51527
-
#50846 Hello!
Be lehet szállni valami közös körözgetésbe? -
#50845 Hát sajnos elképzelésem sincs mi lehet a probléma. Azt gondoltam h talán majd a hibaüzenetből lehet rá következtetni, de nem igazán. -
#50844 Hát ugy néz ki ma sem tudok indulni.. Nem hiszem el..
Jó játékot!.. -
Atesz91 #50843 "Elnézését kérjük, a program futtatása közben hiba lépett fel, a hiba megszüntetése érdekében a program bezárul." kb ennyi sajna mindig elfelejtem részenként menteni és mindig újra kell kezdenem a beállítást, más modokkal nincs ilyen baj, ezzel sincs vezetés közben, de ha fél órát töltök abban a menüben kilép. -
#50842 Le tudnád írni h mi a hibaüzenet? -
Atesz91 #50841 Ismét irok, sajnos megint van egy kis problémám: letölöttem COT v1.04 modot, és amikor beállítanám, hogy milyen autók legyenek futam közben kb. fél óra eltetltével kilép hibaüzenettel, ez miért van? -
72TSanyi #50840 Ha ma nem érnék haza kezdésre, akkor ne várjatok rám. -
Atesz91 #50839 Igen ezt értem, sikerült beszerezni az Aero 88-hoz a formákat nagyon jó mod. -
72TSanyi #50838 Az, hogy egy modhoz milyen carset-et használsz (a festéseket tartalmazó fájlok (car és lst kiterjesztésű fájlok) rád van bízva. Bármilyen festést belepréselhetsz a cars-s könytárba. De ha mondjuk COT mod-ra váltasz, akkor értelemszerűen COT autókhoz készített car fájlokra van szükséged, ha a játékban használni akarod őket. -
Atesz91 #50837 Modot szedtem le, de attól még a 2003-as autókon volt az a festés ami az ahhoz tartozó évadon kellene lennie. Megnézem ezt a liknet, remélem lesz köztük jó mod, kösz. -
72TSanyi #50836 Lejjebb azt írtad, hogy a játékhoz töltöttél le modokat is. Ha így van, akkor nem értem mi a problémád vele. A játék series/<mod nev>/cars könyvtárába bemásolod a kívánt 'car' fájlokat, és akkor ok a dolog.
Ha mégis modok kellenének, akkor azokat a http://theuspits.com/-ról tölthetsz le, hozzávaló template-ekkel akár. -
Atesz91 #50835 Kösz a linket, tudtok olyan modot amihez valahol elérhető a hozzá lévő autóforma? Mert ha beteszek egy aero 88-at akkor összevissza áll rajta a festés, mert nem az a kocsi forma alapján festik és elég zavaró. -
72TSanyi #50834 Pumy, rájöttem, hogy nem az a carset lett bemásolva, ami már tartalmazta a ti festéseteket. De most már ok a dolog. -
72TSanyi #50833 A http://www.masgrafx.com-on érdemes körülnézned. Ott sok okosság található festés témában. -
Atesz91 #50832 Hello!
Látom még vannak akik ezzel mennek. Kérnék egy kis segítséget: szeretnék kipróbálni pár mod-ot, tölöttem is le, de csak festés, és az autóformák hiányoznak, vagy nem is voltak. Hol lehet beszerezni valamely modhoz a kocsiformát? -
B Lori #50831 Nem
Meg valószinu nem is fogok mert sajnos erre már nincs ido,persze gyakorlás nélkul johetnék de én mindig azt mondom a létszám a verseny végén lényeges.
A szezon második felében már sok pálya ismétlodik de ha az AI-val gond lesz azért segíttek. -
72TSanyi #50830 Köszi, már tesztelem is..... -
#50829 Sanyi, ezt írd át:
Online Draw Distance Problem core.ini net_use_mdm_bandwidth_for_tcp_ip=1 Change it to read: net_use_mdm_bandwidth_for_tcp_ip=0 xxxxxxxxxxxxxxxxxx 1.net_mdm_client_send_size=116
2.net_mdm_server_send_size=116
Change the above 2 values in the Core.ini File to 1.net_mdm_client_send_size=500
2.net_mdm_server_send_size=500
Now you can see all the cars while racing and in replays. xxx
Also Change:
1.net_mdm_client_send_every=3
2. net_mdm_server_send_every=3
Change this to the following:
1.net_mdm_client_send_every=2
1. net_mdm_server_send_every=2
With this new setting the Data/Car Position is updateded a bit faster than the Default setting, and cars will No longer wiggle on screen or have that annoying wobble, ie, side-to-side warp in the turns.
-
#50828 Hát ma sem jön össze.. Pedig Daytona áá.. Nem az hogy nem tudok csatlakozni, egyszerüen közbe jöttek dolgok. Nagyon sajnálom! Ezen nagyon idnultam volna.. -
#50827 -
#50826 -
#50825 Szerverindítás 21:15, az ip vége 133 lesz! -
#50824 -
#50823 Mentem 1 gyors tesztet, sztem jó lesz. -
72TSanyi #50822 Lóri, ma már jössz te is? -
B Lori #50821 DAYTONA NIGHT
Mivel ez night pálya ezért más lehet a tapadás,nem ártana letesztelni a setup-ot,az AI erosség 103% volt,a papy_ai 0.11 ha jobban szét akarod húzni elég az elso értéket a három kozul 0.12-re rakni. -
#50820 Hát az nagyon jó lenne, köszi! -
B Lori #50819 Benne van egy "HaZsoV2" setup azzal,ami az AI-t illeti,ha a pálya megvan akkor ott nem változott csak a papy AI-ban kell a mezonyt szét vagy osszehúzni,erre sajnos nem emlékszem és az elején nem is mentettem el,de azt konnyu letesztelni,Dega megvan ott 0.11 volt.
Egyébként most csak a 400 mérfoldes éjszakai verseny jon,ebbol a huplis változatból ahol mentunk az 500-at nekem megvan a Night is,ha azon szeretnétek menni akkor átrakom bele az AI-it és feltoltom. -
#50818 Lóri, arra emlékszem h meik Daytonán is mentünk, de arra már nem h meik setuppal meg h mien ai beállításokkal. Véletlenül nem emlékszel rá? -
72TSanyi #50817 Nekem is mindegy, pláne úgy, ha a versenyeket nem 20 órától kezdjük.... -
#50816 Nekem nem mindig jó a heti 2 futam, de alapból benne vagyok... -
#50815 Még annyi lenne h a hosszúra nyúlt kényszerszünet miatt kb 9 futammal vagyunk lemaradva az igaziakhoz képest. A kérdés az h hozzuk be őket és párszor menjünk heti 2 futamot v nem számít és akkor 9 héttel tart tovább a bajnokságunk. Vélemények? -
72TSanyi #50814 Jövő héten Daytona, ott minden megeshet! -
#50813 Kár h lemaradtatok pedig nem volt rossz futam, ahhoz képest meg főleg h utálom ezt a pályát. Az már mellékes h nyertem :D -
#50812 Majd jövőhéten:D Basszus nem tudom miért nem tudtam belépni.. Érdekes. -
B Lori #50811 Hát gondoltam még nem adom fel olyan konnyen és teszek egy próbát de errol a 20 órai kezdetrol lemaradtam -
#50810 Nem tok belépni.. Má megint... Basszus! Mégis utolsó maradok?:D -
#50809 255 lesz a szerver ip vége, és kb 1 perc múlva indítom is! -
#50808 A mai menetrend a következőképpen néz ki:
19:15-kor szerver start
19:50-kor időmérő
kb 20:00-kor rajt
Sajnálom h Zolee kiszállt :S
Mivel van 2 újabb versenyzőtársunk, így már elvileg 5en leszünk, ha esetleg még Lóri meggondolná magát akkor 6an :) -
72TSanyi #50807 Danke!