13587
-
obe #11985 az e.b. nem a barbar invasion korába repít vissza , hanem a sima rome idejébe: b.c 272... -
McCartman #11984 még egy kis ködoszlatást ha kérhetném..:) :
ha jol ertelmeztem, akkor az Europa Barbarorum ugyanabba a korba repít vissza mint a hivatalos Barbarian Invasion kiegészítő?
vhol értelemszeruen tehat a BIhez nem is készült 'érdemleges' mod?/az RTR 7.0-t leszamitva 'ami februarban lesz kész' és amit hzsolt emlitett./ -
McCartman #11983 köszönöm a segitseget. -
Grrrrrrr #11982 Frissült a krónika. -
haxoror #11981 Jobbá teszik bár ha csak most kezdesz a Rómával játszani akkor szerintem ne rögtön a realism-moddal kezdj hanem inkább ezzel, ez a mod megtartja az alapjáték legtöbb vonását viszont sokkal szebb és élvezhetőbb játékmenetet ad, egy csomó bugot kijavít, nagyobb a térkép, több és kiegyensúlyozottab egysége van a népeknek stb stb -
#11980 Melyik a jobb, ha gumilabdával focizol, vagy ha bőrlasztival?
Ez is csak egy játék! Fogd fel így! :))) -
McCartman #11979 köszi..
huhh..a bőség zavara ugyebár..
namármost a modok '''jobbá' teszik az alapjatekot vagy inkabb csak a veteran RTWsek jatekszere akik mar talán unjak az originalt..?
hülye a kérdés? -
McCartman #11978 neked meik nyerte el jobban a tetszésed?:) /meikkel kezdjem?:)/ -
#11977 Modok: #11968
Miért nem próbálod ki mindkettőt? :) -
McCartman #11976 sziasztok,
melyik kieget ajanljatok inkabb? bi vs alexander..:)
ezen kivul szerintetek mien modokat erdemes felrakni a jatekhoz amik talan elvezetesebbe tehetnek..?
elore is koszi:
Zoli -
#11975 kihalt a topic
-fav -
obe #11974 feltettem a e.b. modifikációt, nagyon magávalragadó a hangulata, a zene pedig isten...átrakható az e.b. zenéje a sima rome-ba?..köszi -
#11973 Már megvan -
#11972 Mikor fogoktudni menteni a játékban? Játszottam vele vagy 1 órát és még nem menthettem -
obe #11971 rendben, köszönöm -
#11970 Nem, nincs magyarítás, mint írtam, csak a 6.0 simához van!
És igen feltelepíted egyszer, majd átmásolod az egészet egy másik könyvtárba, arra aztán mehet a mod.
Így lesz egy alapjátékod és egy modolt. -
obe #11969 köszönöm a gyors választ...tehát ha felteszem a 6.0 gold-ot, akkor ahhoz talán magyarítás is létezik?...viszont a sima rome-t is szeretném tolni, lanban..ha mondkettőt használni szeretném akkor kétszer kell felraknom a rome-t, ugye? -
#11968 1. Europa Barbarorum-ra gondoltál, ezzel még nem játszottam, de a TWOnline fórumában nagyon dicsérik. - És valóban nincs hozzá magyarítás
2. RTR - Ezzel játszottam, több "élő" verziója is van.
- 6.0 ("sima"): ehhez létezik magyarítás, de nem tudom letölthető-e a mod.
- 6.0 Gold: ez a hivatalos utolsó, de ez már 1 éves, és csak az 1.2-es patch-csel használható.
- Platinium Edition: Ez az RTR fórumából letölthető, 1.5-ös verzióhoz jó
- 7.0 most készül, ha minden igaz, februárban adják ki és ez a BI-hez lesz használható
3. Amit nemrég próbáltam ki, az a Legion III, és erről szintén pozitív tapasztalatom van (és az Indexeseknek is), bár a TWOnline fórumban eléggé lehúzták. -
obe #11967 srácok..elég sokat játszottam mostanában a sima rome-al, most pedig szeretném kipróbálni vmelyik modot...két moddal szemezgetek: emporum barborum, és a rome total realism..melyiket ajánljátok? az "eb" csak 0.8-as stádiumban van elég régóta...azt befejezik még, vagy már bőven játszható igy is?...gondolom magyarítás egyikhez sem készült(bár ez nem fontos)..köszi előre is -
Grrrrrrr #11966 Ave! Frissült a krónika. Részletek a hírekben. -
gyuri00 #11965 én értem amit modasz most is egy ezrfős segeel támadtam és megfutamotak pedig lovaságtól elkzdve minden volt a ergbe én eszt nemé rtem:S
-
gyuri00 #11964 Egy katona nem félhet azért katona az nem ismeri a félelmet:):D
de eszt még gyakrolnom kell eszt a taktikát:) -
#11963 Gondold el. Ha téged tizedmagaddal egy karddal nekiküldenének hatvan háromszáz kilónyi páncélba öltözött lovagnak, nem gondolkodnál el egy kicsit? :) A kulcsszó: a morál. Az egységeid, ha félnek - megfutamodnak. Ez ellen úgy tudsz védekezni, hogy mindig fedezed az oldalukat és a hátukat, és nem küldöd őket kilátástalan helyzetbe. Az ellenséggel meg ugyanezt csinálod, csak negatív előjellel. -
gyuri00 #11962 szt hogy érted?:D de mitől futnak el eddig sora nyertem a csatákat msot meg az emberek menkülnek vagy nem tom... -
#11961 sokat gyakorolni! :) -
gyuri00 #11960 az apróbléma már megoldót kösz:)
és az mitől van mikor csatázok az embereim egyszer csak elfutnak?:S
ezzel mit lehet cisálni? -
#11959 Ja, hoppá, ez a Rome topic. :D Francba. Na.
Akkor a különbség annyi, hogy hajót nem tudsz felfogadni, mint zsoldost, csak építeni a hajóácsoknál a dokkban. -
#11958 az lehet a gond, hogy a patch lecseréli az exe-t, ehhez új crack kell. -
#11957 fel lehet. Bár tudod, játékot a játékboltból! :)) -
#11956 Vagy fogsz egy családtagot, a csapatoddal a mercenary unit list-nél lesz mercenary galley. (Amúgy húzós ára van, egy ezres, de egy 800 000 pénzes gazdaság nem érzi meg ^^ ) Felfogadod, megjelenik a parton. A csapattal jobbklikk a hajón, majd a hajóval jobbklikk a másik parton, amikor a kurzor egy kis hajó sziluettjét ábrázolja, melyből egy nyíl mutat kifelé. -
gyuri00 #11955 ja és a virágboltos verzióra nwm elhet feltenni a pacset?
mert én felttem az 1.2 de úgy nem nidul:S? -
gyuri00 #11954 megvan mind kettő:S de majd még próbálkozom köszi szépen -
#11953 hajót kell építened, ahhoz meg kikötőt.
Utána a hajóra be tudod vinni az egységeidet. -
gyuri00 #11952 én ma kezdtem el a játékot mert eddig a 9600pron nem futott:s:S
lenne egy láma kérdésem az egységet hogy tudom átvinni egy másik szigtre?:S mert még elejin van egy feladat hogy elkell fogalni egy várost csak az egy másik szigeten van:S -
obe #11951 igen, az könnyen lehet..akkor csak magyarítás -
#11950 A gold mintha már 1.5 és 1.6 lenne.
Legalábbis az Erasban úgy van. -
Grrrrrrr #11949 Szerintem ezeken kívül más kezdetnek nem is kell. -
obe #11948 alap+bi+1.6patch+magyarítás..ha mást nem akarsz -
kitt2000 #11947 Sziasztok.Sikerűlt megvenni a Roma total War gold edition (alap+barbarian inváziót)változatott eredetibe hogyan kell feltelepiteni a javitásokal,módokat,magyarósitást,melyik változatott? Mi a sored a telepitéskor leirnátok? Elöre is köszönöm a válaszotokat. -
obe #11946 köszönöm szépen