NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

symbol
persze-persze 😊 csak a kíváncsiság hajt, de tényleg igaz, hogy egy kiegyensúlyozott teljesítménnyel, és boxtaktikával simán nyerõ lehet az ember. 😊 saját tapasztalat, gyors gumizablás, szopás, és körhátrányban találás ai-val szemben 😄

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Ezt az oldalt felejtsd el,ez a versenyforma nem a hotlapról szól,lehetsz te akár 1 mp-vel is lassabb valakinél akkor is konnyen lehet hogy a 1.5-2 órás verseny után elotte végzel,foleg ha van ott még rajtatok kivul 20 autó 😄

symbol
nah oké, de ma még nem megy, sajna este melóznom kell mert napközben el kelett intéznem ezt azt. holnap már esélyes a dolog 😊

majd idõben jelentkezem, már nagyon kiv vagyok 😊
amúgy ez nr2003 rank elég jó, de azok a pályák melyekkel ti is toljátok, nincs is listázva benne. itten

csak hogy tudnám legaláb egy körön milyen vagyok 😄 nah majd hétvégén elválik 😊

gordon 24
Tökre ugy tünik mintha nekem menne😄 Ez a szöveg.....

Downhill!!

gordon 24
Az mind1.. Egy versenyt szürke autóval is kibirunk..

Downhill!!

PuMy
Ott a pace car, az tuti szabad 😄DD

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

zolee145
Meg mondjuk kellene egy autó is.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

PuMy
Errõl jut eszembe h 21:15 (nemtom ezt mé írom be mindig? 😛) és 142 lesz az ip vége!

Ma már johetnél is,ott van lejjebb a pálya.
A kulonbség "csak" annyi hogy nagyobb helyet kell hagyni egymás mellett mogott mint offline az AI-val és fegyelmezetten tartani az ívet és akkor így is lehet jó side-by-side csatákat vívni 😊

gordon 24
Akár ma is beléphetsz az edzésre.. Pumy megadja az ip-t és az edzésen tolhatod.. Aztán ha megy indulsz is..

Downhill!!

PuMy
Elõbb gyere el 1-2 gyakra h lásd h mennek a dolgok, aztán ha úgy érzed akkor akár indulhatsz is. Ha nem akkor majd leegyeztetünk 1 tesztfutamot vmelyik napra.

symbol
oé. benne vagyok 😊
csak akkor legyen eldöntve melyik pálya mikor 😊
meg akkor csak gyakorláson, edzésen vennék részt online, vagy gyakorló futamon? (talán ez lenne a legjobb mondjuk egy vzsonylag rövid "x" körös "akármi") csak hogy ha véletlen elbaszok valamit akkor ne feszítsetek keresztre kapásból 😛

Szerintem 97% verheto 😊

Még a setupot nézzétek meg,én nem kockáztatnám az eredetit a melegedéssel

PuMy
Na akkor ezt még idõben sikerült megbeszélni 😊 Lóri te nézted h kb mien erõsségû ai ellen kéne menni?

gordon 24
Akkor Cola😄

Downhill!!

PuMy
Gyere be 1 futam gyakorlására és próbáld ki mien online 😊

HaZso
Legyen a CocaCola, majd megyünk funrace-ként AllStar-t... mivel úgyis akarunk nyári szünetet, nem baj, ha kicsit elõrébb vagyunk...

PuMy
Petya, Zso, ti h voksoltok? A nekem8 vagy a nekem mind1 nem válasz 😊

Sajnos ez van,még ha oldalról értek ossze egymás mellett akkor is van hogy egy nagy borulás lesz belole,sott még az AI is valamennyivel érzékenyebb mint offline.

zolee145
Igazából a többiekhez sem tudsz olyan nagyon hozzáérni. A különbség annyi, hogy az ai a kisebb hibáinkat tudja korrigálni, míg mi az egymás hibáit nem annyira. Vagyis ha összeér a két autó az 99%-ban sárga zászló.
A másik dolog, hogy a netes játék miatt amikor azt hiszed, hogy van még fél méter a másik autóhoz akkor már nem biztos, hogy tényleg van.

symbol
nah sorry, csak mostanság sok volt a meló, meg izé, szal enne még pár kérdésem. a netkód miatt tényleg még csak koccanni sem koccanhatok a másik emberkénet, mert az kapásból megforogna? ájh...

így elmarad a test-test elleni küzdelem nem? mármint ha tom, hogy hozzá se érhetek, lehet meg se próbálom azt amivel azért még lehet a valóságban is lenne esélyem megelõzni a másikat.

zolee145
Én is.

én is 😊

PuMy
Na akkor szavazzunk h mi legyen! Én a rendes futamra voksolok!

gordon 24
Nekem 8.. Csak egy ötlet volt.. Mivel beértük majdnem az igaziakat..
De mehet a cola is..

Downhill!!

Ha esetleg megjelennének a régi HNR tagok akkor lehetne AI nélkul 😊)

Akkor jó ha lehet saját,én szerveren nem voltam mert mondom semit nem tudok róla,hogy mit hogy mikor kell bekapcsolni,DMP setupok megvannak csak azt se tudom hova kell rakni hogy be lehessen tolteni 😊)

Igen,azt el is felejtettem az UK RACE-t én raktam bele 5% kevesebb a huto takarás mivel nagyon melegedett és a 2-es fokozatot csokkentettem a rajt miatt,más változás nincs.

PuMy
Szerintem se sok értelme az all-starnak, fõleg így ai-val, anélkül meg kevesen vagyunk.

Nálunk nincs értelme,de ha lesz 1 millió akkor megyek,még akkor is ha forintba mérik 😄

zolee145
Azért azt ne mondd, hogy semmi értelme. 1 millió usd neked semmi?<#nevetes1>

zolee145
Idõm szinte semmi, de amikor van akkor szoktam próbálgatni. AI felejtõs, de egy normálisabb szerveren elvagyunk akár tizen is. Nekem is egyre jobban tetszik, bár csak az alap setupokkal megyek.
Amúgy semmi különös, itt is lehet IP alapján szervert csinálni, sõt, elvileg csak így😉

NR: mentem ezen a pályán pár kört, jobbnak tûnik mint a revamped. A 97% is okés, bár csak az UK race setuppal próbáltam, gondolom azzal mennénk.

Zoli,az ARCA-val hogy álsz? Tegnap megint próbálgattam kicsit az NR után az USA Speedway-en,hát kellett egy kis ido hogy be tudjam venni rendesen a kanyart de tetszett,ez a pálya jó lesz egy próbaversenyre,az AI viszont teljesen reménytelen eset tehát csak nélkuluk 😊)
Csak az gond hogy teljesen hulye vagyok ehhez a ISI dologhoz,nem tudom mi hogy mukodik,hová kell rakni,majd MSN kell tartanod egy kis iskolázást 😄

Ja,sárga falak meg a korok száma,amúgy amit feltoltottem az a safer féle verzió.

Szerintem az All-Star-nak nálunk semmi értelme,max gyakorlásnak,ha már extra versenyt akarunk akkor lehetne mondjuk 90-es Mod egy retro pályán pit sebesség nélkul vagy az új Nationwide Mod-al egy olyan pályán ahol nincs Cup verseny vagy valami ilyesmi 😊

zolee145
Van revamped 2007, meg All Star 2007 is.😊 (gondolom a kettõ közt csak a grafika a különbség)

Amúgy ha akarunk All Star-t akkor esetleg lehet egy köztes megoldás, vagyis az, hogy csütörtökön kóla 600 és egy másik napon az All Star. Persze akkor ahhoz új ai-kat kellene választani, meg aztán a mostani mezõnyünk is annyi mint a valóságban az All Star mezõny, szóval olyan nagy különbség nem lenne. Lehet, hogy nincs sok értelme.
Egyedül az lenne benne a jó, ha a kvalifikációs rendszert meg lehetne úgy oldani mint a valóságban, de az meg úgysem megy...

97% ez a legújabb,ha nem tetszik mehetunk ez eredetin 😊

LOWES NIGHT

Én inkább a kólát választom,itt a pálya hozzá 😊)

PuMy
Na akkor csütörtökön allstar-ozni akartok? 😛

Bocs,nem tudtam hogy neked ilyen van 😊

TVU-Wheels most megy eloben a CTS verseny Mansfield short track 😊)

PuMy
Hát ezt az infót nemtom honnan szedted, de 10Mbit-es feltöltési sebességgel simán elbírná a 42 emberes mezõnyt is 😊

zolee145
Gordon névvel a szurkolók szavazataiban bízni nem életbiztosítás.<#nevetes1>

Ez a 30 hely jó is lenne mint maximum látszám hiszen 20 fix AI van és 10 nél tobbet nem nagyon bír el a szerver tehát 30-nál tobb induló nem lehet.
Ha valami csoda folytán tobben jelentkeznének akkor lehetne DNQ és a Top25-nek biztos indulás 😄

Egy pillanat,neked be is kell jutni tehát egy 20 koros Showdown-t lenyomhatsz ha az elso 2 helyen végzel tovább léphatsz,esetleg beszavaztathatod magad a szurkolókkal 😄D

gordon 24
Ok de azért 4-en a 2x 25 is nem olyan nagy stori😄 De ok mind1. nekem ugyis ok.

Downhill!!

Hát én nem sok értelmét látom,igazából 100 koros 4 segment,mi ugye 50%-ot megyunk így lehetne 2x25 kor és AI nélkul 😊

Úgy is lehet de gondoltam egy rovid verseny se ártana akár AI-nélkul is mert azokkal már gyakorolt offline és amit még nem ismer az hogyan viselkednek a humán versenyzok és mit engedhet meg veluk szemben.

gordon 24
Ugyis beértük õket! Szerintem érdemes lenne egy olyan verseny!
Nem kell ugy megalkotni mert bonyolult. Mennei kell egy 90 karikát azt agyõ.. Aszthiszem annyi a 4 segment összesen.

Downhill!!

Ha van folos 1 millád mehetunk egy All-Star versenyt is 😄

gordon 24
Lowe'S Motorspeedway. De ez nem is számit bele a bajnokságba. Elvileg csak Allstar race😄

Mondjuk ezt nem beszéltük még meg, de az 100% hogy a következõ pálya Lowe'S. Szóval arra készülj!

Downhill!!