51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • sajoati
    Cowek, legyszives jelezz vissza, hogy akkro jo-e a holnapi Daytona RC 12 oras, mert eddgi csak Sanyi es en vagyunk biztosan, ketten meg eleg huzos lenne lenyomni...
  • IzI
    En nem mondom senkinek mennyit mennyen csak arra probaltam utalni hogy 15 perc meg 1nap nem eleg arra hogy 1 komolyabb set-el megtanuljon vezetni.
  • CodeRed
    Én csak annyit mondok, hogy ne minősítsünk senkit csak úgy a levegőbe. Mindenkinek szjve joga eldönteni mennyi időt-"akaratot" szán rá egy játékra. Lehet, hogy előbb mászom meg a Himaláját "akaratból", mintsem menjek egy jó kört Bristolban. Az embernek van tehetsége az egyik dologhoz, a másikat pedig az élmény miatt űzi.
  • gordon 24
    Nem kér csak meg kell ismételni.. Ha nem tudod megcsinálni.. Akkor amikor kiirja hogy rossz. Lesz egy link ahol kérheted hogy küldjön egy emailt neked a jelszóval!
  • djfuge
    Nem nagyon tudok angolul,de miért 2 fajta e-mailt a regelésnél?
  • djfuge
    Valamit félre értettél,én csak azt nem tudtam mi az a UK setup!Nem pedig azt kértem hogy segitsen vezetni!:)
  • gordon 24
    Sajnos nem tudok más oldalt.. De egyszerü reggelni pár perc aztán le tudod szedni..
  • djfuge
    Értem,hát ezt nem tudtam hogy mi az UK.:) Valami más cim ahol nem kell regelnem és ugy leszedném?Vagy valaki nem rakná fel a jövöheti verseny UK setup-ot?
  • Alexease
    Amit Gordon belinkelt, az egy setup gyujto oldal. Ott talalod az UK (UK = Ullrich Kratochwil) setup-okat. A palya nevek a linkek a setup-hoz...
  • IzI
    Szerintem egyszerubb ha te nezed meg mert nem alex fog vezetni helyetted :)
  • gordon 24
    Hátőő izé!! DD... A UK beállitás az ember neve. Tehát:Ullrich Kratochwil
    Ez minden pálya név alatt megtalálható.. Rákatt a pályára és máris jön.. Persze reggelni kell!
  • djfuge
    Alexease segits,mert én csak azt láttam hogy mindenki a UK -ról beszél hogy nehéz vele.Vagy az ne setup?
  • Alexease
  • djfuge
    Értem én amit küldtél,de hol vannak a UK beállitások?
  • gordon 24
    Itt van ez a remek setup DDD
  • djfuge
    honnan tudom leszedni a UK beállitást?
  • gordon 24
    Nem akarok vitatkozni veled nem ez a cél!!! De szerintem nem csak velünk van a baj.. Én személy szerint mindent megpróbálok.. És nem adom fel.. De ha nem fog menni akkor mit csináljak? Egy vesrenyen 5 sárgát? Vagy mit???
  • gordon 24
    Én egy fél évig készültem mielött a ligába léptem!! Most december óta amióta kiderült UK-val nyomom a teszteket és itthon is játszom vele.. És olyan szarul megy hogy komolyan gondolkozom!! Akkor miről is beszélsz? Hol van a nem akarat?
  • djfuge
    honnan tudom leszedni a UK beállitást?
  • IzI
    Ti most vagy szupertehetsegesnek erzitek magatokat vagy tok benanak.Mar elejen elmondtam 15perc gyakorlassal szart se lehet elerni ha meg nem mentel fast-on kivul ami jobb annal.Csak egyszer kene igazan gyakorolni egy technikas palyan onnantol tobbi palyan sokkal hamarabb raereznel a dolgokra de itt senki se kepes raaldozni par napot inkabb mondja hogy nem jo.Es nem hetekrol van szo hanem napokrol kinek mennyi csak hat kozbe szol az akart es nem pedig az ido
  • CodeRed
  • Alexease
    Felkerult a HNR-re a friss Nextel Cup versenynaptar, remelem nem gepeltem el semmit;) Lehet tanulmanyozni. A Mixed majd holnap;)))
  • CodeRed
    ööööö...izé...én kb 15 perc után feladtam Bristolt, és valószínűleg a bajnokságban sem fogok indulni azokon a pályákon melyeken úgyérzem, hogy nem megy, mert nem akarom tönkretenni mások versenyét azzal, hogy csalingázok a pályán és mégcsak elengedni sem tudom azt aki mögöttem jön. Egyszerűen nem vagyok jó versenyző, csak élvezem a vezetés élményét. Azokon a pályákon ahol úgyérzem végig tudom futni a távot indulni fogok ha nem gond. Azért mert valaki felad 1-1 pályát azon okból mert nem megy, az még azért jöjjön versenyezni...szerintem. Nem baj az ha valaki fel tudja mérni, hogy alkalmas e egy technikásabb pályára avagy sem. Én Bristol-ra alkalmatlan vagyok, és amíg nem megy nem fogom erőltetni, de például egy Atlanta-i futamot biztosan nem fogok kihagyni.
  • Met
    panaszok mindíg lesznek, sok éves tapasztalat...
    hiába szavazás meg minden, szezon közben derülnek ki a dolgok :)
  • B Lori
    Félreérted,én csak arra voltam kiváncsi hogy ki-e próbálták rendesen ha estleg az UK lesz választva,mert ha az egyik pályán fekszik neki attól még a másikon lehetnek gondjai,nehogy a szezon kozbe legyenek ez ugyben panaszok.
  • gordon 24
    Szerintem ehhez nem lehet igy hozzá álni!! Azért gondold végig! Ha nehéz lesz a set és sok embernek nem megy fel fogják adni (lehet én is) akkor nagyon izgalmas lesz a HNR lesztek 3-an.. Annak sok értelme van..
    Inkább azon kéne lennie mindenkinek, hogy többen legyünk, és nem ilyen lekezelően beszélni!! Ne sértődj be, de szerintem itt nem ennek kéne célnak lenni, hogy pár ember gyors legyen!!
  • gordon 24
    Pedig ott elég sokat lehet tanulni!!! Sőt ott van tömeg!!!
    Szóval szerintem nem gáz ha valaki offline megy.. Nagyon jól megvan csinálva ez a játék nagy élmény offline is. Sőt
  • IzI
    Aki 15perc utan feladja az inkabb ne is jojjon versenyezni
  • B Lori
    Nem látok nagy kulombséget offline vagy online kipróbálás kozott,vagy attól hogy még 1-2 ember korozget a practice-n jobban fog menni? Ha elinditja offline beteszi az UK setupot senkitol nem zavartatva 10-15 perc után már nagyjából érzi hogy ez megfelel vagy esetleg túl nehéz a képességeihez képest.A hivatalos napokon mivel egy pálya van nem tudjuk letesztelni az osszeset,sott az online practice-n inkább a hot lap hajkurászás van nem a stabilitás tesztelése.
  • IzI
    Szerintem itt 2emberen kivul senki nem megy offline-ba
  • B Lori
    Az igaz de a setupot offline is lehet gyakorolni persze Daytona-t is de az AI más mint az emberek :))

Amúgy két dolog érdekelne,a szavazás eredménye és az hogy aki szavazott próbálta-e az UK setupot tobb pályán is mert teszteken online általába csak 6-7 ember szokott lenni,kedden Bristol-t teszteltuk voltunk 5-en abból 2-nek totál elege volt,belegondolni se merek mi lesz ha 20-an rajthoz állunk....és még van egypár pálya ahol a fastal is nehéz volt.
  • IzI
    Szerintem inkabb olyanon mennyunk amin meg nem mentunk.Azt hiszem elsodleges dolog a setup megszokasa
  • B Lori
    Legalább kipróbáljuk a DaytonaTR Night-ot :)
  • gordon 24
    Jaja Budshootout!! Aztán hétközbe egy Gatorade Duel??
  • HaZso
    Egyetértek, menjünk egy Shootout-ot ;-)
  • gordon 24
    Jaja az jó lenne. A multkori teszeten igaz az Al-al volt kb 4 kört tudtunk menni... Szóval Daytonába kéne harcolni egy jót!!!
  • CodeRed
    Sztem érdemes lenne Daytonában futni egy próbafutamot. Elvileg jó sokan leszünk, jó lenne rá gyakorolni kicsit.
  • gordon 24
    Na most akkor mi lesz ezzel a pénteki nappal? Milyen pálya lesz és a stb?
  • Alexease
    Lesz;) Nem voltam itthon, vagy csak ejjel jottem - aludni:) De elkezdtem, halad, fent lesz.
  • Toya
    Naptár lesz Alex?