51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • HaZso
    Már kezdtem volna mondani, hogy legyen egy Short Track... de nekem is mindegy végülis :D
  • CodeRed
  • CodeRed
    Éppen akartam írni, hogy döngessük egyet este....Kéne gyakorolnom a tömegben :-) Nekem mindegy, hogy hol, csak 180 felett legyen az átlagsebesség
  • djfuge
    djfuge auto festés
  • djfuge
    Felraktam az autom festését.Szedjétek le légyszi és mindenki rakja be a könyvtárba.Köszi Innen tölthető: http://www.speedyshare.com/584705958.html
  • djfuge
    Sziasztok.Most hallottam hogy indul feb.16-án a szezon.Én is jönnék.Kérnék egy számlaszámot hogy befizessem a manit.Ja és mennyit csengessek be?
  • DTap
    Bár beszéltünk róla,hogy jó lenne ma egyet menni ma Daytonán...sajnos közbejött az,hogy este vissza kell mennem melóhelyre igy én is a péntekre "szavaznék" mivel mindenképp ott szeretnék lenni.
  • Yeltzin
    !!!

én szeretnék a mai edzésen részt venni, de lehet hogy nem érek haza nyolc előtt, szóval valaki (HaZso, Alex, Met vagy akárki) legyen szíves, írjon egy privit az IP-vel, passworddel meg amire szükségem lehet a csatlakozáshoz

a pénzt is bármikor el tudom utalni, csak adjatok egy számlaszámot

Köszi előre is!
  • Redvin
    Szerintem lehetne valami short is, ne mindig ssw :)
  • sajoati
    szerintem ne daytona-t, mert azt penteken ugyis... :)

de nem 100%, hogy leszek, szoval nekem tkp. mind1, melyik palya. :))
  • HaZso
    Ne csak jövő hét péntekre... ;-)
    Mehetnénk ma egy Daytona tesztet..., esetleg más pályát is megnézhetünk... szerintetek?
  • Redvin
    leszek
  • 72TSanyi
    Minden kedden szokott lenni, csak hát kevés az érdeklődő..... Szóval akkor leszel?
  • Redvin
    Ma lesz valami verseny fele, vagy csak kesobb lesznek keddenkent is futamok?
  • sajoati
    hehe, igen, kezdem en is ezt erezni, hogy a tomeg vonzza a tomeget!!

szerintem edzeskent mindenki menjen egy 100 koros daytona-t, es a 95.-ben uttesse ki magat vezeto helyrol, hogy pentekre idegileg is rendbe legyen, ha belekerul egy big one-ba!! :)))
  • bcs78
    Jujj, végre megint tömeges verseny lesz és nem éjszakai autópálya fíling! Már most bejelentettem asszonynak, hogy jövőhét pénteken találjon más elfoglaltságot.....
  • HaZso
    xls file javítva
  • B Lori
    Ha már pályákról volt szó Daytona Revampedmegvannak az elozo verziók,nagyon szépen megvan csinálva,ezt egyszer AI-kal ki kell próbálnuk :))
  • Cowek
    Asszem jövök... +1 fő ;-)
  • gordon 24
    Az nagyon jóó!!! Alexel felveted a kapcsolatot a server ügyben??? Mert sak ugy tusz jönni..
  • Vádá
    Építem a kocsim azt jelenti hogy a méltán híres Daytonai futamra 100%-os legyen ! :D
  • B Lori
    Remek,azt hittem hogy a csend mást jelent :)
  • gordon 24
    jahh okéé!!
  • Vádá
    :D Észre se vettem ,hogy az a baromság még bent van :D Nem csak az influenza kínoz....
  • gordon 24
    Helyes!!! És jobbulást.. Egyébként remélem nem komoly az ügy mert msn-en azt irtad hogy az intenziven fekszel sipszó elött hagy üzenetet.. Vagy valami ilyesmit..Ilyen komoly?
  • Vádá
    Itt vagyok nem vesztem el csak betegeskedem :) Tetszett a dolog természetesen indulni szeretnék én is és küzdeni fogok az utolsó elötti helyért :D
  • gordon 24
    Szerintem elég jól ment.. Az elején kicsit lassu volt de a versenyre amire egyébként 7-en lettünk. egész jól csinálta.. De aztán Gabi össze akadt TD-vel. Re volt. Aztán én összeakadtam TD-vel. aztán megint re. Aztán utána Gábor én és Vada akadtunk össze.. Aztán elmentünk aludni!!!DDDDD

Szóval szerintem jó lenne ha jönne nem rossz a srác. Elmondása szerint ment a GTR2-be sokat szóval nem uj neki az online versenyzés, és ez látszik is.
  • Yeltzin
    amennyiben nem dolgozom, indulnék, ez max jövőhét elejére kiderül

de kurva sokat kell gyakorolnom, ma jött meg a kormány, és egyelőre úgy megyek, mint aki először vezet versenyautót miután fél évig feküdt kómában egy majdnem halálos baleset miatt :))

vagy mint Ricky Bobby az első tesztkörén a visszatérésekor :D
  • B Lori
    Tényleg hogy sikerult a teszt Vádá-val mert azóta nem írt?
  • B Lori
    Mi az hogy nem rossz,fantasztikus,izzadni akarok a top 10-ért és ezért az se érdekel ha BIG ONE lesz :))
  • HaZso
    Ezek a régiek egyelőre :) Alex, Cowek, Freak, Janusz számomra kérdéses még. Ja és ha vki látja magáról hogy rossz "helyre" tettem, szóljon pls :)
  • gordon 24
    22-ez nem roszz!! Ha még egy kettő oda verődik elég szép csata lesz.. És valszeg nagy Big oneokkal..
  • HaZso
    Kicsit kíváncsi voltam, a "régiek" közül hányan indulunk Daytonában - az újakkal még nem vagyok annyira tisztában... egyelőre így fest a dolog:
    (*-gal megjelöltek indulnak, pár embertől még nem kaptam visszajelzést)
    Daytona 2007
  • B Lori
    A szárny engem se zavar,az eleje alsó része nem tetszik hogy úgy befelé van a beugrás.
  • CodeRed
  • CodeRed
    óóóóóó...pedig pont a segge a legszebb
  • gordon 24
    Igazából nekem ami nagyon nem tetszik rajta az a hátsó szárny.. a többi része talán elmegy (szodával).. Mindenestre nekünk is az kell ide majd..
  • CodeRed
    Egy kis ízelítő azoknak akik nem tudják miről van szó.
  • CodeRed
    Pedig én meg már annyira várom milyen lesz a City Chevy festés a COT-on. Nekem nagyon tetszenek azok a járgányok. Olyan '80-as évek feelingje van.
  • gordon 24
    Megijedtem!!!