Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
az a legbirkább mi?😄

!Forza Ferrari!

Looserke
numídia <#nyes>

oneal1
melyik a legerõsebb nemzetség a játékban??

!Forza Ferrari!

Ismét feltettem 3 újabb csatát. Ha van valakinek ilyen, küldje nyugodtan. Jelenleg 28 van a honlapon. ha minden nap kapnék 1 csatát (átlagban), az elég szép szám lenne hamarosan...

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Ezt most nem mondod komolyan....

Játsz egy gyors csatát, mentsd el, ekkor lesz egy replays mappád. Ide kell betenni a fájlokat amiket letöltesz. A betöltés menüpontban a visszajátszásokat válaszd, és ott kiadja a betöltött fájlokat. Csak kétszer rákattintasz, és betölti neked, majd nézheted.

valaki arulja mar el hogy lehet csatat elmenteni :-)

es hogy lehet csatat megnezni? :-o
Feltettem 3 csatát a honlapra. Már 25 van belõlük

Plusrat! add már meg légyszives az oldal cimét ahol 6.0-RÓL lehet infókat kapni
Szia mindenki!

A bajom a következõ: felraktam az 1.2-es patch-et, rá a REALISM 5.4-et, s a játék csak odáig enged, hogy kiválaszthatom a népet és passz. Vagy desktopra dob, vagy nem enged tovább a menübõl. Tippek? Eddig ment minden simán, bár nagy ritkán kidobott játék közben is, a kör végén. Most már mindíg ezt csinálja.

DeZka

en is mar alig varom 😊
Pluskast
Akit még érdekel a játék. Nemsokára kijön a rome total realism 6.0 verziója. Rengeteg - rengeteg újjítással. Nagyon sok új és gyönyörûen megrajzolt egységek 3 új nép új zenék latinúl beszélõ parancsnokok átdolgozott ai és még rengeteg rengeteg minden! Akit érdekel nézzen fel a honlapra csomó kép van fenn meg leírás.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Köszönöm!

Yossarian
#7560 - Zizzenet

A teendõ: bementek a Data alkönyvtárba és ott megnyitjátok szerkesztésre a descr_arrow_trail_effects_new.txt fájlt.
Ott keressétek meg az alábbi blokkot, ez a két "effect_set" asszem egymás alatt van. A módosítás a két pontosvesszõ csupán, azaz a jelzett két sort ki kell kommentezni.

effect_set < 1 2 3 4 > fiery_arrow_set
{
lod 1000
{
; fiery_arrow
fiery_arrow_smoke
}
}

effect_set < 0 > fiery_arrow_set
{
lod 1000
{
; fiery_arrow
}
}

Nieleen

És hogyan piszkálod meg, hogy ne legyen tûz effekt?

Yossarian
fura, nekem akadt a 4.12-vel is. maradt a nyilak megpiszkálása. nekem nem létfontosságú a láng effekt, elég ha füstöl 😊

Nieleen

Sikerült találnom egy olyan drivert, amivel lehet minden ATI tulajnak tüzes nyilat használnia elfogadható FPS-sel. Ez a driver pedig a 4,12-es decemberi meghajtó progi. Nálam bevált, remélem nálatok is mûködni fog rendesebben!

Hun invasion mod-al játszál az talán közelebbi ehhez a témához.

Köszi a segítséget és az infókat, az idõbeli eltérésrõl el is feletkeztem, így tényleg elég furcsa 😊

Ja, az meg kimaradt hogy ebben a korban mi még a közelében sem voltunk a Kárpát-medencének (mármint i.e. 270-ben), a hunok is csak késõbb jöttek és a honfoglalás csak jóval késõbb i.u.896-ban volt. Mi ekkortájt vhol az Ural környékén írtottuk egymást 😊

1. Passz 😊

2. Ha magyarosan-honfoglalósan akarsz játszani akkor tudom ajánlani a szarmatákat, ha zavar hogy barbárok (én pl. IMÁDOM az epic stonewallokat) akkor Parthia. A lényeg hogy mi a lovasíjászainkról voltunk híresek és a Dákoknak (na õk állítólag a románok õsei) ilyen sohasem volt 😛
Ha van is pár hasonló név az nem jelent semmit 😊

Eszembe jutott még egy kérdés<#vigyor3>, miért románok még itt is a magyarok(Dacia), mert nagyon furcsa vol Attila a román vezér ellen játszani<#wow1>(jó le is gyilkoltam szegényt)<#idiota>, bár lehet, hogy én vagyok nagyon rossz történelembõl<#vigyor>

Ok köszi, még egy kérdés mindegyiknek vannak nyilasaik? Most elkezdtem a britekkel de azoknak csak kõdobálói és nyilaskocsiai vannak de én a rendes gyalogos nyilasokat szeretem azokkal valahogy jobban lehet harcolni.

legerõsebb: Ptolemaic, Macedon
leggyengébb: Numidia, Armenia

Sziasztok elkezdtem játszani a total realism moddal és az lenne a kérdésem, hogy melyik a legerõsebb(gondolom róma😊) és a leggyengébb nép ebben a modban?

Hát megnéztem a LoTR mod videóját, hát, elég gyenge sztem. De majd meglássuk.

War. War never changes.

Bandew
Az, hogy még mindig érzõdik rajta a római hatás. Nem várom el, hogy ugyanúgy nézzenek ki a karakterek, mint a filmben, de azért ne is úgy, mintha rómaiak lennének.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Zsolo007
Olvasd át a fórumot, ill van egy korábbi link is ami ezzel foglalkozik én még onnan tudom hogy készülget. Nemhinném hogy végleges lenne. Bár szerintem most is elég jól néz ki, nemtudom mi bajod van.....

Kori
és melikre lehet rátenni?1.1. 1.2?

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Bandew
De pl a rohírok végeleges vagy még szépítenek rajta, nem tod?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Zsolo007
Nem még nincs kész, tudtommal legalábbis.......úgyértettem hogy lehet hogy kipróbálom ha kész lesz. Az a baj hogy lassan haladnak vele mert eredetileg medievalre kezdték írni, csak közbe kijött az új és nehéz az átállás....😞

Bandew
Igazából a Googleba kerestem reá, hogy van-e ilyen. :-D
Csak mert a BFME eléggé elb*szott lett, és gondoltam ezzel az enginnel jó kis tunkokat lehetne csinálni ebben a világban, szal rákerestem és ezt találta, bár õszintén szólva nem nagyon tetszik.

ChevyG
ehh, tisza szégyen! még itt is lotr?
Pluskast
Sziasztok!
Nem tudom volt e valakinek hasonló jellegü problémája. A következõ bajom van. Elkezdem a játékot minden gond nélkûl megy majd egy idõ után ha rá akarok kattintani a next turn gombra megáll az egész játék. Se kilépni nem tudok se felfüggeszteni, csak a restart gomb a megoldás. A rome total realism leguccsó változata van fenn. Ha valakinek volt ilyen problémyája az légyszí írjon nekem ide!! Nagyon thx elõre is!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Bandew
De ez még nincs kész. Vagy igen? :-D
Csak mert nem találtam sehol letöltést.

Zsolo007
Egész jól néz ki......lehet kipróbálom

Bandew
sry rohírok

Bandew
Sajna nem nagyon jön át a Gyûrûk Ura hangulata, még a róhírok eléggé rómaiak, de ki tudja...

Bandew
Hmmm tud valaki valamit ERRÕL a modról?

SZEG007
én egyszerüen nem használtam tüzes nyilat
Egy hasonlo cipöben járo ATI tulaj😊

SZEG007
thx
közbe azt sikerült megoldanom egy SP2 telepitésével, de a Prologe menüböl még mindig nem jutottam tovább

Köszi!
Érdekes, nekem az elõzõ winfos rendszeremen ment tisztességgel, becsülettel <#vigyor3> Csak mióta reinstall volt, azóta nem akaródzik valahogy elfogadni a tüzes nyilat...hmmm..

ATI bug, a drivercsere nem segit. Ha jól tudom, valahogy meg lehet piszkálni a játék egyik fájlját, hogy a tüzes nyilvesszõkön ne legyen tûz és akkor baró gyors lesz - füstölni ugyanúgy füstölnek, csak az icipici tûz nem látszik. Keress rá itt a fórumon is volt szó róla.

Senkinek sincs ATI kártyája? 😞

Frissült az oldalam egy BUG menüvel. horse archer tollából van ott írás.

ChevyG
2. a hibára tuti megoldást tudok:
az elsö cd-n van az extras\redist\ mappába egy wmfdist.exe fájl. ez a "windows Media Format 9"- vagy mi. Ezt telepisd és tuti jo lessz. A játék-menü lelke ez.
SZEG007
Nekem szintén volna egy kis problémám amire várok segitséget😊
Clone CD-s Rome felrak
5,4-es ATI driver fentvan
1.1, majd 1.2 patch felrak
Realism mod 5.2, majd 5.3, majd 5.4, majd 5.4.1 felrak
Játék inditás: Single player menüben Prologe nem indul, egyszerün visszdob
játék 2. inditás: Az egér nyomokat hagy maga utánés igy egy idö után mindenhol apro kis kruzor nyomok maradnak😊
Valamint fömenübe nem látom a háttér videot se.
Egyszer már fentvolt a játék realism3.0 val, utánna töröltem , és most nem müködik.
Valakinek ötlete?
thx

Kori
valaki írja le legyenszíves hogy az 1.2 patc felrakása után Crack-elni hogy kell, vagy mit kell csinálni

ATI tulajok: Ti melyik driver van fent nektek? Azért kérdem, mert nálam rendszertelepítés volt és a lehetõ legfrissebb drivert (5,4) raktam fel, de azzal kegyetlenül belassul, ha a nyilasaim tüzes vesszõt lõnek ki. Ugyanez a helyzet volt a demoban is emlékszem rá, de akkor mintha egy driver frissítés az ATI részérõl megoldotta volna a problémát. Vagy én emlékszem rosszul?
(Próbáltam már az 5,3-as meghajtóval, de azzal is ugyanolyan siralmas az eredmény, sajnos. Ezért is vagyok kiváncsi, hogy Ti melyik drivert használjátok vagy mi a megoldás erre a 4-5mp-is is eltartó lemerevedésre)

frissítve lett a magyarosítás.

http://twonline.jatekok.hu/letoltesek.php?mod=RTW&mod2=lcf&sorszam=3

Kori
áttelepültek??😊)