Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Nekem ugyanis nincs most idõm a különbséget keresve belemerülni a fórumba.
De ha lírnád hogy szerinted mitõsz ÁSZ eza MOD akkor sokan mekköszönnénk itten ezt neked.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
11. verzió 😄D
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
én sajnos nem értek hozzá, hogy megcsináljam😞

The AI system is once more my priority and now I have over exceeded my expectations by producing a powerful new system of AI battle thinking.
The whole formation system is polished and also uses a new technique that forces the AI to change width of units according to circumstances just like human. You will witness an AI to stretch for attacking, combine to defend, column deploy into city moving and much much more. In fact the AI will behave 100% better than before. And not only because of the previous reason. I have also created a new AI priority formation system to create a character for each faction. Greeks will be defensive and cautious, barbarians over attacking, Romans the perfect mobile system, Asians true skirmishers etc… Seriously this has to be seen.
The standalone formations that will follow and will be available for all mods will use all the above mentioned techniques except DarthMod’s protective formation AI swapping.
Torgill's small "Risk" type game for faster campaigns (Available in 3 campaigns, 4 roman houses and Unified Rome, Punic Wars ...unfortunately the 4 Roman Houses and Punic Wars campaign will not have Julli available to human player because of a problem)
és még rengeteg minden.
Itt olvashattok többet rola és érhetitek el:
Link
Egyébként tetszenek a képek.
Persze, nem olyan nehéz. Mindenesetre sajnos ha csak egy sort is félreírsz vagy mentesz akkor képes kidobni a játékból.
Mivel nekem még nem volt ilyen igényem de át tudom érezni a helyzeted és ezért én így kezdenék hozzá.
1. keresnék egy mercanary egységet amit ujként bele kell helyezni a játékba.
( Ennek a leírásában benne vannak azok a txt-k amiket módosítani kell. Így megvan milyen fájlokat kell átírnod összesen.)
2. Keresd meg a kívánt egységet a játékból és másold át a toborozható egységek közé.
Ha jól értem akkor egy már képezhetõ egységet akarsz kitenni toborozhatók közé.
Alapnak javaslom az RTR MODjait mert abban elég sok toborozható egység van, így elég valószínû hogy az amit te akarsz toboroztatni esetleg egy hasonlónak, már megvannak a paraméterei.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Szabadidõmben csináltam pár bannert a topiknak. Tudom, hogy már van, de hátha elnyeri a tetszéseteket valamelyik, persze akkor se sértõdöm meg, ha mégse 😊
ITT VANNAK
És egy ízelítõnek:

Erre a telepítési módra mit lehet, mit érdemes felrakni?:
Alap Rome + BI. Elõre is kössz!
Másod sorban keress olyan mod-ot vagy kigészítõt pl. a TW-Centeren. (www.twcenter.net) ami egy uj egységet rak bele a játékba. Annak mindig van txt-je amiben le van írva hogy mit hova kell írni vagy kiegészíteni. Ha jól emléxem még mercanaries egységek is vannak így pluszban.
Amit egyszer már valaki megcsinált egyszerübb csak lemásolni mint magadnak kitalálni, hogy mit hogyan kell csinálni.
Ráadásul igy fórumon elég nehéz elmagyarázni, hogy a descr_model_battle vagy az export_descr_unit, export_descr_unit_enums ba kell és mit beírni.
Amugy igen megoldja!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
és gyanus hogy7.0 50 emga 7.5 meg 143..., akkor most mi az igazság?? 😄
aztán legközelebb az elõzõ linken is nézz széjjel mert ott volt ez is😊))
De csak vicc volt..én is soxor elöbb kérek mind rákeresek...jo játékot!!!😊)))
de sztem tedd fel a Darth mod 7.5 öt....(nem nagy file),és az szebbé,jobbá,illetve nácioilag is nyitottabbá teszi.
itt mindent,és még korrekt képeket is lácc...sztem probáld ki...(alapon minden béna a TW-k ben)..mondjuk én mindenevõ vagyok😊))))
Darth mod 7.5
Lenne egy fontos kérdésem. Láttam, hogy korábban írtatok egy módszert, miként lehet a sprite problémát megoldani. A kérdésem az, hogy ez VALÓBAN a csatába való NEM belépés problémáját küszöböli ki? Mert nekem is az a problémám, mint amit lentebb írt valaki, hogy a játék elindul szépen, de a csatát nem tölti be, inkább kilép az asztalra. Több gépen is kipróbáltam.
Realtibi üzenetébõl meg nem derül ki egyértelmûen, hogy erre a problémára megoldást nyújt-e a file átírása.
Azért kéne gyorsan a válasz, mert nem otthon vagyok, de lépnem kell, otthon viszont nincs netem.
Köszi a megértést.
Üdv
Nem tudja valaki, készül-e a magyarítás az Alexanderhez?