51535

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • B Lori
    Igen,ugy látszik már nem elég a motor hiba most már a PC is szarakodik pedig olyan jól megcsináltam az AI-t és orultem hogy fasza verseny lesz
  • gordon 24
    Mi volt Lori?? Gép fagyogatott??
  • PuMy
    Bocsi, 61 az ip vége!!!!!!
  • zolee145
    Fékezetem, és egy elég fura ívet kezdtem el tartani. Szerintem az összes létező versenyvonalat kereszteztem.:D Kellett pár kör mire visszaálltam az NR-re.
  • B Lori
    Az AI rossz,vagy fékeztél a kanyarban?
  • zolee145
    Hehe, kipróbáltam...jó ha meglátom a kockás zászlót.:D
  • Panther
  • Met
    Papucs Ede beceneve Mamusz
  • Panther
    Giovanni, nem bírlak beazonosítani. :))) Mert van egy ilyen nicknevű srác a VSR race07 ligában is (GIO becenévvel), neked mi is a becsületes polgári neved?: :))))
  • Giovanni #50525
    Hát igen, de már túl vagyunk rajta. Élünk, virulunk egészségesen
  • gordon 24
    Jo annyi:D
  • Met
    azért azzal is tud gond lenni, nem is kicsi
    ugye Gio?
  • gordon 24
    :DD Jahh ez igaz.. És gond sincs vele..
  • Giovanni #50521
    Hát a snuci sokkal kevesebbet ugat
  • gordon 24
    Hát az egy kemény futam lesz:D Baszus me benéztem egy free servre gondoltam gyakorlok, a második kanyarig jutottam:D
  • gordon 24
    Jah lecserélted a Snacira mi?:D
  • Giovanni #50518
    A papucsot kikérem magamnak
  • Met
    akkor is egy papucsállatka vagy
  • Giovanni #50516
    Sok a meló, és a ház körüli munka :D Az asszonyt már rég lepattintottam :) Ismét szabad vagyok :)
  • Met
    eddíg még nem jött úgy össze a dolog
    értsd. az asszony nem engedi ;)
  • Giovanni #50514
    Legutóbb LFS ligában mentem az utolsó pár futamon, de most szünet van. Zsoéknak ígértem, hogy jövök NR-ezni, de eddíg még nem jött úgy össze a dolog (Mea Culpa). Úgy hogy most leginkább sehol sem megyek... Nem hoz lázba... lehet, hogy kiöregedtem :)
  • Panther
    Nem is indulsz most sehol?
  • Giovanni #50512
    Én ezt akkor csináltam, amikor endurance fun race-re készültünk. Aztán meg nem is indultam, de legalább betanultam a pályát :)

Nem hiszem, hogy megyek... Biztonsági másolattal nem is tudom, hogy működik e. Ráadásnak meg béna vagyok Race07 ügyileg :)
  • Panther
    A videó is jó nagyon. :)))Én anno a GTR2-höz készült változaton mentem Corvettel, de csak promo célokat szolgálkt, amikor még az Invictusnál akartam dolgozni. :)))

Jössz pau-ba a roncsderbire (race07)?
  • Giovanni #50510
    Jó kis pálya :)

NR2003 GTP MOD - Isle of Man uncute
  • Panther
    Gyerekek, Isle of Man ugye nem volt NR 2003-hoz? Úgy értem Jim pearsons nem engedélyezte a konvertjét, vagy rosszul tudom? Mert ISI motor alá nem engedte a konvertet, az más dolog, hogy van, de nekem itt bvan egy DVD-n NR 2003-hoz Isle of Man is...

Azért kipróbálom...
  • B Lori
    Igen.
  • Panther
    Arra a kikapcsolhatatlan mechanikai hibára gondolsz, amikor elszáll eghy-két fokozat?
  • B Lori
    toad=road :)
  • B Lori
    Jól meg van csinálva ez a GTP csak az NR a váltóhiba miatt nem a legjobb toad versenyzésre,habár HaZso amikor a H váltót használta a azt mondta nem szált el egy fokozat sem :)
  • Panther
    Na akkor, hátha megtetszik valamelyik kollégának, de az se baj, ha csak kellemes órákat fog szerezni:

GTP mod 1.0 az eredeti:

GTP mod 1.0
  • gordon 24
    Akkor mind1:D Most értem haz:D Látom elöbb kellett volna.. NA mind1.. Rakd ide a linket hátha kell valakinek:D
  • Panther
    Jókor, már feltöltöttem. :))) Éppen most.
  • Panther
  • Met
    nem is értem miért nem mész oda :DDD
  • gordon 24
    Fent van az egyik oldalon:D Direkt nem irom hol mert azt nem reklámozzuk.. Elküldtem privibe a linket. Szóval ne kinlodj vele!
  • Panther
    Az egyik cseh GTP ligában 34-en vannak, megpróbálok becsatlakozni:

GTP Liga
  • symbol
    a fenébe :D te tudod :) oké, félörök hálám :)
  • Panther
    Nem kell meghívni sehová, csak vicceltem, de feltöltöm a cuccot, el fog tartani egy ideig.
  • Panther
    Met kolléga...örülök, hogy látlak, PH-n nem nagyon vagyok mostanság.