában míg az iRacing-rol szinte csak annyit tudunk hogy nem lesz olcsó de az elérhetoség sok embrenek szerintem nem csak a pénzen múlik,a nyelvtudást már említettem de olyan alapveto dolgot se tudunk hogy mikor hogy kivel milyen formában versenyezhetsz.
-
#50458 Megnézem a Wtcc-t aztán felnézek.. Most zsir oto verseny lesz:D -
#50457 Jahh. Igen olvastam...
Az a baj hogy valószinüleg én basztam el azzal hogy elsőre nem tiltottam az ide 2. Na most viszont az a gond, hogy a win megjegyzi azt hogy nincs vagy van aktiválva a dolog. Igy mostmár nem lesz egszerü.
Rfactor topikba irtam hogy mondják meg hol jegyzi ezt a win meg( Egyszer mondták már csak elfelejtettem) Na és ha az megvan törlöm és akkkor ujra telepitem ahogy irtad.
Addig meg pihi... -
#50456 Ha ráérsz gyere fel msn-re aztán megdumáljuk. -
#50455 Írtam neked privátba:) -
#50454 Mi mi mi??? Hol mi?? -
#50453 Szerintem Petyának is menni fog, megvan a bibi.:) -
B Lori #50452 Akkor majd megyek megint hogy legyen kit legyoznod :)) -
B Lori #50451 "Valószinu hogy aki tolunk befizet az iRacing-re az NEM a Late Model meg Modified autókat fogja licenszelni :)"
A "nem" kimaradt :))
-
#50450 nah jah :D igen az iracingen most sok minden áll vagy bukik. biztos lehet saját bajnokságot is vagy nemtom, mert azért nem 40-en akarunk majd late model autókkal körözgetni az tuti...
"Valószinu hogy aki tolunk befizet az iRacing-re az Late Model meg Modified autókat fogja licenszelni :)"
ez meg száz :)
ha az iracing bukik akkor a jövő az ARCA. pláne ha majd jön az új rfactor 2, új motor, jobb fizika, szebb grafika etc. nah majd meglássuk. :) -
#50449 Igen, ha egyedül vagyok a pályán nincs ellenfelem.:D -
B Lori #50448 Látom nagyon belejottél :)) -
B Lori #50447 Az NR még egy jó idieg biztos marad mivel én szeretek full AI mezony ellen menni és lassan elkészul az új kedvenc CTS modom is :))
Viszont online saját bajnokságra AI nélkul ez a ARCA jó lehet,az iRacing még ha elérheto lesz is és áldozunk rá péznt saját bajnokságot nemhiszem hogy tudunk indítani,hacsak nem lehet azt is bérelni :))