51527
-
#50726 Na srácok! Nézegettem a müsort! Az ára elég kemény:D 1350 ft..
Elég sürün adják..
Na szóval akkor hogy állunk??
Ui:
Lehet ma nem tudok indulni! -
B Lori #50725 Esetleg próbálj új pasztát a huto alá,lehet nem vezeti már át megfeleloen a meleget. -
#50724 Mentem most 2 tesztrajtot multiba és semmi gond nem volt. Ha túlmelegedés okozta a múltkor akkor az most valszeg azé nem jelentkezett me most nincs oan meleg mint akkor. Hát sokkal okosabb nem lettem, majd még felrakom a legújabb videókártya drivert és remélhetőleg csütörtökön se lesz semmi gond. -
72TSanyi #50723 Hát a hétköznapot én is jobban preferálom. Pláne, hogy Hazsonak meg ez a hétvége nem megfelelő. Azt, meg hogy kivel lehetne még számolni, továbbra sem tudom. Mindenesetre mint azt Dini mondja, neki most még húzós 2 hete biztos van, szóval neki csak a hungaroringi F1 környékén lenne kivitelezhető. -
#50722 Én mennék!
De a 26-dikai hét nekem sem jó.. Szóval vagy most hétvége vagy hétköznap lenne az ideális. -
B Lori #50721 http://sports.yahoo.com/nascar/news?slug=aa-unleashed070908&prov=yhoo&type=lgns -
B Lori #50720 Ezt jól megmondta Allmendinger :D
People online are asking me all the time how realistic the racing is. And what I tell them is this: if you want to make it more realistic, set your computer up next to a wall, make sure the chair is right against the wall, and when you spin in the game take your head and ram it against the wall in your house and tell me how that feels. -
72TSanyi #50719 Nekem meg az azt követő hétvége foglalt (26-án lagziba kell mennem). De más napokra egyelőre nincs alibim.
Úgy írják, hogy 17;18;19;20;21 órai kezdettel vetítik a filmet....
Azt azért tudjuk, hogy kire kell/lehet számítani? -
#50718 Én dolgozom hétvégén sajna (18-20.) -
#50717 Nem hisszem! Ezért mondom nekem oké a hétvége is csak akkor azt jó előre beszéljük meg! -
#50716 Nagyjából mindenki dolgozik, 4-5-6-ig most vidékről Te feljönnél? Főleg, hogy másnap megint meló van. -
#50715 Nekem jó az is! De azt nehezebb összehozni! Mert akkor sokmindenkinek dolga van fürdés balcsi stb.. De ha gondoljátok az sem rossz! -
#50714 Nem hétvégén kellene? Gondolva a vidékiekre... -
#50713 Na felőlem kedd kivételével bármelyik nap jó jövőhéten! -
#50712 Remélem tőlem ilyeneket nem kaptok. Amúgy próbáljátok ki az AVG-t, az még segíthet.. -
72TSanyi #50711 Aham. Mert az is vagyok. Amíg nem lesz egy új számítógépem, addig nem igen láthattok msn-en.
Nos, mikor lesz az IMAX-es HNR tali? -
#50710 A múltkor amikor szóltam akkor csak az az egy jött, de tegnap 3 percenként :) De közben folyamatosan offline-nak ír. -
72TSanyi #50709 Jah, amúgy kössz a tippet, megnézem mit tehetek. -
72TSanyi #50708 Ahogy érzded! :D Megnyugtatásul közlöm, hogy kb 3 hónapja max hétvégente vagyok itthon, de számítógép előtt sem igazán ülök....
Bocs az OFF-ért.. -
#50707 Ha csak egy tucat lenne :-D Nekem a nod nem szedte le régen, lehet, h most javítottak rajta, helyette volt egy dos-os progi, ami leszedte... -
#50706 Én is kaptam egy tucatot Sanyi...
Asszem olvastam hogy a NOD32 ilyenkor leszedi... 30 napos is jó hozzá. Csak tipp. -
#50705 letiltottalak msn-be meguntam, hogy virust "küldözgetsz" :)
TSanyi says (19:09):
http://tapsonyi.sandor.lostimage.info
http://coooool.info -
72TSanyi #50704 Nekem ez a hétvége kilőve......
De írogassatok a témával kapcsolatban, hogy milyen alternatívák vannak. -
#50703 Má nem:DDD
Na milesz ezzel a HNR-es talival??
Nektek mikor jó?? -
#50702 megy -
#50701 na mivan??
-
#50700 bocs szarakodott és restartolnom kellett, ip maradt szal jöhettek vissza! -
#50699 Mindenkinél
sajna -
B Lori #50698 mindenkinél -
#50697 Na ez megnyekkent. Csak nálam, vagy mindenkinél?:) -
#50696 Illetve reconnect volt, szal 238 lesz az ip vége!!!!!!!!!! -
B Lori #50695 Én is megnéztem háromszor,megéri mert nagy élmény :)) -
#50694 Igen, pont most akartam beírni, a szerver 19:15-től indítom, az ip vége 57 lesz! -
B Lori #50693 Most akkor 19:45-tól lesz a kvali és 20:00 verseny? -
#50692 Köszi :) -
B Lori #50691 NEW HAMPSHIRE
Bocs hogy csak most de tegnap nem tudtam megcsinálni,sajna a rajt lassú lesz a kanyarkigyorsíttás miatt,de azért ovatosan belul mivel 3 sorban a kanyar is nagyon csúszik belul szóval konnyen meg lehet forogni a,én váltás nélkul mentem úgy nagyjából 97% jó lehet,az AI gumikopást sajna nem tudtam letesztelni,remélem jó lesz,ha valaki megnézi akkor a verseny elott javíthatunk még rajta. -
#50690 Az eredeti pályán megyünk ma? -
#50689 Hát figyi nekem 26-dikáig szinte bármikor ok. 26-án mek le balcsira egy hétre..
A mostani hétvége még kérdéses mert lehet tudok menni hegyalja fesztiválra..
De ez sem 100%. Ugyhogy felölem jövőhéten valamelyik nap délután mehetnénk.. (ott csak kedd nem jó Blind Myself lesz ZP-be:DDDD)
-
#50688 Nem mondtam hogy ne legyen, csak kérdés, kinek mikor jó :) -
#50687 Nem lesz HNR-es tali akkor??? Vagy mindenki menjen egy maga?:D