Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hoppá!!! megvan a menü! nem csúszik össze! Már csak azt kéne tudnom hogy RTRben mit lehet csinálni?! mivel csak egy opció van: DISABLED <#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
xp, geforce 6600gt, kiprópáltam már 1280on is de az se müxik! Alap verzió és patchelt verzio esetén is fenn áll a probléma! directxem is van! Azért köszi a segítséget!
Hogy BI-ben van-e, nemtudom, nekem Barbarian Invasion mindig kilép Start new game-nél <#wilting>#wilting> 😞
Nem tudja valaki véletlen, hogy ez mitõl lehet?
Nem tudja valaki véletlen, hogy ez mitõl lehet?
Alap gaméban tuti van, egyik leg-északkeletibb város
Állítsd át a felbontást 1280*1024-re!
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Vazze, hámozzátok ki a karaktereimet, tele vagyok hallal, páleszal, sörrel, sült vmikkel, ne soroljam, na meg a nagyfiam LEGO építési mániájával, 11+fél évesen tõlem kérdi, hogy a retro Otto motor miért kattog, ha kész a karis new dizánja...
)
:-)))
:-)))
Végiggondoltam, az elõzõk hiányában. Anno nekem is hasonló gondom volt: kellet a winfos (98) újratelepítés (tele volt szeméttel), directx 9c (ne a CD-rõl- ha vah rajta-, patch nélküli game-feltevés... persze alapból.
Esetleg több info a géprõl, videokariról, érted...
Sziasztok!
Gondolkodtatok már, hogy a Domus Dulcis Domus (magyar jelentése: Otthon, édes Otthon) nevü városnak miért pont az a neve, ami? <#wilting>#wilting>
Biztos vmelyik programozó ott született, vagy nemtudom 😄
Gondolkodtatok már, hogy a Domus Dulcis Domus (magyar jelentése: Otthon, édes Otthon) nevü városnak miért pont az a neve, ami? <#wilting>#wilting>
Biztos vmelyik programozó ott született, vagy nemtudom 😄
Please vki segítsen!!!!
Új gépem van új monitorral (19"tft)!! Felraktam a rome-ot de már a menüben összemósodnak az elemek!!<#nemtudom>#nemtudom>HELP!
Új gépem van új monitorral (19"tft)!! Felraktam a rome-ot de már a menüben összemósodnak az elemek!!<#nemtudom>#nemtudom>HELP!
ez rohatt jó
Boldog karácsonyt Mindenkinek!
Ti találkoztatok már azzal a buggal 1.6ban, hogy a nagy ostromtornyokba (Lrage stone walltól fölfele..) nem tudnak bemenni a katonák? Olyan mintha egy fal lenne a bejárat helyén alulés akatonák aoot megállnal és szépen meghalnak. Elég idegesítõ bug támadáskor...
#10568: Legalább arra fgyeltél volna, hogy havas legyen a táj 😊 Nah nem baj, csak kötekedek 😊
Ti találkoztatok már azzal a buggal 1.6ban, hogy a nagy ostromtornyokba (Lrage stone walltól fölfele..) nem tudnak bemenni a katonák? Olyan mintha egy fal lenne a bejárat helyén alulés akatonák aoot megállnal és szépen meghalnak. Elég idegesítõ bug támadáskor...
#10568: Legalább arra fgyeltél volna, hogy havas legyen a táj 😊 Nah nem baj, csak kötekedek 😊
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hogyan tudom megoldani hogy a BIben a barbár népek is tudjanak paved roadsot építeni? Visszakerestem a topicban és amit találtam az nem használ. A export_buildings.txt-ben nincs mit átírni, míg az export_descr_buildings.txt-ben hiába rakom be a listába a barbárokat, mégsem tudom építeni....pls help!
""Yag: még valami, az RTW+BI-hez fel kell tenni az 1.6-os peccset? illetve a magyarosításokat melyik verziókra tehetem fel? (RTR-re és BI-re is gonodolok)""
Az 1.6 nélkülis megy a BI és a RTW. Bár álíltólag lefagy a BI de náma nem produkálta. Éppen ezekért a bugok miatt készült az 1.6p.
Tudtommal ez az összes magyarosítás ami létezik
Itt keress magyarosításokat.
Én is ezekbõl használok annak megfelelõen hogy milyen upgrade a játékom.
Az 1.6 nélkülis megy a BI és a RTW. Bár álíltólag lefagy a BI de náma nem produkálta. Éppen ezekért a bugok miatt készült az 1.6p.
Tudtommal ez az összes magyarosítás ami létezik
Itt keress magyarosításokat.
Én is ezekbõl használok annak megfelelõen hogy milyen upgrade a játékom.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
pont most jöttek le északról (én is a hunokkal 😊 )
Nem piszkáltam õket, és szépen elmentek a városaim mellett északon (pontosabban amellett az egy mellett, így kihagyták a Baltikumot, aztán a szászok oldalba kapzák õket és délre lettek terelve. Én mentem utánuk és a Campus Lomardit nem vették be, erre elfoglaltam én. Most ettõl délre épp a rómaiakkal bíbelõdtek, amikor egy szláv csorda beütött Aquincumba, de hátráltam, mert inkább a rómaiak harcoljanak velük, hamár úgyis hadban állnak, a város nem forog veszélyben..még.
Azt mondjuk tudni kell, hogy jelenleg a frnakok és róma a szövetségesem. Bizánccal a Szaaszanidákkal és még valamleyik töpörtyû néppel vagyok hadban. Én mondjuk most jobban parázom a szászoktól
Nem piszkáltam õket, és szépen elmentek a városaim mellett északon (pontosabban amellett az egy mellett, így kihagyták a Baltikumot, aztán a szászok oldalba kapzák õket és délre lettek terelve. Én mentem utánuk és a Campus Lomardit nem vették be, erre elfoglaltam én. Most ettõl délre épp a rómaiakkal bíbelõdtek, amikor egy szláv csorda beütött Aquincumba, de hátráltam, mert inkább a rómaiak harcoljanak velük, hamár úgyis hadban állnak, a város nem forog veszélyben..még.
Azt mondjuk tudni kell, hogy jelenleg a frnakok és róma a szövetségesem. Bizánccal a Szaaszanidákkal és még valamleyik töpörtyû néppel vagyok hadban. Én mondjuk most jobban parázom a szászoktól
faszom
nektek nem jött valami szláv geci törzs olyan 410 körül a hunoknál
nekem sajna jött egy és el fog mindent rontani amiért eddig harcoltam
grrrrr
nektek nem jött valami szláv geci törzs olyan 410 körül a hunoknál
nekem sajna jött egy és el fog mindent rontani amiért eddig harcoltam
grrrrr
"Pusztai kergetõzés"<#taps>#taps>
Kösz Macsii! Így már sikerült. Ha eredeti progid van akkor is ezt kell csinálni?
Ja igen, és a TWCenter oldalán a letöltésekbe is találsz sok hasznos dolgot, bár ezek kicsit átláthatatlanok már, de a keresõvel ki lehet válogatni azt a néhányat ami éppen érdekel.
Szia!
Igen, azt jól gondolod, hogy a Rome Total War, tehát az alapjáték a Barbarian Invasion felrakása után 1.4-es lesz. Ezenkívül van még 1.5-ös patch, ami az alapjátékot javítja, és 1.6-os patch, ami a BI-hez való.
Az RTR is egy kiegészítés, vagy inkább javítás a jatékhoz, amit nem a kiadó csinált, hanem önkéntesek, tehát nem hivatalos. RTR = Rome Total Realism Ennek a 6.0-ás verziója a legújabb, a 6.3-mas patch pedig egy kisebb javítás hozzá.
Ezt az RTR-t csak az alapjáték 1.2-es patchelt változatára lehet felrakni, egylõre még csak azzal kompatilbilis (deszépszó 😊)
Ezenkívül a BI-hez és RTR-hez is van már magyarítás, ha jól tudom az utóbbihoz, már teljes. A TWOnline honlapján szinte az összes fent említett kiegészítõt megtalálod a letöltésekbe.
Igen, azt jól gondolod, hogy a Rome Total War, tehát az alapjáték a Barbarian Invasion felrakása után 1.4-es lesz. Ezenkívül van még 1.5-ös patch, ami az alapjátékot javítja, és 1.6-os patch, ami a BI-hez való.
Az RTR is egy kiegészítés, vagy inkább javítás a jatékhoz, amit nem a kiadó csinált, hanem önkéntesek, tehát nem hivatalos. RTR = Rome Total Realism Ennek a 6.0-ás verziója a legújabb, a 6.3-mas patch pedig egy kisebb javítás hozzá.
Ezt az RTR-t csak az alapjáték 1.2-es patchelt változatára lehet felrakni, egylõre még csak azzal kompatilbilis (deszépszó 😊)
Ezenkívül a BI-hez és RTR-hez is van már magyarítás, ha jól tudom az utóbbihoz, már teljes. A TWOnline honlapján szinte az összes fent említett kiegészítõt megtalálod a letöltésekbe.
Hello mindenki
En most kezdtem el jatszani ezzel a jatekkal, de olvasgatva a forumot, nem értek valamit.
Azt tudom hogy vannak a jatekhoz patchek: 1.1, 1.2, 1.3, 1.4, 1.5, 1.6.
Es ha felrakom a Barbarian Invasion-t, ez gondolom valami kiegeszitö hozzá, akkor az alapjatek 1.4 lesz.
De mi az az RTR 6.00 meg RTR 6.3 ?
En most kezdtem el jatszani ezzel a jatekkal, de olvasgatva a forumot, nem értek valamit.
Azt tudom hogy vannak a jatekhoz patchek: 1.1, 1.2, 1.3, 1.4, 1.5, 1.6.
Es ha felrakom a Barbarian Invasion-t, ez gondolom valami kiegeszitö hozzá, akkor az alapjatek 1.4 lesz.
De mi az az RTR 6.00 meg RTR 6.3 ?
Hali mindenkinek! Lehet hogy szentségtörõ vagyoki , de vennék eredeti RTW.- t ....
Ugyanis szer4etnék multizni is vele.. Köszi
Ugyanis szer4etnék multizni is vele.. Köszi
csak annyit nem értek
mit csinált 406 ig vagy meddig mikor elkezdte a játékot????
mert neke ma játék 365 ben vagy mikor kezdodik
mit csinált 406 ig vagy meddig mikor elkezdte a játékot????
mert neke ma játék 365 ben vagy mikor kezdodik
jó ez a tengiz a hunok története
megfogott elkezdtem én is egy hadjáratot😄
megfogott elkezdtem én is egy hadjáratot😄
Yag: még valami, az RTW+BI-hez fel kell tenni az 1.6-os peccset? illetve a magyarosításokat melyik verziókra tehetem fel? (RTR-re és BI-re is gonodolok)
Értem, kösz a válaszokat, kipróbálom én is.
Szeritnem a 6.3 MOD-ot nagyon eltalálták. bár a csapatok képzéséhez szükséges épületeket mintha kicsit elnyújtották volna már már irreálisan sok idõ de lehet hogy több évere volt szükség a valóságban is, hogy (játék szerint 6-8év is) hogy igazi saját csapatokat tudj képezni.
De a terület alapú toborzás az iggen remek. Igyexem mindig a jó egységeket összetoborozni a területekrõl és az elsõ városba beterelni õket ahol fegyver és pajzs upgradet lehet rányomi. Igazán ütõssé válnak.
De a terület alapú toborzás az iggen remek. Igyexem mindig a jó egységeket összetoborozni a területekrõl és az elsõ városba beterelni õket ahol fegyver és pajzs upgradet lehet rányomi. Igazán ütõssé válnak.
Atta
Akár hármat is futtathatsz egymás melett különbözõ módokkal.
Nekem is legalább 3 könyvtáram van
RTW+ 1.2
RTW+ 1.2+RTR 6.3
RTW+ 1.2+BI
ha valamelyik elcsszõdik akkor delet és az RTW+ 1.2 bõl másolok egy új könyvtárat amire lehet pakolni módokat.
Csak így lehet elkerülni hogy újratelepítsd ha valami nem stimmel majd.
Grrrr ... mailra tudsz küldeni msn címet multihoz ? A fórumon nem találtam sorrí. köszi. Y.
Akár hármat is futtathatsz egymás melett különbözõ módokkal.
Nekem is legalább 3 könyvtáram van
RTW+ 1.2
RTW+ 1.2+RTR 6.3
RTW+ 1.2+BI
ha valamelyik elcsszõdik akkor delet és az RTW+ 1.2 bõl másolok egy új könyvtárat amire lehet pakolni módokat.
Csak így lehet elkerülni hogy újratelepítsd ha valami nem stimmel majd.
Grrrr ... mailra tudsz küldeni msn címet multihoz ? A fórumon nem találtam sorrí. köszi. Y.
Igen.
Feltelepíted az alapjátékot, majd az egész activision könyvtárat, ahogy van másold mondjuk egy activision2 könyvtárba.
Így lesz két alapjátékod.
Ez után jöhetnek a pecsek és modok.
Csak elég sok helyet elfoglalhat a rome.
Nálam a civ4 elõtt ez volt a helyzet (közel 10 giga):
Rome + 1.2
Rome + 1.2 + RTR 6.0
Rome + BI
Feltelepíted az alapjátékot, majd az egész activision könyvtárat, ahogy van másold mondjuk egy activision2 könyvtárba.
Így lesz két alapjátékod.
Ez után jöhetnek a pecsek és modok.
Csak elég sok helyet elfoglalhat a rome.
Nálam a civ4 elõtt ez volt a helyzet (közel 10 giga):
Rome + 1.2
Rome + 1.2 + RTR 6.0
Rome + BI
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Ezekszerint mégsem olvastam el olyan figyelmesen a fórumot 😊 úgyhogy kösz.
Valamelyik hozzászólásban láttam, hogy elméletileg a két játékot is fel lehet rakni egymás mellé úgy, hogy ne ártsanak egymásnak. Igaz ez?
Valamelyik hozzászólásban láttam, hogy elméletileg a két játékot is fel lehet rakni egymás mellé úgy, hogy ne ártsanak egymásnak. Igaz ez?
Egyébként mind a két játék más játékstílust követel, ezért nehéz tanácsot adni.
Ki kell próbálni, mindkettõt, és magad döntsd el!
Ki kell próbálni, mindkettõt, és magad döntsd el!
"RTW+1.3+RTR6.3+teljes magyarosítás?"
=====================================
Ebben a sorban több hiba is van!
* Csak az RTR 6.0-hoz van teljes magyarosítás, illetve az 1.2-es javításhoz.
* Az RTR jelenleg csak 1.2 patch-re tehetõ fel
* az RTR 6.3 helyes telepítési sorrendje:
1. Uninstall all traces of Rome: Total War from your PC.
2. Install a clean version of Rome Total War 1.0 from your CD-ROM.
3. Install the official Rome Total War 1.2 Update Patch
4. Install Rome Total Realism 6.0 Full into your Rome Total War directory.
5. Install the Rome Total Realism 6.2 patch.
6. Install the Rome Total Realism 6.3 patch.
7. Install the Music Addon (recommended)
8. Play!
=====================================
Ebben a sorban több hiba is van!
* Csak az RTR 6.0-hoz van teljes magyarosítás, illetve az 1.2-es javításhoz.
* Az RTR jelenleg csak 1.2 patch-re tehetõ fel
* az RTR 6.3 helyes telepítési sorrendje:
1. Uninstall all traces of Rome: Total War from your PC.
2. Install a clean version of Rome Total War 1.0 from your CD-ROM.
3. Install the official Rome Total War 1.2 Update Patch
4. Install Rome Total Realism 6.0 Full into your Rome Total War directory.
5. Install the Rome Total Realism 6.2 patch.
6. Install the Rome Total Realism 6.3 patch.
7.
8. Play!
meghót...
A vezetõnél nem a csillagok száma a döntõ. A befolyás. Én nem tenném meg örökösnek. Jobb õ hadvezérnek.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Jónapot!
Nyár óta nem nagyon néztem a játék felé, mert akkor harmadszora is úgy döntöttem, hogy ezt a szart nem játszom tovább, de mint sejthetitek most negyedszerre is szeretném felrakni 😊
Tehát a kérdés: melyiket javasoljátok?
Az RTW+BI+1.6+NOCD+béta magyarosítás?
vagy
RTW+1.3+RTR6.3+teljes magyarosítás?
3 cd-s tört játék esetén.
Ja és ha tört játékkal akarok multizni akkor mit kell tennem?
Nyár óta nem nagyon néztem a játék felé, mert akkor harmadszora is úgy döntöttem, hogy ezt a szart nem játszom tovább, de mint sejthetitek most negyedszerre is szeretném felrakni 😊
Tehát a kérdés: melyiket javasoljátok?
Az RTW+BI+1.6+NOCD+béta magyarosítás?
vagy
RTW+1.3+RTR6.3+teljes magyarosítás?
3 cd-s tört játék esetén.
Ja és ha tört játékkal akarok multizni akkor mit kell tennem?
Nem egy nagy manager <#idiota>#idiota>
retinue-kal nem lehet még plusz csillagokat adni neki?
retinue-kal nem lehet még plusz csillagokat adni neki?
csak rá ne dõljön az a sok csillag mert agyon nyomja <#idiota>#idiota>
na egy kis pusztai kergetõzés után jól megugrott a tapasztalata. meg is teszem "trónörökösnek" és irány Bizánc... Szerintem egész jól lehet vele majd ütni
Hát átalakítja az egész játékot. Érdemes kipróbálni nekem a 6.2-es nagyon tetszik most azzal játszom.Az egységek sokkal korhûbbek. Teljesen új egységek vannak benne, az építkezés is más, de a legnagyobb és legjobb újítás az Area of Recruiting( toborzási terület) Vagyis ha elfoglalsz mondjuk egy gallok lakta területet ott eleinte csak gall segédcsapatoket tudsz toborozni. Csak késõbb mikor már felépítetted a saját néped barakkját akkor tudod az általad irányított nép egységeit toborozni. A más néphez tartozó barakkot nem tudod használni, mindenképp játot kell építened sajátot.
Van msn-ed? Mert akkor be tudlak mutatni pár embernek. Az enyém ott van a légió honlapján.
meséljetek már milyen az ha online játszik valaki ?
Ha valakinek van kedve multiba vitézkedni akkor szóljon szivesen kiprühálnám ...
írjon!
Ha valakinek van kedve multiba vitézkedni akkor szóljon szivesen kiprühálnám ...
írjon!
Az lett. és képzeljétek. Rátettem az eredeti Romera, és tudtam vele online játszani. Sõt, az eredeti 1.6 is ráment.