13587
-
bayernmunich #10865 hello. segítségre lenne szükségem. olvasgattam az eddigi hozzászólásokat, de nem igazán találtam megoldást. új alaplapot meg procit tettem a gépembe (most asrock 939, amd athlon 3000, 1gb ram, ati 9600), és amikor csatázni szeretnék, akkor kikapcsol a monitor és újra kell indítani a gépet. azért nem értem, mert sokkal durvább játékok, mint pl fear simán mennek. amúgy 1.2 peccs meg magyarosítás van fenn. ha valaki tud segíteni megköszönném -
#10864 nyitottam neki egy topicot. De jó is lesz majd átköltözni oda, amikor a Rome-ot leváltja a Medieval2 :DDDD
-
#10863 Öhöm! Mehetünk szétrúgni pár török segget is. -
Realtibi #10862
már látom elöttem ahogy a magyar hadsereg bevonul pápa állaomcskájába -
#10861 Sziasztok!
Az új peccset 1.5 feltelepítettem, de ahogy elindítanék vagy csatát,vagy kampányt, akkor kifagy alap Rome-ra 1.3-at (6001-es hibát ki tudtam küszöbölni nagy nehezen)és sián felment az 1.5 is.
1.2-vell eddig nem volt gond
Mi lehet a gond? -
haxoror #10860 LEHET MAJD LENNI MAGYAROKKAL!!!!
(aztékok is lesznek? ) -
Sith #10859 nyami:)Ime... -
ATX1 #10858 Bocsi lehet hogy nemfigyeltem elégé.
De köszi az érdekes informáciot,akkor nyugodt vagyok és tisztába vagyok
amit irtál.
Mégegyszer is köszi,rendes vagy.
-
#10857 Köszi időközben rájöttem nem volt kikötőm,attól függetlenül elbuktam a dolgot most már kezdem átlátni habár nem értem hogy egy egyszerü merénylet miatt elvesztettem a város vezetését és a szövetséges vette át az haggyán de a seregem ami a városban volt az is elveszett és nem tudtam vissza venni mert nem támadhatom meg a szövetségest na mindeggy azért kössz.
-
ashead #10856 Mint írtam ha azt látod egy warezoldalon egy játék neve után pl. DEVIANCE ez azt jelenti hogy a DEVIANCE nevű csapat által készített verzió. Ez annyiban lényeges hogy az egyes csapatok által kiadott verziók eltérhetnek. A CLONE verziók crack nélküliek, alcohol vagy blindwrite klónok. Ez a gépigényt nembefolyásolja, csak annyi hogy ki törte fel a játékot, illetve hogy melyik tört verzió van fennt a szerveren. -
ATX1 #10855 Akkor ezzel azt akarod mondani,hogy nincs lényege amit a játék boritó mellé
irtak?.E szerint a gépen minden játék elmegy?,lényegtelen hogy mit irnak.
PL:DEViANCE,MiRROR,DVDClone,CloneDVD-MiRROR,ezek vanak a szöveg végénél.
De köszi a segitséget.
-
ashead #10854 Ezek egyszerűen az adott verziót készítő warezcsapatok nevei. Némely játékból több csapat is kiadja a saját verzióját. -
Prank #10853 mi is a probléma?:)
hajót csak a "normál" városban tudsz készíttetni,
ha kikötőt akarsz blokádolni, csak vezesd oda a flottádat, mintha meg akarnád támadni
a kikötőváros szvsz csak arra jó, hogy ha szárazföldi egységgel rámész, akkor azzal is blokádolod... -
#10852 Hello mindenki
olyan feledatot kaptam hogy vonjam blokád alá egy város kikötőjét,de nincs hajóm illetve azt olvasom hogy van egy flottám csak éppen a kikötő nem létezik vagy csak én nem tom hogy hogy lehet belemenni.Mert van egy a város mellett ahonnan indultam de nem történik semmi amikor bele akarok menni.
ha van tipp azt megköszönném. -
#10851 A mirror azt jelenti ,hogy a gyári cd képmása, tehát abban nincs benne a törés.
-
Grenzjager #10850 uhh a WCO-ról akarod leszedni a játékot??
(mert az egyszerű, letöltöd a 3+1 cd-t (+1 a RTW Barbarian Inv.) kapsz egy rakás rar fájlt, azokat kitömörited, kapsz cd-énként egy CUE fájlt, azt pedig kiirod néróval vagy alkohollal, de CD/DVD képírásként és szépen megkapod a normál CD-ket, azokat meg felinstalálod.) kb ennyi
ill. annyi még hogy egy jó pár száz hosszászoláással korábban volt, hogy leszedsz egy indító exe fájlt, aminek a használatához már nem is használja a cd-t a játékohz, különben még onnan töltöget.
Virtuális meghajtót is csinálhatsz, és akkor onnan fut a game
a mirror-t nem vágom -
ATX1 #10849 Hali Hó mindenkinek
Szeretném megkérdezni?,hogy ezek mitjelentenek?DEViANCE,MiRROR,DVDClone,CloneDVD-MiRROR,ez 1 szervnél van,ahol a játékokat lelehet menteni pénzért,csak minden egyes játéknál ez a felirat van.
Ezek mitjelentenek,vagy miért jelölik igy?
Ha tud és már töltött le ilyeneket és ért hozzá,segitsen,hogy énis ércsem ezt.
Elöre is köszi a segitséget. -
#10848 Kedves Magyarítók!
A hibát a menu_english.txt okozza.
Ha a c:\Program Files\Activision\Rome - Total War\bi\data\text\
könyvtárban lévő fájllal felülírjátok a c:\Program Files\Activision\Rome - Total War\data\text\ könyvtárban lévőt, akkor megszünnek a jelzett hibák.
Gondolom Nishmaster majd készít egy javított exe-t, addig is ez a gyors segítség.
Üdv:
Rumcájsz -
zizzenet #10847 Mi a jelentősége a különböző kereskedelmi áruknak? Különféle cikkek vannak, minden tartomány rendelkezik egy vagy több kereskedésre való cuccal, csak nem látom, mi a jelentősége ezeknek, mármint a sokféleségüknek. Egyik értékesebb, a másik kevésbé? Számít, hogy kivel mit osztok meg? Vagy egyszerűen ez csak egy dizájn elem, hogy legyen valamivel kitölteni a kereskedelmi tekercset :)) ? -
badsco #10846 Nagyon köszi mindenkinek. sikerült, de nem tom eddig miért nem. na mindegy . mégegyszer köszi. majd még jövök
-
Yag #10845 badsco : #10840
Szerintem álj át teljesen 1.2 re.
Reinstall RTW majd ujra fel és a sima RTW után egyből 1.2 pach. Ha ezt használod és erről csinász másolatokat és a másolatokat MOD olod akkor kitart egy jó darabig. Ha továbbra is maradsz az RTR nél akkor már csak a 6.3at vagy a gold ot tedd fel. Ez a végleges. www.rometotalrealism.org és hajrá.
-
#10844 Már megjelent, de csak konzolra, nem volt valami nagy sikere. -
zizzenet #10843 Két rövid kérdés. Nem ismerem még a BI kiegészítőt, de lehet, hogy érdekelne. Azt írják róla, hogy jelentősen javult az AI. Ez igaz? A másik, hogy tényleg embertelenül megnőtt a gépigénye?
Előre is köszönöm a segítséget. -
haxoror #10842 Ahhoz hogy az összes néppel játszhass le kell töltened egy modot ami ezt engedélyezi, alapból egy csomó nép egyáltalán nem játszható akármit is csinálnál. -
haxoror #10841 Felrakod a rómát, felpecsseled 1.2-re aztán a mini-imaget bemountolod és egyáltalán nem krekkelsz.
Ennek így mennie kell (nekem a 3 CD-s verzió van meg) -
badsco #10840 Sziasztok. Tudom, hogy rengetegen kérdezték már a pecseket, hogy mit hogyan kell. Namost én is. Nekem fennt van az 1.1, és az rtr 5.0 . Erre hogy tegyem fel az 1.2-est, vagy nem is lehet. Próbáltam már újra rakott gamera rárakni az 1.2-őt(és No cd-t is bemountoltam) de akkor meg kérte a helyes cd-t, vagyishogy crackeljem. Pedig már többször végig nyálaztam az ilyen hozzá szólásokat. De nekem az ottani tanácsok nem sokat segítettek. Habár másban igen és ezt köszi. -
ashead #10839 Az egység méretét a videobeállításoknál tudod megváltoztatni, de új kampányt kell hozzá kezdeni. -
Grenzjager #10838 azt hiszem, továbbra sem peccselek semmit, elnézve itt elég sok ember szenvedését...
megvárom amíg kijön a végleges "nagy cucc" és majd azt...
az mikorra tehető egyébként? -
robi1885 #10837 sziasztok lenne egy kérdésem ami az hogy:hogy lehet azt megcsinálni a Total War-ba hogy pl:1 40-es íjászcsapatba ne csak 40-en legyenek hanem többen?előre is köszi -
Saturas #10836 Hi all. A BI.-ben mikor oldja fel az összes kasztot? Melyikel kell végig vinni? Én már végig vittem a szászokkal,vandálokkal. Előre is köszi a segítséget. -
giovanni85 #10835 Nem tudjátok mikor adják már ki a Spartan: Total warriort? -
troc #10834 1.2-es noCD megoldotta. -
troc #10833 felrektam a alapjátékot + 1.2 pecs, rá az RTR Gold-ot majd az alap crack. Már a töltőképernyőnél visszadob a Winbe. Mi lehet a gond, plz help?! -
Realtibi #10832 felraktam 1.5 ös peccsig mindent
mondom megnézem mit tud az AI
aztám inditanám a birodalmi hadjáratot valamelyik frakcioval
és utána a hadjáratválaszto jön be megint
valami javaslat???? -
Mythic #10831 Hello! Légyszi segítsen valaki!!! Most instaláltam be a rome total wart és utána a Barbarian Invasiont. Rogton a kiegészíto hadjáratát szerettem volna elindítani de mikor rámegyek hogy hadjárat indítása ezt az uzenetet teszi ki: Kérlek válassz egy dolgot a listából! És a gyors csata menupontra rákattintva is visszadob a fomenube. A másik két opció mukodik. A segítséget elore is kosssz! -
haxoror #10830 Ha mellette áll akkor nem kelti, ahoz be kell mennie valszeg bent is van egy. -
Realtibi #10829 kösz -
Realtibi #10828 kösz -
#10827 Ha az egyik városkám melett ott áll egy ellenséges kém, aki nyolc szemű, mi a szart lehet csinálni vele?
Már vagy 6 orgyilkosomat kinyírta a szemét, a városban meg kelti a hangulatot. -
#10826 A legjobb, ha a fejlesztőktől: www.totalwar.com