Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adios
Feltelepítettem egy csomó módot és el is indult a game, de amikor beakarom tölteni valamelyik kampányt vagy tetszõleges csatát egyszerûen kilép és hibátészlel.
Mi lehet a probléma?
lehet hogy az egyik mód az?
a következõ modokat tettem fel:Indiai elefántos,imperium total war,new provincie 2.2,Rome total war realism v5.0,SKYMOD,Units and buildings crazy,vlad total wart.az 1.1-es patch van fennt

adios
Ok.Kösz.megy.
<#vigyor3>

Ryleh
asszem "desc.start" a filenév...ha ezt felülirod és nem ok..akkor ablakon át hajitani pc-t!!!😊))

Ryleh
ne baszfel....beqrod oda ahova kell,felülirod,azt aláz6od fél europát 1000rel😊))

adios
Hali!
Mit kell csinálni ezzel a minden nép játszható móddal mert oda teszem ahova kell,de nem akarja megnyitni a többi népet.Lehet hogy kell hozzá valamelyik patch?
Plz help somebody!!!<#vigyor3>

Akkor szerencséd van... én már meguntam a próbálkozást... leszedtem mindent... majd egyszer még újra próbálozom... most Civ 3-k és készülõdök az egyetemi évekre...
Tojesz
De ma továbbment gond nélkül😊

Tojesz
hmmm.....
Nekem is van most hasonló problémám.
A játék, (Barbarian I.) lefagy 380ban Kelet-Rómával a gótok körénél.Vagyis nem fagy le, mert tudom mozgatni a térképet, zoomolni, meg menni jobbra-balra, csak csinálni nem tudok semmit, mert az ellenfél nem lép kört....

nálam nem mûködik... bármikor mentek bármit csinálok, mindig akkor lép ki...
Tojesz
Nekem a sima Romeban volt ilyenem, az autosave kifagyott mindig, de mivel szoktam simán is menteni, ezért nem volt semmi gáz😊

Frissült a krónika is, és a Róma alkonya is.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

patch?

adios
beírtam a CD-kulcsot,de még mindig amikor rákattintok az online csatákra,egyszerûen azt írja,hogy sikertelen bejelentkezés-frissítés innen:www.totalwar.com.Mi lehet a probléma?

CD kulcs kell hozzá.

adios
Hali!
azt szeretném kérdezni,hogy a rome multiplayer,online csatákhoz mit kell letölteni,mert valamit lekéne a www.totalwar.com-ról.Elõre is köszi!

Megen frissült a krónika...

az másnak is volt, hogy a Troy 35 év (i.e. 3165) után egyszerûen kilép a programból? ha igen hogyan oldotta meg?
adam first
Köszönöm a segítséget.

Ave! Frissült ismét a Julius krónika. Új rész indult.

hzsolt
Lap alja: keresés - minden nép játszható

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

adam first
Sziasztok!Lenne egy kérdésem Pl: A Brutus háznál rövid hadjáratban legyõzöm akiket kell mért nem adnak új népet? Hosszú hadjáratban legyõzök sok népet akkor sem kapok egy népet sem? Hogy lehet népeket szerezni?Valaki segítsen,HELP ME!!!<#falbav>

azta
jol elvan az öreg

ráadásul a jellemvonásoknál ott van az hogy egész jol van<#worship><#worship>

azta
jol elvan az öreg

ráadásul a jellemvonásoknál ott van az hogy egész jol van<#worship><#worship>

Tojesz
Sziasztok
Régóta játszok már a játékkal, de ilyet még nem láttam<#smile>

85 éves kora óta szurkolok neki, de 100 évet azért nem reméltem😄

úgy néz ki mégsem jön össze... megnéztem azt a txt-t (export_descr_unit.txt), de nincs benne semmi ilyesmi...
habár poénos lenne elõször egyesíteni a görögöket, aztán lerohanni velük a játszható világot... tényleg nem lehet vhogy bõviteni egy másik moddal, ami nem zavar be a Darth-nak?
kössz szépen gyors ki is próbálom... igaz most raktam fel a Troy, de akkor az most vár jónéhány napot míg a Darth-t kilövõm néhány néppel... persze, ha sikerül (, de miért ne sikerülne)...
Nem, nem azért, az eredeti és a tört járék között a világon SEMMI különbség nincs, crack-el sem és miniimage-el sem.

Egy csomó ember akinek eredetiben van meg (pl nekem is) szintén krekkeli a játékokat hogy ne kelljen mindig a lemezeket cserélgetni a meghajtóban.

Ne a városokkal trükköz szvsz hanem inkább a valami_unit.txt-ben a spartanoktól töröld a hidden resource igényt, elvileg így már mindenhol lehet majd õket gyártani.

adios
Ilyet én nem tapasztaltam, igaz lehet azért mert nekem eredetiben van meg a game.Szerintem az lehet a megoldás amit te mondasz.

ez a helyzet az összes többi nemzet fõvárosával is... lehet ez vmelyik patch hiánya?
sõt... mint utóbb kiderítettem, alapból kilép, ha Spártában gyártani akarok... ez mitõl van?
azt, hogy lehet megoldani, hogy a spártai gyalogosokat és lovasokat is mindenhol lehessen gyártani? azt már próbáltam, hogy a data/export_descr_buildings.txt-ben kitöröltem azt a sort, ami sztem kell (and hidden_resource sparta), de ha Spártában akarok gyártani egységet, akkor kilép a játékból... elõre is köszi a segítséget...
Bucser
mellesleg a mostani sokkal jobb..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

még miodnig kibaszott nagy a bannered..., nem tudom mirét nem jó a msotani méret...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

billywood
Na ahogy nézem nincs igénya banner-ra...

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Ez remek. Ha gondolod akkor MSN értekezhetünk, mert én is meg akarom piszkálni az RTR-t vannak egységek amik kellenének még bele és kifelejtõdtek, vagy az RTR égisze alatt kiszedték. Hátha tudunk egymásnak segíteni. Nekem leginkább az fáj, hogy a nehézgyalogságot és a késöbbi légiósokat nem lehet képezni, pl. pretoriánusokat. Kivették a +3as upgrades kovácsmühelyt is és az ötös szintû barakot.
Jó modell (cas)fájlt raktál a légiós mögé? Mert emgem is csak akkor dobott ki ha a modellhez nem jó skint vagy a skinhez nem jó modelt töltöttem be.
Ezek tudnak a legkönnyebben bekeverni.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

PrasCo
Igen. Én a netrõl töltöttem le, a szerzõ oldaláról, de már nem emlékszem a nevére, a vokalista asszem Angela van Dkye, a fószer is fándájk elvileg. A Google ennyi alappal már segíteni fog.
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy már nincs meg a játék de kellenének a zenéi, fõleg a fõmenü zenéje amiben énekelnek is (lehet, hogy az a creditben volt), szerintetek van esély megszerezni valahonnan anélkül, hogy újra meg kéne szereznem a játékot?

Köszi, Yag, hogy foglalkozol a problémámmal! <#smile> Most 2 napig nem voltam netközelben, így csak most olvastam a válaszod: igazából már a megoldás közelében járok: a heavy onager-eket már simán beraktam a mercenary-k közé, mûködik is a játékban rendesen, de amikor az egyik legionarius egységet akartam ugyanígy megcsinálni, na..... akkor is mûködött: egészen addig, amíg csatát nem kezdtem velük - mielõtt a csatamezõre léptünk volna, a betöltés vége felé kilépett a játékból. Most arra próbálok rájönni, miért nem mûködik itt az, ami az onagerekkel mûködött (mindent ugyanúgy csináltam). Vannak már ötleteim! <#circling>Ha végképp nem jövök rá, megpróbálom a Te verziódat az RTR-rel (nem lesz nehéz: 8-féle Rome van a gépemen, köztük 2 vagy 3 kül. verziójú RTR <#wink>)
Ha másnak is van esetleg a problémára megoldási javaslata (az adott játékban már benne lévõ, valamelyik nép által gyártható egységet szeretném, hogy mercenary-ként is toborozható legyen), nagyon szívesen várom!!!
erre rájöttem, de én úgy gondoltam, hogy már ezt se kelljen megcsinálni, hanem alapból keresztények legyenek...
hzsolt
lerombolod a pogány templomukat, és építesz keresztény templomokat.

azt, hogy lehet megcsinálni, hogy pl a frankok ne pogányként, hanem keresztényként? azt nagyjából sejtem hogy hol lehet átállítani, de nem tom mit kell... próbáloztam már egy-két lehetõséggel, de az nem jött be...
lol... Az emberek java akkorra ha minden igaz Medievalozni fog.

lenne egy kérdésem a darth mod-ról... ha a telepítése után rakom fel a magyarítást az bekavar? nem szeretném leszedni meg újra rakni az egészet... ja igen és lenne még egy... a BI-ben a római britek mikor jelennek meg a játékban, mert beraktam õket kezdõ népnek, de akkor még nincs tartományuk...
hzsolt
elvileg januárban jön ki, de a fórum már vagy két hete nem elérhetõ.

honnan lehet tudakozódni az RTR7 állapotáról?
hzsolt
Bocsánat!
Helyesen:
Jelmagyarázat

hzsolt
Az érdeklõdõk kedvéért:

RTR 7 térkép
Jelmagyarázat

Még nem végleges!

Ma fogom kiprobállni vagy ma vagy holnap irok róla bövebben.