Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ezt ki kell irni, v siman daemon?
Mert ha en a virtualis meghajtoval akarom , akkor nem m1...

Bandee
gamcopyworld -ön kint van tört img, azt mountolod daemon-ba és kész

Pluskast
Ez a kérdés engem is érdekelne!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

bazza
mini image kell!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Az 1.2-es verzióhoz van crack? Vagy vmilyen mini imaget kell használni?

War. War never changes.

bazza
Az a csapat lándzsás azért nem fordult meg, mert már harcoltak a gyalogságommal. Te hátranéznél ilyen esetben?

Hú most olvastam hogy kell neki az 1.2-es patch. Akkor már értem miért nem ment

War. War never changes.

Ja, nekem se, masnak meg m1 siman,nem ertem en ezt...

Én meg rakhatom újra játékot... felraktam szép sorban a realism modokat és nem indul a játék

War. War never changes.

RTR 5.2 és 5.3 is kompatibilis vele
az 1.2es patch és a realism mod nem fér meg még egymás mellett, a 6.0-s realism mod már kompatibilis lesz vele

War. War never changes.

Hali most rakom fel én is a Realism modot, a sima verzióba nnem tetszik 1-2 dolog. Hány egységnek változtatták meg a skinjét?

War. War never changes.

bocsi ha hülye vok de mit irjak át?😊
Írd át a export_descr_unit.txt -ben értelemszerûen

És az reális hogy 120 lándzsásból egy sem fordul meg amikor hátbakapja õket a lovasság hanem hagyják magukat lemészárolni?
Sima RTW sztem ezt rosszul kezeli mert ha nekiindulsz 20 szakasz nehézlovassal akkor mindig nyersz akármit is hozzon az ellenség.

öö bocsi.....és azt honnan és hogyan tudok letölteni?😊
nem baj, majd jöt a következõ realizm mod verzió, amiben már javítják az ilyen nem túl reális dolgokat 😊)

#8959 ....

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kori
igazi összehangolt lovasroham gázol mindenkit!!!!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Ehh látom a kérdésemre még véletlen sem jött válasz😞
nem az és szvsz az a reális de realism modban nem iylen egyszerû, hátukba nyomok lovaságot és a láthatatlan erõtöl eldöl a lovasok fele, najó nem a fele de sok 😄DD
amugy nem tom késöbb hogylesz mert itt még max light lovasságal probálkoztam de majd kiderül..., amugy alapban nekem is lovasság volt kedvencem, durva rohamokat lehet vele csinálni 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

bazza
alap😊
de mért? ez irreális? Én nem tudtam h nem lehet a valóságban hátbatámadni vkit...

ezt realismel vagy alapp rtw-vel? 😊

bazza
Sose feljetem el, mikor egy germán lándzsás csoportot támadtam meg 3 egység római lovassal...rákültem egy adag légióst, szegényeket leszorították a dombról amin eddig tanyáztak, így az üres maratt és meg felügettem a pacikkal...hát nem rájuk küldtem a lovasságom a dombról?! 😄DD
Akkora ász volt, hátulról úgy segbebasztam õket, hogy 1 sec alatt 0 ellenségem lett a 300 valahány lándzsásból. (A domról lezúduló lovasság a legszebb látvány, föleg ha látod hogy ráugratnak az ellenség fejére 😉 )

amugy nyil elfogyás ellen nincs 55leted? mert nagyon zavaró hogy sokkal hamarabb elfogynak a nyilak mint kéne szerintem, igy gyk az ilyászok alig használhatóak 😞

nem feltétlen mert phalanxnál emgnézem hogy forditják hátra a lándzsáikat hogy visszatartság vele a lovasságot amikor már belementek a áhutkba..., ez szeirntem se a legjobb 5let mert eléggé helyzetfüggõ..., a tipikus öngyilkoság esete leginkább csak frontális rohamnál ált fent , szeirntem 😊
(arról nem is beszélve hogy animációk szerint amikor pl msot realismal hátbakaptam egy phalanxot még csak nem is használták a lovasaim ellen a lándzsákat hanem csak a lovak elestek maguktol, elég érdekes volt 😛

Hát ha nem töltesz le agy mini imaget akárhonnan akkor nem 😉

Akkor nem öngyilkosság hanem hülyeség

igy elsõ proba után engem az idegesit nagyon hogy az iyleszok nyilvesszõje igen hamar elfogy... 😞

miért olyan egyértelmû hogy a lovasságot legyakja a lándzsás egység. való igaz jobban harcoltak ellenük mint a rövid fegyverrel küzdõk, de hát azért korántsem volt öngyilkosság mondjuk oldalba kapni õket lándzsa ide vagy oda

Hali!
Lenne egy kérdésem:
Mire jó az a protektorátus? Azon kívül hogy átmehetek a protekturátusom alatt lévõ nép területein. Van valami gyakorlati hasszna is?
értelek......Vagyis akkor nem fogom tudni felrakni se az 1.2 õt se a realismot?<#gonosz3><#sniffles>
Megbuzerálták a népeket hogy a viselkedésük és az egységeik statjai reálisabbak legyenek (lovassággal pl. öngyilkosság még a legegyszerûbb lándzsás egységet is megtámadni), új történelmileg pontosabb skineket raktak minden egységre, kétszer akkora a térkép mint az alapjátékban és a már meglévõ tartományok egy részét is továbbosztották hogy mégtöbb elfoglalásra váró város legyen stb.
Ja és már nincs 3 római család hanem csak egy ami Romans néven fut
Sztem rohattul megéri felrakni mert hatalmasat dob a játékélményen <#eljen>

1.2-höz ha jól tudom nincs krekk hanem miniimidzs, lehet hogy ezért fagy neked.

Figy siman ha csak a patchet teszem fel minden mod nélkül akkor is kifagy.....
5.3hoz kell elötte az 5.2 is

Sziasztok!
Uhh de rég jártam erre....2 hónapja.
Aztán tegnap ujrakezdtem a játékot....Azaz ujrakezdtem volna....
Hiába akartam feltenni az 1.2 patchet és az 5.3 as realism modot,akármelyiket tettem fel a 2 közül (ha mind a 2õt akkor is) az eredmény ugyanaz lett...
A game kifagyott...Azaz el sem indult..Még töltés közben mielõtt behozná a menüt,egész egyszeûen kilép...<#wow2><#wow3><#szomoru2>
Könyörgöm segitsen vki mit tegyek?
Anno mikor jatszottam az 1.1 es patch és a 3.0 realism siman ment...
Nem akarok a sima alap mod és patch nelkuli gameval jatszani😞
A mod nem is annyira kell de a patch legalabb jo lenne.
MIT TEGYEK?<#circling>
még1 dolog, 5.4-hez nicns direct linkje valakinek? mert innét nem tõlthetõ le csak azt rija hamarosan :/

kiterjeszti, realisztikusabbá teszi a gamet

már ltáom nem szóltam

Kori
de végül is mi a realism mod???????

már csak egy kérdés: ez a realism mod megy 1.2-vel is?

hm, mégis megy..., pedig tegnap totál halott volt

tény viszod a linkeden nekem semmise jön be, közli hogy nem találja acimet... :/

Kori
kösz de angol tudásom nem alkalmas erre

Ja igen és még egykérdés: mûködnek ezzel a régi mentések?
Mi ez az új realism?
A kamerára kell kattintani a csata végén, de a kampány csatáknál debil módon nem lehet. Utána a betöltésnél s replays csatát kell betölteni.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

A kép sztem magáért beszél 😊

köszi a linket. Jó nekünk ez a legújabb Realism?