51527
-
72TSanyi #46282 Ez mit jelent, elkészült a játékhoz az új modell? -
#46281 -
B Lori #46280 -
#46279 A bélyeg az Ly-s j... Sry... -
#46278 Ezennel elindult két szavazás a HNR fórumban.
Az egyik a SETUP-ról szól, a másik pedig a TÖRÉS-ről.
Aki szavazott, tegyen oda egy hozzászólást! Thx! -
#46277 Rendben ebbe igazad van. De ebbe nem igazán szolhattok bele.. És szeretném hogy azért mert ilyen vagyok, és kimerem mondani amit gondolok. Minden téren, nem béjegeznétek meg.
Szóval az a lényeg hogy én a set-ről egy szót nem szolok többet. A Politikát pedig hagyuk ki ebből. -
Toya #46276 Alex talán arra próbált utalni, hogy a politikai nézeteid magánügynek tekinthetők és nem is biztos, hogy helyes ezekkel megjelenni egy játék topicban.
De a te dolgod. -
#46275 Neharagudj Alex, de abba hogy mi van az aláirásomba nem szólhatsz bele.
Egyrészt semmilyen csunya durva szöveg nincsen benne. Csak 3 idézet. A 4-dik pedig egy vers első két sora.
Az pedig hogy ilyen a hangnem az valóban nem jó és ezért elnézést kérek minden topik lakótól. Csak már nagyon idegesít ez a dolog azért irtam hogy leszarom mostmár. Mert nem foglalkozom vele többet. Eldöntöttétek-tük hogy mi lesz ennek kell lennie.
Szóval mégegszer bocs, és félig igazad van! -
#46274 Ezt a hangnemet nem nagyon kellene eroltetni itt, eddig nem volt divat:(
Es az alairasodat is torolhetned... -
IzI #46273 Rossznak cimeztem valojaban "toya" szolt -
IzI #46272 Mer es mit szeretnel hallani toluk? -
#46271 Nem a tudásoddal van baj!! Mással. De leszarom mostmár tényleg! -
#46270 Tölem ment!! -
72TSanyi #46269 Daytona nem változott semmit.... Lehet, hogy a vezetői tudásom sem? -
Toya #46268 Na én most értem haza és a parázs vitából szerencsére sikerült kimaradnom setup ügyben.
Azt azonban szeretném most csendben megemlíteni, hogy a vitázok nagyon kicsi százalékától érkezett egyáltalán vélemény setup ügyben. -
#46267 eh, 2-szer kellett bootolni a gepet, jol lemaradtam. na miind1, megyek aludni, holnap huzos lesz.
ja, 18-tol van a verseny (Dayt RC 12h3) -
#46266 Akinek esetleg nincs meg a festésem, az letöltheti innen -
zoolee #46265 Akkor az menni fogy....
Gondolom lehet egyben fizetni....
Az lfs azért nem ment mert nin cs bankkarim...=/ -
#46264 OTP, posta, online bank, stb. Teljesen hagyomanyos, Magyar szamlaszam;) -
zoolee #46263 Bank karis vagy számlás???? -
72TSanyi #46262 Ide többnyire fanatikusok járnak versenyezni. A szivatást meg kéztöréssel büntetjük! -
#46261 Nem!! Mivel ez a server fizetős. És az ip és a jelszó titok. Igy csak az tudja aki fizetett és megkapja ezt. És persze nem adjuk tovább.
Az hogy balesetek után mi van:
Hát van egy verseny biróság aki dönt az ügyben ha a versenyzőt bünösnek találják akkor pont levonás és versenytől való eltiltás is lehet.
Szóval nem szivatjuk egymást! Viták voltak lesznek is. De mindannyian megpróbálunk figyelni a máskra. -
#46260 Latom az LFS nem jott ossze;))
Szandekos szivatas, baleset nincs es nem is volt! Ha lenne, azonnali kitiltas! Mielott folytatnam: FIZETOS A SZERVER... -
zoolee #46259 És vannak olyan ok, hogy valaki bemegy azt szivat más versenyzőket???
Itt a fórumban voltak már balesetek miatt összeveszések??? -
#46258 Igen!! nekünk is zömében az van! -
zoolee #46257 És törrtel is jáchatok akkor???,
Csak mert utállom már a warezt...
Most épp a banneres dolgot nézem... -
#46256 igen persze!! Csak megvenni sajnos már nem tudod. Torrent oldalakról tölds le gyekorolj egy kicsit. És jelentkezz!!!! Rákatt a bannerra és ott megtudsz mindent!! -
zoolee #46255 Hali, azt szeretném kérdezni, ha megveszem a gammát akkor mehetek versenyezni én is??? -
B Lori #46254 Ha még lehetséges változtatni akkor a Night-on mehetnénk mert azt még nem próbáltuk. -
#46253 Nem jött semmilyen mail :( -
#46252 RESTART volt, UK Setup-pal! -
#46251 okés nézem is ;) -
#46250 Gyak.. jövöhéten kezdődik. -
#46250 THX! -
#46249 Tényleg, akkor a ma esti már bajnoki, vagy még csak gyak.? -
#46248 UK Daytona -
#46247 Akkor kerek egy UK setupot, mert hiaba regisztraltam be, nem enged letolteni;)) -
#46246 úgy néz ki MSN-el többre mész :) -
#46245 OK! -
#46244 Alex UK settel kéne a próba miatt!