13587
  • Wreck86
    na feltettem az alap rtw-t.de a barbarian invasion-t és az alexander-t nem akarom feltenni,akkor töltsem le az 1.5 ös patchet és azzal is menn ifog?
  • hzsolt
    Telepítés után lépj az Options menübe, és ott kiírja a pontos verziódat.
    A legutolsó alap 1.5, a BI 1.6, az alexander meg 1.9
  • Wreck86
    hát íratott van,de úgy emlékszem nem a gold,szóval köszi szépen mindkettőtöknek,amelyik működik azt használom:)
  • hzsolt
    attól függ, hogy milyen verziód van.
    Ha RTW Gold (RTW+RTW BI), akkor nem kell semmit telepítened, úgy jó, ahogy van.
    Ha sima RTW, akkor lásd haxoror hozzászólását!
  • haxoror
    Rome
    Barbarian Invasion
    1.6 patch
    Alexander
  • Wreck86
    sziasztok!
    igencsak lemaradtam a rome total war terén:(
    Kérdezném: milyen sorrendben kell felrakni a patch-eket vagy kiegészítőket?

1. alap rome total war
    2.....

köszi szépen!
  • McCartman
    hat bizony, csak ketfele pogany van. azert koszi!
  • haxoror
    passz, én úgy emlékszem hogy náluk nem volt lehetőség keresztény épületek építésére
  • Curesz
    hát én tudtam a hunokkal keresztény dolgot is építeni.
  • haxoror
    Vannak népek akik keresztény és pogány templomokat is tudnak építeni, ők áttérhetnek.
    Asszem a hunok csak pogány templomokat tudnak építeni szal ők sehogysem tudnak áttérni.
  • McCartman
    sziasztok,
    tudnatok segiteni?
    A Rome total war barbarian invasionban ha vmilyen pogany neppel jatszok (legyenek a hunok pl.) és letelepszem - van ra mod hogy atterjek a kereszteny hitre ill. ez jar valamilyen elonyokkel? és ha igen, hogy kéne?:)
    elore is koszi:
    Zoul
  • gugyulok
    Az már fennvan.
  • adios
    Kell hozzá a Barbarian Invasion.Anélkül elsem lehet indítani.
  • gugyulok
    Sziasztok
    Tudja valaki hogyan kell elinditani az alexandert?
    Felraktam az 1.5 ,1.6 patch,crack de semmi.
    Lehet nem jó crack?
  • haxoror
    Nézd meg egy kémmel hogy megvannak-e már ott a magasabb szintű épületek, ha már megvannak akkor nyugodtan kifoszthatod szvsz
  • McCartman
    nah, sziasztok!:)
    azt tanacsolta vki hogy telepedjek le Romaban es Konstantinapolyban is.. huh na az nekem talan egy kicsit nagy falat lenne...
    ugyh vhogy ugy szeretnem hogy elfoglalom Romat , Ravennat meg egy tole nyugatra fekvo lázado (Nyugat Rom. bir-i lazado) nagyvárost.
    (az olasz csizma deli reszen is vannak oriasi vagy nagy varosok?)
    namarmost , arra lennek kivancsi ,hogy jo 5let-e a varost amiben aztan letelepszem elotte kifosztani- mert hoznak egy jo 10ezret kb..
    csak hát akkor a lakossagbol is lemeszarolnak kb 15ezret..
    hogy gondoljátok?:)
    előre is köszi:
    Zoli
  • McCartman
    Köszi.
    egy ideig meg nem akartam komolyan osszeakadni a romaiakkal - gondoltam meghuzom magam vhol eszakon amig megerosodom..) -
    de akkor majd megprobalom..
  • hzsolt
    szerintem úgy a legkönnyebb, ha ibériában telepedsz le. Viszont így kisebb a kihívás.
  • McCartman
    méég egy kicsit..)
    lassan mar szetkergettem minden nepet a kontinensen a hunokkal ,a 2 romai bir kivetelevel. még az örök városba, Rómába akarok egyszer elnezni..:)
    -szertintetek hol telepedjek le?:) hol a 'leggazdaságosabb'?
    azonkivul a lazado aflvakat/varosokat ugye nem erdemes fosztogatni? (keves penzt hoznak??)
  • McCartman
    köszi.. tehat sehogy sem tud 'ujratermelodni'..
    a térkép(eidet) mar tegnap megtalaltam..:)
  • hzsolt
    Toborozni tudsz Zsoldosokat.
    Térkép:
    RTW és RTR térképek
  • McCartman
    ezenkívül nem tudtok a BIhez valami térképféleséget a népek (kezdeti)elhelyezkedésével?
    előre is köszi:
    Zoli
  • McCartman
    a barbarian invasionben ha 'horda módban' barangolok , van ra lehetoseg hogy kipotoljam a vesztesegeimet?
  • McCartman
    es az jo nekem?:)
  • imp99
    nojólvan akkor jövőhét szerdán írok ide mitmerrehogy, és akkor tolhatnánk pár menetet meg aki akar, van izmos net, szóval tudok jó kis servört csinálni:)
  • ashead
    Egyszerű, nem négyszögben állnak fel a barbár egységek , hanem kör alakban mint a parasztok.
  • McCartman
    http://twonline.jatekok.hu/letoltesek.php?mod=RTW&mod2=lcf&sorszam=32

'A patch hatására az összes barbár egység a négyzetes felállás helyett horda felállást fog használni.'
    ez szerintetek mit jelent..?
  • McCartman
    akércsak én..)
  • imp99
    Egyébként vkik szoktak multizni neten? [hamachi] Mivel tanulnék másoktól pár taktikát szívesen :)
  • imp99
    itt gond, h általában én kiveszem az időt, mivel én nagyon körülményesen csatázok, h a lehető legminimálisabb emberveszteséget szenvedjem el.
    De így úgy néz ki vissza kell állítanom, nomeg így elveszti a játék a realitását, hogy kitámad de mégsem :S
  • McCartman
    nah , igy gondoltam en is. de akkor nem lehet olyan nagy baj imp99 problemaja, hisz ha lejar az ido igyisugyis megszerzi a varost.
  • Prank
    nem, ha pl az utolsó kiéheztetős körben támadt ki és döntetlen lett, akkor tied a város...
  • McCartman
    es akkor 'elolrol kezdodik' a kieheztetes?
  • Prank
    döntetlen lesz, gondolom...
  • McCartman
    es ha megvarod mig lejar az ido mi tortenik?
  • imp99
    Lehet valahogy orvosolni azt a bugot, hogy amikor megostromlom a várost és ki akarom éheztetni, ekkor a AI kitámad, illetve csak akarna, mert a a csatában nem jön ki a várból :(, de énse tudok még bemenni.
  • McCartman
    minden bizonnyal..:)
  • McCartman
    akkor a a twonline-on elvétették..
  • haxoror
    [URL=http://www.europabarbarorum.com/]"covers roughly the same time period as the Imperial Campaign included with R:TW."[/URL]
  • McCartman
    http://twonline.jatekok.hu/letoltesek.php?mod=RTW&mod2=lcf&sorszam=188
    '3-4 századba, a római birodalom hanyatlásának idejében játszódik a mod, egyik legjobb RTW-hez készült mod új térképpel , egységekkel , zenével.'