13587
-
Prank #10785 megvan: birodalmi palota kell hozzá... -
Realtibi #10784 pff már mjadnem mindenépület fel van húzva de még igyse jön:SS pedig már vagy 60 területem van és én meg megakarom várni had picsázzam el az egyipteket -
Prank #10783 azt hiszem építeni kell hozzá valamit egy fejlettebb városban... talán főiskolát? -
obe #10782 elnézést urak a zavarásért, a BI-t szeretném magyarosítani, de nem enged a szokásos modon könyvtárat létre hozni?!...RTW/Bi/data/text..
vmit rosszul csinálok??..ha vki tud megoldást azt megköszönném..áve -
haxoror #10781 Rögtön indulásnál is kapsz egy diplomatát -
Yag #10780 © ATX1
Ennyi önállóságot elvárhatnál már magadtól he !!!
Ha fel tudtad telepíteni akkor ez sem lehet bonyolultabb.
Egyébként a VÁROSBAN tudsz képezni követet is. HA van olyan épületed ami feljogosít rá. Mondjuk egy bővített trade épület. Ez annyít jelent hogy max a második szint után tudsz követet képezni. Ez főleg a foglalt városokra vonatkozik ha alap települést foglalsz el. De ha nem akkor ott már alapban lehet követet és ha szerencséd van kémet is képezni. Mellesleg ugyan úgy mint a tőbbi egységet. -
Realtibi #10779 marius reformjához mi kell???? -
ATX1 #10778 Hogy képezek?,vagy hogyan?Ezekhez nemértek.
Segitenél nekem?
Ird le részletesebben,hogy tudjak,magam is ezt megteni,vagy csinálni.
Elöre is köszi. -
haxoror #10777 Nem valami hatalmas áttörés de rengeteg dolgot javítottak, mindenképp megéri mert van már olyan mod ami a BI extráit (folyón átúszás, képezhető parancsnok, új formációk stb) átviszi sima RTW kampányba. -
haxoror #10776 Képezz diplomatát aztán menj vele egy idegen városhoz vagy egységhez. -
ATX1 #10775 Diplomációt hol és hogy kössek ha nincs ikonja,vagyis ahol megkötném
Szivesen kötnénk,csak nemtudom hogy hogyan
Ha tud valaki segiteni ebben szivesen veszem
-
zizzenet #10774 Köszi. RTR-t mondjuk nem használok, mondom, messze nem vagyok annyira megszállott.
Emellett tényleg érdekelnének élmények, tapasztalatok, vélemények is a legújabb patch-ekkel kapcsolatban. -
#10773 Sajnos nem játszom mostanában az alapjátékkal, így nem tudom mi változott.
Viszont az RTR még most is csak az 1.2-es moddal megy.
Viszont itt a readme: http://www.totalwar.com/community/Romereadme.htm -
zizzenet #10772 Köszi.
És, ha nem vagyok tolakodó, esetleg #10760 -
#10771 Igen.
Viszont jobb itt keresni, mert a twonline oldalon még nincs fenn.
http://www.timurlenk.tvn.hu -
zizzenet #10770 Télleg, az 1.5-ös patch-csel is működik a magyarítás? -
Grenzjager #10769 polcokon.... boltban?????
megvenni??? pénzért???? -
Yag #10768 Ugyan az a játék csak pepitában szépen becsomagolva ...
Én lehet hogy kihagyom hisze megvan az eredeti és külön a BI.
Jó lesz az nekem két dobozban is :D -
#10767 Most írta egy srác a magyarítások fórumában:
"Éppen a mai napon kaptam meg a Gold Edition DVD-boritójának magyarositásához az anyagot. Lefordítják, én megcsinálom, a nyomda kinyomja, az Ecobit becsomagolja és elküldi mindenfelé. Szóval nemsokára a polcokon lesz az alapjáték és a Barbarian Invasion egyben..." -
Snipa #10766 jah es egyaltalan nem volt problema kulcsokkal... -
Snipa #10765 nyomtuk lanon is es nyomtuk neten is!
a hamachi nevu progival nyomtuk neten es ment siman!
problema nelkul :-) -
Grenzjager #10764 ja,
http://wco.89.hu/
az "iso games" között keresd. 3 CD, + még ott van a kiegészítő is a Barbariam Invansion + 1 cd. De a regisztrálás (24 órás) egy kemény 160 Ft-os sms-ért megy -
Madmano #10763 Szasztok.Egy kérdés,kérés:tud Valaki olyan helyet,ahonnan le lehet tölteni az alapjátékot?Ha lehet,crack-ost.Köszi. -
Realtibi #10762
scipikkel vagyok enyém görög világ, afrika itt is neveztem ki a fővárosomat kárthágót,itália borvidék de már majdnem az egész csak patavium és mendionálum kell , kis ázsia antióhiáig spanyolórszág már bányássza nekem a nemesfémeket szal elég nagy birim van de 213. évemet taposom de még nem jött a reform pedig unom mar a pretóriánusokat (mi kell hozzá vagy mikor jön el a reform ?
na szal spanyolba vagyunk Oscaban amit már vagy 4-5x megvéttem a hóditó britek ellen (egész gallia az övék nagy gáz lesz arra nem is fogok terjeszkedni)
na eljön az ostrom ideje én sereg létszáma ösz visz 1500db katona a briteké pedig 2700:O mondom bazdki honnan loptál ennyi katit sebaj megkémleltem hát látom hogy a 2700-as sereg fele szekér szal jól jönnek majd a triarik
kezdődött a csata vagy 8 faltörőgéppel támadt én eközben vártam Osca hirhedt utcáin a támadó seregeket (én általában mindig a főteret védem be kevesebb veszteség+kis helyet kell védeni)
északi keleti nyugati helyet védtem a főtérnek gondoltam délről uccse fog támadni első sorba a parasztok (ne hogy már a jó kis triarik fogjanak meghalni)
jön a brit sereg élükön királyal :O (elöbb túl akar esni a csatán)
közbe valahogy a házak között beszivárgott egy teljes kardforgató csapat és elkezdte a lovasokat csapkodni na pár perc múlva a főteremen lelték pilummal a testükben a véres halált
eközben északról hatalmas szekér had jött a parasztoknak (na itt besz@artam sajnáltam szegény parasztokat ) a parasztokat beraktam defend-be és ugy szedték a kocsikat lefele hogy leesett az állam szekér had 3negyed felét paraszt nyírta ki 100 fős veszteséggel:OOO
keleten éls nyugaton sorra vertem vissza a támadókat
délen pedig a maradék szekér had be akart jutni de hála a 409 fős lovas katonáknak ez sem sikerült
már mindenhol menekülő sereg várta a lovasaim véres bosszúját a sokat meggyötört városomért hatalmas rohammal lekaszabolták a britteket az utcák csak úgy kékeltek a sok söpredék brit sereg hullájától
végre amikor kikergettem a városból már a betört kapumon áthatolt az első lovas század kilépett a gép
most már nem is szólok semmit csak mosolygok
és nézem a szép RTW-s képernyőt
-
Hunor1 #10761 Köszi Határvadász ! Már próbáltam különböző kulcsokkal, de mindegyik " invalid " volt.......Snipa, Te lanon , vagy neten nyomtad a multit ?? Ha neten, akkor milyen kulcsot használtál? Vagy honnan töltöttél?
Köszike -
zizzenet #10760 Egy ideje nem foglalkoztam ezzel a játékkal (bosszantottak a gyengeségei, hiányosságai, jóllehet nem vagyok nagy történész és stratéga).
Időközben felfedeztem, hogy már az 1.5 patch-nél járunk. Nálam az 1.2-nél szakadt meg a fonál.
Kérdezném, hogy mennyit javult a játék mostanra az új patch-ekkel. Érdekelnének a játékmechanizmus, az MI és a teljestmény terén érezhető változások. Ha van kedvetek pár mondatban leírni, nagyon örülnék neki, de az is jó, ha egy forrást megadtok, ahol hiteles beszámolók találhatók.
Előre is köszönöm, ha segítetek. -
Snipa #10759 haverokkal
bocs -
Snipa #10758 marhasokat multiztam par haverral!
tok jo volt
es mindenkinek tort! ;)
-
Grenzjager #10757 életemben nem multiztam a Rome-mal, mert nincs kivel :((((
de szerintem ne vedd meg !!! az pénzt vesz el a hétvégi bor-pénzből !!!!
van annyi kulcs a neten mint égen a csillag -
Hunor1 #10756 Hello Mindenki !
KÉRNÉK SEGITSÉGET A MULTIPLAYERHEZ ! MEGVAN A ROMA+BI. DE NEM EREDETIEK..SZÓVAL AZT KÉRDEZEM: HA MEGVENNÉM EREDETIBEN A BI.-T , AKKOR ANNAK A CD-KULCSÁVAL LEHET MULTIZNI ???? VAGY CSAK AZ EREDETI ROMÁVAL??
FONTOS LENNE HA SEGÍTENE VLAKI, AKI TAPASZTALT, MERT NEM SZERETNÉM FÖLÖSLEGESEN MEGVENNI, AMI MÁR ÚGY IS MEGVAN....KÖSZIKE ELŐRE IS !
sorry, mégeccer megkérdezem, mert sűrgős !!!!!
-
obe #10755 csak én vok béna de a bi magyarosítása letöltésére kattintva a sima roma magyaritása jön be:(..nem találom a 100%os forditást a bi-hez -
Grenzjager #10754 Az RTW BI-t, az RTW könyvtárába teszi instaláláskor, és ott két EXE lesz egy az RTW-hez, egy az RTW BI-hez. Nyilvánvaló oda kell crack amlelyiket használni akarod. -
bekecs #10753 Hello Fiúk
Azt szeretném megkérdezni, hogy a BI-t hova kell telepiteni, a RTW főkönyvtárába, vagy egy teljesen különálló könyvtárba?
Kell utána crack-ellni? És ha kell a RTW-t is vagy csak a BI-t? -
haxoror #10752 -
Timur Lenk #10751 haxoror!
Természetesen.
Timur Lenk -
haxoror #10750 hurráhurrrá!
Az 1.6 patchel is kompatibilis? -
atwe #10749 gratula nektek :) -
Timur Lenk #10748 Sziasztok!
Örömmel jelentem be, hogy a Rome: Total War és a Barbarian Invasion magyarítása elkészült!
http://twonline.jatekok.hu/
Jó játékot mindenkinek!
Timur Lenk -
Hunor1 #10747 Hello Mindenki !
KÉRNÉK SEGITSÉGET A MULTIPLAYERHEZ ! MEGVAN A ROMA+BI. DE NEM EREDETIEK..SZÓVAL AZT KÉRDEZEM: HA MEGVENNÉM EREDETIBEN A BI.-T , AKKOR ANNAK A CD-KULCSÁVAL LEHET MULTIZNI ???? VAGY CSAK AZ EREDETI ROMÁVAL??
FONTOS LENNE HA SEGÍTENE VLAKI, AKI TAPASZTALT, MERT NEM SZERETNÉM FÖLÖSLEGESEN MEGVENNI, AMI MÁR ÚGY IS MEGVAN....KÖSZIKE ELŐRE IS !
-
ATX1 #10746 Tuc valami megoldást találni?