Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Játsz egy gyors csatát, mentsd el, ekkor lesz egy replays mappád. Ide kell betenni a fájlokat amiket letöltesz. A betöltés menüpontban a visszajátszásokat válaszd, és ott kiadja a betöltött fájlokat. Csak kétszer rákattintasz, és betölti neked, majd nézheted.
es hogy lehet csatat megnezni? :-o
A bajom a következõ: felraktam az 1.2-es patch-et, rá a REALISM 5.4-et, s a játék csak odáig enged, hogy kiválaszthatom a népet és passz. Vagy desktopra dob, vagy nem enged tovább a menübõl. Tippek? Eddig ment minden simán, bár nagy ritkán kidobott játék közben is, a kör végén. Most már mindíg ezt csinálja.
DeZka
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A teendõ: bementek a Data alkönyvtárba és ott megnyitjátok szerkesztésre a descr_arrow_trail_effects_new.txt fájlt.
Ott keressétek meg az alábbi blokkot, ez a két "effect_set" asszem egymás alatt van. A módosítás a két pontosvesszõ csupán, azaz a jelzett két sort ki kell kommentezni.
effect_set < 1 2 3 4 > fiery_arrow_set
{
lod 1000
{
; fiery_arrow
fiery_arrow_smoke
}
}
effect_set < 0 > fiery_arrow_set
{
lod 1000
{
; fiery_arrow
}
}
Nieleen
Nieleen
2. Ha magyarosan-honfoglalósan akarsz játszani akkor tudom ajánlani a szarmatákat, ha zavar hogy barbárok (én pl. IMÁDOM az epic stonewallokat) akkor Parthia. A lényeg hogy mi a lovasíjászainkról voltunk híresek és a Dákoknak (na õk állítólag a románok õsei) ilyen sohasem volt 😛
Ha van is pár hasonló név az nem jelent semmit 😊
leggyengébb: Numidia, Armenia
War. War never changes.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Csak mert a BFME eléggé elb*szott lett, és gondoltam ezzel az enginnel jó kis tunkokat lehetne csinálni ebben a világban, szal rákerestem és ezt találta, bár õszintén szólva nem nagyon tetszik.
Nem tudom volt e valakinek hasonló jellegü problémája. A következõ bajom van. Elkezdem a játékot minden gond nélkûl megy majd egy idõ után ha rá akarok kattintani a next turn gombra megáll az egész játék. Se kilépni nem tudok se felfüggeszteni, csak a restart gomb a megoldás. A rome total realism leguccsó változata van fenn. Ha valakinek volt ilyen problémyája az légyszí írjon nekem ide!! Nagyon thx elõre is!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Csak mert nem találtam sehol letöltést.
közbe azt sikerült megoldanom egy SP2 telepitésével, de a Prologe menüböl még mindig nem jutottam tovább
Érdekes, nekem az elõzõ winfos rendszeremen ment tisztességgel, becsülettel <#vigyor3>#vigyor3> Csak mióta reinstall volt, azóta nem akaródzik valahogy elfogadni a tüzes nyilat...hmmm..
az elsö cd-n van az extras\redist\ mappába egy wmfdist.exe fájl. ez a "windows Media Format 9"- vagy mi. Ezt telepisd és tuti jo lessz. A játék-menü lelke ez.
Clone CD-s Rome felrak
5,4-es ATI driver fentvan
1.1, majd 1.2 patch felrak
Realism mod 5.2, majd 5.3, majd 5.4, majd 5.4.1 felrak
Játék inditás: Single player menüben Prologe nem indul, egyszerün visszdob
játék 2. inditás: Az egér nyomokat hagy maga utánés igy egy idö után mindenhol apro kis kruzor nyomok maradnak😊
Valamint fömenübe nem látom a háttér videot se.
Egyszer már fentvolt a játék realism3.0 val, utánna töröltem , és most nem müködik.
Valakinek ötlete?
thx
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
(Próbáltam már az 5,3-as meghajtóval, de azzal is ugyanolyan siralmas az eredmény, sajnos. Ezért is vagyok kiváncsi, hogy Ti melyik drivert használjátok vagy mi a megoldás erre a 4-5mp-is is eltartó lemerevedésre)
http://twonline.jatekok.hu/letoltesek.php?mod=RTW&mod2=lcf&sorszam=3