51527
-
#50606 Ok, a festést megoldom...Ma át is dobom Neked, csak majd írj egy elérhetőséget -
#50605 nekem8 -
#50604 Figyi igazából nem akarok olyan nagyon indulni, mert sose mentem még ilyen hosszu távú futamot.
Ráadásul a Gtp-t meg azon kivűl hogy 2 kört mentem valamikor vele nem is ismerem..
Igy csak tönkre tennem a többiek versenyét.
Azért irtam hogyha esetleg nem jönne össze a 3 ember akkor talán mennék de ugye nem eredeti az nr..
Szóval a legvégső esetben mennék csak, ha nem jön össze a létszám. -
#50603 sehogy, újra kell reggelni, ma estig. (ill. kedd reggelig.)
919-es lesz a számunk, ha tudtok Toyota festést küldeni mondjuk éjfélig, akkor Toyota, amúgy marad a Mazda.:)
de menni fog ez.
valaki 4. csapattagnak? -
#50602 Hagyd, ne tökölj a postával. Gordon írj nekem én Pesti vagyok könnyebben megoldható a tranzakció.
Gondoltam rá, hogy oda adom a serial-t de a lemez is kell ennek a rohattnak, vagy esetleg érdemes a yasu-t kipróbálni -
72TSanyi #50601 Olyat tudunk csinálni, hogy kölcsönadom a játékot. Ha van kedved indulni, írj mondjuk priviben, és add meg a címedet, ahova küldjem a játékot. -
#50600 Látom Te nagyon ráérsz éjjelente -
#50599 Toyota, moving forward :D -
#50598 öööö....ha a számot lenyúlhatták, akkor hogy vagyunk regisztrálva? Induljunk akkor Toyotával, nekem kb 2-3mp -el gyorsabbakat sikerűl vele a mazdás legjobb időmnél menni... -
#50597 Akkor mázolhatok újra...Ciki hogy új rendszerem van, a nyersanyag meg valahol a süllyesztőben :( -
#50596 Azt nézem, a 119 számot lenyúlták.. remélem, azért tudok még jelentkezni magunkkal. -
#50595 Az a baj, hogy a GTP 1.1 csak azzal indul. Nem tudom, azóta van-e erre "kerülő megoldás", ha be tudnád indítani valahogy, akkor nem feltétel az eredetiség. -
#50594 Oks, akkor megpróbálom betuszkolni magunkat, ha még jönne valaki 4.-nek, ne habozzon, ma még van esély jelentkezni. :)
(Sőt, 4. tagnak lehet, hogy később is.)
És akkor Mazda, Light class, mert ezzel vagyunk regisztrálva év eleje óta. -
#50593 Én is erre gondoltam pont... én voltam már 1x IMAX moziban, poén :) -
#50592 Asszem Cowek is :-) -
#50591 Nincs eredeti NR2003-om sajna.. -
#50590 1. Sajóati
2. Giovanni
3.
4.
Gyerünk gyerünk! Aki férfi és tud vezetni, az jelentkezik! -
#50589 arra én is odanéznék... -
#50588 Le Mans: legyen úgy, hogy ha vasárnapig jelentkeztek itt vagy priviben, meg esetleg egy 4. ember is (valaki? eredeti NR + GTP 1.1), akkor megyünk, amúgy nem.
(Valamikor a jelentkezést is le kell adni Briannek.) -
#50587 Felőlemm.. Én benne vagyok. -
72TSanyi #50586 Nem tudom hogy vagytok vele, de egy HNR találkozót az IMAX-ben is tarthatnánk. Még van pár hetünk, hogy megegyezzünk egy időpontban. -
B Lori #50585 Nemtudom voltál-e már IMAX-be de ennál nagyobb élmény már csak az ha eloben látod :) -
#50584 :D Ez igaz!.. Na majd megnézem moziba is...:D -
B Lori #50583 Az,csak az IMAX moziban nem ugyan az mint DVD-n :)) -
#50582 Ez most vadonatuj? vagy csak nálunk uj??
Nekem van egy ilyen Imax3d Nascar filmem amit a HNR-es srácok forditottak:D Ez ugyan az? Vagy nem az?:D -
B Lori #50581 THX! Bónuszpontokban nagyon gyenge vagyok,majdnem annyi mint a DNF -
B Lori #50580 http://www.imax.hu/filmek/nascar
Ezt feltétlenul nézzétek meg :) -
#50579 -
#50578 szerver start 21:15, az ip vége 191. -
#50577 Nemtom mi lehetett a gond mert azóta nem jelentkezett egyszer sem, remélem holnap se fog. -
B Lori #50576 Pumy,sikerult megoldani a problémát,lesz holnap vesreny? -
#50575 Csak láttam, hogy sokan így csinálják. Gondolom így nagyobb az esélye annak, hogy be is érnek :) Max ha valakinek van kedve jönni innen... -
#50574 A 2 csapatot hogy? Fejenként 12 óra vezetés? Sanyi helyett jönne valaki?
infók: www.oatas.net -
72TSanyi #50573 Jó 5let, lenne is hozzá kedvem, de mostanában még nem tudok rá időt fordítani. Szóval légyszi keressetek valakit a helyemre, ha úgy adódik, hogy indultok. Sok sikert! -
#50572 Jelentkezett tegnap valaki a HNR-re, ide iranyitottam;) Remelem idetalal;) -
#50571 Mi lenne, ha csinálnánk 2 csapatot ugyanazokkal a pilótákkal. Ahogy néztem, sokan ezt csinálják... -
#50570 Ha összejön a csapat, indulhatnánk :) Ha jól tudom Coweknek is viszket már a talpa egy kis gáznyomkodásra :) -
#50569 Kormány mindenképpen! Billel nem fogod tudni sajnos. -
#50568 Köszöntem szépen Egyébként kormánnyal ajánlott vagy jó a bill. is? -
#50567 hello,
alap: hsw.hu :)
alap2:
www.thepits.us
setupok
www.setup-guru.com
palyak
www.nr2k3tracks.com
meg meg ez is:
www.bhmotorsports.com