NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PuMy
Ma kicsit próbálgattam dolgokat h mitõl lehet szar. Azt vettem észre h amíg 20-20 autó van kint a pályán addig semmi gond sincs, de ha annál több van akkor csinálja. Újrapasztáztam a videókártyát, lecseréltem a drivert, akkor is csinálja. Megnéztem az eredeti New Hampshire pályával, azzal is csinálja, szal nem az új pálya az oka. Csináltam oat is h leuninstalláltam a játékot aztán vissza ugyanoda, így nem kellett a modokat meg minden mást újra bemásolni, de akkor is csinálta. Most utoljára azzal próbálkoztam h teljesen új reinstallt csináltam és az alap cup-pal mentem az eredeti pályán és úgy nem csinálta. Most majd berakom a dolgokat (cot mod meg ienek) és megnézem úgyis aztán írok h mi van.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

zolee145
RAM melegedés? Hallottam már olyat, bár annyira nem értek az ilyen dolgokhoz.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

PuMy
Jah, de nem sok, más gond lehet, csak nemtom mi :S

HaZso
Pumy, ilyenkor kéne megnézni, hány fokos a proci, vga...

zolee145
Nálam igen. Ez nagyon alvásnak néz ki.😊 Jóéjt!😊

HaZso
Mindenkinél leállt?

gordon 24
Na jó éjt!

Majd legközelebb!

Downhill!!

PuMy
21:15 és 187.

gordon 24
Na srácok! Nézegettem a müsort! Az ára elég kemény😄 1350 ft..

Elég sürün adják..

Na szóval akkor hogy állunk??

Ui:

Lehet ma nem tudok indulni!

Downhill!!

Esetleg próbálj új pasztát a huto alá,lehet nem vezeti már át megfeleloen a meleget.

PuMy
Mentem most 2 tesztrajtot multiba és semmi gond nem volt. Ha túlmelegedés okozta a múltkor akkor az most valszeg azé nem jelentkezett me most nincs oan meleg mint akkor. Hát sokkal okosabb nem lettem, majd még felrakom a legújabb videókártya drivert és remélhetõleg csütörtökön se lesz semmi gond.

Hát a hétköznapot én is jobban preferálom. Pláne, hogy Hazsonak meg ez a hétvége nem megfelelõ. Azt, meg hogy kivel lehetne még számolni, továbbra sem tudom. Mindenesetre mint azt Dini mondja, neki most még húzós 2 hete biztos van, szóval neki csak a hungaroringi F1 környékén lenne kivitelezhetõ.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
Én mennék!
De a 26-dikai hét nekem sem jó.. Szóval vagy most hétvége vagy hétköznap lenne az ideális.

Downhill!!

Ezt jól megmondta Allmendinger 😄

People online are asking me all the time how realistic the racing is. And what I tell them is this: if you want to make it more realistic, set your computer up next to a wall, make sure the chair is right against the wall, and when you spin in the game take your head and ram it against the wall in your house and tell me how that feels.

Nekem meg az azt követõ hétvége foglalt (26-án lagziba kell mennem). De más napokra egyelõre nincs alibim.
Úgy írják, hogy 17;18;19;20;21 órai kezdettel vetítik a filmet....
Azt azért tudjuk, hogy kire kell/lehet számítani?

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

HaZso
Én dolgozom hétvégén sajna (18-20.)

gordon 24
Nem hisszem! Ezért mondom nekem oké a hétvége is csak akkor azt jó elõre beszéljük meg!

Downhill!!

Met
Nagyjából mindenki dolgozik, 4-5-6-ig most vidékrõl Te feljönnél? Fõleg, hogy másnap megint meló van.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

gordon 24
Nekem jó az is! De azt nehezebb összehozni! Mert akkor sokmindenkinek dolga van fürdés balcsi stb.. De ha gondoljátok az sem rossz!

Downhill!!

Met
Nem hétvégén kellene? Gondolva a vidékiekre...

gordon 24
Na felõlem kedd kivételével bármelyik nap jó jövõhéten!

Downhill!!

Giovanni
Remélem tõlem ilyeneket nem kaptok. Amúgy próbáljátok ki az AVG-t, az még segíthet..

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Aham. Mert az is vagyok. Amíg nem lesz egy új számítógépem, addig nem igen láthattok msn-en.
Nos, mikor lesz az IMAX-es HNR tali?

Met
A múltkor amikor szóltam akkor csak az az egy jött, de tegnap 3 percenként 😊 De közben folyamatosan offline-nak ír.

Jah, amúgy kössz a tippet, megnézem mit tehetek. <#eljen>

Ahogy érzded! 😄 Megnyugtatásul közlöm, hogy kb 3 hónapja max hétvégente vagyok itthon, de számítógép elõtt sem igazán ülök....
Bocs az OFF-ért..

HaZso
Ha csak egy tucat lenne :-D Nekem a nod nem szedte le régen, lehet, h most javítottak rajta, helyette volt egy dos-os progi, ami leszedte...

Cowek
Én is kaptam egy tucatot Sanyi...
Asszem olvastam hogy a NOD32 ilyenkor leszedi... 30 napos is jó hozzá. Csak tipp.

http://www.f1-info.hu/

Met
letiltottalak msn-be meguntam, hogy virust "küldözgetsz" 😊

TSanyi says (19:09):
http://tapsonyi.sandor.lostimage.info

http://coooool.info

Nekem ez a hétvége kilõve......
De írogassatok a témával kapcsolatban, hogy milyen alternatívák vannak.

gordon 24
Má nem😄DD

Na milesz ezzel a HNR-es talival??
Nektek mikor jó??

Downhill!!

HaZso
megy

gordon 24
na mivan??

Downhill!!

PuMy
bocs szarakodott és restartolnom kellett, ip maradt szal jöhettek vissza!

gordon 24
Mindenkinél
sajna

Downhill!!

mindenkinél

zolee145
Na ez megnyekkent. Csak nálam, vagy mindenkinél?😊

PuMy
Illetve reconnect volt, szal 238 lesz az ip vége!!!!!!!!!!

Én is megnéztem háromszor,megéri mert nagy élmény 😊)

PuMy
Igen, pont most akartam beírni, a szerver 19:15-tõl indítom, az ip vége 57 lesz!

Most akkor 19:45-tól lesz a kvali és 20:00 verseny?

PuMy
Köszi 😊

NEW HAMPSHIRE

Bocs hogy csak most de tegnap nem tudtam megcsinálni,sajna a rajt lassú lesz a kanyarkigyorsíttás miatt,de azért ovatosan belul mivel 3 sorban a kanyar is nagyon csúszik belul szóval konnyen meg lehet forogni a,én váltás nélkul mentem úgy nagyjából 97% jó lehet,az AI gumikopást sajna nem tudtam letesztelni,remélem jó lesz,ha valaki megnézi akkor a verseny elott javíthatunk még rajta.

PuMy
Az eredeti pályán megyünk ma?

gordon 24
Hát figyi nekem 26-dikáig szinte bármikor ok. 26-án mek le balcsira egy hétre..

A mostani hétvége még kérdéses mert lehet tudok menni hegyalja fesztiválra..

De ez sem 100%. Ugyhogy felölem jövõhéten valamelyik nap délután mehetnénk.. (ott csak kedd nem jó Blind Myself lesz ZP-be😄DDD)

Downhill!!

HaZso
Nem mondtam hogy ne legyen, csak kérdés, kinek mikor jó 😊

gordon 24
Nem lesz HNR-es tali akkor??? Vagy mindenki menjen egy maga?😄

Downhill!!

HaZso
Aki teheti, nézze meg az IMAX NASCAR 3D-t, én biztosan megnézem többször is 😊
link

gordon 24
Örülök!! Jó volna ha mindig tudnál normálsian menni.. Szar ez igy!

Downhill!!