13587
  • jax
    Elmondanád lépésről-lépésre, hogy kell feltenni az 1.2-őt.
  • Thanatos
    öszintén megmondom 5letem sincs..., a forditásban sokszor pont ez a gáz hogy az eredetit ugye ált azért az adott nyelv sajátságai szerint fogalmazzák meg amit ha átfogalmazol elég hülyén hangzik... (kivételek a latin idézetek angol forditásai :D mivel lehet ha tudnék latinul azok is hülyén hangzanának :D)
  • jax
    Mer nem tudja felrakni az 1.2-es patchet, vagy mit.
  • hzsolt
    Nekem megvan otthon, most akartam letörölni.
    De miért nem a legújabb kell?
  • Pluskast
    Ezt már szerintem sehonnan. Talán a twcenetr.net oldalon keregélj. Ha ott nem találod megg akkor már sehol sem fogod.
  • jax
    Sziasztok!
    Lécci vki nyomjon be egy linket, hogy honnan lehet letölteni ezt:
    Rome: Total Realism 5.0

Segítsetek, az egyik haveromnak nagyon kéne. Köszi!
  • Grrrrrrr
    Te mire fordítottad volna?
  • Montanosz
    hódi toka!
    én viszont nagyon élvezem, folytasd!
  • Grrrrrrr
    Üdv!

Iginla elkészítette a Pannon Légió bemutatkozó, referencia filmjét. 18 MB. Még nincs belinkelve az oldalon, de már letölthető róla az alábbi linken:

http://www.pannonlegio.atw.hu/Film_0001.wmv
  • hzsolt
    format c: \u :-))))
  • Amergin
    Hunokkal kezdtem el játszani. Nem tudok rájönni, hogy mi a fene alapján dől el hogy ki telepszik le ha befoglalok egy tartományt és ki nem.
    2 fullos sereggel támadtam egy tartományra és mindenki beolvadt én meg ott maradtam sereg nélkül
    Ha csak a vezérrel+ 3 lovassal támadok a többi meg kilép a tartomány határain kívülre akkor is ugyanaz a helyzet.
    Szóval please
  • Snipa
    hoditoka,

dijazom hogy belevagtal! es tetszik az otlet is!
    ;) de egy kis epito kritika! (nem megbantani akarlak!!!!!)

mielott folytatod, olvass, olvass!!!! tortenelmi konyveket, irodalmi muveket, mert ez igy enyhen szolva, hogy is mondjam mintha valami kisiskolas magyar-irodalom oran irt dolgozata lenne. De lehet csak en erzem rosszul ;)

Ami neked a tomor mondatokkal a suru esemenyugrasokkkal egyertelmu es egybefuggo, az az olvasonak egyaltalan nem az! Telleg csak a joszandek vezerel!
    mert en is ROME fuggo vagyok :-) es szivesen olvasom masok beszamolojat...

udv es sok sikert
  • Thanatos
    jah iyleneket nekem is küldtek nem si egyet már..., mongyuk engem ez a maygar forditás sokkal jobban emgmosolyogtat :D
  • Cowek
    Azért ez megmosolyogtatott :-)

• Fritz Von...
    Na de hogy visszakanyarodjak a témához, a gótok teljes főerejét megsemmisítettem. Már csak két szerencsétlen családtagjuk kóricál a térképen Mediolanum és Ravenna között... :)

Azonban új tendencia van kialakulóban. És ez nagyon tetszik. A keresztény tartományok közelében levő pogány régiók kezdenek lázadozni. Merthogy a szomszéd vallás hatással van rájuk. Úgy döntöttem, hogy Nyugat-róma keresztény lesz... Most épp gyűjtöm befelé a keresztény vezetőket és megyek velük templomokat rombolgatni. :)
  • Fritz Von...
  • Montanosz
    regcleaner
  • Amergin
    Akkor megvan miért bukott el a Római Birodalom!
  • Yag
    Hali .. tud valaki registry eltávolitó progit csak ROME hoz ? mert nem akarja a megérteni hogy nekem uninstallnom kell az 1.2 pachet
  • hoditoka
    ja és kérek majd valami bejedzést a vendégkönyve hogy ott is legyen valami.
  • hoditoka
    NA emberek némi barati segitséggel az oldalam teljesen megujult. aki tud látokasson el cím:
    http://gorog-kronika.atw.hu/
  • Realtibi
    Vannak még önző emberek..............
  • Torzonborz
    Gratulálunk ! Ön megnyerte a második büntetőpotnját ! Nyereményét átveheti a moderátoroknál !

ps.:
  • hzsolt
    Hogy Te milyen önző vagy :)
  • Fritz Von...
    Bocs az offért...
  • Fritz Von...
    10 K!!! ROMA VICTOORRR!! :))
  • Fritz Von...
    Elviszem magamnak. :)
  • Fritz Von...
    Úgyhogy
  • Fritz Von...
    a 10K.
  • Fritz Von...
    nyakunkon
  • Fritz Von...
    Itt van
  • Fritz Von...
    hogy
  • Fritz Von...
    Látom,
  • Fritz Von...
    Most
  • Fritz Von...
    És
  • Fritz Von...
    Kérsz egy instant "YOU WIN" modot? Nem is kell tenni semmit, csak telepíted a játékot, ezt ráteszed, elindítod a hadjáratot és már nyertél is...
  • Baraty
    Én találtam a neten egy LAMA mod-ot, azzal very easy/very easy fokozatot lehet még tovább könnyíteni. A lényege, hogy a városokban a gép nem gyárt semmit, a csatákban pedig amint tíz méternél közelebb megyünk az egységeihez, egyből megfutnak. Néha azért még így is megizzaszt, mert vigyázni kell, nehogy körbevegyük őket, mert akkor halálukig küzdenek.

Nemrég jött ki az 1.2 verzió belőle, abban te már gyárthatsz ágyúkat is, asszem felteszem azt, mert az 1.1-ben néhányszor elvéreztem már.

• Montanosz
    az automata tüzelést a nyíl ikonnal lehet váltani? idáig pontosan nem is tudtam mi célt szolgál
  • Fritz Von...
    #9945 :)

Csakis VERY HARD... :)
  • Torzonborz
    Nem semmi. :) De milyen nehézségi fokozaton játszottál ? MErt nem mindegy ;)