51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • gviski
    Hello!
    Be lehet szállni valami közös körözgetésbe?
  • PuMy
    Hát sajnos elképzelésem sincs mi lehet a probléma. Azt gondoltam h talán majd a hibaüzenetből lehet rá következtetni, de nem igazán.
  • gordon 24
    Hát ugy néz ki ma sem tudok indulni.. Nem hiszem el..

Jó játékot!..
  • Atesz91
    "Elnézését kérjük, a program futtatása közben hiba lépett fel, a hiba megszüntetése érdekében a program bezárul." kb ennyi sajna mindig elfelejtem részenként menteni és mindig újra kell kezdenem a beállítást, más modokkal nincs ilyen baj, ezzel sincs vezetés közben, de ha fél órát töltök abban a menüben kilép.
  • PuMy
    Le tudnád írni h mi a hibaüzenet?
  • Atesz91
    Ismét irok, sajnos megint van egy kis problémám: letölöttem COT v1.04 modot, és amikor beállítanám, hogy milyen autók legyenek futam közben kb. fél óra eltetltével kilép hibaüzenettel, ez miért van?
  • 72TSanyi
    Ha ma nem érnék haza kezdésre, akkor ne várjatok rám.
  • Atesz91
    Igen ezt értem, sikerült beszerezni az Aero 88-hoz a formákat nagyon jó mod.
  • 72TSanyi
    Az, hogy egy modhoz milyen carset-et használsz (a festéseket tartalmazó fájlok (car és lst kiterjesztésű fájlok) rád van bízva. Bármilyen festést belepréselhetsz a cars-s könytárba. De ha mondjuk COT mod-ra váltasz, akkor értelemszerűen COT autókhoz készített car fájlokra van szükséged, ha a játékban használni akarod őket.
  • Atesz91
    Modot szedtem le, de attól még a 2003-as autókon volt az a festés ami az ahhoz tartozó évadon kellene lennie. Megnézem ezt a liknet, remélem lesz köztük jó mod, kösz.
  • 72TSanyi
    Lejjebb azt írtad, hogy a játékhoz töltöttél le modokat is. Ha így van, akkor nem értem mi a problémád vele. A játék series/<mod nev>/cars könyvtárába bemásolod a kívánt 'car' fájlokat, és akkor ok a dolog.
    Ha mégis modok kellenének, akkor azokat a http://theuspits.com/-ról tölthetsz le, hozzávaló template-ekkel akár.
  • Atesz91
    Kösz a linket, tudtok olyan modot amihez valahol elérhető a hozzá lévő autóforma? Mert ha beteszek egy aero 88-at akkor összevissza áll rajta a festés, mert nem az a kocsi forma alapján festik és elég zavaró.
  • 72TSanyi
    Pumy, rájöttem, hogy nem az a carset lett bemásolva, ami már tartalmazta a ti festéseteket. De most már ok a dolog.
  • 72TSanyi
    A http://www.masgrafx.com-on érdemes körülnézned. Ott sok okosság található festés témában.
  • Atesz91
    Hello!

Látom még vannak akik ezzel mennek. Kérnék egy kis segítséget: szeretnék kipróbálni pár mod-ot, tölöttem is le, de csak festés, és az autóformák hiányoznak, vagy nem is voltak. Hol lehet beszerezni valamely modhoz a kocsiformát?
  • B Lori
    Nem

Meg valószinu nem is fogok mert sajnos erre már nincs ido,persze gyakorlás nélkul johetnék de én mindig azt mondom a létszám a verseny végén lényeges.

A szezon második felében már sok pálya ismétlodik de ha az AI-val gond lesz azért segíttek.
  • 72TSanyi
    Köszi, már tesztelem is.....
  • HaZso
    Sanyi, ezt írd át:
    Online Draw Distance Problem core.ini net_use_mdm_bandwidth_for_tcp_ip=1 Change it to read: net_use_mdm_bandwidth_for_tcp_ip=0 xxxxxxxxxxxxxxxxxx 1.net_mdm_client_send_size=116
    2.net_mdm_server_send_size=116
    Change the above 2 values in the Core.ini File to 1.net_mdm_client_send_size=500
    2.net_mdm_server_send_size=500
    Now you can see all the cars while racing and in replays. xxx
    Also Change:
    1.net_mdm_client_send_every=3
    2. net_mdm_server_send_every=3
    Change this to the following:
    1.net_mdm_client_send_every=2
    1. net_mdm_server_send_every=2
    With this new setting the Data/Car Position is updateded a bit faster than the Default setting, and cars will No longer wiggle on screen or have that annoying wobble, ie, side-to-side warp in the turns.
  • gordon 24
    Hát ma sem jön össze.. Pedig Daytona áá.. Nem az hogy nem tudok csatlakozni, egyszerüen közbe jöttek dolgok. Nagyon sajnálom! Ezen nagyon idnultam volna..
  • PuMy
  • PuMy
  • PuMy
    Szerverindítás 21:15, az ip vége 133 lesz!
  • HaZso
  • PuMy
    Mentem 1 gyors tesztet, sztem jó lesz.
  • 72TSanyi
    Lóri, ma már jössz te is?
  • B Lori
    DAYTONA NIGHT

Mivel ez night pálya ezért más lehet a tapadás,nem ártana letesztelni a setup-ot,az AI erosség 103% volt,a papy_ai 0.11 ha jobban szét akarod húzni elég az elso értéket a három kozul 0.12-re rakni.
  • PuMy
    Hát az nagyon jó lenne, köszi!
  • B Lori
    Benne van egy "HaZsoV2" setup azzal,ami az AI-t illeti,ha a pálya megvan akkor ott nem változott csak a papy AI-ban kell a mezonyt szét vagy osszehúzni,erre sajnos nem emlékszem és az elején nem is mentettem el,de azt konnyu letesztelni,Dega megvan ott 0.11 volt.
    Egyébként most csak a 400 mérfoldes éjszakai verseny jon,ebbol a huplis változatból ahol mentunk az 500-at nekem megvan a Night is,ha azon szeretnétek menni akkor átrakom bele az AI-it és feltoltom.
  • PuMy
    Lóri, arra emlékszem h meik Daytonán is mentünk, de arra már nem h meik setuppal meg h mien ai beállításokkal. Véletlenül nem emlékszel rá?
  • 72TSanyi
    Nekem is mindegy, pláne úgy, ha a versenyeket nem 20 órától kezdjük....
  • HaZso
    Nekem nem mindig jó a heti 2 futam, de alapból benne vagyok...
  • PuMy
    Még annyi lenne h a hosszúra nyúlt kényszerszünet miatt kb 9 futammal vagyunk lemaradva az igaziakhoz képest. A kérdés az h hozzuk be őket és párszor menjünk heti 2 futamot v nem számít és akkor 9 héttel tart tovább a bajnokságunk. Vélemények?
  • 72TSanyi
    Jövő héten Daytona, ott minden megeshet!
  • PuMy
    Kár h lemaradtatok pedig nem volt rossz futam, ahhoz képest meg főleg h utálom ezt a pályát. Az már mellékes h nyertem :D
  • gordon 24
    Majd jövőhéten:D Basszus nem tudom miért nem tudtam belépni.. Érdekes.
  • B Lori
    Hát gondoltam még nem adom fel olyan konnyen és teszek egy próbát de errol a 20 órai kezdetrol lemaradtam
  • gordon 24
    Nem tok belépni.. Má megint... Basszus! Mégis utolsó maradok?:D
  • PuMy
    255 lesz a szerver ip vége, és kb 1 perc múlva indítom is!
  • PuMy
    A mai menetrend a következőképpen néz ki:
    19:15-kor szerver start
    19:50-kor időmérő
    kb 20:00-kor rajt
    Sajnálom h Zolee kiszállt :S
    Mivel van 2 újabb versenyzőtársunk, így már elvileg 5en leszünk, ha esetleg még Lóri meggondolná magát akkor 6an :)
  • 72TSanyi
    Danke!