51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Just B
    Syasztok! Kaphatnék olyan oldalcímeket amiket érdemes meglátogatni ha NR2003-om van? Előre is köszi
  • sajoati
    ex-eundrance-osok: 24 órás lemans-ra megyünk? nem mintha sokat gtp-ztem volna azóta, hogy isle of man, egyebek. :/
  • B Lori
    Egyébként szép verseny volt,rendesen megizzadtam mire lenyomtam Biffle és Gordont a 7-ik helyen :D
  • B Lori
    Arra gondoltam hogy talán mehetnénk az eredeti pályákon,legalábbis a revampedet hanyagolni,ezek nagyon szépen megcsinálják ezen a pályán is látszik de terheli a gépet,lehet nekiem is ezér szarakodik ennyit :)
  • HaZso
    Oké :)
  • PuMy
    Na sztem a videókártya melegedett túl, majd b@szok vele vmit jövő hétig.
  • B Lori
    Kelene az IP szám mert eltunt!!!
  • zolee145
    Nincs még szerver, vagy mégsem 240?:)
  • PuMy
    Szerverstart 21:15, ip vége 240 lesz!
  • Giovanni #50557
    Tényleg, a fényképeket elküldhetnéd, ha jók lettek :)
  • HaZso
    Ez iszonyat, jó újra látni
  • B Lori
    POCONO
    Nagyjából 100%-on jó,UK-V1 setup benne van,Zso ezt találta megfelelonek a sok kozul,pontosabban neki a V3 volt jó csak minket akar kimélni :D
  • Giovanni #50554
    Azért szívesen csapatnék vele :)
  • 72TSanyi
    Endurance-osok figyelmébe, na és persze mindegyikőtöknek, aki be akar fektetni egy ilyenbe: Mazda

Ez azért kockább, mint a GTP 1.0-ban lévő, de valami hasonló.....
  • B Lori
    Azt is figyelembe kell venni hogy ez egy Mod ami ráadásul nagyon eltér az eredetileg tervezett versenyformától de még a Trans-Am modtól is,a pályák is módosítva vannak és valószinu a GTP készítoi se az AI viselkedést helyezték elotérbe,ezt inkább csak online versenyzésre tervezték.Egyébként mint ahogy itt láthatod a NASCAR-ban is kell állítani az eredeti AI-t,ha mi ez UK setupot használjuk más a kanyarsebesség és a féktáv is,ha túl korán vagy késobb fékezunk mint az AI az nagyon balesetveszélyes foleg tomegben.
  • Panther
    A Race07-ben és már az előző race-ben is az AI elég durva. Lökdösődős. :)) Ha meg meglök, akkor annyi. Azt nem szeretném csak, hogy sz@rrátörjenek, mert egy GTP autó nem egy masszív Nascar csoda. :)))

Kösz a tanácsokat, majd próbálkozom beéőni őket. :)
  • B Lori
    Hát az agresszió annyit tesz hogy nem erolteti annyira ez elozést és kevésbé védi a poziciót de nagy változást ne remélj,ha helye van beszúr és a fékezést se oldja meg,úgy soha nem fog viselkedni mint az ISI AI.....szerencsére :)
  • Panther
    Én kifejezetten arra gondoltam, hogy az opponent managerben ha leveszem az agressziójukat minimálisra és minden tudásukat megnövelem, akkor fair módon fognak-e versenyezni? Van-e erről tapasztalatod...:)
  • B Lori
    Hát ezt így látatlanban nehéz megmondanom a GTP-ben meg pláne,mivel az AI NASCAR stílusban megy ezért ha nyakadon vannak jonnek jobbról balról és nem turik a kapubezárást,feltartást stb.ez ellen nem lehet tenni,a féktávot tudod novelni a track ini-be
    ai_decel_modifier = 1.00
    ha 0.99 akkor novekszik ha 1.01 akkor csokken a féktávjuk,ha nagyon eros lemehetsz akár 0.50-ig is,ezzel lagalább azt elérheted hogy féktávon békénhagyjanak ha te rovidebbet veszel :))
  • Panther
    Lori kolléga! Te nagy AI buherátor vagy. Kérdés: mit állítsak be, hogy az AI versenyképes legyen velemegy offline versenyen? Konrétan a GTP-re gondolok, de ott is ugyanazokata paramétereket lehet beállítani, mint a Nascarban.

A lényeg: ne lökdősődjenek, ne lökjenek ki minden féktávon. Egyenletes legyen a teljesítményük, nem baj, ha az egész banda a nyakamon van, csak fairül versenyezzenek. Az első lenne a legfontosabb. Ami az erősséget illeti, a 100%-os AI gond nélkül leverem szóval ezzel kéne kalkulálni.

Minden segítséget szívesen fogadok.
  • gordon 24
    A köcsög:D
  • zolee145
    Tényleg jó volt, bár a futamon egy kicsit gyengék voltak, a rajt utáni pár körben meg túl erősek. Gondolom ezen sokat nem lehet változtatni.
    Na szóval a jó kis 3-ik helyemről lökött ki Harvick, az első kanyarban restart után (megbosszulta a #42-t Watkins miatt?). Aztán a kis összeküzdött 6-ik helyemet is elcseszte Vickers, ekkor baromi ideges lettem, mert a külsőn feltartott, viszont nem tudtam belülre menni, mert ott a restart után túl erős ai-k előzgettek...szóval még örülhetek a top10-nek. Marha ideges lettem, meg is lökdöstem sárga alatt. Sisakdobás, verekedés elmaradt, mert egyrészt mennem kellett aludni, másrészt meg elszaladt, és eltűnt a szervíz kamionok közt, de majd a Pocono-i futamon ellátogatok a RedBull Toyota boxba...
  • B Lori
    A motor homérséklet a lényeg,nagy melegben 50% is sok,amúgy felfeléváltásnál nem vészes ha akkor váltasz amikor kivillan a piros,de túlmelegedés esetén már más a helyzet,visszaváltásnál viszont akár hidegen is tonkreteheted,itt szerencsére nincs semmilyen limiter tehát figyelni kell,ha láttad a DOT filmet ott is szó volt errol "amikor 9000 mutat és piros az már rossz" :D

• Panther
    Én nem tudom, hogy realisztikus-e, de 50%-os hűtőtakarónál? Azt különben sosem értettem, hogy mit is jelent a túlforgatás.....Akkor vált valaki, amikor már pirosban van/forog a motor? Mert rev. limiter van az ISI engine-nél és ha versenyre lejjebb veszed a motor fordulatszámát, akkor nem kell ilyen dolgoktól tartanod. De itt még arra is figyeljek, hogy a váltásom ne pirosban legyen? :))) Akkor viszont lőttek a gyorsulásnak.....

Mindent egybevetve persze élvezetes a dolog, nekem különösen.
  • B Lori
    Hát már nem egyszer elfustolt egy motor igaziból is a kvali bemelegíto kor alatt,ha túlmelegszik ráadásul road pályán ahol eléggé túlforgatod a váltások miatt nem anyira unrealisztikus :)
  • B Lori
    Ennek ahhoz semmi koze,mindem más megy rajta simán csak az NR szarakodik a kezdetektol fogva,offline tobbszor lefagy és fogalmam sincs miért,online szerencsére ritkábban,legutoljára Phoenix-ben volt ilyen gondom.

Ami az AI-t illetti valószinu túl sok gumikopást raktam de felolem lehetett volna tobb is mint 101%,az csak egy javaslat és azért rakom a pályát hogy teszteljétek,legalább most volt egy "konnyu" verseny veluk,majd Pocono-ra bekeményítek :D
  • gordon 24
    Hát szerintem zuzda lesz az tutti:D Ráadásul az a baj ha valaki elfékezi ott magát és meleted van akkor a te versenyednek is annyi. Ha gumi falnak neki mész, első lökös ugrik, és defekt ez szinte 100%..

Hát ha beérek már örülni fogok. Az nem is érdekel hányadik leszek..
  • Panther
    Este még lesz egy Glázser Bozsó autóbontó műhelye típusú paui futamunk. :))))
  • gordon 24
    Szerintem a Mechanikai dolgok nem igazán jok benne. De a fizika, és az élmény kárpotol!

A verseny elég jó volt ja.. De mikor fogok elmozdulni a full utolsó helyről nem tudom:D
  • Panther
    Remélem jót versenyeztetek. Nekem igazából, ami sosem tetszett igazán, vagy csak én nem tudtam kezelni a problémát, vagy túl könnyen kezeltem, az a mechanikai meghibásodások. Most tesztelgettem néhány kör erejéig sima Nascar autóval Infineonban és én valós időjárást használok. Láttam meleg van, mondom 50%-os hűtőtakarót használok. A motor 1 kört bírt ki, elfüstölt, utána megint. Őszintén szólva nem tudom ez mennyire realisztikus, de motort elfüstölni nekem még csak a nascarban sikerült. :)))) A GTP-ben például soha.
  • gordon 24
    Az nem jo! Jo verseny volt ja.. Én szépen feljöttem 7 dik helyre.. Majd zöld pit. Kimegyek kicsit gyorsabban értem be Black flag.. Mondom nem baj.. Bemegyek ujra.. Ahogy beértem sárga, nem vette el.. Aztán zöld ujra kimentem hogy letöltsem.. Na megvolt.. Kaptam 5 kört ez alatt. Innen semmi esélyem nem volt már.. De azért 19-diknek behoztam:D

Az ai tényleg fasza volt! De legközeebb 1% lehet rádobni.. Kicsit gyengék voltak. Igaz rajtnál nagyon erőszakosak meg az első körben is.. De utánna lasabbak.

A géppel meg nem tudom mit csinálj.. ARCA-n kivül tettél rá valamit multhét óta??
  • PuMy
  • B Lori
    Igen,ugy látszik már nem elég a motor hiba most már a PC is szarakodik pedig olyan jól megcsináltam az AI-t és orultem hogy fasza verseny lesz
  • gordon 24
    Mi volt Lori?? Gép fagyogatott??
  • PuMy
    Bocsi, 61 az ip vége!!!!!!
  • zolee145
    Fékezetem, és egy elég fura ívet kezdtem el tartani. Szerintem az összes létező versenyvonalat kereszteztem.:D Kellett pár kör mire visszaálltam az NR-re.
  • B Lori
    Az AI rossz,vagy fékeztél a kanyarban?
  • zolee145
    Hehe, kipróbáltam...jó ha meglátom a kockás zászlót.:D
  • Panther
  • Met
    Papucs Ede beceneve Mamusz