NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajoati
jut eszembe, iden nem csinalok superstatokat, mert nem igazan voltunk elegen egy terjedelmes ertekezeshez like szoras, atlagok, etc...

Endure, in enduring grows strong...

Met
egy törött gitár darabjait sose tárolom a kocsiban :D

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sajoati
hi, valszeg kvali setuppal nyomtak az idoket, azert gyorsultak be annyira... node egy daytonában a 40. hely is remek, onnan lehet csak igazan feljonni. :-)

zolee145
Ahhoz elõbb kellene egy pontosabb kormány, mert amikor kanyar közepén elkezd bizonytalankodni nagyon konnyen leeshetek az ívrõl. Az AI még nem szólt soha hogy miért tettem fel a falra, de egy online futamot tönkretenni nem vicces. Eleve remeg, szóval nagyon vacak. Offline bohóckodni jó, meg ha éppen nincs baj akkor egész jól lehet menni.
Az amúgy normális, hogy mondjuk Daytonában practice-on top10-ben voltam, majd az idõmérõn egyedül már 40-ik helyre kerültem de úgy, hogy a gépi versenyzõk olyan idõket nyomtak mint practice-on, pedig itt mindenki egyedül megy...elvileg.
Amúgy feljöttem 6-ik helyre (igaz hogy csak 90%-os AI volt, realisztikus töréssel, meg kipörgésgátló - szar a pedál is:D )csak aztán kicsit lecsusszantam az ívrõl, meglöktem az egyik autót az meg visszajött elém, csatt, és a boxban azt mondták hogy nem tudják megjavítani a gépet... asszem... mert nem vagyok nagy angolos.:)

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Cowek
Az a piros Mustang eszméletlen mennyire kortalan...

http://www.f1-info.hu/

Cowek
De ráért valaki :-)
Köszi! Jót mulattam rajta :-D

http://www.f1-info.hu/

sajoati
bakker, ha ezt tudom, nyomtam volna még 6 kör pénteken. :-)

azért Alex azzal a 6 körrel elég durva :-))

CodeRed
Met EZT sasold meg!!! Ebben benne van minden amerikai tutikocsi 1976-ból <#buck>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

HaZso
Köszi szépen Mindenkinek!

Gyakorolj szorgalmasan és akkor a HNR szezonnyitón is támaszthatod a gépet <#smile>

zolee145
Király, mûködik a dolog, szépen megjelent alul a Nextel Cup! Már a falhoz is támasztottam a szezonnyitón a gépet:)

CodeRed
<#eljen><#wow1><#worship><#worship> Most már mindent értek <#ravasz1>

Grat! <#taps>

-Osztagvezetõ hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Met
Nos, vége a szezonnak.
Mint tudjuk amerika a hamburgerek, az olcsó whiskey-k, az utcai bûnözés és a statisztikák hazája. Most tehát jön némi adatmennyiség:)

A CUP bajnokság alatt ha lett volna valaki olyan szerencsés, hogy indul minden versenyen és sikerül célba is érnie lekõrözés nélkül az 5396 kört tudhatna magáénak, de sajnos nincs ilyen :)

Toya 5287
HaZso 5036
Tihy 4942
TD 4554
B.Lóri 3676
I Pásztor 3529
IzI 3266
Tsanyi 3085
Janusz 2700
Met 2681
Pumy 2599
SajóAti 1994
Giovanni 1578
M Ciccio 1460
JuanG 1209
V8 Man 1076
Atesz 1037
Red 997
bcs78 974
Szabolcs Illés 465
G.Szabo 372
Peter Galambos 319
P Silver 302
G. Viski 240
Cowek 217
Jocika 210
Alexease 6

Az említett mázlista az 5396 körrel 7354,864 mérföldet tett volna meg, ez nekünk európaiaknak nem mond túl sokat, hogy mi is el tudjuk képzelni, ez kilóméterben kifejezve 11836,506 lenne. 11836000 méter.
Így már valamennyivel jobban sejtjük, hogy mirõl is van szó.

Aki vizális típus annak pár példa:
- 219184 db Combinó villamos egymás mögé rakva
- a Debrecen-Sopron közti utat kicsivel több mint 27szer lehetne megtenni
- a Holdat majdnem három és félszer tudnánk megkerülni, a Plutót ötször
- Magyarországot a határ mentén kicsivel több mint ötször tudnánk megkerülni, egész pontosan 5,279
- de, hogy ne csak hosszúságban gondolkozzunk, 33817142,8 db G25 dobozát lehetne egymásra rakni

Az adatokban lehetnek kissebb nagyobb eltérések, aki nemhiszi számoljon utána :D

nekem is kell:)
Alexease
Igen;)
Mnemomic
Gratula Hazso!

Neked is van Alex?:)
Alexease
Nem. Gaz < Kuplung < Fek. A fekpedal szinte mar ket labas:) Persze, az eddigi kormanyokhoz kepest;)
gordon 24
Ez tök jó!!! Ki is próbálom asszem!! Kösszi.

Downhill!!

zolee145
Ez jó, szerintem hamarosan el is fogom követni ezt a dolgot.

Amúgy nagyon jók az autók, bár biztosan van esetleg a formával gond, de a festések szépek, a forma meg úgyis szinte ugyanaz...szinte.:)

CODERED,
a pedallok egyforma kemenyseguek ?
Ezt úgy is meglehet csinálni hogy a cup mappából csinálsz egy másolatot majd a mappát és a benne találhato DAT file-t átnevezed "cup06"-ra,a lényeg hogy egyforma legyen így tulajdonképpen egy új Mod-ot csináltál és visszateheted a series mappába és ha elinditod akkor alul az "active series"-nél tudod váltani,ahhoz hogy ott más néven jelenjen meg a "cup06" mappába kinyitod a series ini-t ahol ezt látod:

car_classes=3
given_name=NASCAR Cup
type=0

a "given_name=" után írt név jelenik meg az "active series"-nél tehát ha átjavítod pl.
given_name=NASCAR Nextel Cup 2006
akkor így konnyen megkulomboztetheted a másik évtol így nem kell a mappákba turkálni :)
Azt sajna nem tudom mennyi Mod-ot tud kezelni a játék mert gondolom mint a pályáknál biztos van valami határ szerintem min. 10 biztos elfér.

gordon 24
Ez az.. Ezek a 2006-os autok.Csak töröld a régieket.

Downhill!!

zolee145
Asszem találtam itt valamit: 2006 Nextel carset
Azt persze nem tudom, hogy ez az-e amit én keresek, de telepítés után kiderül majd...

gordon 24
szivesen.Sok sikert.

Downhill!!

zolee145
Asszem elõbb megpróbálom összehozni, hiszen bolond ember a saját kárán tanul, de ha nem jutok eredményre úgyis nekikezdek majd itt nyafogni:)))
Köszi a segítséget.

gordon 24
Nem olyan bonyolult.
A Sieries mappán kivül ezekbõl a modokból nem rak. Van olyan ami igen de ez a kettõ nem. Tehát szerintem azt csináld, hogy szedd le a 2006-os CTS,Cup Autókat. Rakd be a CTS/CARS CUP/CARS ba azokat amik oda tartoznak. Akkor a kocsik 2006-osok lesznek. De itt jön a versenynaptár. Ha igy hagyod akkor a 2003-as versenynaptár lesz. Ez nem jó mert ugye 2006-van.Azon Kívül pedig a CTS nem mindig ugyan azon a pályán van mint a Cup. Tehát menj fel a NASCAR.comra nézd meg milyen pályák kellenek a CTS-hez. És a Raceserwer.comról szedd le a pályákat irj egy versenynaptárat. és kész a 2006-os CTS season is. De ha túl bonyolultnak találod szivesen segitek!!

Downhill!!

zolee145
Értem. Ezek szerint mire összerakom a szezont kinõ a szakállam és mehetek télapónak.:)
A series mappán kívül nem másol sehová semmit? mert ott azért nincs olyan sok file amit még bemásol pl a CTS mod telepítésénél, és ha azokat megcsinálom a 2006-oshoz is akkor elvileg össze tudok rakni egy szezont amit a játékban tudok választani. Na jó, akkor ennek majd nekiállok, hátha jutok valamire.:)

CodeRed
<#nyes>

gordon 24
Nem sajnos ha letöltesz egy évet Akkor be kell másolni a sierise cuo mappába. Én azt javasolom ( én is igy csinálom) Másold ki az eredeti autókat egy könyvtárba, töröld a játékból õket.. Majd szedd le azt amit szeretnél és azt másold be a cup cars mappába. Ennek is csinálj egy mappát megnevezed mitomén 2006-os autóknak. És ha több évig leszedegeted akkor egy idõ után lesz 2003,2004,2005,2006...stb mappa amibe benne lesznek az adott év autói. És ha azzal az évvel akarsz játszani akkor törlöd azt ami a cup/cars mappába van és berakod amivel mennél. Kb ennyi. Ha megcsinálod az adott év versenynaptárát is akkor azt is berakod és teljesen hiteles lesz.

Downhill!!

Met
thx
na, most van vége a szezonnak, lehet lazítani<#zavart1>

Alexease
HNR Nextel Cup, Homestead
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report

<#vigyor5>
Met
pénteki report nincs valakinek?

CodeRed
Amúgy én meg ezen dolgoztam tegnap este levezetésképpen.

zolee145
Ha mondjuk úgy döntök hogy nekiállok leszedegetni az autókat akkor azokat csak rámásolom az eredetire, és akkor nem lesz 2003-as szezonom, vagy egy külön mappa kell nekik és akkor lehet majd 2006-ost is választani? (bocsi hogy ennyit kérdezek, de az elmúlt kb 5 évet F1 szimulátorokkal töltöttem így az NR2003-ról a világon semmit sem tudok)

gordon 24
Ez sem rossz oldal, Sõt igen jó. De van a Team sbr.com ami sokkal jobb csak most nem mükszik. De ott is megvan a 2006-os carset mindenbõl ugyhogy ahogy gondolod.

Downhill!!

zolee145
Ezen az oldalon nézegettem a modokat: Link

gordon 24
Az alap carset nagyon hiányos. És a sponzorok sem azok amik elébe voltak. Az a baj hogy az az oldal ahol a legtöbb ilyen van pont most szarozik. De ha gondolod és van msn-ed átküldhetem a 2006-os kocsikat. Igaz ez egy pár órás müvelet. De ahogy gondolod.

Downhill!!

zolee145
Köszi, akkor ezt gyorsan össze is hozom. Még valami eszembe jutott: csak én nem találom a #42-est a játékban vagy tényleg nincs? pedig 2003-ban ott volt a mezõnyben.

gordon 24
Mivan a Team Sbr-el? Nálatok sem mükszik? Lehet hogy fizetõs lett vagy mi az ami kijön?

Downhill!!

gordon 24
Igen elég ha kitörlöd a Series mappából. Aztán telepitsd rá az másikat.
Az hogy 2006-os nextel mod ilyen nincs sajnos. Ezt ugy tudod csinálni hogy letöltöd a 2006-os autókat. hozzá a nextel updatet. Igy tudod Nextelessé tenni.

Downhill!!

zolee145
Sziasztok! Megint én.:) Felrakosgattam szépen a BGN és CTS modot is, csak éppen elkezdett szaggatni. Az alap szezon szépen megy, de ugyanazokkal a beállításokkal a modok már nem olyan simán futnak. Persze rájöttem hogy mindkét szériából a nagyobb felbontású verziót raktam fel. Az a kérdés, hogy a most fenn lévõ két modot hogyan tudom leszedni? Elég a Series mappában nyomni egy del-t vagy valahova még másol be valamit a telepítésnél? Vagy csak simán nyomjam rá a modok alacsonyabb felbontású változatát aztán az majd felülírja amit kell? Gondolom a kettõ közt csak a textúrák felbontása a különbség.
A másik kérdés, hogy létezik-e komplett 2006-os Nextel mod?

gordon 24
Elég szép lett. Gratula!!!

Downhill!!

CodeRed
<#eljen><#wow1>
Na látom a linkelés idõpontjából, hogy azért néha Te is jól elvagy<#idiota>

Tihy
Grat Zso! :)

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Bár nem Nascar kocsi (GTR2 - Saleen S7R), de azért elég pofás lett szerintem :)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

petesilver
Grat Zso! Remélem volt ivászat! :D

Mission Impossible 2010: PRO Class

gordon 24
Na és ilyen lesz a Truck:

Downhill!!