51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • gordon 24
    Na srácok! Nézegettem a müsort! Az ára elég kemény:D 1350 ft..

Elég sürün adják..

Na szóval akkor hogy állunk??

Ui:

Lehet ma nem tudok indulni!
  • B Lori
    Esetleg próbálj új pasztát a huto alá,lehet nem vezeti már át megfeleloen a meleget.
  • PuMy
    Mentem most 2 tesztrajtot multiba és semmi gond nem volt. Ha túlmelegedés okozta a múltkor akkor az most valszeg azé nem jelentkezett me most nincs oan meleg mint akkor. Hát sokkal okosabb nem lettem, majd még felrakom a legújabb videókártya drivert és remélhetőleg csütörtökön se lesz semmi gond.
  • 72TSanyi
    Hát a hétköznapot én is jobban preferálom. Pláne, hogy Hazsonak meg ez a hétvége nem megfelelő. Azt, meg hogy kivel lehetne még számolni, továbbra sem tudom. Mindenesetre mint azt Dini mondja, neki most még húzós 2 hete biztos van, szóval neki csak a hungaroringi F1 környékén lenne kivitelezhető.
  • gordon 24
    Én mennék!
    De a 26-dikai hét nekem sem jó.. Szóval vagy most hétvége vagy hétköznap lenne az ideális.
  • B Lori
    http://sports.yahoo.com/nascar/news?slug=aa-unleashed070908&prov=yhoo&type=lgns
  • B Lori
    Ezt jól megmondta Allmendinger :D

People online are asking me all the time how realistic the racing is. And what I tell them is this: if you want to make it more realistic, set your computer up next to a wall, make sure the chair is right against the wall, and when you spin in the game take your head and ram it against the wall in your house and tell me how that feels.
  • 72TSanyi
    Nekem meg az azt követő hétvége foglalt (26-án lagziba kell mennem). De más napokra egyelőre nincs alibim.
    Úgy írják, hogy 17;18;19;20;21 órai kezdettel vetítik a filmet....
    Azt azért tudjuk, hogy kire kell/lehet számítani?
  • HaZso
    Én dolgozom hétvégén sajna (18-20.)
  • gordon 24
    Nem hisszem! Ezért mondom nekem oké a hétvége is csak akkor azt jó előre beszéljük meg!
  • Met
    Nagyjából mindenki dolgozik, 4-5-6-ig most vidékről Te feljönnél? Főleg, hogy másnap megint meló van.
  • gordon 24
    Nekem jó az is! De azt nehezebb összehozni! Mert akkor sokmindenkinek dolga van fürdés balcsi stb.. De ha gondoljátok az sem rossz!
  • Met
    Nem hétvégén kellene? Gondolva a vidékiekre...
  • gordon 24
    Na felőlem kedd kivételével bármelyik nap jó jövőhéten!
  • Giovanni #50712
    Remélem tőlem ilyeneket nem kaptok. Amúgy próbáljátok ki az AVG-t, az még segíthet..
  • 72TSanyi
    Aham. Mert az is vagyok. Amíg nem lesz egy új számítógépem, addig nem igen láthattok msn-en.
    Nos, mikor lesz az IMAX-es HNR tali?
  • Met
    A múltkor amikor szóltam akkor csak az az egy jött, de tegnap 3 percenként :) De közben folyamatosan offline-nak ír.
  • 72TSanyi
    Jah, amúgy kössz a tippet, megnézem mit tehetek.
  • 72TSanyi
    Ahogy érzded! :D Megnyugtatásul közlöm, hogy kb 3 hónapja max hétvégente vagyok itthon, de számítógép előtt sem igazán ülök....
    Bocs az OFF-ért..
  • HaZso
    Ha csak egy tucat lenne :-D Nekem a nod nem szedte le régen, lehet, h most javítottak rajta, helyette volt egy dos-os progi, ami leszedte...
  • Cowek
    Én is kaptam egy tucatot Sanyi...
    Asszem olvastam hogy a NOD32 ilyenkor leszedi... 30 napos is jó hozzá. Csak tipp.
  • Met
    letiltottalak msn-be meguntam, hogy virust "küldözgetsz" :)

TSanyi says (19:09):
    http://tapsonyi.sandor.lostimage.info

http://coooool.info
  • 72TSanyi
    Nekem ez a hétvége kilőve......
    De írogassatok a témával kapcsolatban, hogy milyen alternatívák vannak.
  • gordon 24
    Má nem:DDD

Na milesz ezzel a HNR-es talival??
    Nektek mikor jó??
  • HaZso
    megy
  • gordon 24
    na mivan??
  • PuMy
    bocs szarakodott és restartolnom kellett, ip maradt szal jöhettek vissza!
  • gordon 24
    Mindenkinél
    sajna
  • B Lori
    mindenkinél
  • zolee145
    Na ez megnyekkent. Csak nálam, vagy mindenkinél?:)
  • PuMy
    Illetve reconnect volt, szal 238 lesz az ip vége!!!!!!!!!!
  • B Lori
    Én is megnéztem háromszor,megéri mert nagy élmény :))
  • PuMy
    Igen, pont most akartam beírni, a szerver 19:15-től indítom, az ip vége 57 lesz!
  • B Lori
    Most akkor 19:45-tól lesz a kvali és 20:00 verseny?
  • PuMy
    Köszi :)
  • B Lori
    NEW HAMPSHIRE

Bocs hogy csak most de tegnap nem tudtam megcsinálni,sajna a rajt lassú lesz a kanyarkigyorsíttás miatt,de azért ovatosan belul mivel 3 sorban a kanyar is nagyon csúszik belul szóval konnyen meg lehet forogni a,én váltás nélkul mentem úgy nagyjából 97% jó lehet,az AI gumikopást sajna nem tudtam letesztelni,remélem jó lesz,ha valaki megnézi akkor a verseny elott javíthatunk még rajta.
  • PuMy
    Az eredeti pályán megyünk ma?
  • gordon 24
    Hát figyi nekem 26-dikáig szinte bármikor ok. 26-án mek le balcsira egy hétre..

A mostani hétvége még kérdéses mert lehet tudok menni hegyalja fesztiválra..

De ez sem 100%. Ugyhogy felölem jövőhéten valamelyik nap délután mehetnénk.. (ott csak kedd nem jó Blind Myself lesz ZP-be:DDDD)

• HaZso
    Nem mondtam hogy ne legyen, csak kérdés, kinek mikor jó :)
  • gordon 24
    Nem lesz HNR-es tali akkor??? Vagy mindenki menjen egy maga?:D