51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • B Lori
    Természetesen :)
  • gordon 24
    Én ja Go Go 24!!!!
  • HaZso
    Akkor nem Rajtatok múlt, nem baj, legközelebb..!
    Remélem nézitek a Budweiser Shootout-ot ;)
  • gordon 24
    Hát sajnálom!!! Majd legközelebb!!! Grat ezért is..
  • Cowek
    Megint nem volt szerencsénk... 8 óra elteltével belénk jöttek hátulról annyira hogy tiltott zónába löktek. DQ-t kaptunk más miatt...

Pedig nagyon jó kis csapatunk van, legközelebb összejön... Köszi Srácok!
  • 72TSanyi
    Thx, azon vagyunk! Fél óra elteltével a 4. romlott el, de azóta megvan mindegyik....
  • DTap
    Nagyon ottvan!
  • HaZso
    Hajrá srácok!!! És vigyázni a váltóra!!!
  • HaZso
  • Vádá
    Ok meg van :D
  • CodeRed

HNR háttérkép NAGYBAN (1280x960)
  • gordon 24
    szedd le a netről!! Google TVuplayer. Letöltés és ennyi.
  • Vádá
    Nekem nincs olyanom :(((((((((((((
  • gordon 24
    Ma este éjjel 2-től a Tvuplayeren keresztül nézhető a Budweiser Shootout. (foxon). Akinek van és teheti nézze!!!
  • 72TSanyi
    Élőképes közvetítés is van, mint azt Sajóati mondja, az az alábbi linken érhető el.

Az NRTV-hez a 67.106.77.109-es ip címre kell kapcsolódni.
  • 72TSanyi
    Hát NRTV-n pl. lehet.
    NRTV
    Map

Thx, igyekszünk!
  • gordon 24
    Srácok a 12-órást lehet nézni valahol? A Multkorit lehetett.. Ja és sok sikert!!! És reméljük a váltó is birjy végig.. Go go HNR team!!
  • B Lori
    Számítottam arra hogy esetleg nem látjátok vagynem tudtok reagálni ezért húzodtam le hogy ha menni akartok ne zavarjak.
  • Toya
    Nyugi, lényegében vége van a gyakorló futamoknak :)
    Innentől már azért remélhetőleg többen foglaljuk majd el a rajtrácson a helyünket.
  • atyka
    Tenyleg...toltsuk fel ai-val a mezonyt :D ...mondjuk, az is jobb, mint harman menni, ez is igaz :)
    A "nekedmenesben" meg en voltam a hunyo. Orultem, hogy az uton vagyok, nem tudtam chatelgetni a felvetesekre, azt meg elkonyveltem tenykent, hogy 30-nal vege. Ezert elvettem a gazt es leengedtem az autot a 30. vegen. Sajnos azzal nem szamoltam, hogy TD padlogazon marad, igy eleestem, az volt a crash oka... :)
  • B Lori
    Szerintem elsosorban az egymásmellett haladást kellett volna gyakorolni, de amikor 20 kor után 3-an maradtunk beírtam hogy "mi lesz" senki nem válaszolt beírtam hogy "30 kor vége" Zso-n kivul senki nem válaszolt,a 30-ik kor után belul mentem szépen lehuzodtam a sárga alá erre nekemjottek,aki akart mehetett volna tovább....sajnálom de én nem láttam értelmét 3-an végigmenni,mert annak se sok koze van a NASCAR-hoz,amikor a táv le lett csokkentve 50%-ra,javasoltam hogy legyen 2x kopás hogy a pit kiállást gyakoroljuk,senki nem támogatta.......felolem lehetne a bajnokságba 100% táv AI-val feltoltve 43-ra a mezony,Zso-val még mentunk is utánna amikor mindenki lelépett.
  • DTap
    Akkor én már meg sem szólalok mert nem is vettem észre,hogy lerövidült a futam idöközben (az én bajom igaz) nem véletlen voltam mérges,hogy miért lassultak le elöttem...
  • atyka
    Valami hasonlot ereztem en is tegnap...en egyedul is vegigmentem volna, vegre egyszer lett volna ra idom, oszt' 30-nal vege...
  • Yeltzin
    nem km-t akartam írni természetesen :)
  • Yeltzin
    tegnapival kapcs....

mivel egy ilyen edzőversenyen az edzés a lényeg, nem igazán értettem a futam megrövidítésének lényegét... 100-ról 50-re még elmegy, bár ez már pont attól fosztotta meg a futamot, amiről az egész szólna, de ez a "30-nál vége" ötlet (amit asszem ötből ketten szavaztak meg) végképp érthetetlen számomra

az egy dolog, hogy kevesen maradtunk, de elsősorban arra kéne gyúrni, hogy akár kettes csoportokban is, de végig tudjunk csinálni egy ilyen padlógázas futamot, és így ez a 30 körös sprint teljesen értelmetlen volt

ennyi idő alatt szinte el se kezd kopni a gumi, az üzemanyag meg épphogy eljut a motorig :) az az érzésem, hogy itt nincs egységes felfogás a nascarral, mint sporttal kapcsolatban... 30 kör pit nélkül egyenlő a nullával, ez így need for speed...

(aki esetleg érti, mit akarok mondani, azzal bármikor szívesen lenyomok egy 100-200 km-es edzést bármelyik este amikor otthon vagyok, akár ketten akár tizenketten vagyunk)
  • Yeltzin
    vagy fizessen mindenki 500Ft-tal többet és az első három kapja vissza az éves díját, vagy kapjon egy kis serleget

vagy aki nem okoz balesetet nem kap két kurva nagy pofont :)
  • Met
    milyen véleményre gondolsz?
  • DTap
    Szavazzatok minnél többen itt ,hogy minnél valósabb képet kapjunk az igényekröl.
  • sajoati
    ok, en vagyok messengeren, egyeztessunk :)

futam start: 18:00
    kvali: 17:15 assszem hehe
  • Giovanni #46293
    ATI, akkor lesz ma valami futam, ha igen jó lenne összeülni, egyeztetni...
  • B Lori
    Nem tudom megoldható-e de az jutott az eszembe hogy ha már van egypár új ember fel lehetne dobni a bajnokságot a ROTY címért folyó versengéssel is,egy kis + motiváció nem árt :)
  • sajoati
    vagyok MSN-en, de ha nem valaszolok, garazst rendezek vagy ebedelek :)
  • sajoati
    +1 rozsas.. tul sok a zold fekete :)

Met, tudsz egy mailcimet adni,amire elkuldhetnem a paintemet, hogy megmutsssssed?
  • gordon 24
    Cowekkel értek egyet!! Rózsás.. De egyébként a másik is király..
  • Yeltzin
    ezzel meglenne kb a negyedik zöld-fekete verda a mezőnyben :)
  • Alexease
    Zold;)
  • 72TSanyi
    Nekem az zöld-fekete tetszik! Tök jól néz ki az a légy a két szín találkozásánál.
  • Cowek
    1 szavazat a rózsásra :-)
  • JuanG
    hmmm...melyiket válasszam a festéseim közül?

• B Lori
    Dolgoznak rajta,ezt is az ssnet csinálja és elobb a jelenlegi autók új modeljeit adják ki mint Mod-ot.