13587
-
#12025 na feltettem az alap rtw-t.de a barbarian invasion-t és az alexander-t nem akarom feltenni,akkor töltsem le az 1.5 ös patchet és azzal is menn ifog? -
#12024 Telepítés után lépj az Options menübe, és ott kiírja a pontos verziódat.
A legutolsó alap 1.5, a BI 1.6, az alexander meg 1.9 -
#12023 hát íratott van,de úgy emlékszem nem a gold,szóval köszi szépen mindkettőtöknek,amelyik működik azt használom:) -
#12022 attól függ, hogy milyen verziód van.
Ha RTW Gold (RTW+RTW BI), akkor nem kell semmit telepítened, úgy jó, ahogy van.
Ha sima RTW, akkor lásd haxoror hozzászólását! -
haxoror #12021 Rome
Barbarian Invasion
1.6 patch
Alexander -
#12020 sziasztok!
igencsak lemaradtam a rome total war terén:(
Kérdezném: milyen sorrendben kell felrakni a patch-eket vagy kiegészítőket?
1. alap rome total war
2.....
köszi szépen! -
McCartman #12019 hat bizony, csak ketfele pogany van. azert koszi! -
haxoror #12018 passz, én úgy emlékszem hogy náluk nem volt lehetőség keresztény épületek építésére -
Curesz #12017 hát én tudtam a hunokkal keresztény dolgot is építeni. -
haxoror #12016 Vannak népek akik keresztény és pogány templomokat is tudnak építeni, ők áttérhetnek.
Asszem a hunok csak pogány templomokat tudnak építeni szal ők sehogysem tudnak áttérni. -
McCartman #12015 sziasztok,
tudnatok segiteni?
A Rome total war barbarian invasionban ha vmilyen pogany neppel jatszok (legyenek a hunok pl.) és letelepszem - van ra mod hogy atterjek a kereszteny hitre ill. ez jar valamilyen elonyokkel? és ha igen, hogy kéne?:)
elore is koszi:
Zoul -
gugyulok #12014 Az már fennvan.
-
#12013 Kell hozzá a Barbarian Invasion.Anélkül elsem lehet indítani. -
gugyulok #12012 Sziasztok
Tudja valaki hogyan kell elinditani az alexandert?
Felraktam az 1.5 ,1.6 patch,crack de semmi.
Lehet nem jó crack? -
haxoror #12011 Nézd meg egy kémmel hogy megvannak-e már ott a magasabb szintű épületek, ha már megvannak akkor nyugodtan kifoszthatod szvsz -
McCartman #12010 nah, sziasztok!:)
azt tanacsolta vki hogy telepedjek le Romaban es Konstantinapolyban is.. huh na az nekem talan egy kicsit nagy falat lenne...
ugyh vhogy ugy szeretnem hogy elfoglalom Romat , Ravennat meg egy tole nyugatra fekvo lázado (Nyugat Rom. bir-i lazado) nagyvárost.
(az olasz csizma deli reszen is vannak oriasi vagy nagy varosok?)
namarmost , arra lennek kivancsi ,hogy jo 5let-e a varost amiben aztan letelepszem elotte kifosztani- mert hoznak egy jo 10ezret kb..
csak hát akkor a lakossagbol is lemeszarolnak kb 15ezret..
hogy gondoljátok?:)
előre is köszi:
Zoli -
McCartman #12009 Köszi.
egy ideig meg nem akartam komolyan osszeakadni a romaiakkal - gondoltam meghuzom magam vhol eszakon amig megerosodom..) -
de akkor majd megprobalom.. -
#12008 szerintem úgy a legkönnyebb, ha ibériában telepedsz le. Viszont így kisebb a kihívás. -
McCartman #12007 méég egy kicsit..)
lassan mar szetkergettem minden nepet a kontinensen a hunokkal ,a 2 romai bir kivetelevel. még az örök városba, Rómába akarok egyszer elnezni..:)
-szertintetek hol telepedjek le?:) hol a 'leggazdaságosabb'?
azonkivul a lazado aflvakat/varosokat ugye nem erdemes fosztogatni? (keves penzt hoznak??)
-
McCartman #12006 köszi.. tehat sehogy sem tud 'ujratermelodni'..
a térkép(eidet) mar tegnap megtalaltam..:) -
#12005 Toborozni tudsz Zsoldosokat.
Térkép:
RTW és RTR térképek -
McCartman #12004 ezenkívül nem tudtok a BIhez valami térképféleséget a népek (kezdeti)elhelyezkedésével?
előre is köszi:
Zoli -
McCartman #12003 a barbarian invasionben ha 'horda módban' barangolok , van ra lehetoseg hogy kipotoljam a vesztesegeimet? -
McCartman #12002 es az jo nekem?:) -
imp99 #12001 nojólvan akkor jövőhét szerdán írok ide mitmerrehogy, és akkor tolhatnánk pár menetet meg aki akar, van izmos net, szóval tudok jó kis servört csinálni:) -
ashead #12000 Egyszerű, nem négyszögben állnak fel a barbár egységek , hanem kör alakban mint a parasztok. -
McCartman #11999 http://twonline.jatekok.hu/letoltesek.php?mod=RTW&mod2=lcf&sorszam=32
'A patch hatására az összes barbár egység a négyzetes felállás helyett horda felállást fog használni.'
ez szerintetek mit jelent..?
-
McCartman #11998 akércsak én..) -
imp99 #11997 Egyébként vkik szoktak multizni neten? [hamachi] Mivel tanulnék másoktól pár taktikát szívesen :) -
imp99 #11996 itt gond, h általában én kiveszem az időt, mivel én nagyon körülményesen csatázok, h a lehető legminimálisabb emberveszteséget szenvedjem el.
De így úgy néz ki vissza kell állítanom, nomeg így elveszti a játék a realitását, hogy kitámad de mégsem :S -
McCartman #11995 nah , igy gondoltam en is. de akkor nem lehet olyan nagy baj imp99 problemaja, hisz ha lejar az ido igyisugyis megszerzi a varost. -
Prank #11994 nem, ha pl az utolsó kiéheztetős körben támadt ki és döntetlen lett, akkor tied a város... -
McCartman #11993 es akkor 'elolrol kezdodik' a kieheztetes? -
Prank #11992 döntetlen lesz, gondolom... -
McCartman #11991 es ha megvarod mig lejar az ido mi tortenik? -
imp99 #11990 Lehet valahogy orvosolni azt a bugot, hogy amikor megostromlom a várost és ki akarom éheztetni, ekkor a AI kitámad, illetve csak akarna, mert a a csatában nem jön ki a várból :(, de énse tudok még bemenni. -
McCartman #11989 minden bizonnyal..:) -
McCartman #11988 akkor a a twonline-on elvétették.. -
haxoror #11987 [URL=http://www.europabarbarorum.com/]"covers roughly the same time period as the Imperial Campaign included with R:TW."[/URL] -
McCartman #11986 http://twonline.jatekok.hu/letoltesek.php?mod=RTW&mod2=lcf&sorszam=188
'3-4 századba, a római birodalom hanyatlásának idejében játszódik a mod, egyik legjobb RTW-hez készült mod új térképpel , egységekkel , zenével.'