51527
-
#50646 Padlógáz, mindent bele!:) -
#50645 Gratula!! Vigyázzatok a Tragacsra!! -
#50644 Bocs, 7-ik hely -
#50643 Keserves kínok közt, nagy nehezen megkezdődött az idei Le Mans-i 24 órás futam. Jelenleg Cowek rója a mérföldeket az abszolút 29, kategória 6-ik helyén (sajna ennyi az össz induló a light-ban) Az elején rontott párat, de a kocsi sértetlen. -
#50642 Egyenlőre még az edzés folyik... Tesztelgetünk, finomítjuk a setupot.
Legjobb időnk: 3:33.9xx -
72TSanyi #50641 Hajrá HNR Light Team! Harcra fel!!! -
#50640 Egyenlőre 3:35.xxx, de kanyarokban béna vagyok. Meg 44 kocsival edzek 103%-on :) Úgy hogy néha van forgalom :) -
#50639 srácok, ti milyen időket mentek lemansban? ennyit mazdával is tudtam... 3:36.xxx
saját setup, de azért, mert Coweké nem nagyon tight volt. :) (azzal szerintem stabilabb autóban, de lassabban közlekednék.) -
#50638 Nálam is most ez volt a gond, de Vista alatt. Az segített egyenlőre, hogy 75%-ról levettem 60%-ra az előrelátás távolságát... (vagy mit) -
B Lori #50637 Próbáltam már nagyon sok mindent,a hangot is mert azt sok helyen olvastam hogy gond de amióta megvan a gép XP-vel azóta fagy,ami érdekes hogy online AI nélkul nagyon ritkán,miután itt elkezdtem versenyezni offline szinte nem is használtam és a HNR szezon alatt 2x fagyott le a gépem tehát itt kozrejátszat az is hogy van AI.
Sok programot nem használok,van egy repulogépes,tengeralatjáró meg most az ARCA egyik se fagy így mint az NR pedig azok jobban kínozzák a gépet.
A torrentet én is tapasztaltam hogy ha nem restartolom akkor problémát okoz de max csak annyit hogy akadozik és alacsony az FPS,egyébként nekem Azureus van.
-
#50636 ja, meg ez utorrent + eredeti rfactor kombónál is előjött, sőt olyankor is, ha utorrentezést követően nem indítottam el a gépet, csak kiléptem belőle, és start rfactor. -
#50635 érdemes lehet akkor gyomlálni... meg a nem szükséges windows service-eket leállítani, pl. indexelő szolgáltatást, stb. (több infó pl. http://www.blackviper.com/WinXP/servicecfg.htm itt)
ill. nekem még egy másik hasonló problémára a hangkártya hardvergyorsításának 2 lépcsővel való visszábbvétele volt, de ott a külső replayben egyértelműen hallatszott, hogy valami baj van.
meg hátha az eseménynapló (eventvwr) is tud valamit a problémáról. (?) -
B Lori #50634 Már cseréltem tápot is,nekem nem úgy szaggat,kb. minden korben egy fél mp-re megakad de ezt se mindig és ez a gond mert így nem tudom mi baja.Most bármit csinálok és elinditom megy de ez akkor is megtorténik ha semmit nem csinálok aztán egyszer csak gondol egyet és szarakodik,van hogy 5x is rovid intervallumokban lefagy és után megint mukodik simán hosszabb ideig.
Azt olvastam egy fórumon hogy a virtuális memóriánál a max és a min. jó ha egy értéken van,ezt kipróbálom mert nálam nem így volt.
-
#50633 esetleg egy kölcsöntáppal próbáld.
álam a hibajelenség ez volt:
szaggatott néha, de úgy, hogy megállt a kép, hang meg ment. volt olyan is, hogy le is fagyott. új táp segített.
memóriára van memtest86, ha az nem jelzi hibásnak, nem hibás.
-
B Lori #50632 Pdig ez nem is az eredeti UK volt,adtam rá egy kis hátsó sway bar-t hogy ne legyen annyira túlkormányzott.
Felolem johetsz,úgy si kevesen vagyunk és ráadásul még ilyen technikai gondok is tizedelnek bennunket. -
B Lori #50631
Az a baj hogy nekem egyszeruen lefagy a gép,megáll a kép,hang és nincs hibauzenet ráadásul nem rendszeresen csinálja,múlt héten semmi gond nem volt,tegnap meg tobbszor is,a verseny alatt is amíg nem ált meg állandóan szaggatott,még megpróbálok valamit a memoriával -
#50630 hali srácok, és köszi a tegnap esti mókát, és RIP HNR (bár emlékeim szerint 2003 előtt már élt, én szálltam be 2003-ban)
kiléptem 80 kör táján, mert amikor restart után mindkét nagy kanyarban eldobtam a gépet, úgy éreztem, nem kéne erőltetni... régen se szerettem az ilyen billegős setupokat, azóta se szoktam meg, sajna versenyen nekem csak a fast jön be :)
azért ha lehet, még benéznék futamokra, hátha nem fogok mindenhol ennyire csúszkálni -
#50629 Nekem a cél előtt kb 10m-rel(!) lépett ki windozba :-O -
B Lori #50628 Na jó,azt hiszem ennyi volt,majd ha egyszer lesz új gépem és nem fog fagyni ez a kurva játék jovok -
#50627 A szokásos 21:15, szerver ip vége 236 lesz! A Lóri féle settel megyünk, bár nem volt időm kiprobálni, de biztos jó lesz :) -
B Lori #50626 Akkor ha lesz kedved kiprobálni online jelentkezz :) -
B Lori #50625 MICHIGAN
104%
Van benne egy általam javított UK RACE setup mivel az eredeti UK setupok hideg gumikon nagyon veszélyesek foleg ha a tomegben rajtol valaki,Zso-nak nem volt ideje ezzel foglakozni így rám bízta hogy csináljak vele valamit,szóval próbáljátok ki az eredetiket meg ezt is aztán a tobbség dont :) -
72TSanyi #50624 Okka, köszi. Mostanra már kaptam is telepítési útmutatót tőle! -
B Lori #50623 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1212389112
Itt zolee a szaki,o tud segíteni :)) -
#50622 Akkor van gond, ha az angyalok eltünnek az elejéről, mert akkor lemaradtak -
#50621 Ok, az már megvan. A setupos kérdésre, meg itt a válasz
LemansSET.zip -
#50620 igen. a küldött player id-t meg car file-t kell használni, light kat. -
#50619 Jut eszembe, akkor light kategóriában megyünk, ugye? -
72TSanyi #50618 Remek lett a festés, Gio! Az ősszel már ki is szeretném próbálni! -
72TSanyi #50617 Egy kérdés: múltkor téma volt itt az ARCA Simracing. Mi ezzel a helyzet, sikerült elindítani? Az egyik magyar torrentes oldalon megtaláltam, leszedtem, de nem volt még vele időm foglalkozni. Szóval? -
72TSanyi #50616 Okés, köszi Met. Így mindenkép gyorsabb a dolog. Az 5let csak onnan jött, hogy egyszer Robotnyk-tól szereztem ilyen módon játékot, amin az első endurance versenyen vettem részt. -
#50615 visszaigazolták a jelentkezésünket, a többit emailben este.
szerveren kéne pénteken próbálgatni, hogy tudunk-e váltani. -
#50614 mail ment Cowek es Gio uraknak. :)
meg persze Briannek. minden oke talan, de azert kene ellenorizni, mondjuk egy megnyitassal, nekem a gtp most csiga mert ftpzek.
(remelem azert szaggat...) -
#50613 Én óvatosan is bírom a tempót -
#50612 Rajta vagyok, király lett :) -
#50611 Ebből persze annyi az igazság, hogy pár óra után fogyatkozunk... De óvatosan egyikőnk sem nyomja, inkább baromállat módjára Különben kiesünk a ritmusból -
#50610 Gyere szépen, igen hosszú a pálya nem lesz túl nagy forgalom pár óra után, és rádión mindig segítünk a térképnézetből hogy mikor kell figyelni a forgalomra.
Szóval nem bánnád meg, óvatosabban sem baj ha bent marad pár másodperc...
A tapasztalat úgyis az, hogy vannak akik tolják, mi meg kikerüljük amikor próbál visszajönni a pályára :-D Persze a 10-12-ik óra után ha elkapja az ember nagyon jókat lehet menni.
Szóval gondold meg :-) -
#50609 Szééép :-)
A jelek szerint 3-an nyomjuk le? -
#50608 Na, kész is. Csak a rajtszámot változtattam. Ez egy TGA kép, a többit légyszi csináld meg, mert én már elfelejtettem hogy kell
Toyota_919.zip
-
#50607 Vagy felnyomom valahova, és küldök privit :)