Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
hmm hát érdekes, no mind1, legalább ezt is tudom.

Nálam ha a kémem kinyitja a kapukat akkor mind a 4 így össze van törve így, már RTW-ben is így volt.
Azért van összetörve hogy a védõk ne tudják visszaszerezni hiszen õk rögtön a kapunál kezdenek, vagyis közelebb a kapuhoz mint az ostromlók ezért hamarabb érnének oda.

Zsolo007
De mind a 4et? <#wilting>

Érdekes nekem ha az én kémem nyit kaput akkor csak simán kinyílik a kapu, nem mutatja elpusztulva azt..

Ez nem bug, így jelenik meg a battlemappon ha egy ellenséges kém kinyitja a kapukat.

Zsolo007
Hát most eléggé felhúzott ez a BI....Egy hülye bug miatt buktam el egy várost...

Ugyanis képzeljétek az összes ajtó be vol törve a battlemapon! Mindezt úgy hogy rendesen nem jelezte, hogy sérülés lenne és javítani kéne. Emiaat lerohantak a hunok :'(.

Ím a betört bûnös kapu, de mindemellett a város összes kapuja ugyanígy volt betörve....

És a csata kimenetele...hõsiesen küzdöttem, de édeskevés volt....

Ryleh
Hogyne!!!!
Emellett a Rtw alá készitenek oan modot is amivel amerikai indiánok(apacs,sziu,)és más kulturák: pl maya,azték,kinai birodalom,japánok...szal csak azonm kell drukkolni,hogy a modok fejlõdjenek..s ne csak kezdeti mapettkodás legyen....de figyelemmel kell kisérni a projekteket...szinte naponta van változás....
nekem pl a Hellas idáig ami eléggé bejött.....bár a medieval alá részletesebben csinálták meg ezt a modot....

Zsolo007
1.1rõl is lehet telepíteni, nekem 1.1 volt mikor ráraktam a BI-tés faszán megy!

RTW BI

Mivel én szívtam a telepítéssel így leírom hogy hogyan sikerült jól feltenni, hátha segíthetek valakinek ezzel:

1. RTW reinstall
2. Activision mappa törlése
3. RTW instali (semmi extra csak 1,0)
4. BI install
5. Örül mert megy minden és tudsz játszani!

A magyarítást még nem tettem rá. Remélem azzal is megy!
Amikor nem így csináltan akkor nem ment az RTW-ben a kampány sem a tetszõleges csata.
Ja és mielõtt bárminek nekiállsz az RTW 1,2-ról azárt csinálj egy biztonsági másolatot!

hzsolt
Készül hozzá új magyarosítás.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Hi!
Jól értelmeztem, hogy ha felrakom a kieget, akkor nem érdemes a patchet elõtte felraknom? A sima magyarosítás jó a kieghez is, vagy készül külön hozzá?
És mi van a szarmatákkal?
Azzal se semmi, hiszen ott vannak a hunok meg a roxolánok.
Ti már voltatok velük,ha igen, mi a megoldás?

Vki tudna nekem segíteni hogy honnan lehetne azt a zenét megszerezni ami a TotalWar Online oldalon a Háború Hercege videó alatt szól?

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Ja ezt én is észrevettem hogy a BI-ban az épületek/templomok adta exp bónuszokat retrainelni lehet, kár hogy alap RTW-ben maradt a régi 😞

Zsolo007
A frankokkal túl könnyû...én is próbáltam, még very/very-n is semmiség. Nagyon jó a franciskás egységük....
Nyomuljatok Nyugat-Rómával! Az az igazi 😄

Én a frankokkal vagyok hard/hard fokozaton, és már én vagyok a legerõsebb.
Nem volt nehéz.Elõször az alemánokat, majd a szászokat csináltam ki, közben foglalgattam a római városokat mivel a kis butusok alig hagytak benne helyõrséget...<#lama>

Ha a városban levõ egység alacsonyabb tapasztalati szintû, mint amit a városban képezni tudsz, akkor lehet továbbképezni (hasonlóan a kovácsmûhelyhez), legalább is ezt tapasztaltam.
Ahhoz képest hogy róma már a bukás szélén áll a kiegészítõben igen komoly módon támad engem a kis mocsok és a kezdetektöl fogva.(frankokkal vagyok). Nem baj szeretem a kihívásokat! Rome Total Realizm 6.0 Núbia emp/emp <#eplus2> Ha az meglett akkor ennek is mennie kell majd csak elõbb rájövök a titok nyitjára!<#hehe>

Kösz a segítséget.
De mind1 mit csinálok, a multy sehogy se megy sajna.Ahhoz le kéne törölnöm a BI-t minimum.

Zsolo007
A BI 1.3-ra patcholja az eredeti gémet, a BI maga pedig 1.4.

Elvileg simán el kell indulnia az rtwnek is a SAJÁT exéjével, s az igen 1.3 lesz. Patcholni meg nem szükséges BI telepítés elõtt... Ha nem megy úgy akkor rakd át az rtw 1.3 crackjét ami a BI CDn van, hátha úgy...

Van egy kis problémám.
Nos, fölraktam a RTW-t, majd 1.2 patch. Ezután fölraktam a BI-t.Eddig minden oké, most jön a fekete leves:
Nekem a BI nem eredeti, viszont a sima RTW igen. Gondoltam lenyomok 1-2 multy csatát a simával. De nem megy mert azt írja ki hogy 1.3(?) a verziószáma, jameg a BI exe-t indítottam el. Összegezve: valamilyen oknál fogva a BI-t indítottam el az RTW helyett(?) valamint 1.3 a verziószáma, pedig 1.2 patch-t raktam föl.
Na erre valaki plz help!!<#help>
U.I.: Elõre is bocsi, ha ezt már írtátok, de nincs kedven 2000 hozzászólást végignézni.

Pluskast
Azt nézted, hogy csinálják a Napoleonic Total War2-t az RTW engine-vel?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Zsolo007
Az éjszakai csata a leadertõl függ (aki vezeti az adott sereget), ha van ilyen képessége akkor lehet,ha nincs akkor nem...

Zsolo007
Tréningezhetjük??? Hogyan???

Na szóval. Sok idõ és kihagyás továbbá egy erõsebb videókari megvétele után újra fölraktam a kieg miatt a rome-ot. A frankokkal kezdtem mert nekem most azok tetszenek, mindenki szövetséges körülöttem csak a rómaiak nem és nem tudom kit kellene elõször betámadni. Na majd holnap kitalálom addig meg fölfejlesztek egy fullos sereget. Amúgy nekem nagyon tetszik a gamma kérdésem az lenne hogy éjszakai csata az mikor van?

Nagyon jó újítás a Barbarian Invasionban, hogy az új egységeinket tréningezhetjük minden körben némi pénz ellenében és nem muszály velük harcolni mert anélkül is fejlõdnek. Kokas!<#eljen>

iSS!

Ryleh
n3em gáz....én is sokszor bekérdeztem oat,amire illett volna rájönnöm,,,,,de hát erre vanb a forum😊)))
Barbár invázio: kuka!!!!!!
Total Realism 6.0 rulez😊)))
Mod-ban pedig még a Hellas😊)))))

kicsi off: Medievalhoz jopofa az amerikai függ.háboruval foglalkozo mod!!😊)))
Link:

Medieval:American TW mod

OrioN the S
Thx mindenkinek már megvan csak én voltam türelmetlen 😊

Kezdek félni ! A gallok és róma szövetséget kötött 😊 Én meg nagyba írtotam a gallokat! 😄 OOOPS

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Az csak a tutorial(Prologue), az Imperial Campagne a fõjáték ott bármikor tudsz menteni

OrioN the S
Csizmát még csak csizma rula van! Mért az még tutorial? Me akkor egy kicsit hosszú az a tutor 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Gallok a Prologue-ban is vannak, a térképen mit látsz? Csak az olasz-csizmát vagy egész európát+kisázsiát?

OrioN the S
Hát ez már sztem nem tutor mert már Galloknak az egyik városát is elfoglaltam! Amúgy meg 4 napja megy a gép mert fut a game nem akarom még1x ideáig elszenvedni!<#idiota>

Ryleh
Hááát én elég sokat baxakodtam különbözõ verziokkal,de ilyennel még nem taliztam.....sztem vakard le,és tedd fel...plusssz a patcheket is......aztán ki tudja...õõõõõ...a game az elején a tutor egy részéig nem engedi a save-t.....bár nem tom hol tartasz...

OrioN the S
Hy! Lenne egy kérdésem mert csak most kezdtem el jáccani és nem jövök rá hogy miért nem tudok menteni! ctrl+s-t megnyomom és sikertelen mentést ír ki! Ha esc-et nyomok ott meg nem lehet a mentés gombot megnyomni!<#shakehead><#rinya><#help> Lécci v.ki írjon nekem ,hogy hogy tudok menteni! Elõre is köszönöm! Bye!

Hiába no, Attila az Isten Ostora! 😊
Fritz Von...
A Hunok lovasai az egész kieg (és talán az egész Rome: TW) legbrutálisabb egységei. Elképesztõ, hogy mit mûvelnek.
Ugye Róma a kiképzõbázisom, egy seregem 5 hunnic heavy cavalry, 6 hunnic elite warriors és egy-két heavy spearmenbõl áll, hogy várostromnál legyen aki felmegy a tornyokba. 😊

Szegény gótok, megint rábasztak most a hunok ellen is. 😊 Szövetségesek voltak, de egyszer csak úgy gondolták, hogy mégse akarnak azok lenni és megtámadták az egyik ilyen seregemet a fõerõkkel. Most nem várostrom volt, hanem nyílt csata a mezõn. 3 fullos gót sereg jött, 3 hadvezérrel. A nehézlovasok ék alakban várakoztak, kettõ hátrafelé, három pedig elõre nézett. A tábornokot két irányból guard módban a spearmenek védték. Az elit harcosok pedig két csoportban cantabriai körben támadtak.
Nem részletezem a csata lefolyását, mert nem is csata volt, hanem inkább mészárlás. Vesztettem körülbelül 200 embert, a gótok teljes fõereje megsemmisült, 5400 fõs áldozattal. Most a három családtagjuk kóricálgat a területemen, amíg a bérgyilkosom le nem öli õket... 😊))

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

A miniimage csak akkor mûködik ha a gém egyáltalán nincs krekkelve, tölts le egy nem krekkes verziót vagy szerezz vkitõl egy nem krekkes 1.2-es .exe-t

Ryleh
Patchproblémám van...segitséget kérek!!!

dvd-s verzio,ami alapból crackeli magát,nem kell manuálisan nekem tennem ezt.
1.1 es patch,és crack rácsuszik..ez idáig ok.
Vhol olvastam....rá lehettenni a gyári 1.2 es peccset is,és utána az 1.2 No Cd miniimaget kell futattni pl a daemonnal....ez idáig ok.....game indul,intro,menü ok.....hadjárat,vagy egyéb választásánál viszont izomból kivág az asztalra....hmmm????....mindenképpen el kellene galoppolnom az 7000 ért játékot venni,ha 1.2 es verzioban akarom jáccani??..Köszi😊)

Zsolo007
Most vívtam egy kellemes csatát az osztrogót hordákkal, hát nemsemmi volt, de beszéljenek a képek helyettem 😊

Elõre!
Eredmény 1
Eredmény 2

UI.: Így képzem a leadereket 😊 Aki egy két ilyen csatát túlél az jó hadvezér <#eplus2>

UI2.: Valójában csak nem tudok mit kezdeni a sok keresztény családtaggal, és nicns kedvemn õket a hátországban asztal mögé ültetni...tehát kaptak mercenarykat, meg sima egységeket is, és a dolguk a rebelek elintézése, gyengén védett városok elfoglalása (mellesleg mind keresztény, legutóbb 1 kör alatt térítettem meg 1 teljes várost, önmagukban csak a leaderek 70%-os térítést adnak 😊) ), meg mostmár a hordák elleni harc, hiszen a "normál" seregemmel (amiben a gyalogosok dominálnak) nem sok esélyem lenne a sok hordás lovasnyilas ellen....

Ja és még ehhez tartozik. Mivel eladtam már a Rome:TW-t, így nem vettem meg újra a kieghez, és amit leszedtem alap RTW-t az olasz nyelvû (hang a szöveg angol) és hát így baromi jó! 😄
Yossarian
én ugyanezt csináltam, csak Konstantinápoly lett a hunok székhelye😊

Nieleen

Honnan tölthetõ a 6.2?

iSS!

akit erdekel kijott rtr 6.2 meg az alap jaekhoz 😉

de mar folyamatban a BI megreformalasa! Addig eleg sivar BI rtr utan :-(

kitartas! :-)
Ezek a vezérátállások nállam is voltak <#wilting>

Kipróbáltam a játékot, tetszik, játszottam szászokkal, frankokkal, történelmi csatát, saját csatát... Majd nekiállok még csak eléggé idõigényes, és így kérdéses mikor. Jó játékot nektek addig! 😊
Fritz Von...
Jóreggelt! 😊
Tegnap ismét nekiveselkedtem a hunoknak very hardon. Most azt csináltam, hogy nem álltam le az elsõ tartománynál, hanem elindultam fosztogatni. 7 várost dúltam fel, közte 4 nyugat-rómait. A kezdõpénzem megvan. 😊

Azonban nem bírtam megállni, hogy Rómát meghagyjam nekik, ezért Róma lett a Hun Birodalom székhelye. 😊 Ez azért jó, mert itt szinte minden adott és majdnem a legerõsebb egységeket tudom kiképezni. Innen kiindulva meghódítottam az olasz félszigetet, valamit Ares, Mediolanium és Messalina is az enyém már. Közben Róma ontja a Hun Elite Warriors egységeket és a nehézlovasságot.

Király. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Ryleh
Kinai birodalom..ala total war!!!..(MOD)

Link:China_mod

Ryleh, mail ment , olvasd el !!
Montanosz
1.2 patch kell.

mindenkinek! ne kutyuljátok össze, az alapjátékot telepítsétek fel, és mint sokan, másoljátok valahova..aztán csak vissza kell másolni és nem kell állandóan telepítgetni!

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Ryleh
Kicsi OFF----és nem is ez a topic,de mivel a Medieval topic kissé áll.....
Szóval...eredetiben keresem megvételre a Medieval TW,ill a Viking invasion kieget..amennyiben vki megválna tõle...thx...priviben köszi😊)