NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Oké.. De az se roszz.. És akkor már rá lehet beszélni õket egy egy NASCARRA is😄

Downhill!!

De o a GTP-vel szeretne menni nem a NASCAR-al 😊

gordon 24
Figyi szerintem itt csak akkor lesz érdemi változás ha ujra lesz 15-20 ember aki jönne. Ráadásul server is kellene.. Szóval nem valószinû hogy lesz itt valaha még olyan "liga" esetleg egy másik játékkal ami ujra felkelti az érdeklõdést.

Szóval hozz magaddal 15-20 embert :d és meg beszéljük..

Downhill!!

Panther
Szóval 4-5 ember, a többi meg AI. Ha meggondolnátok magatokat, akkor lehetne akár még egy weboldalt is indítani neki. A program viszonylag kicsi, fantasztikus az élmény, a mod meg szenzációs. Hát hiszen a Huttu-Duhan páros volt a szülõatyja. 😊))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

gordon 24
Mi toljuk a Nascarral, de jo lenne igen. Csak az a baj hogy nincs ember😄 4-5 en meg minek? Mi is azért raktuk be z ai-t mert szeretjuk ezt a játékot és igy jo.. Bár ha 20 human lenne az volna az igazi..

Downhill!!

Panther
Látom, de nem sima Nascarra gondoltam. 😊)

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

zolee145
Megszûnt, de feltámadt.😊 A következõ futam Dover.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Panther
Gyerekek, tudom, látom, hogy a HNR megszûnt, de nem lehetne valamilyen módon egy bajnokságot indítani például a Team Redline GTP modjával például? Az 1.0-ás verzióra gondolok, ami még nem ellenõrizte az .exe-t és ha jól emlékszem a festések is eredetiek voltak benne.

Most újra feltettem a Nascar Racinget, meg a modot, mert kicsit elegem van már az ISI szimulációkból.

zolee145
Jaja, most néztem, nyert, és vezeti a bajnokságot. Ezek szerint ennél sokkal jobb setup jelenleg nincs erre a pályára.😊 Ez azért megnyugtató, mert az ilyen ligákban szoktak veszedelmes setupok lenni, ehhez képest egy valódi versenyzõ vélhetõen valódi setupja mûködött a legjobban.😊

zolee145
Megnéztem a replay-t, elég jókat meccseltünk.😊

Úgy látszik jól sikerult neki mert nyert,mindenestre megizzasztott engem is,utánna teszteltem ezt a Dover-t,hát volt egypár restart mire visszaszoktam 😄D

DOVER

101% ahogy már írtam az AI felul kanyarodik mivel ezen a pályán is nehezen elozik egymást meg nem árt egy kis változatosság és úgy láttam Phoenix is tetszett,ha mégse akkor mehetunk ez eredeti pályán.Azt is beállítottam hogy a 70-ik korben menjenek cserélni mivel a próba alatt nekem is elkopott addigra,de lehet csak én voltam a béna,ha nektek tovább bírja lehet novelni a korok számát.

PuMy
Csütörtökre megvan már a pálya h melyik verzióval megyünk? Már ha egyáltalán van belõle több verzió, de tuti van 😛

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

zolee145
Ennél csak kicsivel kell késõbb kelnem.😄

zolee145
aha😊

Ezt nekem is ki kell próbálni,vagy még?

http://www.onlineracin.com/
Ma mennek ezen a pályán,itt elobe kozvetítik hajnali fél 4-kor 😄

zolee145
Namost nem tudom miért, de amikor megláttam mennyire elöl van a súlypont azt hittem, hogy jó kis biztonságos orrtolós. Nem. Nagyon finoman kell menni vele, de kb a 3-ik körben már rányomtam majd' 1 mp-et a dmp-s idõmre.😊)
Persze ha sokat köröznék biztos közelednének az idõk egymáshoz, de ez így elsõ nekifutásra érdekes volt.

zolee145
Most nézem, hogy Nashville-hez van Junior setup...asszem ki is próbálom.😊

Daemon-nál minden rendben van? én most vagyok MSN-en 😊)

MSN-en Zoli a neve 😊)

gordon 24
Zolle neked mi az msn-ed?? Az email cimed beirtam de azon nem tudlak elérni. Vagy lehet már fent vagy nekem partnerként csak nem tudom hogy??

Downhill!!

gordon 24
Nem tudom elintézni. Kitöröltem mindent, ujra felraktam. És ugyan ugy kijön az ablak amivel semmit nem tudok kezdeni. Ugyhogy én nem arcázom egyenlõre.

Downhill!!

zolee145
Mióta nincs Alfa nem nagyon nézem.😞

Ha nem indítottad el a trial verziót akkor biztos nem lesz gond,mert elosszor nekem is kidobálta azt az ablakot és elég volt az uninstall 😊

iRacing minoségben biztos hogy nem bukik és biztos jobb lesz mint az ARCA,viszont ez utóbbi már itt van és számunkra elérheto kedvezo formában míg az iRacing-rol szinte csak annyit tudunk hogy nem lesz olcsó de az elérhetoség sok embrenek szerintem nem csak a pénzen múlik,a nyelvtudást már említettem de olyan alapveto dolgot se tudunk hogy mikor hogy kivel milyen formában versenyezhetsz.

gordon 24
Megnézem a Wtcc-t aztán felnézek.. Most zsir oto verseny lesz😄

Downhill!!

gordon 24
Jahh. Igen olvastam...

Az a baj hogy valószinüleg én basztam el azzal hogy elsõre nem tiltottam az ide 2. Na most viszont az a gond, hogy a win megjegyzi azt hogy nincs vagy van aktiválva a dolog. Igy mostmár nem lesz egszerü.

Rfactor topikba irtam hogy mondják meg hol jegyzi ezt a win meg( Egyszer mondták már csak elfelejtettem) Na és ha az megvan törlöm és akkkor ujra telepitem ahogy irtad.

Addig meg pihi...

Downhill!!

zolee145
Ha ráérsz gyere fel msn-re aztán megdumáljuk.

zolee145
Írtam neked privátba😊

gordon 24
Mi mi mi??? Hol mi??

Downhill!!

zolee145
Szerintem Petyának is menni fog, megvan a bibi.😊

Akkor majd megyek megint hogy legyen kit legyoznod 😊)

"Valószinu hogy aki tolunk befizet az iRacing-re az NEM a Late Model meg Modified autókat fogja licenszelni 😊"

A "nem" kimaradt 😊)

symbol
nah jah 😄 igen az iracingen most sok minden áll vagy bukik. biztos lehet saját bajnokságot is vagy nemtom, mert azért nem 40-en akarunk majd late model autókkal körözgetni az tuti...
"Valószinu hogy aki tolunk befizet az iRacing-re az Late Model meg Modified autókat fogja licenszelni 😊"
ez meg száz 😊

ha az iracing bukik akkor a jövõ az ARCA. pláne ha majd jön az új rfactor 2, új motor, jobb fizika, szebb grafika etc. nah majd meglássuk. 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

zolee145
Igen, ha egyedül vagyok a pályán nincs ellenfelem.😄

Látom nagyon belejottél 😊)

Az NR még egy jó idieg biztos marad mivel én szeretek full AI mezony ellen menni és lassan elkészul az új kedvenc CTS modom is 😊)
Viszont online saját bajnokságra AI nélkul ez a ARCA jó lehet,az iRacing még ha elérheto lesz is és áldozunk rá péznt saját bajnokságot nemhiszem hogy tudunk indítani,hacsak nem lehet azt is bérelni 😊)

Mivel nálunk ez a versenyforma nem nagyon népszeru így valószinu kevesen vennék meg a GTR meg rFactor mellé de észak amerikába biztos más a helyzet.Tulajdonképpen az NR is csak azért volt népszeru mivel minoségben abban az idoben nem volt konkurenciája de ahogy elojott az Rfactor meh ilyenek egybol el is fogytak az emberek.
Valószinu hogy aki tolunk befizet az iRacing-re az Late Model meg Modified autókat fogja licenszelni 😊)

symbol
htá igen, mondjuk nyílván. gondoltam nem dobjátok csak úgy el féltávnál a bajnokságot 😊 kiv leszek mit fejlesztgetnek még rajta, mert hogy õszinte legyek, nem hinném hogy sokan megvennék a játékuk... :/

zolee145
A váltás még odébb van. Épp azt beszéltük Lórival, hogy ameddig megy az NR szezon kapnak egy kis idõt tõlünk az ARCA fejlesztõi (<#nevetes1>). Hiányoznak még pályák, és esetleges javításokat is csinálgatnak. Ezután egy egészen jó cucc lehet belõle, amire érdemes váltani.😊

symbol
hmhm. akkor viszont aktuálissá válhat az esetleges váltás..? 😊
de ennek örülök, ez jó hír, feltétlen ki kell próbálni ezt is 😄
nah megpróbálom futtatható szintre hozni 😊

zolee145
Az ARCA-val lehet püfölni egymást, természetesen ésszel, de lehet.😊

symbol
hm.hm. a gáz csak az, hogy amogy írtátok, hogy az ai olyan amilyen, ergo ez csak neten. hm. bár ha itt lehet esetleg komolyabban test-test ellen, akkor zsír, bár nemrég azt mondtátok a net miatt ugye lehet nem akkora a távolság mint amekkora a másiknál, etc, így hiába elõnye az a játéknak, hogy nem mindenbõl csinál tömegbalesetet, ha egyszerûen csak egy szar ai-vel lehet kihasználni

zolee145
Milwaukee-t próbálgatom most a DMP setuppal. Elég stabil az autó, szépen lehet vele tartani a különbözõ íveket (kipróbáltam a belsõt, majd egy és két autónyi helyet hagyva belül), de baromira figyelni kell a gumikat.
Úgy kell vezetni mintha tojásokon lépkedne az ember, és folyamatosan figyelni kell a gumik melegedését. Viszont marha jó.😊
Egy megpördülés, és azonnal úgy elmelegednek a gumik, hogy utána szinte vezethetetlen. Tetszik.😊))

symbol
sorry, olyan apró ez a privát üzeneted érkezett, hogy csak most látom. 😊
ezúton is köszönöm annak akinek 😄 és bocsi. 😊

symbol
elõre is köszöntem természetesen 😊

symbol
nah nem találom normális változatban. szal valaki megdobhatna egy kis infóval. elég ha csak összemásolgatjátok az infot (ami eddig el lett küldözgetve) mit honnan kéne leszedni. :/

zolee145
Semmi köze egymáshoz, tutira nem az a gond. Mindent úgy csináltál? lépésrõl lépésre? Inkább töröld az egészet, sé csináld végig újra.
Az ide csatornát ne kapcsold vissza.

gordon 24
Amit leszedtek a skacok az oké.. Ezt szedte le Zolee is..

Csak az a baj hogy nekem megvan az eredeti Rfactor ami ugyan ezen az elven müködik mint ez. Szerintem az kavar be neki..
Szóval neked nem biztos hogy ezt csinálja majd..

Downhill!!