NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.teamom3ga.com/Renders/chev_view.jpg
http://www.teamom3ga.com/Renders/toyo_viewer.jpg
Vezérlõpult-Hardver-Eszközkezelõ. Ott klikk a másodlagos IDE csatornára, majd felül klikk a Tiltás ikonra.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Pedig mindent megtettem: a hátsó felfüggesztés már dupla olyan kemény volt mint az elsõ, és totál hátul volt a súlypont, mégsem volt túlkormányzott, vagyis nem annyira mint az NR2003.
Nade majd meglátod, kb 1 óra alatt össze lehet hozni, hacsak nem betárcsázós neted van.😊
Viszont a Victory lane-re be lehet gurulni...igaz nincs ott a csapat.😊
ISI Engine ilyen ez van.. Race 07 nagyon jó játék, de abban is hülye az ai..
Downhill!!
Itt sajna egybõl. Ráadásul az is bebizonyosodott számomra, hogy az rFactor nem alkalmas igazán ovál szériák modellezésére, legalábbis nem olyan szinten mint az NR2003.
Ha jól megnézem a dolgokat végülis ez nem nyújt többet mint mondjuk az NROS-féle Sprint Cup mod, pedig az egy ingyenes cucc az rFactorhoz.
Asszem még várhatunk az NR2003 lecserélésével.
Az ai-t meg sem említettem, az teljesen road-osan viselkedik, vagyis ha kanyarban ráhúzunk elveszi a gázt. Persze ez nem lenne nagy baj, hiszen online versenyzésre készült a cucc...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már nincsenek huplik mivel le lett aszfaltozva,de olyan érzésem van hogy huplik nélkul is lesz mit csinálni 😄
Idõben a 2005 van a legközelebb a valósághoz, az nagyon durván tapad. Épp ezért kanyarokban szét is veri a kocsi alját.
A legjobb az lenne, ha a Revampedben meg lennének a huplik, az a pálya tetszene.😊
Ma este kipróbálom a revamped-et,egyelore ez az egyetlen ami a felújított pálya szerint készult.
Ez a pálya dobál a legjobban az eddigiek közül, és lassú is. Lassabb mint a Revamped.
Majd úgyis gondolom kipróbálod melyik milyen, részemrõl egy szavazat a Revampedre. Azon az UK egy kicsit alulkormányzott (gondolom az eredeti pályára készült), de nem rossz.
Csak Revamped. Betöltöttem a 2005-öshöz készült beállításomat és az ide rettenetesen túlkormányzott volt. Állítgatni kellett, hogy lehessen vele menni, és így lassabb is lett.
Viszont gyorsabb mint az eredeti pálya, ebbõl gondolom, hogy az UK-val itt is végigszántja az ember az autó aljával az aszfaltot.
A kulcsszó pedig futamon tényleg a türelem. Meg lehet õket elõzni, de csak egyesével.
Ez most csak a revamped vélemény? mert azt írod alakítanod kellett a beállítást hogy el ne dobjad és lassabb vagy,a végén meg azt hogy UK-val még nem próbáltad.Amúgy a 3 wide ezen a pályán is necces,turelem kell mert nehéz elozni,ha láttad az igazit megfigyelhetted hogy az elso mennyit kínlódott azzal akit le akart korozni.
Az egyesben nem megy a 3wide, pedig úgy kanyarodtam mint a valóságban, a belsõ kerék kicsivel a fehér vonal alatt, de lazán rámhúztak. Ennyi, nem fér el 3 autó, csak ha parkolni kell. Versenyben nem. Visszanéztem a lassítást, nem estem le az ívrõl, és már bõven mellette voltam, mivel az ai orra ment az ajtómnak.😊
Amúgy olyan nagy baj nincs vele, bár UK-val még nem próbáltam.
Na majd meglátjuk a 2008-as pályát...
Viszont az UK-val ezen csak 174-et mentem.😄
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Amúgy valami bibi még tutira van, mert a HH-n volt a legjobb kör 171.7xx, én meg mentem saját setuppal draft nélkül 176 fölött...szóval még nyomozni kell, hogy tényleg ugyanaz-e a pálya.
Ha õszinte akarok lenni magammal kicsi a sansz arra, hogy a két idõ ugyanazon körülmények közt született.😊
Próbálgattam...ahhoz képest, hogy szerintem a legszélesebb az aszfalt a tényleges pálya a legkeskenyebb.😊 Kemény lesz...
Egyébként azóta már kijott egy patch mert az alap tulajdonképpen egy Beta csak a nagy nyomás miatt kiadták mert már így is késtek 1 évet
Itt a hivatalos fórum akit érdekel informálódhat.
Igen ISI motor ez is.