13587
-
#11265 Mert az én alapom tökéletes, akár 3-4 órát is bírja kilépés nélkül, ami a medievalra nem volt elmondható! Ha ezt felteszem, nem fog megingani a stabilitása? -
#11264 De miért jobb ez a Total Realism 6.0 az alaphoz képest??? -
Snipa #11263 jah igen azert kene az 1.6 mert ahogy elnezem minden BI mod 1.6 os ra keszult...
:))) -
Snipa #11262 hmmm,
gondoltam mig nem jon medieval 2 felrakom rome BI -t es nehany twonline-s moddal kiprobalgatom...
feltettem BI-t, nezem optionben 1.4 lett ok, ha jol emlekszem anno decemberben egyszeruen felraktam 1.6 os patchet es ment minden gond nelkul, most meg ha fel akarom tenni ezt a hibat kapom:
"This patch will only upgrade version 1.3 to version 1.5. Xou can download patch 1.4 fromm www.totalwar.com.
Fura, h az 1.5 os patchet raknam fel akkor ugyanezt irja arra is... :-)
Pedig ha emlekem nem csal nem volt semmi bajom ezzel mikor feltettem anno 1.6 ot decemberben. Valakinek otlet hogy mi lehet a baj?
-
#11261 Igazából én RTR-el játszom így nem tudok véleményt mondani a vanillaról (a gyári beépített kampányról) De a történelemben sem a szenátus menete szerint terjeszkedtek a hadvezérek hanem ahogy jónak látták csak voltak prioritások amiket a szenátus fékentartása végett meg kellett tenniük. RTR-ben a sokkal több provincia miatt 4-5K-s seregekkel jön támadni az ellen miközben otthon is legalább ennyije van... Ott lehet igazán heroic hadjáratokat csián i:) -
#11260 én megcsinálnám a F.A.Q.-t csak vki segicsen benne! -
Grrrrrrr #11259 Nem. Az történelem hű lenne. 104 körül volt a Mariusi reform. Ehhez is keleltt volna kötni.
Mondjuk én úgy játszom, hogy csak a szenátus utasítására hódítok, és így eléggé feltáposodnak a barbár seregek. És elég komly létszámban jönnek. Ráadásul tanulékony.Az első néhány csatánál odaállt a várfal alá, és fentről szépen lenyilaztam, lepilumoztam. Már nem. Azzal kezd, hogy messze húzódik, és vár, hogy kijőjjek. De volt olyan is, hogy az egyi sereggel lefogta a várban lévő őrséget, a másikkal meg megtámadta a vár mellett álló kissebb seregem. Ha kijöhet a várőrség, akkor megverem mindkettőt. De így nem. Lugdunumnál volt. Délről fogta a várat. Északról támadta a másik sereget. Mivel a délről támadója nem volt benne a csatában, ezért az ostromzár maradt, így a várőrség egyébként hiába vett volna részt benne, nem mozdulhatott. Mivel ő támadott, és nem volt hova menekülnöm, sanszom sem volt. De csinált olyant is, hogy a britek a Kárpátok keleti oldalán elsettenkedtek, és onnan akartak betörni Erdélybe, kikerülve a seregemet. Még jó, hogy tettem a Kárpátokon kívül is őrtornyot. Ezen buktak le. Az AI lassú. De tanulékony. Csak ez nem jönn ki, ha száz év alatt lenyomd, és esélyt sem adsz neki. Haladj a szenátus szerint, és kiderül, hogy nem is olyan egyszerű ez a játék. A tengeren pl az ibérek az urak, mert nincs pénzem flottára. A makedónokkal egyszer harcoltam, a két csapatnyi onagerük olyan szépen együttműködött a lovassággal, hogy öröm lett volna nézni, ha nem velem csinálja. Mire a lovasság odaért, az embereim megrendültek, és elsöpörték őket. 100% katasztrófa. Az egy tanulmány csata lehetett volna, ha fel lehetne venni. Az AI fejlődése ráadásul intergalaktikus. Mert a britekkel és az ibérekkel kitapasztalta, hogy nem jó a fal alá állni, és ezt más népekkel is élből alkalmazza. Azoknak már nem kell kitapasztalni. -
Grrrrrrr #11258 A város irányításról az én honlapomon van egy menüpont. Igaz, az római várost vesz figyelembe. -
#11257 Ez esetben viszont nem értem, miért gáz a 24000 feletti Huge City. Felhúzod nekik az Imperial Palace-t, és a seggükön maradnak azok. -
kitt2000 #11256 a témainditónak . nem lehetne egy FAO késziteni ide az oldalra hogy segitenék egymást a játékba. pl ilyeneket beletenni hogy taktikákat,hogyan kell irányitani a várost,javitásokat,internetes oldalt,a játék kezelö felöletének magyarositását,...stb meg amit a oldara iró társak adnának ötletett.szerintem igy sokat tundnák tanulni egymástól és több játékost is ismerkedhetne a játékkal és persze a oldaladal. -
#11255 ez csöppet visszavet a fejlődésben, ez nekem nem jó -
#11254 Ha mindenképpen mészárolni akarsz, akkor meg lázítás előtt rombolj le minden katonai létesítményt, aztán taposs végig a 4000 paraszton még külön. =) -
#11253 tudom, ezt csináltam is, de a 30000res városnál 4000-res sereg jött létre! -
#11252 vagy kimépsz a seregekkel, fellázadnak, újra elfoglalod, és mindenkit keresztre feszítesz. :))) -
#11251 Felrakod az adót, és ha a városban már minden (nem katonai) épületet felhúztál, ne aggódj, a növekedés előbb-utóbb beáll egy stagnáló szintre. -
#11250 Újabb kérdés: hogy lehet leállítani egy város népességénerk növekedését, mert egyiptomnál 15 év alatt 3 db 24000 feletti városom van! -
#11249 ezt még a kampány kezdésekor is kitudod kapcsolni. ha magyarított akkor kivan irva hogy: mutassa az MI lépéseit ezt ne jeöld be! vagy pedig amit haxoror mondott -
#11248 nekem mire jött a reform már megvolt európa nagy része -
Narandil #11247 még az is jobb lenne, mint a mostani... alig, hogy elkezd az ember terjeszkedni, rögtön dobhatja ki az összes egységet, mert nem lehet őket feltölteni... -
Grrrrrrr #11246 Így is korán jön vagy 100 évvel... Inkább későbbre kellene tenni. -
haxoror #11245 Az Optionsban egy "show enemy movement" cuccot keress, asszem az kapcsolja ki -
#11244 És azt hogy lehet kikapcsolni, hogy mutassa az ellenfél lépéseit??? -
#11243 nem lehet állítani, megkell várni! -
Narandil #11242 Üdv!
Nem tudja valaki, hogy lehet átállítani azt, hogy a rómaiaknál a hadsereg reform előbb bekövetkezzen? Kössz! -
#11241 mire jó az a kieg? -
#11240 ááá..közben meglett....sorry.....(pliz egy moderálást...köszi:) -
#11239 Sziasztok....A twonline.jatekok.hu-n láttam a total realism 6.0 magyaritásának kiegésztiőjét......
kissé régen nyomtam már ezt,de merre van a total reaslism teljes magyarositása....????linket kérnék vagy infot...thx:))))
A kieg csak a térképneveket korrigálja....köszi:))) -
Grrrrrrr #11238 Ave!
Csak jelezni szeretném a Pannon Légió azon tagjainak, akik esetleg erre járnak és még nem aktivizálódtak, hogy a kiküldött e-mailok alapján letelt a határidő, törölve lesznek, amint lesz normális monitorom. Ez kb a hétvége, úgyhogy addig még meg lehet gondolni.
-
#11237 kösz szépen, leköteleztél -
Wolwerine #11236 RTR honlap: www.rometotalrealism.org
RTR Platinium Edition: http://forums.rometotalrealism.org/index.php?showtopic=18228
* az RTR 6.3 helyes telepítési sorrendje:
1. Uninstall all traces of Rome: Total War from your PC.
2. Install a clean version of Rome Total War 1.0 from your CD-ROM.
3. Install the official Rome Total War 1.2 Update Patch
4. Install Rome Total Realism 6.0 Full into your Rome Total War directory.
5. Install the Rome Total Realism 6.2 patch.
6. Install the Rome Total Realism 6.3 patch.
7. [Optional] Install the Music Addon (recommended)
8. Play!
Ez volt a 6.3-as RTR telepítési útmutatója... Szerintem a két linken találsz letölthető modokat, mindegyikhez kiírja hogy milyen patch, stb. kell a telepítéséhez. Ja. És a telepítéskor mindig a játék mappáját kell megadnod, nem te másolod be a cuccokat... -
#11235 sry elírtam, Rome Total Realism, nem reality -
#11234 Hi all!
Leszedtem én anno 1 bizonyos "rtrPE1-1.0.exe" nevezetű patchet ami Rome Total Reality néven volt meghírdetve. Na most. Felisntaláltam, felrakott 1 csomó fájlt, amik megfeleltek a ROME - Total War könyvtárában lévő dolgoknak. Miután az uj mappában nem találtam semmi olyan readme-t ami segített volna eligazodni, vagy exe-t ami arra utalt volna, h ez uj játék, fogtam magam és átmásoltam az összes fájlt a RTW könyvtárába felülírva a régieket.
Elindítottam a játékot, klasszul bejött az új töltési képernyő aztán kilépett a windows-ba. Akárhogy csináltam mindig ez történt. Pls segítsetek mi a problémám.
Előre is köszi -
#11233 igen -
#11232 sziasztok!
bocs a kérdésért, de még új vagyok.
a Rome Total Warnak eddig csak egy kiegészítése (Barbarian invasion) van, igaz?
nemsoká pedig jön az Alexander exp.
a másik a Medieval -al kapcsolatos.
annak pedig szintén csak egy expje van, Viking invasion?
remélem senkit nem idegesítek fel ... -
#11231 De milyen bállításokkal? Minden highon? -
Yag #11230 Nekem csak egy ATI 9250 volt a gépemen de azzal akadt.
Most egy GF6600GT 128MB van .. ezzel egy egy MOD akad de pl. a RTR simán fut. ÉS az alap RTW. és a BI is.
A gép 2.6 Celeron 1GB ram(DDR400)
-
#11229 Tényleg Alexanderről tud valaki valamit? Nem tegnap jelent meg? -
#11228 Már meg akartam kérdezni egy ideje, de valahogy mindíg elfelejtettem:
Ti milyen géppel, milyen beállításokon futtatjátok a játékot (alapvetően a Bire gondolok itt).
Mert nekem van egy olyan nagy bajom, hogy a jobbik gépem rosszabbul viszi a játékot mint a rosszabbik :D.
De komolyan. Otthon egy AMD 2500+ (barton), 1G ram (DDR400), FX5600 128MB társaságában highon fut a BI és kellemes eredményeket produkál (annyi, hogy a unit shader, meg a részletes árnyék le van véve, azokat nem bírja szegény.)
Ehhez képest a jobbik gépem A643000+@2000 (venice), 1G ram (DDR400), X800GT 256MB.
És ugyanezen beállításokkal, valami borzalmasan akad, itt mediumon kell futtatnom mindenben (jah mindkét esetben a unit size high, vagy large, nem is tudom mi a neve, a lényeg az hogy a huge alatti).Úgy hogy az "extrák" ki vannak teljesen lőve, modellek, effektek medium.
Jah igen a csatafelbontás mindkét esetben 1152x864.
Egyébként érdekesség még, hogy a jobbikal a campaign map scroolozva ugrál. NEm folyamatosan megy erre arra, hanem ugrálva, szal itt nagyon valószínű, hogy driver lesz.
A játék ennyire nem szereti az ATI kártyákat, vagy mi? Van még valaki aki hasonló konfiggal nyomja? Atisok, mmelyik driverrel nyomják (omega, vagy sima, verzió). Én omegával tolom, egészen pontosan a gyári 6.3-asból készült omegával, de ez nem újkeletű, korábbi verziókkal is ugyanez volt.
Elég idegesítő dolog, és kíváncsi lennék az okára. Köszi! -
#11227 Hi all!
Azt tudom, hogy törttel nem tudunk neten játszani, de BattleLAN va vmi kis progival megoldható neten keresztül a LAN ?
Ha igen akkor melyik progival és hogy? Esetleg milyen portot kell nyitni a játéknak? -
#11226 baaahhhh soha nem játszottatok HOMM2-t Minden kör végén a rendszer amentést elküldi annak akinek kéred:) és a másik folytatja a kört majd befejezi a gépe és a legutolsó körben ment majd visszaküldi neked ahol visszajátsza az utsó kört neked a gép hogy lásd mi történt aztán megint te tevékenykedhetsz:) és persze ha sikerül időt egyeztetni akkor akár harcolni is lehet egymás ellen vagy akár együtt:) Régen ezt lemezen oldották meg de mostanában sokkal egyszerűbb az e-mailes továbbítás:)