13587
-
#11225 Elolvastam dokumentációt, hát annyira nem jó ez :( -
#11224 Bár nem egészen értem a működést -
#11223 Ezt még érdemes is lenne kipróbálni :D -
haxoror #11222 Rome Total Multiplayer BETA released
The BETA 1.0.0 version of Rome Total Multiplayer is now available from the downloads section. It includes client and server software bundled together to provide play by email (PBEM) campaigns for Rome Total War and Barbarian Invasions. Players can create and host games, or join those created by others, and fight all their battles online.
Érdekes próbálkozás, ha jól vettem ki a stratégiai térkép rész is multiba került e-mailes rendszerrel -
hapi #11221 Tud valaki valamit az alexander kiegről? -
bad00 #11220 Lehet hamachival lanba nyomi a rome total wart?
-
Grrrrrrr #11219 Frissült a krónika. Krónika -
#11218 Csak egy kicsit olvass vissza, könyörgöm... :\ Egyébként a lenti linkben mindent megtalálsz ám, ha kicsit jobban körülnézel...
V1.2 NCD (gy.k.: legalul) -
#11217 Tudna valaki segíteni???? A pach telepítése után nem indul a játék fogalmam nincs mi a baja.
(instal rome total war 1.0---->1.2 pach)ez elméletileg passzol denem megy, nem tölt be. -
Narandil #11216 igaz, hogy egyszerűbb, de ha vmi nem tetszik,pl kevésnek találod és átakarod írni nem biztos, hogy megtalálod... így legalább szerkesztek egy kicsit és egyre több dologra jövök rá, hogy hol mit lehet átállítani és mennyire... de mind1, mindenki úgy csinálja ahogy akarja, én csak elmondtam, hogyan szoktam csinálni... -
Grrrrrrr #11215 AZ MTW-nél még én is írkáltam. De minek, ha nem muszáj. Fjlt leszedni, és felrakni. Ennyi... Egyszerűbb. -
Narandil #11214 nagyon sok dolgot át lehet így írni... én pl mikor a görögökkel kezdtem, megkerestem a templomok tulajdonságait és egy templomhoz elég sok plussz beraktam... persze csak azokat, amiket a frakció alapból is ismer... így legaláb, ha a városaim nagyon nagyok voltak nem kellett aggódnom a lázadás miatt...
-
Narandil #11213 Valóban van ott is, de nem kell leszedni, elég ha megkeresed Rome\data\world\campaign\imperial_campaign\descr_strat.txt-t... ott rögtön az elején ott van az összes nép... az első csoport amivel játszhatsz, a második, amit feloldhatsz (ha egyszer végigvitted, nem kell őket kiirtani, anélkül is játszhatók), végül a harmadik csoport, amiket a program alapból nem enged... nah szal a második és a harmadik csoportból másold át a népeket az első csoportba, és máris játszható lesz minden nép... fontos, hogy ahonnan át másoltad a népeket onnan töröld ki őket... -
obe #11212 pontosabban amelyeket te irtottál ki -
obe #11211 igy van, van fenn egy all fraction mod, azt felraakhatod, -ha nem rakod fel akkor csak azokkal a népekkel kezdheted újra a játékot, amelyeket te győztél le -
Grrrrrrr #11210 Frissült a krónika. Részletek a hírekben.
Julius krónika -
Grrrrrrr #11209 Mert nem minden nép játszható. Azt hiszem, a TW-Onlinen van olyan MOD, ai mindent játszhatóvá tesz. -
#11208 Hy!
Ha végigjátszottuk rómával a game-t,utána miért nem lehet minden néppel újrajátszani???/pl a Dákokkal se/ -
#11207 \data\text -
#11206 Attól függ, melyik játékra.
Az alapjátékra a lentebb leírt könyvtárba, a Barbarian Invasiont a
bi/data/text könyvtárba.
De tudtommal a magyarítás telepítője jó helyre tesz mindent.
Innen szedted le? http://www.timurlenk.tvn.hu/ -
badsco #11205 Haj. A Rome Data/text mappába. -
#11204 Hello!
A magyarosítást hov kell bemásolni? -
#11203 a pach ok de telepíttés után nem megy valaki tud segítteni?? -
giovanni85 #11202 Mikor jön már ki a Europa barbarum vagy RTR????- már baromira unom a várakozást
-
#11201 Majdnem mindenhol tudsz venni mercenary-kat.. -
tagga #11200 de akkor 1szercsak elfogy a sereg nem? -
#11199 Ne foglald el. Többször írták hogy magyarokkal legjobb taktika ha végigrohansz nagyon sokat és folyamatosan lootolod vagy rabszolganak adod el a lakosokat. Így jön a lé is meg szép lasan eltűnik a közönség aki lázadhatna:D -
tagga #11198 a barbarian invasionban nem tudtok vmi jó taktikát a hunokhoz mert minden város amit elfoglalok csak viszi a pénzem -
Grrrrrrr #11197 patch -
lammaer #11196 Mindig tanul az ember... bár régóta nem játszok vele, csak szoktam olvasni a fórumokat :) -
#11195 helo mindenki segítsetek nekem légyszi 1.0-ás rome van nekem és sehol nem találok hozzá pachet. ha tudnátok nekem mondani egy vebcímet megköszönném
-
Gurat #11194 A patchek javították ezt a problémát. Tedd fel legalább az 1.2-eset és megszűnik ez a gond. -
lammaer #11193 Radeonod van? Mert hogy tudtommal azok nem szerették a tüzes nyilakat. pontosabban azt az effektet, ami a nyil hegyén a tüzet imitálja (a füst nem gond). Volt naggggyon régen hozzászólás is, hogy egy config fájlban át kell irni egy sort, és onnantól kezdve ugyan nem lesz tűz a nyilak hegyén (füst marad) de nem is lassul be a cucc... keress utána. -
Grenzjager #11192 meg tegyünk fel minden kérdést 15.412-szer !!!!! -
#11191 Sajnos ez hardver probléma. (nem bírja a v. kártyád)
Esetleg ha kisebbre veszed a felbontást.... -
bad00 #11190 Nekem a játék maga tök jól megy, kivétel a tüzes nyíl akkor rohadtul akad nem tud vki megoldást?
-
#11189 Kezd a topic átalakulni: "Hogyan csaljak, mert hülye vagyok a stratéégiához!"
illetve "Adjatok egy letöltést(törést), mert nem ismerem a guglit(gamecopywordöt)".
-
Narandil #11188 kössz, de nem lehet mountolás nélkül megoldani? -
macsiii #11187 Azért, mert kell a No Cd image fájl (Kb. 4 MB összesen). Le kell szedni, mountolni, és menni fog. A következő helyen találod meg:
http://twonline.jatekok.hu/letoltesek.php?mod=RTW&mod2=lc&kategoria=Patch
Szia. -
Narandil #11186 Nem tudja vki miért nem indul a játék az 1.2 patch telepítése után?