51527
-
#46243 B. Attila neven? Valaszoltam ra:)
Csak este tudok mail-t nezni es foglalkozni a jelentkezesekkel, ha napkozben jon vagy ejjel, akkor varni kell. Sajnos nem fomunkaidoben muvelem a dolgot;))))))) -
#46242 SZERVER ELINDITVA!
Nextel Cup, Daytona, 100 kor, FAST2!
-
#46241 Még azt a szutykos icq-t is feltettem............. :( -
#46240 detto....
HaZso majd számítok rád msn-en, mert otthon most épp a web böngészőim nem működnek (fél órán belül hazaérek) -
#46239 Valamelyik emberke aki a jelentkezéssel foglalkozik ránézhetne néha a mail-re mert hiába küldtem el nem kapok választ :S -
#46238 Szóljatok msn-en, talán megpróbálhatok segíteni setup-ügyben... -
#46237 Szombaton valamelyik kora délutáni szakaszt betudom vállalni, csak a setupot küldjétek el, köszi :) -
#46236 Úgy látom nem fogalmaztam meg elég jól a gondolataimat, mert a válaszokat elnézve én nem erről beszéltem. Mind1 foglalkozzunk az esti futammal. -
#46235 velem mindn bizonnyal!!! -
#46234 akkor a lényeg... nyolckor találkozunk Daytona aszfaltján? :) -
#46233 Ennek a set dolgnak az lesz a következménye. Hogy nyerünk két három embert aki a set váltás miatt jön. És lehet veszitünk ugyan ennyit vagy többet ugyan ezért!!!
Arról meg ne is beszéljünk ha egy uj ember akar jönni. Kb az lasz hogy a teszt versenyre benéz aztán elköszön!! Szóval ha Uk-lesz akkor nyugadtan meg lehet jósolni hogy többen már nem leszünk..
De mostmár tényleg befogom mert már magamat is idegesítem.. De ez nagy szopás szerintem.... -
#46232 Na a custom setup lenne a lehető legrosszabb megoldás, elöl 4-5 autó csatázik, aztán 1-2-3 autós "bolyok" alakulnak ki. Pályától függően 4-5 körönként lekörözések, 8-10 körönként sárga az instabil rosszul megválasztott setup eredménye képpen.
Ez az autó eloszlás megvan a fast2-vel is de (ami fontos), hogy lényeges kisebbek a különbségek nagyobb a játék élmény. -
#46231 Szerintem az sem jó megoldás. Nem véletlenül találták ki a fixed setet. Gondolj bele ha valki nagyon ért az állitgatáshoz akkor az olyan időkre képes hogy hihetetlen. És még a jók sem fogják beérni..
Itt egy dolog a fontos az hogy az autók stabilak és irányithatóak legyenek. Azt kritizálta mindenki a Fast2-be hogy tolja az elejét és hogy túl hamar lelasul a mezőny, meg hogy nagyon eszi a gumit. És akkor mi van?
1. Az hogy tolja az elejét egy dolog, meg kell szokni és kész.
2.Lasul a mezőny vele? Igen lassul de a Uk-val is fog. Sőt az igaziak is lassulnak.
3. Esszi a gumit.. Igen esszi ahogy esszi a Uk is ahogy eszi a Vh-is és ahogy eszik az iagzi NASCAR gépek is. Egy dolgot gondoljatok végig amikor néztek egy ilyen vesnyet. Hányszor mennek ki? Szinte minden sárgánál ha nincs sárga akkor is max 50 kört mennek el egy garnitura gumival. Mi pedig van olyan pálya ahol 65 kört. Ezt igazából nem lehet megcsinálni.
Azon kívül pedig a Fast2 settel tudjuk elérni a pályákon azokat a köridőket amiket ők mennek. A többi mind gyorsabb set. Szóval szerintem a leg reálisabb set a Fast2.
Nyugadtan nekem lehet támadni ezért a hsz-ért de ha a játékkal tudsz menni majd 5 seccel gyorsabb időt a pályacsúcsnál akkor ott valami nagyon nincs rendben!!! -
#46230 Pörög a fórum
-
#46229 Én azt mondom, mindenki menjen olyan setuppal amilyennel akar. Aki profi az csinál magának, a nem profi meg úgysem tudja legyűrni akár ilyen a setup akár olyan. Így kialakulna 1-2 csoport az élmezőny, a középmezőny és a sereghajtók, viszont mindenhol ki tudna alakulni a VERSENY is. Gondolom annyira meg mindenki tisztában van a képességeivel, hogy felmérje azt, mik a reális esélyei a versenyeken. -
#46228 Ámen!!! Na erről beszélek már vagy 4 hónapja!!! Igy ahogy mondja uram!! -
#46227 ha már fixed setuppal megyünk, akkor semmi értelme a gyorsabb/nehezebb setupokat erőltetni a stabilabbakkal szemben
nem hiszem, hogy a bajnokság célja a pályarekordok megdöntése, viszont ha nem kell 10 körönként besárgulni azzal mindenki jobban jár
én anno csak fastot használtam, amikor az egész indult és mindenki szabadon választhatott setupot, mert fontosabb volt célbaérni mint a legjobb helyezést elérni, és nem ismerem a mostani mezőnyt, de gyanítom, most is inkább a túlélésre kéne koncentrálni a sebesség helyett -
#46226 Daytona (most szavazni kell ma estére?) -
IzI #46225 Senki nem mondta hogy napi tobb orat kelljen menni hogy valamire vihessed egy jobb set-el.1ora alatt rengeteg tapasztalatot lehet nyerni es ketlem hogy 1het alatt 5orat ne lehessen osszehozni akarmennyire is dolgozik az ember -
#46224 "Na,azért még egy versenyzo se ment haza Bristol-ból "
Éreztem, hogy lesz egy ilyen válasz, de én most csak a játékból való kilépés okára akartam fókuszálni, ha nem megy egy pálya. Az pedig az, hogy nem akarok mondjuk másnak fejfájást (értsd:kilökést) okozni :-) Így reagálva arra, hogy azért mert valaki kilép egy pályáról ne mondjuk már rá azt, hogy inkább ne is jöjjön versenyezni. De én csak a magam nevében beszélek -
#46223 Daytona -
#46222 Met teljsen egyt értek veled.. Nem is lesz jó ha UK- lesz. Ez 100% nekem sincs időm napi 6 órát nascarozni.. Nem ebből áll az éeletem. Mert ugye nem ez a szakmám.. Ha ez lenne tökre nem érdekelne milyen set van, megtanulom aztán kész. -
#46221 Daytona!! -
#46220 Daytona -
72TSanyi #46219 Hát jó tesztelést, a setupot meg küldd el nekem (is), kipróbálnám. A tavalyit alakítottad át, vagy ez egy teljesen új? -
B Lori #46218 Szerintem amelyik pályára a legtobb javaslat érkezik azt lehet indítani :) -
Toya #46217 Döntsétek el időben, hogy Alex vagy Met tudjon indítani szervert. -
B Lori #46216 Akkor ma Daytona...vagy Darlington? -
B Lori #46215 Na,azért még egy versenyzo se ment haza Bristol-ból
Szerintem a pálya is csak megszokás kérdése,ha te naponta Bristol-t gyakorolnád elobb utobb megszoknád,csakúgy mint más az UK setupot,a kérdés csak az hogy van-e hozzá kedved,idod,turelmed.
-
#46214 Igen, ez így van. Csak tudod általában az emberek dolgoznak, ami azt jelenti, hogy reggel/hajnalban felkelnek és délután/este érnek haza. Evés, fürdés stb. email olvasás, fórumozás és már elég késő van, kell menni aludni mert különben másnap olyan lesz a munkában mint a mosott szar.
A liga nagyrésze ebben a mókuskerékben tapos. A lelkesedés lehet meg lenne, hogy órákig teszteljen de lehet a munka rovására menne egy idő után.
Többek között ezért is lett fast2 az előző szezonban mert arra nem kell annyit gyakorolni, de úgy látszik mindenki nyert a lottón és nem dolgoznak, na mindegy.
-
#46213 Én csak jelzem nálam nem setupon múlik a dolog. És úgy általában véve is ezt gondolom, hogy a setup mindössze megszokás kérdése. Ha valakinek nem megy valamelyik pálya, nem a setuptól lesz jobb vagy rosszabb, illetve esélye végigmenni egy adott versenyen. Az akkorsem fog jobban menni ha easy-vel megy akkor sem ha UK-val. Ha viszont már tud saját maga ellen csatázni, ott már számít a setup, viszont akkor az már párosul a tudással. Én azokon a pályákon ahol eleve béna vagyok (nem érzem stb...) tök 8 milyen setuppal megyek, nem megy. És ez így van az igazi Nascar versenyzők között is (ajánlott megtekintés: Nascar IMAX3D) van akinek a Superspeedwayek mennek jobban van akiknek a Short Track-ok. És vannak akiknek mindkettő...na általában Ők a bajnokok. -
#46212 epp otthon betegallomanyban tesztelek.. :) Toyota gyorsabb itt.... de mar maradunk a Mazdanal... probalok 1:34 ala menni bena setupommal...
agyon leszunk verve lightban a Toyotasok miatt :) -
72TSanyi #46211 Szombaton szükségünk lenne az Endurance futam alatt Ventrillo használatára. Tud valaki egy ügyben segíteni, hogy egy privát ventri szobát tudna nekünk adni??
(Prezsi,Cowek tudtok ez ügyben megint lépni valamit? Thx, előre is!) -
B Lori #46210 Csak itt van még 1 gond,az nem elég ha valaki megtanul vele menni,mivel ez a set nehezebb ezért hamarabb hibázhatsz vagyis egy 1.5 órás versenyt nagy koncentrációval kell teljesíteni,most aki egész napos munka után fáradtan nekindul annak ez elég nehéz feladat......sajna nem vagyunk annyian hogy két csoportra lehetne osztani a bajnokságot,azt is be kell látni hogy a jobbakból egyszerubb "gyengébeket" csinálni mint fordítva. -
B Lori #46209 Az én pont azért említettem hogy próbálja ki rendesen mindenki mert még nincs vége a szavazásnak,nehogy 1-2 pályán tortént tapasztalatok alapján válasszon. -
B Lori #46208 A múltkor online az AI-kal jelentkezett az a gond hogy nem látszott az osszes autó pedig a menu-be be volt állítva 43-a,állítolag ez a megoldás rá
core.ini:
net_use_mdm_bandwidth_for_tcp_ip=1
Change it to read:
net_use_mdm_bandwidth_for_tcp_ip=0 -
#46207 Köszi az infót!
Hallottátok emberek még lehet szavazni aki nem tette igyekezzen! -
Toya #46206 A szavazást jelenleg a UK vezeti, igazából nem akarom addig lezárni amíg esély van arra hogy voksok érkezzenek, mert aztán meg jön a szitkozódás és a többi hasonló dolog, hogy nem volt lehetőség a voksolásra.
Szóval ha valaki még nem tette meg és szavazna, az lökjön nekem egy privát üzenetet - elég annyi, hogy fast2 vagy UK :) -
#46205 A Daytona nem 17.-én lesz ugye? (gondolom csak elirás) -
#46204 Ahhoz képest szép kis vita alakult ki,hogy még azt sem tudjuk mi lett a szavazás eredménye...