13587
-
#10025 Elmondanád lépésről-lépésre, hogy kell feltenni az 1.2-őt. -
Thanatos #10024 öszintén megmondom 5letem sincs..., a forditásban sokszor pont ez a gáz hogy az eredetit ugye ált azért az adott nyelv sajátságai szerint fogalmazzák meg amit ha átfogalmazol elég hülyén hangzik... (kivételek a latin idézetek angol forditásai :D mivel lehet ha tudnék latinul azok is hülyén hangzanának :D) -
#10023 Mer nem tudja felrakni az 1.2-es patchet, vagy mit. -
#10022 Nekem megvan otthon, most akartam letörölni.
De miért nem a legújabb kell? -
#10021 Ezt már szerintem sehonnan. Talán a twcenetr.net oldalon keregélj. Ha ott nem találod megg akkor már sehol sem fogod. -
#10020 Sziasztok!
Lécci vki nyomjon be egy linket, hogy honnan lehet letölteni ezt:
Rome: Total Realism 5.0
Segítsetek, az egyik haveromnak nagyon kéne. Köszi! -
Grrrrrrr #10019 Te mire fordítottad volna? -
#10018 hódi toka!
én viszont nagyon élvezem, folytasd! -
Grrrrrrr #10017 Üdv!
Iginla elkészítette a Pannon Légió bemutatkozó, referencia filmjét. 18 MB. Még nincs belinkelve az oldalon, de már letölthető róla az alábbi linken:
http://www.pannonlegio.atw.hu/Film_0001.wmv -
#10016 format c: \u :-)))) -
Amergin #10015 Hunokkal kezdtem el játszani. Nem tudok rájönni, hogy mi a fene alapján dől el hogy ki telepszik le ha befoglalok egy tartományt és ki nem.
2 fullos sereggel támadtam egy tartományra és mindenki beolvadt én meg ott maradtam sereg nélkül
Ha csak a vezérrel+ 3 lovassal támadok a többi meg kilép a tartomány határain kívülre akkor is ugyanaz a helyzet.
Szóval please -
Snipa #10014 hoditoka,
dijazom hogy belevagtal! es tetszik az otlet is!
;) de egy kis epito kritika! (nem megbantani akarlak!!!!!)
mielott folytatod, olvass, olvass!!!! tortenelmi konyveket, irodalmi muveket, mert ez igy enyhen szolva, hogy is mondjam mintha valami kisiskolas magyar-irodalom oran irt dolgozata lenne. De lehet csak en erzem rosszul ;)
Ami neked a tomor mondatokkal a suru esemenyugrasokkkal egyertelmu es egybefuggo, az az olvasonak egyaltalan nem az! Telleg csak a joszandek vezerel!
mert en is ROME fuggo vagyok :-) es szivesen olvasom masok beszamolojat...
udv es sok sikert -
Thanatos #10013 jah iyleneket nekem is küldtek nem si egyet már..., mongyuk engem ez a maygar forditás sokkal jobban emgmosolyogtat :D -
#10012 Azért ez megmosolyogtatott :-)
-
#10011 Na de hogy visszakanyarodjak a témához, a gótok teljes főerejét megsemmisítettem. Már csak két szerencsétlen családtagjuk kóricál a térképen Mediolanum és Ravenna között... :)
Azonban új tendencia van kialakulóban. És ez nagyon tetszik. A keresztény tartományok közelében levő pogány régiók kezdenek lázadozni. Merthogy a szomszéd vallás hatással van rájuk. Úgy döntöttem, hogy Nyugat-róma keresztény lesz... Most épp gyűjtöm befelé a keresztény vezetőket és megyek velük templomokat rombolgatni. :) -
#10010 -
#10009 regcleaner -
Amergin #10008 Akkor megvan miért bukott el a Római Birodalom! -
Yag #10007 Hali .. tud valaki registry eltávolitó progit csak ROME hoz ? mert nem akarja a megérteni hogy nekem uninstallnom kell az 1.2 pachet
-
hoditoka #10006 ja és kérek majd valami bejedzést a vendégkönyve hogy ott is legyen valami. -
hoditoka #10005 NA emberek némi barati segitséggel az oldalam teljesen megujult. aki tud látokasson el cím:
http://gorog-kronika.atw.hu/ -
Realtibi #10004 Vannak még önző emberek..............
-
#10003 Gratulálunk ! Ön megnyerte a második büntetőpotnját ! Nyereményét átveheti a moderátoroknál !
ps.: -
#10002 Hogy Te milyen önző vagy :) -
#10001 Bocs az offért... -
#10000 10 K!!! ROMA VICTOORRR!! :)) -
#9999 Elviszem magamnak. :) -
#9998 Úgyhogy -
#9997 a 10K. -
#9996 nyakunkon -
#9995 Itt van -
#9994 hogy -
#9993 Látom, -
#9992 Most -
#9991 És -
#9990 Kérsz egy instant "YOU WIN" modot? Nem is kell tenni semmit, csak telepíted a játékot, ezt ráteszed, elindítod a hadjáratot és már nyertél is... -
Baraty #9989 Én találtam a neten egy LAMA mod-ot, azzal very easy/very easy fokozatot lehet még tovább könnyíteni. A lényege, hogy a városokban a gép nem gyárt semmit, a csatákban pedig amint tíz méternél közelebb megyünk az egységeihez, egyből megfutnak. Néha azért még így is megizzaszt, mert vigyázni kell, nehogy körbevegyük őket, mert akkor halálukig küzdenek.
Nemrég jött ki az 1.2 verzió belőle, abban te már gyárthatsz ágyúkat is, asszem felteszem azt, mert az 1.1-ben néhányszor elvéreztem már.
-
#9988 az automata tüzelést a nyíl ikonnal lehet váltani? idáig pontosan nem is tudtam mi célt szolgál -
#9987 #9945 :)
Csakis VERY HARD... :) -
#9986 Nem semmi. :) De milyen nehézségi fokozaton játszottál ? MErt nem mindegy ;)