51527
-
#46163 Ok, nálam úgy is marad minden a régiben: régi kocsi, régi rajtszám, régi Giovanni -
#46162 Csak az ujaknak.
Vagyis a regieknek is, de azoknak mar meg van, mert rendesen jelentkeztek;))) -
#46161 Mindenkinek kell, vagy csak az újaknak? -
#46160 JELENTKEZESEK, SZAMLASZAM, FERSTESEK, STB!
Aki indulni szeretne a bajnoksagban, az mindenkep a HNR oldalon toltse ki a "jelentkezesi lapot"! Innen a forumbol nem tudom mindig kibanyaszni ki mit akar;) Foleg ha igy altalaban ejjel erek haza, es nap kozben nem erek ra forumozni. Raadasul a adminisztracio miatt, szuksegem van mindenkinek a korrekt e-mail cimere, nevere, mert ha MoZso-ek szamonkerik hogy ki, mikor, mennyi, stb., akkor pontosan tudnom kell!
A festeseket is e-mail-ben kernem, es a Subjectbe NAGYBETUKKEL hogy ne vesszen el:))
THX! -
#46159 msn : [email protected] -
#46158 UK setupot küldje át nekem valaki pls !!!! -
#46157 Akinek nincs meg az msn-em: HNR oldal Gyakorló szerver IP (pass:h2n0r03) -
IzI #46156 Nem is mondom azt hogy azzal mennyunk csak megmondtam en hogyan gondolom:)De felolem mehetunk vegig alul sok "tudas" nem kell ahhoz hogy vki itt nyerjen tehat nem is veszem komolyan :) -
#46155 Amíg nincs jelentkező, indítok én... IP az msn üzenetemen látszik :) Egyelőre Bristol, UK setup -
#46154 Tud vki szervert indítani? Én nem tudom még, meddig leszek ma este... -
#46153 Én si vagyok!! Ha van valami irjátok!! Nekem 8 hl megyünk a Teszt a lényeg!! -
#46152 Jah...lehetne valami... -
#46151 Mammut=Campona természetesen :))) -
#46150 OFF: érdemes megnézni a Mammutban az amcsi autókat, már annak, aki szereti... szép gyűjtemény
ON: lesz ma vmi, vagy fölösleges volt lelépnem az asszony elől? :D -
B Lori #46149 Múlt hétem próbáltuk 4-en 2vs2 az egymás mellett menést,a TR pályán szerencsére már nem olyan egyszeru tolni a másikat mivel elég ideges az autó tehát az also is hibázhat,a másik ami nagy fegyelmet kovetelne hogy ha a kanyarokban a kulso sor mint ahogy a felvételen látszik kozel megy az alsokhoz jobban tudja magát tartani egyforma autószám esetén,persze ha az alsok nagyon precízen koncentrálva mennek nem nagyon lehet leleozni oket de szerintem akkor is jobb lenne így. -
#46148 Itt jegyezném meg Bristol a kedvenc pályám :D -
#46147 Indít vki szervert...? :P Én a Bristolt is kipróbálnám UK-val... -
#46146 Be kell mennem dolgozni :-( -
B Lori #46145 Ha nem akarunk rovid pályát és Daytona-t akkor mehetnénk mondjuk Texas Night-en,gyors is és legalább kipróbáljuk,de lehet Darlington Nigh-t is :) -
#46144 Alul 2 kocsi felül 4 sztem a felsö sor a gyorsabb setuptól függetlenül tavaly is volt rá példa.
Mondhatnám azt is,hogy azon mulik,hogy ki vezet,hogy hátsó ember melyik sor mögé megy és melyiket tolja.De arról akkor mért a bal elsö tehet? -
B Lori #46143 A múltkori custom teszt eredménye az lett hogy 2 kornél tobbet nem tudtunk menni. -
IzI #46142 Mert fix setup van,igazan csak customel lehet ezt orvosolni szerintem -
#46141 Azért tettem be mert szerintem csak az "összedolgozókon" múlik,hogy melyik sor a gyorsabb és ez az ilyen pályák szépsége-nem tetszene ha lekorlátoznánk.
Azzal,hogy a sárgavonal alatt nem szabad elözést kezdeni és ha a felsö oszlop a gyorsabb az alsónak nem szabad blokkolni egyetértek. -
B Lori #46140 Szerintem is meg kellene engedni alul menni,lehet hogy így unalmsabb lesz de még mindig jobb mint a veszekedés utána,ezen a TR-en már nem olyan egyszeru tolni a másikat és ha valaki végig a vonal mellett akarja tartan lassabb lesz alul,ha meg kis idore feljebb megy be lehet szúrni mellé,akkor szabálytalan az elozés ha a bal oldali kerék teljes terjedelmébe átmegy a sárga vonalon......meg a blokkolást is tisztázni kellene én a NASCAR-os stílust támogatom vagyis ha 1 miliméterre is mellémegyek én vagyok elonyben,blokkolni akkor kell ha vissza tud elé menni,kapubezárás nincs,vagyis magamból kiindulva ha nem vagyok biztos benne akkor inkább hagyom a helyet,ha mégis megkisérlem és kiforgatnak csak magamat okolhatom. -
#46139 eldőlt már melyik pálya lesz? csak a setup miatt kérdezem, nincs letöltve mindhez
amúgy hazaértem köszi az infókat, see u on the track :) -
#46138 A nagyok igy csinálják -
#46137 Segitünk ha kell a festésben (ha van elképzelés) csak irj privet! -
#46136 Hopsz lehet elszóltam magam :D -
B Lori #46135 A neten rengeteg szép festés van :)) -
B Lori #46134 Nem biztos,ha egy kanyarban besokall igaz hogy nekiengedheti a falnak és nem lesz olyan sulyos kovetkezménye de ez mégis veszélytelenebb mint amikor az utolsó pillanatba korrigálni próbál és kacsázik netalántán megpordul,így "csak" a falnak megy és tudja folytatni,szerintem a mogotte lévonek is ezt egyszerubb kivédenie. -
#46133 Az ne készüljön mert kizárnak :-) -
#46132 Számlaszámot nekem is küldjön az illetékes legyen olyan kedves !
Az autó festése még messze van most a szénszálas kasztni készül ;) -
#46131 Jó lesz az a moderate törés? Szerintem a realisztikus törésnek volt egy kis visszatartó ereje...
Másik kérdés:Ha a TR pályákon megyünk akkor miért nem lehet alsó sorban menni SSW-n? Ez ugye tavaly is problémás kérdés volt,meg ugye ki tudja ezt kontrollálni rendesen-számolni fogjuk a köröket?
Lori felvetése is jogos,hogy "PIROSNÁL" minden esetben ismétlünk-e?
A szavazás állása ha publikus engem is érdekelne. -
#46130 Jó jó!! De ez a moderate törés.. Hát nem tudom.. Szerintem túl batrak leszünk miatta sok lesz a sárga!! -
#46129 csak szólok, hogy IP-t meg ilyesmit még nem kaptam (a számlaszám már megvan, thx), plz valaki írja meg priviben, inkább többen, mint senki :)
szvsz 8-9 között hazaérek, ha lesz edzés, mennék
köszi srácok! -
B Lori #46128 A piros zászlós szabály nem lesz bevezetve,vagy marad az ami tavaly és ha pl. 10 koreel a vége elott leesik a szerver újra megyunk? -
B Lori #46127 I like short tracks......ha pénteken lesz Daytona akkor nem ártana kipróbálni eggyet pl. Bristol-t az UK setup-al pláne ha kevesen leszunk.
És ha már setup,mikor lesz vége a szavazásnak és eldontve hogy mellyik lesz? -
72TSanyi #46126 Jaja, feltűnt. Elsőként a moderate törésen akadt meg a szemem! -
#46125 És te is rohangáltál a végén alsógatyában???? :))))))))) -
#46124 [HNR] Szabályváltozások!
2007.02.04. 18:16 Vasárnap
Fontos szabályváltozások történtek, mindenkinek kötelező áttanulmányozni őket (pirossal szedett részek)!