51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • HaZso
    Aki teheti, nézze meg az IMAX NASCAR 3D-t, én biztosan megnézem többször is :)
    link
  • gordon 24
    Örülök!! Jó volna ha mindig tudnál normálsian menni.. Szar ez igy!
  • gordon 24
    Felőlem mehet.. Csak hát kérdés nem felejtem-e el:D
  • B Lori
    Felolem igen...amúgy pont most kínlódok az AI-val :)

Ja és úgy néz ki megjavult a gépem,mégis a memória szarakodott :))
  • HaZso
    Sajna holnap csak akkor tudok jönni, ha legkésőbb 19:45-20:00 körül már rajtolnánk... lehetséges ez?
  • gordon 24
    Hát jahh:D Na akkor nem tom mit tettem volna:D
  • Giovanni #50680
    Most gondolj bele, mi van, ha egy 24 óráson a 23-ik órában történik ez veled
  • PuMy
  • gordon 24
    Fasza...:D
  • gordon 24
    Neked is mi??:D

Fasza Technikai sport, na de ennyire?:D
  • zolee145
    Nekem a 7-ik körben szállt el a váltó.:D
  • B Lori
    Nahát,hogy mik vannak
  • gordon 24
    Basszus ezt nem hiszem el..

Edzésen szétment a váltó... Oké nem gond. Rajtoltam utolsó elöttinek..
    Feljövök 11 helyet vagyok 15 dik. Beértem A 14 13-dikat erre elkezd füstölni a motor.. Kampó.. Hihetetlen komolyan.
  • gordon 24
    igen! Teljes felvezető az nem kell. Szóval igy ok, szerintem!
  • PuMy
    21:15, ip vége 69 lesz! Lóri féle pálya, teljes felvezető kör sztem nem szükséges, és ugye úgy beszéltük meg h lesz sárga?
  • HaZso
    Nekem a passzív 9600GT miatt fagyott a gép sokáig (jobban mondva a kép, aztán 5mp múlva továbbment), aztán aláraktam egy 12cm-es halk hűtőt, most jó...
  • B Lori
    INFINEON

Mégis felraktam ezt mert a másikon a célegyenes végén az AI érinti a falat,itt valamit álligattam az AI-n de sajna így is elég szar ezen a pályán,95%-on a legjobb 1:16 korul megy,eredeti UK set is benne van.
  • B Lori
    Hát semi változás,tegnap este próbálgattam az Infineon-t,1 óra alatt 5 restart,most még mepróbáltam a kártyán mivel már elég régi kicserélni a huto alatt azt a izét,hátha melegszik,azért este jovok oszt meglátjuk mi lesz.

Én a 2004-es pályát teszteltem amit tavaly is használtunk,felrakjam vagy megyunk ezen?
    Ami a AI erosséget illeti,a tavalyi idoket nézve elég nehéz lesz meghatározni,engem nem zavarna ha erosebbek lennének mint én,foleg ha nagy a szórás.
  • HaZso
    A mai pálya:
    Infineon2006
    Lóri, mi a helyzet a gépeddel?
  • Cowek
    Asszem tudok eredeti Nascar CD-t készíteni mentésnek...
    csak mondom... nem warezolok... nekem úgyis megvan
    Privátban segíthetek...
  • 72TSanyi
    Gratulálok! Jó volt a visszatérésetek.
    Már csak a technikai problémák okoz(hat)nak fejtörést, ami eléggé orosz rulett szerű. És már megint a hajnalban, a verseny vége fele......
  • Cowek
    Érdekes egyébként, november óta egyedül ügyelek, így azóta folyamatosan megy a gépem... éjjel nappal... na mikor kell bedugulnia? :-S
    Sajnálom mert iszonyat jó volt a mezőny nagyobbik részénél gyorsabbnak lenni alacsonyabb kategóriás autóval. Egyébként mind a 3-an mentünk olyan verseny kört, amivel 1mp-el vertük volna az idei kategória pole pozícióját.
    Szóval baromi jó volt :-) Csak hát a technikai sport
  • Giovanni #50664
    Korai volt az öröm... Megváltoztatták az eredményt és töröltek a 3-ik helyről...
  • gordon 24
    Na!! Gratula!! Azért ez sem semmi..
  • Giovanni #50662
    Nah....Véget ért a 24 órás maraton. A light osztály indulóinak számát tükrözi az a tény, hogy a 11-ik órában elszenvedett motorhiba után a HNR Light csapat a dobogó 3-ik fokára léphetett!
  • Giovanni #50661
    Amúgy jelen pillanatban az összetettben még 17, kategóriában a 3-ik helyén állunk
  • sajoati
    részemről ok:)
  • Giovanni #50659
    Engem csak az bánt, hogy minden előjel nélkül történt éppen egy elengedés közben. Úgy hogy még csak nem is nyomtam. Nem volt sérült sem a kocsi. Hát mindegy, majd legközelebb.
    Viszont javasolnám, hogy jelentkezzünk a felső kategóriába, és próbáljunk meg indulni még a maradék futamokon... Nagyon megjött a kedvem
  • sajoati
    azért jó volt (most keltem:) ), köszi mindenkinek a részvételt, szerintem baromi jól mentünk, 11 órán át szinte ép autóval, nagyon ott voltatok!

kivéve a vízhűtést. ;)
  • Giovanni #50657
    Akkor ezért ment szét a motor, mert nem volt jó a vízhűtés
  • Cowek
    Sebaj srácok! Jól éreztük magunkat így is! :-)
    Igaz szétment a gépem hűtése is, de ez már csak így szokott lenni :-S
  • gordon 24
    Szomorú vagyok! Bassza meg a technika:D Mind1. Gratula azért!
  • Giovanni #50654
    Az, hogy éppen most én írok itt, azt jelenti, hogy vége
    Sajnos a Mulsanne egyenesben minden előjel nélkül elfüstölt a motor. Próbáltam behozni még, hogy hátha összekalapálják, de a Karting kanyarban végleg leállt.
    Összetettben a 12
    Kategóriában 2-ik helyen álltunk
  • HaZso
    HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
  • sajoati
    most adtam ad Gionak

ossz 11.
    kat2.

megyek aludni:)
  • gordon 24
    Na már 2-dikak vagytok!!!! Nagyon szép!! Gratula..
  • Giovanni #50650
    Na, mára végeztem :) Kisebb nagyobb hibák ugyan voltak, de eddíg minden tökéletes.
    Coweknek adtam át a stafétát az:
    Abszolút 14-ik
    Katekória 2-ik helyén :)
  • gordon 24
    Gratula!! Toljátok!!
  • sajoati
    19-20. helyen adtam at 21:30 korul Giovanninak. az elejen borzasztoan mentem, aztan so-so.

az 1.-t sikerult ugy megcsapnom:) de szerencsere tuleltek, rajtunk meg karcolas sem.

most Gio ropul, 16. kat 3-4. hely, torunk fel;)
  • Giovanni #50647
    Történt egy kis technikai malőr Cowek net kapcsolatával, így Atti vezet....Már túl van egy kiálláson.
    Összetett 22. hely
    Kategória 5. hely