51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Panther
    Giovanni, nem bírlak beazonosítani. :))) Mert van egy ilyen nicknevű srác a VSR race07 ligában is (GIO becenévvel), neked mi is a becsületes polgári neved?: :))))
  • Giovanni #50525
    Hát igen, de már túl vagyunk rajta. Élünk, virulunk egészségesen
  • gordon 24
    Jo annyi:D
  • Met
    azért azzal is tud gond lenni, nem is kicsi
    ugye Gio?
  • gordon 24
    :DD Jahh ez igaz.. És gond sincs vele..
  • Giovanni #50521
    Hát a snuci sokkal kevesebbet ugat
  • gordon 24
    Hát az egy kemény futam lesz:D Baszus me benéztem egy free servre gondoltam gyakorlok, a második kanyarig jutottam:D
  • gordon 24
    Jah lecserélted a Snacira mi?:D
  • Giovanni #50518
    A papucsot kikérem magamnak
  • Met
    akkor is egy papucsállatka vagy
  • Giovanni #50516
    Sok a meló, és a ház körüli munka :D Az asszonyt már rég lepattintottam :) Ismét szabad vagyok :)
  • Met
    eddíg még nem jött úgy össze a dolog
    értsd. az asszony nem engedi ;)
  • Giovanni #50514
    Legutóbb LFS ligában mentem az utolsó pár futamon, de most szünet van. Zsoéknak ígértem, hogy jövök NR-ezni, de eddíg még nem jött úgy össze a dolog (Mea Culpa). Úgy hogy most leginkább sehol sem megyek... Nem hoz lázba... lehet, hogy kiöregedtem :)
  • Panther
    Nem is indulsz most sehol?
  • Giovanni #50512
    Én ezt akkor csináltam, amikor endurance fun race-re készültünk. Aztán meg nem is indultam, de legalább betanultam a pályát :)

Nem hiszem, hogy megyek... Biztonsági másolattal nem is tudom, hogy működik e. Ráadásnak meg béna vagyok Race07 ügyileg :)
  • Panther
    A videó is jó nagyon. :)))Én anno a GTR2-höz készült változaton mentem Corvettel, de csak promo célokat szolgálkt, amikor még az Invictusnál akartam dolgozni. :)))

Jössz pau-ba a roncsderbire (race07)?
  • Giovanni #50510
    Jó kis pálya :)

NR2003 GTP MOD - Isle of Man uncute
  • Panther
    Gyerekek, Isle of Man ugye nem volt NR 2003-hoz? Úgy értem Jim pearsons nem engedélyezte a konvertjét, vagy rosszul tudom? Mert ISI motor alá nem engedte a konvertet, az más dolog, hogy van, de nekem itt bvan egy DVD-n NR 2003-hoz Isle of Man is...

Azért kipróbálom...
  • B Lori
    Igen.
  • Panther
    Arra a kikapcsolhatatlan mechanikai hibára gondolsz, amikor elszáll eghy-két fokozat?
  • B Lori
    toad=road :)
  • B Lori
    Jól meg van csinálva ez a GTP csak az NR a váltóhiba miatt nem a legjobb toad versenyzésre,habár HaZso amikor a H váltót használta a azt mondta nem szált el egy fokozat sem :)
  • Panther
    Na akkor, hátha megtetszik valamelyik kollégának, de az se baj, ha csak kellemes órákat fog szerezni:

GTP mod 1.0 az eredeti:

GTP mod 1.0
  • gordon 24
    Akkor mind1:D Most értem haz:D Látom elöbb kellett volna.. NA mind1.. Rakd ide a linket hátha kell valakinek:D
  • Panther
    Jókor, már feltöltöttem. :))) Éppen most.
  • Panther
  • Met
    nem is értem miért nem mész oda :DDD
  • gordon 24
    Fent van az egyik oldalon:D Direkt nem irom hol mert azt nem reklámozzuk.. Elküldtem privibe a linket. Szóval ne kinlodj vele!
  • Panther
    Az egyik cseh GTP ligában 34-en vannak, megpróbálok becsatlakozni:

GTP Liga
  • symbol
    a fenébe :D te tudod :) oké, félörök hálám :)
  • Panther
    Nem kell meghívni sehová, csak vicceltem, de feltöltöm a cuccot, el fog tartani egy ideig.
  • Panther
    Met kolléga...örülök, hogy látlak, PH-n nem nagyon vagyok mostanság.
  • symbol
    vannak tiszta torrent oldalak is :DDD
    és oké, ezek kösz, nekem is szar a feltöltésem, msnen vagy?
    megbeszéljük hova tudnálak esetleg meghívni. a többit ott akkor lécci.

msn cím: [email protected]
  • Met
    lehetőleg privátba warezoljatok
  • Panther
    Nem a feltöltés ténye a gond, hanem, hogy csak 512-es sávszéllel megy az upload-om. De elkezdem feltölteni, aztán meglátjuk. :)))))

De a torent meghívó érdekelne. :)))
  • symbol
    ajhaj. pedig érdekelne, márcsak min. a kipróbálás végett is, érdekes mennyien istenítették anno. és télleg nem találtam máshol az 1.0.1-et :/

ui: díszes társaságunk jelezhetne, hogy kell nekik :D egy szó, és hátha feltölti/feltöltöd :) valahogy visszahálálnám :D
    (torrent meghívó kell esetleg? blabla :D)
  • Panther
    Az 1.1 azért nem indul, mert valszeg nem eredeti az exe fájlod. Ugyanis ellenőrzi. Az 1.0 más festésekkel is lett kihozva, szerintem már sehonnan nem tudod leszedni. Nekem megvan, valami 357 mega, ha többen is jelentkeznének feltölteném az ftp-mre.
  • symbol
    ő ez a GTP 1.1 b*szik elindulni :)
    a GTP 1.0-át honnan tudnám leszedni? :)
  • Panther
    Bezzeg, ha a Race DRiver:GRID-et hirdsette volna. Tudtad, hogy az a legjobb szimuláció a világon jelenleg?
  • Panther
    Itt egy lehetséges liga a RaceSimCentralon: Nascar-GTP