Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi lehet a problem tudja valaki, ha van rá megoldás akko léci segitsetek
köszi
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Illetve vkinek megy vele?
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
A lényeg hogy megy frankón mostmár!
Nieleen
Bocs hogy beleszólok, de én felraktam a Vlad féle modot, szuper, csak a magyarosítás nem megy így, de megéri.
Azonban lenne egy nagy kérdésem. Vannak a térképen õrtornyok
( Watchtower ). Nincs ott, aztán körlépés után ott van. Szóval építhetõ. De hogy?
Ezt szeretném én tudni. Valamikor régen olvastam errõl, hogy jó a védekezésnél, de azt nem írták hogy hogy lehet felépíteni.
Másik, lesbõl támadást hogy lehet indítani?
Na elõre is köszönöm hogy ilyen hosszan is meghallgattatok...:-)
Légyszi aki tudja a válaszokat, gyorsan válaszoljon. Köszönöm.
Sziasztok
Nekem is ez vol a gondom. Aztán elkezdtem mindent felrakni szép sorjába:patchek,modok(5, 5.1, 5.2, 5.3). Most mûködik!!!!
csináltam olyat hogy az 1.1-re raktam az 5.0/1-et ami nem kéri az 1.2-es patch-et.És amikor elkezdném a provincial kampányt kiválasztom a népet és bumm kirak mint buzi a faszát.<#mf3>#mf3><#boxer>#boxer>
egyetlen egy realism modot nem tudok fölrakni mivel folyamatsoan lefagy a játék!Jobban mondva az 5.0-tól fölfelé.Nem értem miért pedig pontosan azt teszem amit leír.Van vkinek mi ötlete?
Esteleg a régi realism modokat hol lehetne föllelni mert azokkal mûködött a játék régebben.
nagyon régen már hogy befejeztem eme fantasztikus játék játszását és most újra megújult erõvel vágom bele magam.(na meg +1 giga ram segít nekem ebben ami régebben nem volt).
Szóval azt szeretném kérdezni melyik most a legújjabb jól mûködõ realism mod amit érdemes föltenni.Ha jól emlékszem a 3.0-as vagy hasonló moddal játszottam emp/emp fokozatban a scelekuidákkal és annál hagytam abba mert vmi közbejött.
De most újra neki esek ennek a népnek és végig nyomatom velük.<#zavart1>#zavart1><#vigyor>#vigyor>
Itt van egy uj készülödö mod, egy kis japán éra- akit érdekel esetleg:
Blue Lotus: Total War
Blue lotus

Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Az egyik városban folyamatosan megjelenik egy kém,de nem tudom elkapni,mert mindig eltûnik. Hiába van ott saját kémem,meg orrvadász,meg diplomata. Mit kell tennem,hogy el tudjam kapni?
jó nehéz amúgy
War. War never changes.
az RTW-t teszi ismét a középkori környezetbe, így akinek tetszett a MTW annak ez is biztosan bejön majd, a baj az, hogy még várni kell rá, fejlesztés alatt áll és még nincskés za single cmpg mód, de nem kell sokat várni sztem és lesz egy jó kis modunk 😊)
Browse to C:\Program Files\Activision\Rome - Total War or your Rome: Total War installation directory.
Open preferences.txt - it should automatically open with NotePad but if it does not right click on it and select "open with" and then once prompted, select NotePad from the list of avalible applications.
Scroll down to line 58 where it reads FIRST_TIME_PLAY:TRUE and change it to FIRST_TIME_PLAY:FALSE . Save the file.
Play Rome: Total Realism. Remember to select "Provincial Campaign."
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
\"...lámák kíméljenek.\"
War. War never changes.
nekem már csak Brutus és Scipio meghódítása van hátra
nehéz?
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
...
na jó meguntam <#crazya>#crazya>
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Jó trükk mert nem kell minden új pecsnél krekkeket keresni.
Nieleen
Mia fenet csinaljak?
Pliz magyarázza el vki jó?😊
Ugye meg mindig nincs hozzá crack?!😞
Masoknak meg nem, h miert <#nemtudom>#nemtudom>!?
Nieleen