Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kori
játék közben kifagyott a gépem, reset oszt nem engedi azóta a hadjáratot elindítani, szépem belép elkezdõdik a betöltés és kilép az egészbõl, új játékot enged indítani

mi lehet a problem tudja valaki, ha van rá megoldás akko léci segitsetek

köszi

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Csak az a baj hogy nem szereti a magyarítást a realism mod-al.
Illetve vkinek megy vele?

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Na végülis nekem is így jött össze a dolog!<#vigyor>
A lényeg hogy megy frankón mostmár!

Yossarian
klikk egy terképen álldogáló családtagra! Jobboldalon alul megjelenik ugyanaz az az építést jelzõ ikon, mint egy városban. Ha rákattintasz, akkor építhetsz tornyot, vagy erõdöt. Sztem csak az erõd jó védekezésre, az a torony arra jó, hogy messzebb láss.

Nieleen

Sziasztok.
Bocs hogy beleszólok, de én felraktam a Vlad féle modot, szuper, csak a magyarosítás nem megy így, de megéri.
Azonban lenne egy nagy kérdésem. Vannak a térképen õrtornyok
( Watchtower ). Nincs ott, aztán körlépés után ott van. Szóval építhetõ. De hogy?
Ezt szeretném én tudni. Valamikor régen olvastam errõl, hogy jó a védekezésnél, de azt nem írták hogy hogy lehet felépíteni.
Másik, lesbõl támadást hogy lehet indítani?
Na elõre is köszönöm hogy ilyen hosszan is meghallgattatok...:-)
Légyszi aki tudja a válaszokat, gyorsan válaszoljon. Köszönöm.
Sziasztok
Azt minden játékindításnál felülírja!
Nekem is ez vol a gondom. Aztán elkezdtem mindent felrakni szép sorjába:patchek,modok(5, 5.1, 5.2, 5.3). Most mûködik!!!!
Igen kitöröltem csak lehet hogy itt lesz a bibi mert mihelyt kitörlöm majd elindítanám nem megy a játék.Majd kilépek és megnézem újra és megint ott van ez a map.rwm. Szal mindíg visszakerül akárhányszor törlöm is ki.

És a map.rwm -et is kitörölted ahogy a Readme írja?

csinaáltam úgy is hogy csak az 1.2-es patch-et raktam föl és ezzel a mini immage-el indítottam volna úgy hogy az 5.2/3/4 vagy isten tudja hány van azokat raktam föl úgy ahogy mondta.
csináltam olyat hogy az 1.1-re raktam az 5.0/1-et ami nem kéri az 1.2-es patch-et.És amikor elkezdném a provincial kampányt kiválasztom a népet és bumm kirak mint buzi a faszát.<#mf3><#boxer>

1.2-es patchet is felraktad?

Vki tudna segíteni???
egyetlen egy realism modot nem tudok fölrakni mivel folyamatsoan lefagy a játék!Jobban mondva az 5.0-tól fölfelé.Nem értem miért pedig pontosan azt teszem amit leír.Van vkinek mi ötlete?
Esteleg a régi realism modokat hol lehetne föllelni mert azokkal mûködött a játék régebben.

Sziasztok!

nagyon régen már hogy befejeztem eme fantasztikus játék játszását és most újra megújult erõvel vágom bele magam.(na meg +1 giga ram segít nekem ebben ami régebben nem volt).
Szóval azt szeretném kérdezni melyik most a legújjabb jól mûködõ realism mod amit érdemes föltenni.Ha jól emlékszem a 3.0-as vagy hasonló moddal játszottam emp/emp fokozatban a scelekuidákkal és annál hagytam abba mert vmi közbejött.
De most újra neki esek ennek a népnek és végig nyomatom velük.<#zavart1><#vigyor>

Apache00
Hali!
Itt van egy uj készülödö mod, egy kis japán éra- akit érdekel esetleg:

Blue Lotus: Total War

Blue lotus

Na ez aztán térkép! <#wow1>

hzsolt
Te a Sengoku Jidai-ra gondolsz:
SJ Fórum
De nem kapkodják el a dolgot.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Ez igen jonak hangzik, shogunos verzio nem lesz?<#finom>

Hi!
Az egyik városban folyamatosan megjelenik egy kém,de nem tudom elkapni,mert mindig eltûnik. Hiába van ott saját kémem,meg orrvadász,meg diplomata. Mit kell tennem,hogy el tudjam kapni?
Most kezdtem el a Realism mod Kartágói kampányát és eddig nagyon tetszik 😊
jó nehéz amúgy

War. War never changes.

Hallott valaki a chivalric modról?

az RTW-t teszi ismét a középkori környezetbe, így akinek tetszett a MTW annak ez is biztosan bejön majd, a baj az, hogy még várni kell rá, fejlesztés alatt áll és még nincskés za single cmpg mód, de nem kell sokat várni sztem és lesz egy jó kis modunk 😊)

Pluskast
Nagyon nagyon thx!!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

This is one of the most common problems experienced with Rome: Total Realism and is also the easiest to fix. Whats happening is, the game is detecting that it is your first time running the game and thus defaults to Prologue mode. In order to unlock the other game options and 'trick' your game into working follow these simple steps:

Browse to C:\Program Files\Activision\Rome - Total War or your Rome: Total War installation directory.
Open preferences.txt - it should automatically open with NotePad but if it does not right click on it and select "open with" and then once prompted, select NotePad from the list of avalible applications.
Scroll down to line 58 where it reads FIRST_TIME_PLAY:TRUE and change it to FIRST_TIME_PLAY:FALSE . Save the file.
Play Rome: Total Realism. Remember to select "Provincial Campaign."

Pluskast
Akkor el tudnád árúlni, hogy hogy lehet megoldani? Mert nálam ugyan ez a bibi! Elõre is köszi!

Már nem aktuális, megoldottam.

Hogyan tudnám elindítani a játékot prolong nélkül, mert feltettem az 5,2-5,3p-5,4p realism modot +1.2 +faction mod és nem engedi csak a prolongot játszani de ha rá kattintok a kezdésére a küldetésnek akkor visszalép a feladatválasztó képre és nem indul el, mi lehet a probléma?

Hellosztok, Én kijátszottam a game-t, és játszhattam sok nemnzettel. És eljött a Format C: ideje. És ha feltettem és bemásoltam az elmentéseket akkor a 3 római nemzet közül választhattam. Hogy lehet megcsinálni, hogy újra sok nemzet közül választhassak, anélkül, hogy még1szer kijátszam?
Csak nálam nem megy az Imperial Campaign a Total Realism mod alatt?
Sziasztok lehet a játék tört verziójával neten játszani(két ember egymás ellen vagy gép ellen)?

Vki találkozott olyan buggal, hogy a városfal kapuja *állandóan* nyitva van? Csata után megjavítottam a falat meg minden, és mégis egyfolytában nyitva van a kapu<#wow3> (1.2-es patch fent van)

\"...lámák kíméljenek.\"

a Realism mod berak 1-2 érdekes egységet... pl alig lehet kimondani néhányuk nevét, meg ha rájuk kattintok nincs szóbeli visszajelzés

War. War never changes.

Kori
valaki harcot már a szövetségesek ellen

nekem már csak Brutus és Scipio meghódítása van hátra

nehéz?

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

-996

...

na jó meguntam <#crazya>

War. War never changes.

-997

War. War never changes.

sztem 3 is jöhet kapásból <#eplus2>

War. War never changes.

Na jöhetnek a <#felkialtas><#felkialtas>-k 😛

TÉK

-1

-2

Hát ha abban a három-négy sorban vagyok akik hátul éppen nem csinálnak semmit akkor persze hogy hátrafordulnék, ha meg az elsõ sorban akkor harcolnék tovább a gyalogság ellen és a mögöttem lévõk nyomnák le a hátúlról jövõ lovasságot 😛

lassan megvan a 9000. hozzászólás

Daemon Tools 3.47 nevû programba bemountolod a miniimidzset, innentõl az RTW azt hiszin hogy lett még egy CD meghajtó a gépedben amiben benne van az eredeti CD.
Jó trükk mert nem kell minden új pecsnél krekkeket keresni.

Yossarian
nekem cloneCD-s van, azzal nem kell mini image, de hallomásból úgy tom, hogy van egy pár megás image fájl, amit be kell mountolni. Mint az X-tension crackjét kellett anno.

Nieleen

Basszus lehet szegyen de lilam sincs mi az a mini image...
Mia fenet csinaljak?
Pliz magyarázza el vki jó?😊
Figyelj nem ez a baj.....Hanem hogy nekem mar az 1.2 patch sem muxik ....
Ugye meg mindig nincs hozzá crack?!😞
Yossarian
nem azért mert több verzió van?

Nieleen

Nem hinnem h csak az eredetivel m1, rengeteg embernek tokeletesen fut az uj patchekkel/modokkal a jatek akiknek a kaloz jatek van meg...
Masoknak meg nem, h miert <#nemtudom>!?

Yossarian
Hmmm. tényleg félreérthetõ volt. Szal nem célzásnak szántam, mindössze annyit akartam volna mondani, hogy sztem a crack hibája. Hogy nem álszenteskedni akartam, az abból is látszik, hogy én is csak gondolom, hogy az eredetivel fagy-e vagy sem...

Nieleen

Pluskast
Erre inkább nem mondok semmit......

Yossarian
gondolom az eredeti nem fagyna be...

Nieleen

Pluskast
Ez a patch úgy szar ahogy van. azt a mini image-t csak simán be kell rakni deamon-ba és megy. Viszont ha felrakom hozzá a patcheket akkor befagy az egész. Nem is indúl el a játék. Én csak azt nem értem, hogy mi a francért csinálnak patch-et ha befagy a game??