51527
-
#46123 Már kezdtem volna mondani, hogy legyen egy Short Track... de nekem is mindegy végülis :D -
#46122 -
#46121 Éppen akartam írni, hogy döngessük egyet este....Kéne gyakorolnom a tömegben :-) Nekem mindegy, hogy hol, csak 180 felett legyen az átlagsebesség -
#46120 djfuge auto festés -
#46119 Felraktam az autom festését.Szedjétek le légyszi és mindenki rakja be a könyvtárba.Köszi Innen tölthető: http://www.speedyshare.com/584705958.html -
#46118 Sziasztok.Most hallottam hogy indul feb.16-án a szezon.Én is jönnék.Kérnék egy számlaszámot hogy befizessem a manit.Ja és mennyit csengessek be?
-
#46117 Bár beszéltünk róla,hogy jó lenne ma egyet menni ma Daytonán...sajnos közbejött az,hogy este vissza kell mennem melóhelyre igy én is a péntekre "szavaznék" mivel mindenképp ott szeretnék lenni. -
#46116 !!!
én szeretnék a mai edzésen részt venni, de lehet hogy nem érek haza nyolc előtt, szóval valaki (HaZso, Alex, Met vagy akárki) legyen szíves, írjon egy privit az IP-vel, passworddel meg amire szükségem lehet a csatlakozáshoz
a pénzt is bármikor el tudom utalni, csak adjatok egy számlaszámot
Köszi előre is! -
Redvin #46115 Szerintem lehetne valami short is, ne mindig ssw :) -
#46114 szerintem ne daytona-t, mert azt penteken ugyis... :)
de nem 100%, hogy leszek, szoval nekem tkp. mind1, melyik palya. :)) -
#46113 Ne csak jövő hét péntekre... ;-)
Mehetnénk ma egy Daytona tesztet..., esetleg más pályát is megnézhetünk... szerintetek? -
Redvin #46112 leszek -
72TSanyi #46111 Minden kedden szokott lenni, csak hát kevés az érdeklődő..... Szóval akkor leszel? -
Redvin #46110 Ma lesz valami verseny fele, vagy csak kesobb lesznek keddenkent is futamok? -
#46109 hehe, igen, kezdem en is ezt erezni, hogy a tomeg vonzza a tomeget!!
szerintem edzeskent mindenki menjen egy 100 koros daytona-t, es a 95.-ben uttesse ki magat vezeto helyrol, hogy pentekre idegileg is rendbe legyen, ha belekerul egy big one-ba!! :))) -
#46107 Jujj, végre megint tömeges verseny lesz és nem éjszakai autópálya fíling! Már most bejelentettem asszonynak, hogy jövőhét pénteken találjon más elfoglaltságot..... -
#46106 xls file javítva -
B Lori #46105 Ha már pályákról volt szó Daytona Revampedmegvannak az elozo verziók,nagyon szépen megvan csinálva,ezt egyszer AI-kal ki kell próbálnuk :)) -
#46104 Asszem jövök... +1 fő ;-) -
#46103 Az nagyon jóó!!! Alexel felveted a kapcsolatot a server ügyben??? Mert sak ugy tusz jönni.. -
#46102 Építem a kocsim azt jelenti hogy a méltán híres Daytonai futamra 100%-os legyen ! :D -
B Lori #46101 Remek,azt hittem hogy a csend mást jelent :) -
#46100 jahh okéé!! -
#46099 :D Észre se vettem ,hogy az a baromság még bent van :D Nem csak az influenza kínoz.... -
#46098 Helyes!!! És jobbulást.. Egyébként remélem nem komoly az ügy mert msn-en azt irtad hogy az intenziven fekszel sipszó elött hagy üzenetet.. Vagy valami ilyesmit..Ilyen komoly? -
#46097 Itt vagyok nem vesztem el csak betegeskedem :) Tetszett a dolog természetesen indulni szeretnék én is és küzdeni fogok az utolsó elötti helyért :D -
#46096 Szerintem elég jól ment.. Az elején kicsit lassu volt de a versenyre amire egyébként 7-en lettünk. egész jól csinálta.. De aztán Gabi össze akadt TD-vel. Re volt. Aztán én összeakadtam TD-vel. aztán megint re. Aztán utána Gábor én és Vada akadtunk össze.. Aztán elmentünk aludni!!!DDDDD
Szóval szerintem jó lenne ha jönne nem rossz a srác. Elmondása szerint ment a GTR2-be sokat szóval nem uj neki az online versenyzés, és ez látszik is. -
#46095 amennyiben nem dolgozom, indulnék, ez max jövőhét elejére kiderül
de kurva sokat kell gyakorolnom, ma jött meg a kormány, és egyelőre úgy megyek, mint aki először vezet versenyautót miután fél évig feküdt kómában egy majdnem halálos baleset miatt :))
vagy mint Ricky Bobby az első tesztkörén a visszatérésekor :D -
B Lori #46094 Tényleg hogy sikerult a teszt Vádá-val mert azóta nem írt? -
B Lori #46093 Mi az hogy nem rossz,fantasztikus,izzadni akarok a top 10-ért és ezért az se érdekel ha BIG ONE lesz :)) -
#46092 Ezek a régiek egyelőre :) Alex, Cowek, Freak, Janusz számomra kérdéses még. Ja és ha vki látja magáról hogy rossz "helyre" tettem, szóljon pls :) -
#46091 22-ez nem roszz!! Ha még egy kettő oda verődik elég szép csata lesz.. És valszeg nagy Big oneokkal.. -
#46090 Kicsit kíváncsi voltam, a "régiek" közül hányan indulunk Daytonában - az újakkal még nem vagyok annyira tisztában... egyelőre így fest a dolog:
(*-gal megjelöltek indulnak, pár embertől még nem kaptam visszajelzést)
Daytona 2007 -
B Lori #46089 A szárny engem se zavar,az eleje alsó része nem tetszik hogy úgy befelé van a beugrás. -
#46088 -
#46087 óóóóóó...pedig pont a segge a legszebb -
#46086 Igazából nekem ami nagyon nem tetszik rajta az a hátsó szárny.. a többi része talán elmegy (szodával).. Mindenestre nekünk is az kell ide majd.. -
#46085 Egy kis ízelítő azoknak akik nem tudják miről van szó. -
#46084 Pedig én meg már annyira várom milyen lesz a City Chevy festés a COT-on. Nekem nagyon tetszenek azok a járgányok. Olyan '80-as évek feelingje van. -
#46083 Megijedtem!!!