51527
-
#50686 Aki teheti, nézze meg az IMAX NASCAR 3D-t, én biztosan megnézem többször is :)
link -
#50685 Örülök!! Jó volna ha mindig tudnál normálsian menni.. Szar ez igy! -
#50684 Felőlem mehet.. Csak hát kérdés nem felejtem-e el:D -
B Lori #50683 Felolem igen...amúgy pont most kínlódok az AI-val :)
Ja és úgy néz ki megjavult a gépem,mégis a memória szarakodott :)) -
#50682 Sajna holnap csak akkor tudok jönni, ha legkésőbb 19:45-20:00 körül már rajtolnánk... lehetséges ez? -
#50681 Hát jahh:D Na akkor nem tom mit tettem volna:D -
#50680 Most gondolj bele, mi van, ha egy 24 óráson a 23-ik órában történik ez veled -
#50679 -
#50678 Fasza...:D -
#50677 Neked is mi??:D
Fasza Technikai sport, na de ennyire?:D -
#50676 Nekem a 7-ik körben szállt el a váltó.:D -
B Lori #50675 Nahát,hogy mik vannak -
#50674 Basszus ezt nem hiszem el..
Edzésen szétment a váltó... Oké nem gond. Rajtoltam utolsó elöttinek..
Feljövök 11 helyet vagyok 15 dik. Beértem A 14 13-dikat erre elkezd füstölni a motor.. Kampó.. Hihetetlen komolyan. -
#50673 igen! Teljes felvezető az nem kell. Szóval igy ok, szerintem! -
#50672 21:15, ip vége 69 lesz! Lóri féle pálya, teljes felvezető kör sztem nem szükséges, és ugye úgy beszéltük meg h lesz sárga? -
#50671 Nekem a passzív 9600GT miatt fagyott a gép sokáig (jobban mondva a kép, aztán 5mp múlva továbbment), aztán aláraktam egy 12cm-es halk hűtőt, most jó... -
B Lori #50670 INFINEON
Mégis felraktam ezt mert a másikon a célegyenes végén az AI érinti a falat,itt valamit álligattam az AI-n de sajna így is elég szar ezen a pályán,95%-on a legjobb 1:16 korul megy,eredeti UK set is benne van. -
B Lori #50669 Hát semi változás,tegnap este próbálgattam az Infineon-t,1 óra alatt 5 restart,most még mepróbáltam a kártyán mivel már elég régi kicserélni a huto alatt azt a izét,hátha melegszik,azért este jovok oszt meglátjuk mi lesz.
Én a 2004-es pályát teszteltem amit tavaly is használtunk,felrakjam vagy megyunk ezen?
Ami a AI erosséget illeti,a tavalyi idoket nézve elég nehéz lesz meghatározni,engem nem zavarna ha erosebbek lennének mint én,foleg ha nagy a szórás. -
#50668 A mai pálya:
Infineon2006
Lóri, mi a helyzet a gépeddel? -
#50667 Asszem tudok eredeti Nascar CD-t készíteni mentésnek...
csak mondom... nem warezolok... nekem úgyis megvan
Privátban segíthetek... -
72TSanyi #50666 Gratulálok! Jó volt a visszatérésetek.
Már csak a technikai problémák okoz(hat)nak fejtörést, ami eléggé orosz rulett szerű. És már megint a hajnalban, a verseny vége fele...... -
#50665 Érdekes egyébként, november óta egyedül ügyelek, így azóta folyamatosan megy a gépem... éjjel nappal... na mikor kell bedugulnia? :-S
Sajnálom mert iszonyat jó volt a mezőny nagyobbik részénél gyorsabbnak lenni alacsonyabb kategóriás autóval. Egyébként mind a 3-an mentünk olyan verseny kört, amivel 1mp-el vertük volna az idei kategória pole pozícióját.
Szóval baromi jó volt :-) Csak hát a technikai sport -
#50664 Korai volt az öröm... Megváltoztatták az eredményt és töröltek a 3-ik helyről... -
#50663 Na!! Gratula!! Azért ez sem semmi.. -
#50662 Nah....Véget ért a 24 órás maraton. A light osztály indulóinak számát tükrözi az a tény, hogy a 11-ik órában elszenvedett motorhiba után a HNR Light csapat a dobogó 3-ik fokára léphetett! -
#50661 Amúgy jelen pillanatban az összetettben még 17, kategóriában a 3-ik helyén állunk -
#50660 részemről ok:) -
#50659 Engem csak az bánt, hogy minden előjel nélkül történt éppen egy elengedés közben. Úgy hogy még csak nem is nyomtam. Nem volt sérült sem a kocsi. Hát mindegy, majd legközelebb.
Viszont javasolnám, hogy jelentkezzünk a felső kategóriába, és próbáljunk meg indulni még a maradék futamokon... Nagyon megjött a kedvem -
#50658 azért jó volt (most keltem:) ), köszi mindenkinek a részvételt, szerintem baromi jól mentünk, 11 órán át szinte ép autóval, nagyon ott voltatok!
kivéve a vízhűtést. ;) -
#50657 Akkor ezért ment szét a motor, mert nem volt jó a vízhűtés -
#50656 Sebaj srácok! Jól éreztük magunkat így is! :-)
Igaz szétment a gépem hűtése is, de ez már csak így szokott lenni :-S -
#50655 Szomorú vagyok! Bassza meg a technika:D Mind1. Gratula azért! -
#50654 Az, hogy éppen most én írok itt, azt jelenti, hogy vége
Sajnos a Mulsanne egyenesben minden előjel nélkül elfüstölt a motor. Próbáltam behozni még, hogy hátha összekalapálják, de a Karting kanyarban végleg leállt.
Összetettben a 12
Kategóriában 2-ik helyen álltunk -
#50653 HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! -
#50652 most adtam ad Gionak
ossz 11.
kat2.
megyek aludni:) -
#50651 Na már 2-dikak vagytok!!!! Nagyon szép!! Gratula.. -
#50650 Na, mára végeztem :) Kisebb nagyobb hibák ugyan voltak, de eddíg minden tökéletes.
Coweknek adtam át a stafétát az:
Abszolút 14-ik
Katekória 2-ik helyén :) -
#50649 Gratula!! Toljátok!! -
#50648 19-20. helyen adtam at 21:30 korul Giovanninak. az elejen borzasztoan mentem, aztan so-so.
az 1.-t sikerult ugy megcsapnom:) de szerencsere tuleltek, rajtunk meg karcolas sem.
most Gio ropul, 16. kat 3-4. hely, torunk fel;) -
#50647 Történt egy kis technikai malőr Cowek net kapcsolatával, így Atti vezet....Már túl van egy kiálláson.
Összetett 22. hely
Kategória 5. hely